Masallah en güzeli bu ztn diyetle kontrol olabilmesi.ama olmuyorsada ilac veya Insulin kullanilacak yani yeterki Bebege seker zarar vermesinBu benim 3. Gebeliğim üçünde de gebelik şekeri çıktı. Şükür diyetle kontrol altinda
inşaallahIns bebeginiz iyidir zaten muayene de olacakmışsınız bugün. Bizi de haberdar edin lütfen. Ins güzel haberler alirsiniz
Masallah cnm cok iyi korumussun kilonu.bizden tamBen 8 kilo civarı aldım 31+4 üm şuan. Sabah aç karnına tartılıyorum. Gün içinde ödemelerin olup acaip şiştiğim zaman daha fazla çıkıyor kilo tabi.
Oh maşallah ben uyuyamıyorum işte bırak uyanmayı yattıgımda en az bi saat dön dön dön durBenim doktorda büyük ihtimal dönmez dedi , okurken korkunç gibi geliyor ama bu belirtileri yaşamaya başladık bile , enerjimizi iyi tutalım duruşumuzu dik tutalım evde nefes çalışmaları yapalım omuz sırt çalışması çünkü giderek çöküyoruz geçen gün otururken omuzlarım çökmüş kendimi bırakmışım İpek hemen tık tık uyardı beni üstüme yüklenme diyebel ağrısı için yoga hocası hep uyarıyor bele yüklenmemek için popo yu normal dışa duruş yerine içe toplayın diye, yani kedi gibi kuyruğunuz varmış gibi düşünün onu içeriye toplayın poponuzu diyor. Uyku olayı şans işi ben gece lavaboya kalksamda tekrar yattığımda hemen dalıyorum , birkaç kez Uyansamda yine hemen dalabiliyorum dinlenmek çok önemli sahiden
Simdiye kadar sezeryanmi normal dogummu diye bakilmadi,konusulmadida.ilk gebeligim ins hersey yolunda giderse normal dogum düsünüyorum Ama nasip Kismet bu Isler.bakalim doktorum ne diyecekAmin inş tskler. Biz de 30+4 olduk ayniyiz sizinle. Normal doğum mu sezeryan mi olacak sizin? Benim ilk iki gebeliğim sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. 38 dolunca 10 eylül gibi alınacak inş.
15gün diyorlar ama acil diyince bi haftada da yapıyorlar emin ol :)Ben çikolatayı aile klasiği kalın kaplamalı çikolata alacağım 1.5 kilo fln , biterse tekrar gidip alma şansımda varhediyeyi kapı süsüne uyumlu makrome anahtarlık düşünüyordum , halı siparişlerini verdik perde beklemede dolap bugün değişecek fln hediye sırasını bekliyor , birazda sıkıştık oraya buraya para saçmaktan eğer yaptırırsam Ağustos başında sipariş veririm geç olmaz inşallah 15 güne yapıyorlar ama belli de olmaz hediyeyi akışa bıraktım yaptırmayabilirim de ☺
Tabiki cnm atiyorum ekte. Ben begendim hem saglam hem 3 kademeli bir iki Yasina kadar yatabilir diye düsünüyorum,Ama montessoride aldim ztn duruma göre digerine gecis yapicazAldığın anne yanı hangisi canım atabilir misin?
Ben size bastan beri yazdım yapın diye :)Bebekle devamlı haşır neşir etmek lazım bunları anca öyle idrak edecekler durumu.
bu aralar acaip acıkmaya başladım, sabah bile kurt gibi aç uyanıyorum. Kan ilaçlarının dozunu arttırdık ondan mı, bebek büyüyor ondan mı bilmiyorum ama bu açlıkla son haftalarda fazla kilo alabilirimMasallah cnm cok iyi korumussun kilonu.bizden tam
Bir hafta öndesin,Bizde 30+4:)
Allianzın zorunlu sezeryanı en uygun olanı ama işte zorunlu icinde hangi etkenler zorunlu kılıyor bilmiyorum bi anda bebegin suyunun gelip acılma olmaması kakasını yemesi kordon dolanması vs vs gibi seyler olabiliray inşaallah M Mimicikk ben de hay dilimi eşek arisi derim resmen yok yoruyo v.s. dedim dedim başıma hareketsizlik korkusu geldi
ben de doğuma yakın yine bir perinatolog görsün diye de ona aldım randevu şansıma varmış...
zeki bey i de aradim onda yoktu...
bbu adamlara randevu bulmak mesele zaten...
H honey bunch fiyatlar çok ilginç
benimki zorunlu sezaryen ve en ucuzu planlanabildigi için sanırım
kizlar hepinize teşekkür ederim ya ilk de bu endişeleri bu kadar yaşamadım ben yaş aldıkça pimpirik oluyom sanırım
yaşım küçükken cahil cesareti miydi acaba diyom
Canım uyku sorunu bende de var bende bide gece kaşıntılar başladı deli ediyor inşallah karaciğerden kaynaklı değildirOh maşallah ben uyuyamıyorum işte bırak uyanmayı yattıgımda en az bi saat dön dön dön dur
Doktorda dedi para versen yapılacak iş değil ama Allah öyle bi sabrını sevgisini veriyorki gözün hic bi rahatsızlıgı görmüyor bile diye :)
Onlar iyi olsunda cekeriz bi bucuk ay daha ne olacak :)
Son haftalarda haftalik 400-500 gr almamiz cok normalmis,yarisi direk bebise gidiyormus ztn.stres yapma birsey olmaz:)veririz dogumdan sonra 15-17 kg almak normal herhaldebu aralar acaip acıkmaya başladım, sabah bile kurt gibi aç uyanıyorum. Kan ilaçlarının dozunu arttırdık ondan mı, bebek büyüyor ondan mı bilmiyorum ama bu açlıkla son haftalarda fazla kilo alabilirim
Cay icmem kahvede günde 1 maxCanım uyku sorunu bende de var bende bide gece kaşıntılar başladı deli ediyor inşallah karaciğerden kaynaklı değildirçayı, kahveyi çok kaçırınca da sanki uykumu etkiliyor gibi geldi bana, eğer çay kahve içiyorsan azalt ve akşamları içme.
Yok yok hic korkma kafana ne takılıyorsa sor o rahatlığı sana veriyor zaten baya uzun sürüyo muanesi, için rahat etsin bizede haber ver randevun kaçtaay inşaallah M Mimicikk ben de hay dilimi eşek arisi derim resmen yok yoruyo v.s. dedim dedim başıma hareketsizlik korkusu geldi
ben de doğuma yakın yine bir perinatolog görsün diye de ona aldım randevu şansıma varmış...
zeki bey i de aradim onda yoktu...
bbu adamlara randevu bulmak mesele zaten...
H honey bunch fiyatlar çok ilginç
benimki zorunlu sezaryen ve en ucuzu planlanabildigi için sanırım
kizlar hepinize teşekkür ederim ya ilk de bu endişeleri bu kadar yaşamadım ben yaş aldıkça pimpirik oluyom sanırım
yaşım küçükken cahil cesareti miydi acaba diyom
Ben onları yapıyorum zaten onları yapmasam iyice kopacak olaydanBen size bastan beri yazdım yapın diye :)
Her aksam kızıma da iyi geceler dile kızımada seviyorum de kızımada günaydın de
Oo bak sesine tepki verdi
Gel biraz konus sabahtan beri tepki vermiyor korkuyorum senin sesine tepki veriyor
Su bu gazlayıp gazlayıp kocamı bebek gelmeden baba yaptım
Eve geldiginde önce beni sonra bebegimi öpmek aksamları bi posta konusmak bana seviyorum dedikten sonra kızımıda cok seviyorum demek rutinleri oldu artık :)
Güzelmiş canım güle güle kullan. Belki ben de bu tip bişey alırım. İnternetten mi aldın?Tabiki cnm atiyorum ekte. Ben begendim hem saglam hem 3 kademeli bir iki Yasina kadar yatabilir diye düsünüyorum,Ama montessoride aldim ztn duruma göre digerine gecis yapicaz
Yüksek tansiyon da zorunlu sezeryan sebebi. Doğum yaklaşınca bi sürahi tuzlu ayran mı içsen. Töbe yarabbimAllianzın zorunlu sezeryanı en uygun olanı ama işte zorunlu icinde hangi etkenler zorunlu kılıyor bilmiyorum bi anda bebegin suyunun gelip acılma olmaması kakasını yemesi kordon dolanması vs vs gibi seyler olabilir
Geri kalan istege baglıya girer
Benim sigorta kalan tutarım yetmeyecegi icin sgkdan ödeme yapıp sonrasında allianzdan faturalımla ödemeyi tahsil ettirmeyi düşünüyorum
Kesinlikle emzirme işlemi haric pışpışıydı alt temziliğiydi gazıydı hepsiyle ilgilenecekler ilgilenmek zorundalar bi bizim kızımız değilBen onları yapıyorum zaten onları yapmasam iyice kopacak olaydanbenşm kastettiğim doğumdan sonra da bebeği babayla haşır neşir etmek. Ben odamı bile ayırmamayı düşünüyorum evin oda ayırmaya müsait olmasına rağmen. En başından söyledim, bebek ağlıyor diye kaçmak yok. Pek artist şekilde niye kaçayım kızımdan diyor ama bakalım iş ciddiye binince ne olacak Eşi abime hiç bir sorumluluk vermedi çocukla alakalı herşeyi kendi başına halletti, sonuç hiç iyi olmadı abim hala tam bir baba olgunluğunda değil sorumluluk yönünden. Çocuğu nasıl oyalayacağını bile bilemez.
Kafein alımın az o zaman süperCay icmem kahvede günde 1 max
Ödem icin proteine yüklen dedi doktor sendrde vardı sanırım
Calısıyorsan havuzda ayak cırpar gibi masa altından hareket ettir aksamları masaj yap bol bol dinlen vs vs dedi
Aldıgın kiloların en az 4kgsu ödem oldugu icin dogumdan sonra gidicek dedi mesela
Tamamlayıcı özelliğide var benimkinin ama limitimiz var ve kontrollerde bu limitin icine dahil oluyor o yüzden doguma tutar kalmıyorYüksek tansiyon da zorunlu sezeryan sebebi. Doğum yaklaşınca bi sürahi tuzlu ayran mı içsen. Töbe yarabbimşaka bi yana özel sigorta olunca fazla alınması ne saçma. Tamamlayıcı sağlık sigortası yok mu? Sgk gibi işlem yapılıp farkı özel sigortadan alsalar olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?