Kesinlikle canım

En mantıklısı canım.

Kızlar aranızda gece kaşıntıları olan var mı? Ya da gebelik kolestazı?

Amin inş tskler. Biz de 30+4 olduk ayniyiz sizinle. Normal doğum mu sezeryan mi olacak sizin? Benim ilk iki gebeliğim sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. 38 dolunca 10 eylül gibi alınacak inş.
10 EYLÜL erken degil mi???
yaklaşık gün var aramizda doktorum 18 gibi dedi ben ona da erken dedim
hatta yeni sistem sancı beklemekmis de nerden bulacaz onu göze alacak doktoru

Yoook oyle yeter raht biraksinlar olayi yapma. Gebelikle ilgili de lutfen artik son zamanlara geldik hic bir seyin yoksa bile naz yap. Ben hep ilk hamilelikte rahattim gezdim. Karnim cok buyuk olmasina ragmen rahattim cok sukur. Dogumda canima okudular resmen. Tekrar hamile kalirsam herseye aserecegim naz yapacagim falan dedim. Bir baktim bu hamilelik de bitmek uzere ve ben naz felan yapmamisim. Allahtan gecekten aserdim de numaraya gerek kalmadi. Bunda karnim cok buyumedi ilk hamilelik gibi degil ama cok zorlaniyorum bazrn carsida yururken kaliyorum yol ortasinda kasilmadan ve kasik agrisindan.
Senin gebeligin riskliydi preklamsi cok cok cok ciddi bir olay. Esine doktor aciklasin gerekirse. Kaynana ve gorumce kisilerine de acikca soyle ben heran doguma da gidebilirim uzak gezilerinizi esim olmadan planlayin de. Cok sinir giciklar ya.
Arada kasik agrilarin falan tutsun. Ayakta durama yat evde. Eşine tutunup kalk. Her gebelik farkli zaten. Duduncesiz insanlarla cok zor. Benimki doguma annemi getirmeyecem zaten diyor. Sen hele ilk dogumdaki gibi yap ta gor bakalim ben napiyorum dedim kocama. Cidden biz canimizin kiymetini bilmedikce tepemize cikiyorlar. Sen esine alttan alttan isleme yap. Inatlasmadan yap naparsan.

ooo karşıya mı

Hediyemiz ve cikolatalarımız da hazır
Bunlara ek olarak bitki yetiştirme kiti ve pempik etiketli poşetle birlikte vericez
sağlıkla huzurla dağıt canım

bizimkilerden ses yok dikiz aynası süsü ve piramit şekerlik bakalım
mevlid için henüz erken dedim vermedim ama bez çanta olucak bakalım

Ben de 3 adım atıyorum karnımı taşıyamıyorum nerdeyse, evet fazla şişmedi ama ağrılar oluyor yürürken. Eşime söylediğimde ise yat bi iş yapma diyor, söylemesi ne kolay. Ağustos ortasında bir düğün var yine şehir dışında, muhtemelen eşime götür diyecekler, bir desinler bakalım, derlerse cidden merhametin m'si yok demektir içlerinde, eşim biz gitmeyiz diyor, bakalım. Şeker çıkınca malesef hiç aşeremedim. Sadece geçenlerde canım ızgara istedi yemeğe çıktık ikimiz, orda bile kardeşi arıyor haftasonu beni bilmem nereye götür diye, cinnet geçirecektim inan.
Doğumda ne yaşayacağım hiç bilmiyorum, doğum için önerilerin var mı? Bu konuda tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla insan etrafında pek insan istemiyor. Annem bir haftalığına gelebilecek, eşim bir hafta izin alacak. Diğerleri benim yüzüme bakmıyor ama bebek doğunca görme bahanesiyle doluşurlar. Bir de ne zaman misafir kabul edelim? Onların meraklı akrabalarıyla çok yakın oturuyoruz, ilk bir hafta içinde gelirler gibi geliyor.

Son düzenleme:
Şakın ama şakın kesinlikle 40ından önce misafir kabul etmeyeceğini bildir sinirleniyorum düşündükçe önemli olan sensin hem faydaları Yok kuru kalabalık

Canım hiç düğüne filan gitme, eşin de gitmesin. Tam bizim artık doğum için riskli haftalara girmiş olucaz. Eşine deki ya yolda doğum sancım tutarsa ne yapacaksın ya da tansiyonum aniden fırlayıverirse ömür boyu affetmem seni de resti çek. Eşin de gitmesin acil bi durum olsa kim götürecek seni hastaneye. Biz bayramda bile yol 2 saat sürecek diye eşimin ailesinin yanına gitmeme kararı aldık. Preeklampsiyi devlet hastanesinde ki doktor bayağa ciddiyetle anlatmıştı eşime o yüzden o da bişey olur diye korkuyor.

Şakın ama şakın kesinlikle 40ından önce misafir kabul etmeyeceğini bildir sinirleniyorum düşündükçe önemli olan sensin hem faydaları Yok kuru kalabalık
Eşimin çok arkadaşı var 40'ını beklemeyebilirler, çok yakınlar çünkü. Biz de bir arkadaşına 40ından önce gitmiştik ben başka şehirdeydim çünkü gelmişken gidelim demiştik, bir de gitmemizi beklerler gibi gelmişti bana, ne saçmalık Sanıyorum bebek 3 haftalıktı, bizden önce de çok giden olmuş hatta lokumları bitmişti eşime sipariş verdiler o kadar yakınlar. Geçenlerde o kadın diyordu 40ından önce kimse gelmemeli bence diye, bilemiyorsun ki işte benimki cahillik Ama bile bile yapan da çok var. Başka bir arkadaşına kızı iki aylıkken gittik, o da laf soktu, biraz daha bekleseniz kızı istemeye geleceklerdi gibisinden, ben de anne biraz kendini toparlasın diye bekledik dedim. Ben kendi yakın arkadaşıma bebeği 6 aylık olunca gitmiştim neden daha önce gelmedin diye sitem etmişti Ona da sen kendini iyice topla zor zamanları atlat diye bekledim dedim ama kırılmıştı. Gerçekten en güzeli 40'ından sonra kısa bir ziyaret, bebeği öpmeden kucaklamadan dokunmadan. Hastaneye doluşan erkeklere de sinir oluyorum, kadının en mahrem anları, baba kardeş belki kuzen dışında ziyarete giden erkekleri anlamıyorum, tamam taze babayı tebrik edin de lohusa kadının yanında yarım saat oturup bebek görmek nedir arkadaş. Ayyy çenem düştü iki gündür

Valla canım eşimin bir akrabası sağlık çalışanı, o demiş şakın getirmeyin kızı düğüne, bir buçuk saatlik yolda riske atılmaz demiş sağolsun, ve o diyene kadar beni götürmeyi cidden düşündüler demek ki, hoş ben gitmezdim de. Eşim ciddiye almıyor preeklampsiyi çünkü tansiyonum yükselmedi. Bizim doktor rahat biridir ama bunu daha 25. haftada pat diye yüzümüze söylemişti. Allah korusun illa o tansiyonu bekliyor yani, bir anda yükselebileceğini de söyledim halbuki. Neyse zaten etraflıca konuştum artık beni bırakıp gitmez diye düşünüyorum. Bayram konusunda benim akrabalarım aaaa nasıl gelmiceksin fln oldular, Doğuma 2-3 hafta kalıyor orda mı doğurayım, bakıcak mısınız bana orda dedim

Kızlar ben bu gümüş kapaklardan alacağım da alternatifi olduğunu bilmiyordum
Silverette 295tl
Şimdi bu silverina ve silvernurse gibi markalar gördüm 195
İkisi de 925 ayar
Bi tane 999ayar da var
Kafam karıştı

Kasikta agri yasayaniniz var mi peki? 2gundur sızlıyor tabii biraz yorucu geciyor annemi besle bezlerken evir cevir..illaki farketmeden oluyor bir seyler..acaba ondan mi..cok hareketli demistim zaten umarim supriz yapmaz
Yogunluktan bir de buyudu artik asagiya baski yapiyorlar bana da oluyor

Guzelmis, ama benim yatak odama kimse girmeyecegi icin ben su baby&safe lerden almayi planliyorum. Gerci sonra da kullanmak icin senin bu yolladigin da mantikli. Valla ugrasilcak o kadar cok sey var ki...

kızlar konuşmuştu gözüme çarpmıştı ben kullanmadim 2. ye de almayı düşünmuyorum da ama 999 olmalıymış öyle konuşuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…