Kesinlikle canımKesinlikle emzirme işlemi haric pışpışıydı alt temziliğiydi gazıydı hepsiyle ilgilenecekler ilgilenmek zorundalar bi bizim kızımız değil
Aman o yapamaz aman o kötü yapıyor ay güzel baglayamamıs ay gazı cıkaramamıs diye isyan da etmeyecegim inatla baba oldugunu anlaması icin herşeye elini attıracagım sabırla ögrenmesini bekleyecegim
Sonra iş dedigin gibi tamamen anaya kalıyor babalar uzaktan sevmeye yarıyor sadece
En mantıklısı canım.Tamamlayıcı özelliğide var benimkinin ama limitimiz var ve kontrollerde bu limitin icine dahil oluyor o yüzden doguma tutar kalmıyor
Dedigin gibi sgkdan parası neyse ödeyip sigortadan daha sonra tahsil edicem tutarı en azından yüzyüzünü ödemiş olur cebimden bişey ödemem sigortaylada görüştüm onlarında işine geliyor haliyle
Hastane sigortalardan alıyor ya bi nevi onları dolandırmak icin işte yapıyorlar
10 EYLÜL erken degil mi???Amin inş tskler. Biz de 30+4 olduk ayniyiz sizinle. Normal doğum mu sezeryan mi olacak sizin? Benim ilk iki gebeliğim sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. 38 dolunca 10 eylül gibi alınacak inş.
akşam canim haber veririm inşaallah hayırla çıkayim daYok yok hic korkma kafana ne takılıyorsa sor o rahatlığı sana veriyor zaten baya uzun sürüyo muanesi, için rahat etsin bizede haber ver randevun kaçta
Yoook oyle yeter raht biraksinlar olayi yapma. Gebelikle ilgili de lutfen artik son zamanlara geldik hic bir seyin yoksa bile naz yap. Ben hep ilk hamilelikte rahattim gezdim. Karnim cok buyuk olmasina ragmen rahattim cok sukur. Dogumda canima okudular resmen. Tekrar hamile kalirsam herseye aserecegim naz yapacagim falan dedim. Bir baktim bu hamilelik de bitmek uzere ve ben naz felan yapmamisim. Allahtan gecekten aserdim de numaraya gerek kalmadi. Bunda karnim cok buyumedi ilk hamilelik gibi degil ama cok zorlaniyorum bazrn carsida yururken kaliyorum yol ortasinda kasilmadan ve kasik agrisindan.Ya canım bana soran yok ki, zırrr telefon, oğlum kardeşim abim bizi şuraya götür, ben yanlarındayken konuşulmuyor ki planlar hep ben yokken ya da telefonda yapılıyor. Daha önce de konuştum eşimle dün de konuştum, o benden çok üzülüyor ben kendimi ifade ettiğimde, ama huyundan da vazgeçmiyor hayır diyemiyor. Nedense annesine yaranma çabasında hep, sanki bir şeyleri telafi ediyor, evlendi diye kendini böyle affettiriyor sanki. Benim annem doktora bile kendi gidemez ama kimseye de götür demez, ben hep zorla götürürdüm, şimdi de uzağız. Bununkilerin götür dedikleri yerler de bir saatlik mesafeden başlıyor. Evlendiğimizden beri böyleydi ama ben hamileyken artık gücüme gidiyor evde yalnız kalmak dedim, eşim bozuldu bayaa bir. Biraz toparlar artık kendini diye düşünüyorum, dediğin gibi her haftasonuna bir görev koydum. Bir de kilo almadım mızmızlanmadım, işime gidip gelmeye devam ettim diye beni hamileden saymadılar, insan bi sormaz mı yaa bu kızın ailesi uzakta, bizden başka kimsesi yok, bi şeye bi yardıma ihtiyacı var mı diye. Ağızlarına dolamışlar doğuma yakın bi kadın tutarsınız her şey hallolur. Dün çok gerilmiştim ama bugün attım kafamdan, eşimle konuşunca da rahatladım, umarım dikkat eder bundan sonra. Gerçi zırr zırr susmayan telefonlara ne yapabiliriz bilmiyorum, geçen yıl güzel bi kavga etmiştik yeter lütfen bi rahat bıraksınlar dediğimde.
ooo karşıya mıİnşallah dönmez artık
Bende sordum dönmez dedi iyi bişey buda sonucta normal dogum istedigimiz icin :)
Bel agrıların artıcak uykusuzluklar artıcak baskı hissedeceksin idrarda cabuk yorulup nefes nefese kalıcaksın sancılar kasılmalar baslayacak hepsi normal dedi bol bol dinlenmen lazım kendini zorlama dedide nereye kadar zorlamıyacaksam :)
Hergün işe karsıya git gel canım cıkıyor :)
sağlıkla huzurla dağıt canımHediyemiz ve cikolatalarımız da hazır
Bunlara ek olarak bitki yetiştirme kiti ve pempik etiketli poşetle birlikte vericez
Ben de 3 adım atıyorum karnımı taşıyamıyorum nerdeyse, evet fazla şişmedi ama ağrılar oluyor yürürken. Eşime söylediğimde ise yat bi iş yapma diyor, söylemesi ne kolay. Ağustos ortasında bir düğün var yine şehir dışında, muhtemelen eşime götür diyecekler, bir desinler bakalım, derlerse cidden merhametin m'si yok demektir içlerinde, eşim biz gitmeyiz diyor, bakalım. Şeker çıkınca malesef hiç aşeremedim. Sadece geçenlerde canım ızgara istedi yemeğe çıktık ikimiz, orda bile kardeşi arıyor haftasonu beni bilmem nereye götür diye, cinnet geçirecektim inan.Yoook oyle yeter raht biraksinlar olayi yapma. Gebelikle ilgili de lutfen artik son zamanlara geldik hic bir seyin yoksa bile naz yap. Ben hep ilk hamilelikte rahattim gezdim. Karnim cok buyuk olmasina ragmen rahattim cok sukur. Dogumda canima okudular resmen. Tekrar hamile kalirsam herseye aserecegim naz yapacagim falan dedim. Bir baktim bu hamilelik de bitmek uzere ve ben naz felan yapmamisim. Allahtan gecekten aserdim de numaraya gerek kalmadi. Bunda karnim cok buyumedi ilk hamilelik gibi degil ama cok zorlaniyorum bazrn carsida yururken kaliyorum yol ortasinda kasilmadan ve kasik agrisindan.
Senin gebeligin riskliydi preklamsi cok cok cok ciddi bir olay. Esine doktor aciklasin gerekirse. Kaynana ve gorumce kisilerine de acikca soyle ben heran doguma da gidebilirim uzak gezilerinizi esim olmadan planlayin de. Cok sinir giciklar ya.
Arada kasik agrilarin falan tutsun. Ayakta durama yat evde. Eşine tutunup kalk. Her gebelik farkli zaten. Duduncesiz insanlarla cok zor. Benimki doguma annemi getirmeyecem zaten diyor. Sen hele ilk dogumdaki gibi yap ta gor bakalim ben napiyorum dedim kocama. Cidden biz canimizin kiymetini bilmedikce tepemize cikiyorlar. Sen esine alttan alttan isleme yap. Inatlasmadan yap naparsan.
Hadi inşallah bekliyorum tontilikli haberleriniakşam canim haber veririm inşaallah hayırla çıkayim da
Şakın ama şakın kesinlikle 40ından önce misafir kabul etmeyeceğini bildir sinirleniyorum düşündükçe önemli olan sensin hem faydaları Yok kuru kalabalıkBen de 3 adım atıyorum karnımı taşıyamıyorum nerdeyse, evet fazla şişmedi ama ağrılar oluyor yürürken. Eşime söylediğimde ise yat bi iş yapma diyor, söylemesi ne kolay. Ağustos ortasında bir düğün var yine şehir dışında, muhtemelen eşime götür diyecekler, bir desinler bakalım, derlerse cidden merhametin m'si yok demektir içlerinde, eşim biz gitmeyiz diyor, bakalım. Şeker çıkınca malesef hiç aşeremedim. Sadece geçenlerde canım ızgara istedi yemeğe çıktık ikimiz, orda bile kardeşi arıyor haftasonu beni bilmem nereye götür diye, cinnet geçirecektim inan.
Doğumda ne yaşayacağım hiç bilmiyorum, doğum için önerilerin var mı? Bu konuda tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla insan etrafında pek insan istemiyor. Annem bir haftalığına gelebilecek, eşim bir hafta izin alacak. Diğerleri benim yüzüme bakmıyor ama bebek doğunca görme bahanesiyle doluşurlar. Bir de ne zaman misafir kabul edelim? Onların meraklı akrabalarıyla çok yakın oturuyoruz, ilk bir hafta içinde gelirler gibi geliyor.
Canım hiç düğüne filan gitme, eşin de gitmesin. Tam bizim artık doğum için riskli haftalara girmiş olucaz. Eşine deki ya yolda doğum sancım tutarsa ne yapacaksın ya da tansiyonum aniden fırlayıverirse ömür boyu affetmem seni de resti çek. Eşin de gitmesin acil bi durum olsa kim götürecek seni hastaneye. Biz bayramda bile yol 2 saat sürecek diye eşimin ailesinin yanına gitmeme kararı aldık. Preeklampsiyi devlet hastanesinde ki doktor bayağa ciddiyetle anlatmıştı eşime o yüzden o da bişey olur diye korkuyor.Ben de 3 adım atıyorum karnımı taşıyamıyorum nerdeyse, evet fazla şişmedi ama ağrılar oluyor yürürken. Eşime söylediğimde ise yat bi iş yapma diyor, söylemesi ne kolay. Ağustos ortasında bir düğün var yine şehir dışında, muhtemelen eşime götür diyecekler, bir desinler bakalım, derlerse cidden merhametin m'si yok demektir içlerinde, eşim biz gitmeyiz diyor, bakalım. Şeker çıkınca malesef hiç aşeremedim. Sadece geçenlerde canım ızgara istedi yemeğe çıktık ikimiz, orda bile kardeşi arıyor haftasonu beni bilmem nereye götür diye, cinnet geçirecektim inan.
Doğumda ne yaşayacağım hiç bilmiyorum, doğum için önerilerin var mı? Bu konuda tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla insan etrafında pek insan istemiyor. Annem bir haftalığına gelebilecek, eşim bir hafta izin alacak. Diğerleri benim yüzüme bakmıyor ama bebek doğunca görme bahanesiyle doluşurlar. Bir de ne zaman misafir kabul edelim? Onların meraklı akrabalarıyla çok yakın oturuyoruz, ilk bir hafta içinde gelirler gibi geliyor.
Tsk ederim cnm daha iyileri size olsun:) Yok internetden almadim,direk bu marka satan bir besikci vardi oradan siparis verdim.hangi ildesin?Güzelmiş canım güle güle kullan. Belki ben de bu tip bişey alırım. İnternetten mi aldın?
Eşimin çok arkadaşı var 40'ını beklemeyebilirler, çok yakınlar çünkü. Biz de bir arkadaşına 40ından önce gitmiştik ben başka şehirdeydim çünkü gelmişken gidelim demiştik, bir de gitmemizi beklerler gibi gelmişti bana, ne saçmalıkŞakın ama şakın kesinlikle 40ından önce misafir kabul etmeyeceğini bildir sinirleniyorum düşündükçe önemli olan sensin hem faydaları Yok kuru kalabalık
Valla canım eşimin bir akrabası sağlık çalışanı, o demiş şakın getirmeyin kızı düğüne, bir buçuk saatlik yolda riske atılmaz demiş sağolsun, ve o diyene kadar beni götürmeyi cidden düşündüler demek ki, hoş ben gitmezdim de. Eşim ciddiye almıyor preeklampsiyi çünkü tansiyonum yükselmedi. Bizim doktor rahat biridir ama bunu daha 25. haftada pat diye yüzümüze söylemişti. Allah korusun illa o tansiyonu bekliyor yani, bir anda yükselebileceğini de söyledim halbuki. Neyse zaten etraflıca konuştum artık beni bırakıp gitmez diye düşünüyorum. Bayram konusunda benim akrabalarım aaaa nasıl gelmiceksin fln oldular, Doğuma 2-3 hafta kalıyor orda mı doğurayım, bakıcak mısınız bana orda dedimCanım hiç düğüne filan gitme, eşin de gitmesin. Tam bizim artık doğum için riskli haftalara girmiş olucaz. Eşine deki ya yolda doğum sancım tutarsa ne yapacaksın ya da tansiyonum aniden fırlayıverirse ömür boyu affetmem seni de resti çek. Eşin de gitmesin acil bi durum olsa kim götürecek seni hastaneye. Biz bayramda bile yol 2 saat sürecek diye eşimin ailesinin yanına gitmeme kararı aldık. Preeklampsiyi devlet hastanesinde ki doktor bayağa ciddiyetle anlatmıştı eşime o yüzden o da bişey olur diye korkuyor.
İzmirTsk ederim cnm daha iyileri size olsun:) Yok internetden almadim,direk bu marka satan bir besikci vardi oradan siparis verdim.hangi ildesin?
Yogunluktan bir de buyudu artik asagiya baski yapiyorlar bana da oluyorKasikta agri yasayaniniz var mi peki? 2gundur sızlıyor tabii biraz yorucu geciyor annemi besle bezlerken evir cevir..illaki farketmeden oluyor bir seyler..acaba ondan mi..cok hareketli demistim zaten umarim supriz yapmaz
Guzelmis, ama benim yatak odama kimse girmeyecegi icin ben su baby&safe lerden almayi planliyorum. Gerci sonra da kullanmak icin senin bu yolladigin da mantikli. Valla ugrasilcak o kadar cok sey var ki...Eki Görüntüle 2290655
Anne yanı beşikten kastım bu tarz bişey, 3 kademeli olduğu için daha sonra normal beşiğe de dönüştürülebilir. Ya benim de niyetim 1-2 sene idare edecek bir park yatak alıp 1yaşta oda yapmaktı ama kuzenim park yatak verince ona ayırdığım bütçe ile bu tarz bişi mi alsam dedim. Anne yanı ilk aylar çok büyük rahatlık olur
kızlar konuşmuştu gözüme çarpmıştı ben kullanmadim 2. ye de almayı düşünmuyorum da ama 999 olmalıymış öyle konuşulduKızlar ben bu gümüş kapaklardan alacağım da alternatifi olduğunu bilmiyordum
Silverette 295tl
Şimdi bu silverina ve silvernurse gibi markalar gördüm 195
İkisi de 925 ayar
Bi tane 999ayar da var
Kafam karıştı
Eki Görüntüle 2290704
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?