Biz resim çekilmeye gidiyoruz desek biz de gelelim derler galiba Sabrediyorum benim ağzımdan bir söz çıktı mı dönüşü olmaz çünkü kafama da çok takarım öyle olsun istemiyorum. Geçenlerde eşim dedi ki gezmeye gidecektik limelemon istemedi (onların gitmek istediğini bildiğim için istemiyorum dedim.) Aaa küçük kardeşini almadan mı gidecektiniz dediler Dedim doğuma kadar bi yere gitmeyi düşünmüyorum hamileliğim riskli.

EslemVera ben de gümüş kapak almayı düşünüyorum, silverette'nin yorumları iyi, diğerlerini pek araştıramadım henüz. Evet burda 999 olmalı diye konuşulmuştu, diğer türlü nikel karışımı oluyormuş içinde sanırım, ama silverette'yi kullananlar gerçekten memnun ve ilk çıkan marka bu patentli, sanırım italyanlar yapmış. 999 olanı da bir araştıralım bakalım. Gerçekten çok pahalılar ama bunları kullanınca krem veya kalkana gerek kalmıyor.

Esim tedaviye cevap vermeye basladi kemoterapi aldi bir kez baya agir ilac veriyorlar tekrar kolonoskopi yapilcak toparlanmasini bekliyorum insallah bebegin cantasini hazirladim dik durmaya calisiyorum evlatlarim icin Rabbim buyuk ayaginiza tas degse benden bilin demis butun imtihanlari ustumuzden kaldiracak inaniyorum inşallah sen de bir an once yavrunu kucakla insallah canim

Insanin esi hakikaten hayati oluyor ne kadar kotu seyler yasasakta daha once boyle sagligina birsey olmasi cok yipratiyor ne duzen kaliyor ne agiz tadi Rabbim kimseyi esiyle cocuguyla sevdikleriyle imtihan etmesin eve bile gitsem anlami olmuyor son 3 4 haftam doguma umarim dogumuma kadar toparlanir.. Hepimiz saglikla kuzulara kavusalim eslerimizle buyutelim inşallah

berroshh çok sevindim inşallah daha iyi olacak eşin
Ameliyat olmaya bile belki gerek kalmaz
Toparlanıp taburcu olsun en yakın zamanda

Guzelmis, ama benim yatak odama kimse girmeyecegi icin ben su baby&safe lerden almayi planliyorum. Gerci sonra da kullanmak icin senin bu yolladigin da mantikli. Valla ugrasilcak o kadar cok sey var ki...
Evet canım ya bi de bişeyi araştırıp karar veriyorum tam alıcakken başka bişey çıkıyor tekrar kafam karışıyor. Yatağımın yanına sığma imkanı olsa büyüyen beşik alırdım ama mümkün değil sığmaz.

Amin canim degerleri dusmeye baslamis bagirsak ne durumda onu merak ediyorlar sali gunu kolonoskopi var umarim ameliyatsiz kurtulur
Icini ferah tutmaya calis, hayat bu. Inisler, cikislar... bebis saglikli en azindan. Hepimizin ayri derdi var farkinda misiniz? Acaba diger aylarin anneleri de mi boyle yoksa eylule ozel mi anlayamadim.

Vallahi yalandan aile bağları ya , yaw kardeşim hamile birde riskli kadın neyi sorguluyorsun , ben hiçbirşey olmasa keyfimden gitmem kime ne dinlenicem oksijen alacağım yerlere gidicem gezme hakkımı kalabalıkta boğularak kullanmak istemiyorum kafamı boşaltmak istiyorum
Kimseye kulak asma , kendini dinle
40 ından sonra olması kendini biraz toparlanması bebeğin mikroba bağışıklık kazanması senin alışman vs açısından mantıklı , zaten öncesinde misafir ağırlamak değil gözüm kimseyi görmez , o kadar narin ve naif bir insan olmama rağmen gerekliyse etrafındakileri kırarım o kadar basit değil o işler annenin stresi sütü uykusu bebeğin ihtiyaçları var , kimse yalandan kendini düşünüp tavır yapmasın boşver lohusalığa çok pis hazırlanıyorum merdanem elimde tersim fenadır

Ohhh maşallah umarım bebiş gelmeden eşin tamamen iyileşir

limelemon azra-bade evet 999 ayar olan marka Silvermoon
Silverette ithal olduğu için pahalı bu diğer iki marka Türk malıymış
Bu ayar olayı sadece birkaç yerde geçiyor ama tabi aklına da takılıyor insanın
Silvermoon kampanyalı şu an 200tl

Kizlar kizlar, bir sey soracagim. Hastaneye ziyarete gelen cok olur mu? Yoksa insanlar genelde eve mi gelirler? Bu isi nasil organize edecegiz? Ona gore ikramlik filan hazirlamak lazim. Kafam karisti. Bir de ben oyle bebisin ismiyle bir seyler hazirlamak istemiyorum. Onun yerine sik, kaliteli bir cikolata alayim diyorum. Belki guzel bir servis tabagi. Bir demet guzel cicek (izin veriyorlar mi?) . Lohusa serbeti olmazsa olmaz mi? Baska ne gibi ikramlar olabilir? Ya da dogumu kimseye haber vermezsek hastaneye de gelen olmaz mi?

Ya farkettim de kayınvalidem her fırsatta yatak odama dalmaya çalışıyor, anne yanı beşik de orda olacak kısmetse, ürperdim şuan düşününce. Nevresimine bakayım, halını hatırlamıyorum bakayım, örtüne bakayım gibi sebepler buluyor ve dokunuyor bildiğin halıya nevresime fln, o an dondum kaldım. Müsait mi diye soruyor ama lap diye de açıp içeri dalıyor, hiç sevmem, ve ben üç kez nasıl aldandım da odaya soktum anlayamıyorum şuan. Acaba beyaz nevresim takımım yatağıma nasıl olcak dedim geçenlerde, gel bakalım ölçelim dedi kalktı yatak odasına doğru yürüdü, bi de müsait mi diyor, pijamalarımı kaldırmama müsade kalmadan daldı içeri, ben böyle şeyler görmedim ailemde ya cidden garibime gidiyor, zamanla öğrenirim herhalde böyle katekullilere gelmemeyi

Ay inşallah memnun kalırız seçimimiz ne olursa olsun. Silvermoon araştırmak lazım, yorumları varsa fln güzel olur, biraz işim var bugün bakamadım, akşam bir araştırma yapayım çok sağol

Senin çevrenle alakalı bir durum benim ablam misal doğum olacağı zaman herkese mesaj atarak bilgi vermek için önceden program yaptı , çevresi baya var gelen çok oldu , ben sadece arkadaşlar aile teyze kuzenlere haber vereceğim o kadar
İkram değil de yinede şık bir masa düşünüyorum simli pembe örtüm var üzerine çikolata lokum bardakta galete , yaptırırsam hediyelik balon şerbet fln koyacağım ablamlar veya gelen bir yakından kuru pasta isterim gelen atıştırsın diye o kadar
Geçen gün bir tanıdık doğum yaptı masasını çekmiştim İnstagram dan

Bu masalar odada oluyor mu? Yoksa bir de masa mi goturmek lazim kuru pasta mantikliymis belki mini sandvicler, kanapeler de olabilir. Zaten 1 ya da 2 gun kalmicaz mi ya, hangi ara gelecekler? Bizim cok cevremiz yok da iste is arkadaslari filan var. Hastane de tebrikleri alip eve gecmek mi mantikli bilemedim.

Nasıl her fırsatta dalmaya çalışıyor habire size mi geliyor , yani ben girmesinden rahatsız olmuyorum da o da meraklı değil , geçenlerde küçük odadaki dolabı boşaltıp verdiğim için nevresimleri kendi dolanıma yerleştirecektim düzenli olsun diye yardıma geldi saolsun zaten kötü vaziyette yakalanmıyorum haberli oluyor

Doğum yapacağın hastaneye bağlı benim hastanemde var istersen getiriyorlar minikte olsa , işte gelebilen geliyor gelemeyen 40ından sonra eve ziyarete geliyor bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…