- 28 Şubat 2015
- 774
- 1.354
- 113
- 39
Hadi kendinle ilgili kismi hallediyosun da, karsi tarafin ne yapacagini bilememek de isleri zorlastiriyor. Mesela kac kilo cikolata almam lazimDoğum yapacağın hastaneye bağlı benim hastanemde var istersen getiriyorlar minikte olsa , işte gelebilen geliyor gelemeyen 40ından sonra eve ziyarete geliyor bizde
Ayni ildeysek direk magazayi söyledecektim ama degilmisiz.markasi tahterevalli, internetden bakabilirsin istersen.
Canım eşine acil şifalar i şallah en kısa zamanda düzelirEsime dusuk dozda kemoterapi basladilar ayda 1 degerleri biraz dusmus cok sukur bende bebegin besigini cantasini hazirladim annemle eve yardimci geldi bugun temizledi cok uzgunum ama sordugun icin sagol umarim hepimiz saglikla yavrularimiza kavusuruz
Iyyy gıcık oluyorum şu lafa fındık ve kafa üzüm n irşilte ye canım acayip süt yapıyorKızlar size tavsiyem çevrenizde negatif insanlar varsa Doğumu haber vermeyin. Hatta bence bebek doğsun, anne 6-8saat sonra ancak kendine gelebiliyor ondan sonra haber verin herkese. Benim yan odada bir kadın normal Doğumu bekledi tüm gün kapıda 6-8 adam, eşleri ve 5 tane çocuk bekledi. Koridorda gördüğüm kişilerdi sadece. Yazık kadın gece 2de ancak Doğum yaptı ve o saatte tüm kalabalık çocuklar bebek geldi diye bağırdı. Görevliler 1saat sonra ancak çıkardı ordakileri. Kim bilir ne stres yaşadı mahremiyet sıfır.
Ben kimseyi istemedim yanımda. Ağrım var kimse gelmesin dedim. Eve gelince herşeyi stril edip sağıma oturdum. Kv’dem ilk oğlumdaki gibi yine “ne uğraşırsın süt yok belli orda” dediHiç değişmemiş kendileri
Canım e bebek e gelmiş bak istersen ordan 199 TL ysi sanırımKızlar ben bu gümüş kapaklardan alacağım da alternatifi olduğunu bilmiyordum
Silverette 295tl
Şimdi bu silverina ve silvernurse gibi markalar gördüm 195
İkisi de 925 ayar
Bi tane 999ayar da var
Kafam karıştı
Eki Görüntüle 2290704
Mecbur dikkat edicem canim yukseliyosaÇok aşırı kilo alıyordum cnm başlarda düşün 5 haftada 5 Kilo,öyle devam etseydim 40 haftada 40 Kilo olurdu hahah:) Evt cnm kan şekerim biraz yüksek çıktı, diyet yapinca Sorun olmuyor Ama yersem hemen yükseliyor...ilac veya insulin kullanmakta istemiyorum,diyetle dengelenebiliyorken.bu yüzden Dikkat ediyorum diyetime.
Bana da haber etAy inşallah memnun kalırız seçimimiz ne olursa olsun. Silvermoon araştırmak lazım, yorumları varsa fln güzel olur, biraz işim var bugün bakamadım, akşam bir araştırma yapayım çok sağol ☺
Doktora esin ile mi gidiyorsun yalniz m8 gidiyorsun?Ben de 3 adım atıyorum karnımı taşıyamıyorum nerdeyse, evet fazla şişmedi ama ağrılar oluyor yürürken. Eşime söylediğimde ise yat bi iş yapma diyor, söylemesi ne kolay. Ağustos ortasında bir düğün var yine şehir dışında, muhtemelen eşime götür diyecekler, bir desinler bakalım, derlerse cidden merhametin m'si yok demektir içlerinde, eşim biz gitmeyiz diyor, bakalım. Şeker çıkınca malesef hiç aşeremedim. Sadece geçenlerde canım ızgara istedi yemeğe çıktık ikimiz, orda bile kardeşi arıyor haftasonu beni bilmem nereye götür diye, cinnet geçirecektim inan.
Doğumda ne yaşayacağım hiç bilmiyorum, doğum için önerilerin var mı? Bu konuda tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla insan etrafında pek insan istemiyor. Annem bir haftalığına gelebilecek, eşim bir hafta izin alacak. Diğerleri benim yüzüme bakmıyor ama bebek doğunca görme bahanesiyle doluşurlar. Bir de ne zaman misafir kabul edelim? Onların meraklı akrabalarıyla çok yakın oturuyoruz, ilk bir hafta içinde gelirler gibi geliyor.
Iste boyle de hep. Hamileligim riskli de. Kendileri gidip gezsin nereyi gezecekse.Biz resim çekilmeye gidiyoruz desek biz de gelelim derler galibaSabrediyorum benim ağzımdan bir söz çıktı mı dönüşü olmaz çünkü kafama da çok takarım öyle olsun istemiyorum. Geçenlerde eşim dedi ki gezmeye gidecektik limelemon istemedi (onların gitmek istediğini bildiğim için istemiyorum dedim.) Aaa küçük kardeşini almadan mı gidecektiniz dediler Dedim doğuma kadar bi yere gitmeyi düşünmüyorum hamileliğim riskli.
Preeklamsi hem anne hem bebegin hayati icin riskli bir durum. Bir tanidigim az kalsin ölüyordu. Ciddi sey yani. Erken dogum oldu bebek kuvozde anne yogunbakimda ve tekrar hamile kalmasi yasak. Cok sukur simdi iyiler. Moralinizi bozmak icin degil dikkati elden birakmayin diye yazdim kizlar.Canım hiç düğüne filan gitme, eşin de gitmesin. Tam bizim artık doğum için riskli haftalara girmiş olucaz. Eşine deki ya yolda doğum sancım tutarsa ne yapacaksın ya da tansiyonum aniden fırlayıverirse ömür boyu affetmem seni de resti çek. Eşin de gitmesin acil bi durum olsa kim götürecek seni hastaneye. Biz bayramda bile yol 2 saat sürecek diye eşimin ailesinin yanına gitmeme kararı aldık. Preeklampsiyi devlet hastanesinde ki doktor bayağa ciddiyetle anlatmıştı eşime o yüzden o da bişey olur diye korkuyor.
Aynen öyle canim Yapacak birsey yok,hayirlisiyla insallah tamamlariz haftalarimiziMecbur dikkat edicem canim yukseliyosa5 haftada 5 kilo baya fazla gerçekten diyet en iyisi
Ay hayır ya niye küçük kardeşi sizin çocuğunuz muBiz resim çekilmeye gidiyoruz desek biz de gelelim derler galibaSabrediyorum benim ağzımdan bir söz çıktı mı dönüşü olmaz çünkü kafama da çok takarım öyle olsun istemiyorum. Geçenlerde eşim dedi ki gezmeye gidecektik limelemon istemedi (onların gitmek istediğini bildiğim için istemiyorum dedim.) Aaa küçük kardeşini almadan mı gidecektiniz dediler Dedim doğuma kadar bi yere gitmeyi düşünmüyorum hamileliğim riskli.
Cok tatli olmus Allah saglikla kullandirsinnKızlar bende hastane cantama girecekleri ütüledim paketledim çantaya koydum, daha koyacağım şeyler var ama zor olan kısmı çıksın dedim aradan derli toplu oldu şuan için
* 10 lu hastane çıkışı
* 5 li hastane çıkışı
* 1er adet yedek 0 kollu zibin, uzun kollu zibin ve ayaklı pijama
* 3 adet kızıma 3 adet kendime çorap
* 1 adet cift katlı Müslin örtü
* 1 adet pamuktan battaniye
* sleepy yeni doğan bez ( şuan için bütün paketi koydum ama azalticam sanırım paket 40lı)
* 2 adet alt açma bezi
* 1 paket unibaby yenidogan ıslak mendil
* 2 adet penye küçük bez annem kestirdi ya ağzını silmek için yada sırtına koymak için
* 1 adet annenin Müslinden yaptığı kundak
* Kendime 2 adet pijama takımı
* kendime 1 adet sabahlik ve gecelik
* 1adet en büyük boy gece boyu orkit
* 2 adet askılık
* 2 adet lohusa kulodu 1 adet normal külot
Şimdilik bu kadar eksiklerimi de tamamlayıp kpaticam çantayı kafami toparlayamadıgim için ne eksik dha ne koymalıyım karar veremiyorum mesela bi tacım terliğim yok geri kalanı da en kisa zamanda tamamlicam iste bakalim
Çok güzel ve düzenli olmuşKızlar bende hastane cantama girecekleri ütüledim paketledim çantaya koydum, daha koyacağım şeyler var ama zor olan kısmı çıksın dedim aradan derli toplu oldu şuan için
* 10 lu hastane çıkışı
* 5 li hastane çıkışı
* 1er adet yedek 0 kollu zibin, uzun kollu zibin ve ayaklı pijama
* 3 adet kızıma 3 adet kendime çorap
* 1 adet cift katlı Müslin örtü
* 1 adet pamuktan battaniye
* sleepy yeni doğan bez ( şuan için bütün paketi koydum ama azalticam sanırım paket 40lı)
* 2 adet alt açma bezi
* 1 paket unibaby yenidogan ıslak mendil
* 2 adet penye küçük bez annem kestirdi ya ağzını silmek için yada sırtına koymak için
* 1 adet annenin Müslinden yaptığı kundak
* Kendime 2 adet pijama takımı
* kendime 1 adet sabahlik ve gecelik
* 1adet en büyük boy gece boyu orkit
* 2 adet askılık
* 2 adet lohusa kulodu 1 adet normal külot
Şimdilik bu kadar eksiklerimi de tamamlayıp kpaticam çantayı kafami toparlayamadıgim için ne eksik dha ne koymalıyım karar veremiyorum mesela bi tacım terliğim yok geri kalanı da en kisa zamanda tamamlicam iste bakalim
Cok tatli olmus Allah saglikla kullandirsinn
Teşekkür ederim teyzeleri her kıyafetinin içini dışını ayrı ayrı ütüledim hepsini sağlıkla giydirelim çocuklarımızaÇok güzel ve düzenli olmuş
Bakayım canım sağolAyni ildeysek direk magazayi söyledecektim ama degilmisiz.markasi tahterevalli, internetden bakabilirsin istersen.
Inşallah canimAynen öyle canim Yapacak birsey yok,hayirlisiyla insallah tamamlariz haftalarimizi
Teşekkür ederim teyzeleri her kıyafetinin içini dışını ayrı ayrı ütüledim hepsini sağlıkla giydirelim çocuklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?