Kesinlikle canım çok sinsi bir rahatsızlık. Tansiyon normal normal giderken bi anda 18-20 lere çıkabiliyormuş o zaman da hastanede düşüremezlerse mecburi doğum, hatta annenin komaya girme riski bile varmış. Biz tedbirli olalım da gerisi Allaha emanet

10 EYLÜL erken degil mi???
yaklaşık gün var aramizda doktorum 18 gibi dedi ben ona da erken dedim
hatta yeni sistem sancı beklemekmis de nerden bulacaz onu göze alacak doktoru
Doktorum 3. Sezeryan olduğu için 38 dolduktan sonra almayı planliyor. 10 eylül tam 38 doluyor o hafta alır sanırım. Tam tarihi söylemedi henüz. Sizin ilk bebek mi?

Allah yardımcın olsun canım hakikaten kaynanan bi tuhaf bende hic hoşlanmam yatak odama girilmesine geçenlerde benimkide bebegin eşyalarına beşiğe falan bakmaya girdi uyuz oldum eşyaları bide tek tek göstermemi bekliyo bende yerleştirdim koydum hepsini dedim oyle cikti kirkindan önce kimse gelmesin bence şimdiden eşini işle bu konuda bu aralar malum ağrılarla baş ediyoruz esin geldiğinde yanında ah vah yap zaten riskisin daha çok abart yoksa bu erkekler anlamazlar

Ins eşinin durumu daha da iyiye gider şifa dilerim

Ne kadar duzenli :) cok guzel

Hadi kendinle ilgili kismi hallediyosun da, karsi tarafin ne yapacagini bilememek de isleri zorlastiriyor. Mesela kac kilo cikolata almam lazim ben az sonra sikilir yine birakirim bu isleri.
Benim alacağım çikolata kilo başına 60 adet fln geliyormuş ben hem hastane ev ev ziyaretlerini düşünerek 90 adet yani 1.5 kilo alacağım eksik gelirse yine alırım ama sanmıyorum , bunu çevrene göre sen belirleyebilirsin

Ben bu aralar evde fazla kaldim cenem dustu. Kvler ile sorun yasiyoruz ya, cogu findik kabugunu doldurmayacak seyler. Bence trip atip, eslerimizi ailesinden uzaklastirip, onlari uzecegimize, rahatsiz oldugumuz seyleri nazikce dile getirsek bence hic bir sorun kalmaz. Ben bu gelin-kaynana kulturunun beslenmesinden hoslanmiyorum. Inanin hepimiz farkli kulturlerden geliyoruz. Mesela bazilarimiz icin yatak odasi mahrem olabilir ama sahsen benim icin degil. Benim icin sadece bir oda. Kv gelse odaya girse hic bir art niyet gelmez aklima. Cogu zaman geldiklerinde kendi yatagimizi hem benim annemlere, hem kayinvalidemlere biz vermisizdir, salonda rahat uyuyamazlsr diye. Biz genciz ne olcak 2 gun koltukta yatsak? Onlar da hep karsi cikmistir ama biz israr etmisizdir. Lutfen yanlis anlamayin amacim kimseyi elestirmek degil. Bizim yaptigimiz da yanlis olabilir. Ama en onemlisi evdeki huzur. Ben aileye cok onem veririm. Esimle anlasamadigim bir milyon konu var ama kirmizi cizgim ailem. Aileme ennnn ufak bir saygisizlik yapsa, gozunu devirse bile affetmem. Sagolsun o da beni hic mahcup etmedi. Ben bunu bekledigim icin, ben de onun ailesine oyle davraniyorum. Bence kendi huzurunuz icin, eger gercekten kotu niyetli degillerse, empati kurarak, size ters gelen seyleri nazikce, sevgiyle dile getirerek cok daha mutlu olabilirsiniz. Ya bir tas corbalarini icmek bile nimet bence. Bizim kendi ailelerimiz cok mu mukemmel? Hic mi eksikleri yok? Ne bileyim, ben gelin kaynana olmaktansa anne kiz olamasak bile, iki arkadas olabiliriz diye dusunuyorum. Buradaki sorunlar hep seye benziyo tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis. Belki onlar sizi cok samimi gordugu icin, cat kapi gelip gidiyorlar? Hem biz de birer kayinvalide adayiyiz. Empati kurunca bence butun sorunlar cozuluyo. Kusuruma bakmayin. Hic kimsenin neler yasadigini elbette bilmiyorum. Sadece burada anlatildigi kadar. Ama bakin yavrularimizi bekliyoruz, sevgi dolu ailelerde, anneanneleriyle, babanneleriyle, dedeleriyle buyusunler insallah.

Dogru soyluyosun, hastanede yenmese evde yenir, tesekkurler ❤

sağlıkla huzurla dağıt canım

bizimkilerden ses yok dikiz aynası süsü ve piramit şekerlik bakalım
mevlid için henüz erken dedim vermedim ama bez çanta olucak bakalım
Dikiz aynası süsü dedigin nasıl bişey ?
Mevlüt’ü hic düşünmedim bile daha

Kizlar, 2-3 haftadir kilomda bir artis olmuyor. Bu durum beni biraz tedirgin etmeye basladi. Bebegimin kilosu simdiye kadar hep ortalamanin biraz ustundeydi. Simdi durum ne bilmiyorum. Haftaya doktor kontrolum var ama kendi kiloma bakarak acaba bebek de hic almadi mi diye dusunmeye basladim. Sizde durum nedir?

Ben 5-6 haftadir hic almiyorum. Ekmegi filan kestim cunku. Haftada 2 kontrole gidiyorum her gittigimde bebis kilo almis oluyo. Hic canini sikma, bebek icin protein agirlikli beslen, gerisi muhim degil

Evet biliyorum bencede cok hoş karşı değilim ama almadım önce hep esas eşyasına önem verdim diyorum ya kendimin bi tacı terliği bile yok yada hastanede ne ikram ederim bilmiyorum ikram işine cok girmicem çünkü sadece cekirdek aile olacagiz 40 mevludune ağırlık vericem şimdiden planımı yaptım. Ama şimdi geriye kalan süs fotograf işini düşünüp ağırlık vericem, sende mutlaka içinde kalmasın yap ben çocuğumun olacağını duydugum andan beri düğünümde ki gibi herseyin içimde kalmamasi için elimden geleni yapıcam dedim öyle de oldu ve inşallah olur. İstediğimiz herseyi yapabilme imkani ve fırsatı versin Allahım

Ben 5-6 haftadir hic almiyorum. Ekmegi filan kestim cunku. Haftada 2 kontrole gidiyorum her gittigimde bebis kilo almis oluyo. Hic canini sikma, bebek icin protein agirlikli beslen, gerisi muhim degil
Beslenmeme dikkat ediyorum. Yemem gereken seyleri yemeye calisiyorum, ama son zamanlarda ogunlerim azaldi, sabah gec yiyince ikinci ana ogunum aksam yemegi olmaya basladi. Ama aralarda meyve, sut, yogurt vs tuketiyorum ara ogun olarak. Acaba bu yuzden mi kilo almiyorum diye dusunmeye basladim. Bakalim haftaya gorecegiz bebis kilo almis mi :)

Bende son üç haftadır 1 kilo almışım seviniyorum bu duruma bebeğim kilo aliyo cok şükür daha önceki haftalarimda 4 haftada 3 kilo aldığımda olmuştu endişelenme bence

Cok yuksek kiloyla hamile kaldığım için asla tartilmiyorum doktorumda sob 1 aydir tartmiyor kendimi iyi hissetmediğimin farkında evdeki tartıya da beddua etmişim gibi geçen oda buhardan yoğuşma olup banyoda tuzla buz oldu düşünce gücüyle tartıları yok edecek kadar kilo konusundan rahatsızım o yüzden kac kilo aldım duymak bile istemiyorum, dogururken de tartilmaktan yırtarsam tamamdır benim iş normalde kiloluydum ama kilomla ve kendimle barışıktım direk söylerdim ama gebelikte üstüne alınca duymak görmek beni hic iyi hissettirmiyor

Yok canım eğer düzenli besleniyorsan o alıyordur. Bende son 2 hafta hiç kilo almadım ama bebiş 500 gram almış. Demekki ben 500 gram vermişim bebiş almış.

Bana da haber et
en son 999 alayım madem dedim ama ben de akşam sipariş veririm
Yoksa e bebekten silverina’yı mı aldırsam eşime diyorum ama o 925 ayar
Dediğin gibi memnun kalacağımızı alırız inşallah

Mantigi ne bu kapakların süt akmasin diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…