Amin inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin AllahTeşekkür ederim teyzeleri her kıyafetinin içini dışını ayrı ayrı ütüledim hepsini sağlıkla giydirelim çocuklarımıza
Kesinlikle canım çok sinsi bir rahatsızlık. Tansiyon normal normal giderken bi anda 18-20 lere çıkabiliyormuş o zaman da hastanede düşüremezlerse mecburi doğum, hatta annenin komaya girme riski bile varmış. Biz tedbirli olalım da gerisi Allaha emanetPreeklamsi hem anne hem bebegin hayati icin riskli bir durum. Bir tanidigim az kalsin ölüyordu. Ciddi sey yani. Erken dogum oldu bebek kuvozde anne yogunbakimda ve tekrar hamile kalmasi yasak. Cok sukur simdi iyiler. Moralinizi bozmak icin degil dikkati elden birakmayin diye yazdim kizlar.
Doktorum 3. Sezeryan olduğu için 38 dolduktan sonra almayı planliyor. 10 eylül tam 38 doluyor o hafta alır sanırım. Tam tarihi söylemedi henüz. Sizin ilk bebek mi?10 EYLÜL erken degil mi???
yaklaşık gün var aramizda doktorum 18 gibi dedi ben ona da erken dedim
hatta yeni sistem sancı beklemekmis de nerden bulacaz onu göze alacak doktoru
Allah yardımcın olsun canım hakikaten kaynanan bi tuhaf bende hic hoşlanmam yatak odama girilmesine geçenlerde benimkide bebegin eşyalarına beşiğe falan bakmaya girdi uyuz oldum eşyaları bide tek tek göstermemi bekliyo bende yerleştirdim koydum hepsini dedim oyle cikti kirkindan önce kimse gelmesin bence şimdiden eşini işle bu konuda bu aralar malum ağrılarla baş ediyoruz esin geldiğinde yanında ah vah yap zaten riskisin daha çok abart yoksa bu erkekler anlamazlarYa farkettim de kayınvalidem her fırsatta yatak odama dalmaya çalışıyor, anne yanı beşik de orda olacak kısmetse, ürperdim şuan düşününce. Nevresimine bakayım, halını hatırlamıyorum bakayım, örtüne bakayım gibi sebepler buluyor ve dokunuyor bildiğin halıya nevresime fln, o an dondum kaldım. Müsait mi diye soruyor ama lap diye de açıp içeri dalıyor, hiç sevmem, ve ben üç kez nasıl aldandım da odaya soktum anlayamıyorum şuan. Acaba beyaz nevresim takımım yatağıma nasıl olcak dedim geçenlerde, gel bakalım ölçelim dedi kalktı yatak odasına doğru yürüdü, bi de müsait mi diyor, pijamalarımı kaldırmama müsade kalmadan daldı içeri, ben böyle şeyler görmedim ailemde ya cidden garibime gidiyor, zamanla öğrenirim herhalde böyle katekullilere gelmemeyi
Ins eşinin durumu daha da iyiye gider şifa dilerimEsim tedaviye cevap vermeye basladi kemoterapi aldi bir kez baya agir ilac veriyorlar tekrar kolonoskopi yapilcak toparlanmasini bekliyorum insallah bebegin cantasini hazirladim dik durmaya calisiyorum evlatlarim icin Rabbim buyuk ayaginiza tas degse benden bilin demis butun imtihanlari ustumuzden kaldiracak inaniyorum inşallah sen de bir an once yavrunu kucakla insallah canim
Ne kadar duzenli :) cok guzelKızlar bende hastane cantama girecekleri ütüledim paketledim çantaya koydum, daha koyacağım şeyler var ama zor olan kısmı çıksın dedim aradan derli toplu oldu şuan için
* 10 lu hastane çıkışı
* 5 li hastane çıkışı
* 1er adet yedek 0 kollu zibin, uzun kollu zibin ve ayaklı pijama
* 3 adet kızıma 3 adet kendime çorap
* 1 adet cift katlı Müslin örtü
* 1 adet pamuktan battaniye
* sleepy yeni doğan bez ( şuan için bütün paketi koydum ama azalticam sanırım paket 40lı)
* 2 adet alt açma bezi
* 1 paket unibaby yenidogan ıslak mendil
* 2 adet penye küçük bez annem kestirdi ya ağzını silmek için yada sırtına koymak için
* 1 adet annenin Müslinden yaptığı kundak
* Kendime 2 adet pijama takımı
* kendime 1 adet sabahlik ve gecelik
* 1adet en büyük boy gece boyu orkit
* 2 adet askılık
* 2 adet lohusa kulodu 1 adet normal külot
Şimdilik bu kadar eksiklerimi de tamamlayıp kpaticam çantayı kafami toparlayamadıgim için ne eksik dha ne koymalıyım karar veremiyorum mesela bi tacım terliğim yok geri kalanı da en kisa zamanda tamamlicam iste bakalim
Benim alacağım çikolata kilo başına 60 adet fln geliyormuş ben hem hastane ev ev ziyaretlerini düşünerek 90 adet yani 1.5 kilo alacağım eksik gelirse yine alırım ama sanmıyorum , bunu çevrene göre sen belirleyebilirsinHadi kendinle ilgili kismi hallediyosun da, karsi tarafin ne yapacagini bilememek de isleri zorlastiriyor. Mesela kac kilo cikolata almam lazimben az sonra sikilir yine birakirim bu isleri.
Malesef köprülerde calısma var trafik felaket ama cekiyoruz 3haftam kaldıooo karşıya mı
Dogru soyluyosun, hastanede yenmese evde yenir, tesekkurler ❤Benim alacağım çikolata kilo başına 60 adet fln geliyormuş ben hem hastane ev ev ziyaretlerini düşünerek 90 adet yani 1.5 kilo alacağım eksik gelirse yine alırım ama sanmıyorum , bunu çevrene göre sen belirleyebilirsin
Dikiz aynası süsü dedigin nasıl bişey ?sağlıkla huzurla dağıt canım
bizimkilerden ses yok dikiz aynası süsü ve piramit şekerlik bakalım
mevlid için henüz erken dedim vermedim ama bez çanta olucak bakalım
Ben 5-6 haftadir hic almiyorum. Ekmegi filan kestim cunku. Haftada 2 kontrole gidiyorum her gittigimde bebis kilo almis oluyo. Hic canini sikma, bebek icin protein agirlikli beslen, gerisi muhim degilKizlar, 2-3 haftadir kilomda bir artis olmuyor. Bu durum beni biraz tedirgin etmeye basladi. Bebegimin kilosu simdiye kadar hep ortalamanin biraz ustundeydi. Simdi durum ne bilmiyorum. Haftaya doktor kontrolum var ama kendi kiloma bakarak acaba bebek de hic almadi mi diye dusunmeye basladim. Sizde durum nedir?
Evet biliyorum bencede cok hoş karşı değilim ama almadım önce hep esas eşyasına önem verdim diyorum ya kendimin bi tacı terliği bile yok yada hastanede ne ikram ederim bilmiyorum ikram işine cok girmicem çünkü sadece cekirdek aile olacagiz 40 mevludune ağırlık vericem şimdiden planımı yaptım. Ama şimdi geriye kalan süs fotograf işini düşünüp ağırlık vericem, sende mutlaka içinde kalmasın yap ben çocuğumun olacağını duydugum andan beri düğünümde ki gibi herseyin içimde kalmamasi için elimden geleni yapıcam dedim öyle de oldu ve inşallah olur. İstediğimiz herseyi yapabilme imkani ve fırsatı versin AllahımSuslu takim da aldin mi hani anne bebek pozlari oluyor ya anne tac takiyor bebekte ayrica suslu bi tulum giyiyor hastanede beraber fotograflari oluyor bayiliyorum onlaraen cok istedigim anlardan birisi o poz. Ben su arkasi kanatli bebek tulumlarina bayiliyorum gordunuz mu hic bilmiyorum ama bana cok masum geliyor oyle bi poz istiyorum kuzumla Ne de olsa masum kuzularimiz
Beslenmeme dikkat ediyorum. Yemem gereken seyleri yemeye calisiyorum, ama son zamanlarda ogunlerim azaldi, sabah gec yiyince ikinci ana ogunum aksam yemegi olmaya basladi. Ama aralarda meyve, sut, yogurt vs tuketiyorum ara ogun olarak. Acaba bu yuzden mi kilo almiyorum diye dusunmeye basladim. Bakalim haftaya gorecegiz bebis kilo almis mi :)Ben 5-6 haftadir hic almiyorum. Ekmegi filan kestim cunku. Haftada 2 kontrole gidiyorum her gittigimde bebis kilo almis oluyo. Hic canini sikma, bebek icin protein agirlikli beslen, gerisi muhim degil
Cok tesekkur ederizNe kadar duzenli :) cok guzel
Bende son üç haftadır 1 kilo almışım seviniyorum bu duruma bebeğim kilo aliyo cok şükür daha önceki haftalarimda 4 haftada 3 kilo aldığımda olmuştu endişelenme benceKizlar, 2-3 haftadir kilomda bir artis olmuyor. Bu durum beni biraz tedirgin etmeye basladi. Bebegimin kilosu simdiye kadar hep ortalamanin biraz ustundeydi. Simdi durum ne bilmiyorum. Haftaya doktor kontrolum var ama kendi kiloma bakarak acaba bebek de hic almadi mi diye dusunmeye basladim. Sizde durum nedir?
Cok yuksek kiloyla hamile kaldığım için asla tartilmiyorumKizlar, 2-3 haftadir kilomda bir artis olmuyor. Bu durum beni biraz tedirgin etmeye basladi. Bebegimin kilosu simdiye kadar hep ortalamanin biraz ustundeydi. Simdi durum ne bilmiyorum. Haftaya doktor kontrolum var ama kendi kiloma bakarak acaba bebek de hic almadi mi diye dusunmeye basladim. Sizde durum nedir?
Yok canım eğer düzenli besleniyorsan o alıyordur. Bende son 2 hafta hiç kilo almadım ama bebiş 500 gram almış. Demekki ben 500 gram vermişim bebiş almış.Kizlar, 2-3 haftadir kilomda bir artis olmuyor. Bu durum beni biraz tedirgin etmeye basladi. Bebegimin kilosu simdiye kadar hep ortalamanin biraz ustundeydi. Simdi durum ne bilmiyorum. Haftaya doktor kontrolum var ama kendi kiloma bakarak acaba bebek de hic almadi mi diye dusunmeye basladim. Sizde durum nedir?
Bana da haber et
en son 999 alayım madem dedim ama ben de akşam sipariş veririm
Yoksa e bebekten silverina’yı mı aldırsam eşime diyorum ama o 925 ayar
Dediğin gibi memnun kalacağımızı alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?