:)) doktorda tartilmayi sevmiyorum ben de cunku saglikli tatlrtmiyorlar. Ben sabahlari ac karna, uzerimde ince giysilerle tartiliyorum, benim olcum bu. Sabah mesela.62 cikiyorum, dr randevum ogleden sonra. Bi bakiyorum 66 olcuyor yemisim icmisim, uzerimde bi suru giysi ayakkabi var. Hic saglikli bir olcum olmuyor. Cok da takmiyorum doktorda tartilmayi. Kendi kilomu kendim takip ediyorum

Saglikli beslediyseniz bir sorun çıkacağını sanmam. Ilk gebeliğimde gebelik şekeri nedeniyle diyete başlayınca 8. Ayimda 2 kilo vermiştim bir sıkıntı olmamıştı. Yine gebelik şekeri nedeniyle diyetteyim son 1 ayda 1 kilo aldım bebekte sıkıntı yok. Önemli olan sağlıklı beslenmek

Senin de mi dugununde icinde kalan seyler oldu maalesef benim cok sey icimde kaldi gelinlikci onunden gecsem sanki giymemis gibi bakarak uzulerek geciyorum icimde kalan cok fazla sey oldu insallah kardeslerimin dugunlerini mutlu gorurum diye bekliyorum. Dogumdan sonra cok beklentim yok acikcasi sadece dedigim gibi o animiz olsun istiyorum. Oyle ikramlik vs masrafa girecek durumda su an degiliz maalesef biraz sıkıntili donemdeyiz Allah herkesin yardimcisi olsun. Sadece ikramlik cikolata tutariz diye dusunuyorum gelene.

Ben de mevludunu yapmak istiyorum insallah o zaman ufakta olsa hediyelik vermek istiyorum. Kuran-ı Kerim hatmettim onun da indirilmesini istiyorum kuzumun mevludunde. Allah bundan sonra kuzumlarimizla ilgili hicbir seyi icimizde koymasin insallah once saglik versin sonra hayirli evlatlar yetisirelim

Kızlar ara ara dürtükleyen regl ağrısı oluyor bel ve kasıkta. Yalancı sancı bu mu tecrübeli anneler?

Aminnn amin inşallah Rabbim hatmini kabul etsin inşallah

Kızlar ara ara dürtükleyen regl ağrısı oluyor bel ve kasıkta. Yalancı sancı bu mu tecrübeli anneler?
Tam ben bunu sormak için girdim senin mesajını gördüm aynen regl ağrısı oluyor kasık ve bel aynı anda

Bu mu

Eklentiler

• 8DD98FC7-9065-45C6-A0F1-27A8F9602295.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 43
Ellerine saglıkkk
Diş fırcası macunu
Gögüs kalkanı kremi pedi
Emzirme sütyeni
Eksik gibi
Görünce aklıma gelenler :)

Ellerine saglıkkk
Diş fırcası macunu
Gögüs kalkanı kremi pedi
Emzirme sütyeni
Eksik gibi
Görünce aklıma gelenler :)
Emzirme sutyeni almicam çünkü zaten iri göğüslüyum diye ben süngerli destekli takamıyorum dantelli bez sutyen kullandım hep kom'dan. Onun icin ekstra bisey almicam yani ama bu göğüs kalkanı işini gümüş kapak istiyorum ama karar veremedim ki bi türlü napsam

Her yere ismini kazıyorum
İlerde saklayacagım bunu cok pislenmezse büyüyünce bakar hatırlarız diye :)
Benimde öyle heryere yazasım var halıya yazdırdım diye perdesine yazdırmadim ama ilerde beşikten yatağına geçirince isimli nevresim takımları cok hosuma gitti ondan yaptırıcam bana kalsa oda da da her yere yazdıracagim ama gormemis çocuğu oldu dicekler diye zor duruyorum hayır öyle deselerde çokta yalan değil ya neyse görmedik napalım

Benimde yaklaşık 2 -3 haftadır aynı daha doğrusu iniyorum tekrar eski kilomu yakalıyorum o şekilde seyrediyor bebek alıyor her türlü anne güzel beslen yeter

Bana pazarlama harikası bir ürün gibi geliyor bilemedim

Aman istediklerini desinler
Suanda abunlar moda bizimde hosumuza gidiyor yapıyoruz napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…