Aman istediklerini desinler
Suanda abunlar moda bizimde hosumuza gidiyor yapıyoruz napalım :)
Aynen öyle kv diyoki ayy sen çok abartıyorsun ( ona kalsa niye gecelik almışım evde temizlikte giydiğim çamaşır sulu elbisem edepliymis onu giyseymisim ya bizbizeymisiz) ayol dedim bitane gelinin doğuruyor bu ne hevessizlik ben kendime yaksitirsam sen yakıştırma doğar doğmaz ağzına emzik vericem diyor, dedim ona sen karar veremezsin hata bende veremem doktoruna sorucaz dedim yandık senle diyor yan kül ol napiyim tabikisi evladım icin en iyisini istiyorum her anne gbi

Selam kızlar Bir haftadır girmiyordum az once yanlışlıkla temmuz anneleri bölümüne girmişim. Herkes bebeğinden bahsedince bi heyecanlandım geri mi kaldım doğumdan diye :) bizde de doğum yapan var sanirim mavikelebek hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. 3 hafta daha işe gideceğim nasıl geçecek onu düşünüyorum...

Bende snin gibi düşünüyorum ama şöyle bir durum var , kayınvalidem beni kızlarından ayırmıyor , onlara gidince rahat edeyim keyifli olayım diye elinden geleni yapıyor , bende saygıda hiç kusur etmiyorum ve kendisine adaletli ve mantıklı olabildiği için iletişimimiz anne kız gibi nerdeyse. Bir hırsı yok sadece evlatları mutlu ve huzurlu olsun istiyor bu bizi birbirimize yaklaştırdı ve niyet tertemiz olunca hiç bit davranışı düşüncesinin altında bir şey aramıyorsun. Ve için rahat oluyor. Fakat yatak odasına girme konusunda dahi rahatsız olan arkadaşları kendi yerime koyduğumda acaba ne yaşadılar da böyle mesafeliler ve demeli kayınvalide annelik yapmamış diye düşündüm , emimin herkes anlaşabileceği inçe düşünceli bir kayınvalide ister ama maalesef bu çok nadir dolayısıyla insan ister istemez kendini korumaya almaya çalışıyor diye düşünüyorum. Yoksa bende her zaman iyi geçinme taraftarıyım ilk evlendiğim yıl da bununla ilgili ciddi anlamda kabuklarını kırdım ben emek verdim onlara 1 adım gittiysem onlar 5 adım geldi ama herkes malesef bu muameleyi görmüyor

Şanslısın masallah Allah bozmasın ama herkes bir değil kimse benim annem gibi olamaz bende onun kızı gibi olamam benim annem gibi düşünemez beni zaten kendisinden de böyle bise gormedim oyuzden mesafe iyidir

Ay torunum geliyor egitimine göndersene onu da belki üc bes bişey ögrenir

Benimde 3 hafta var işe gidiş gelişim rahat işyerinde ayaklarımı uzatma imkanımda var rahatım ama ağırlaşmaya başladığımı farkediyorum

Aa ilk seninkide 34de bırakırsın diyordu değiştirmiş
Benim bebegin gelişimide iyi cok sükür coraspin işe yaramıs bakalım bundan sonra ne olacak
Onu başka dr demişti bana bunu her zaman gittigim dr dedi şimdi gittigim dr a soramadim bile masallah böyle devam etsin az kaldı zaten

Ay inşallah memnun kalırız seçimimiz ne olursa olsun. Silvermoon araştırmak lazım, yorumları varsa fln güzel olur, biraz işim var bugün bakamadım, akşam bir araştırma yapayım çok sağol ☺
Hangisini alırsanız buraya da yazın kozlar bana da fikir olur
Çok düzenli yapmışsın Çok güzel olmuş inşallah ben de yarın tamamlayacağım
Bugün benim de sabahtan kayınvalidem geldi kızıyla tartışmışlar çok morali bozuktu akşama kadar onunla bişeyler yaptık derken çanta işi yine kaldı

Bu arada okiedog bakım çantası geldi H honey bunch
Urban trek modelini almıştım beğendim onu da

Selamlar bende hastane ça tamı hazırladım Bez ve benim pijamaları eksik ben burçlara koymuştum ama kilitli poşet daha mantıklı geldi bende alayım onlardan
Regl ağrısı gibi ağrılar bende de oluyor belim sırtım kopacak gibi oluyor bazen dnormal artık demekki ilk doğumu sezeryan dk ve hiç b öyle ağrılarım yoltu normal doğum sancısı nasıl bişey bilmiyorum k yüzden doğum 10 Eylül görünüyor Bi sıkıntımız var okullar 9 eylülde açılıyor diyorlar benim büyük kız 1. Sınıfa başlayacak öğretmen arkadaşlar bilgisi olan varmı uyum haftası erken başlıyorlar ya 2 eylül de mi başlayacaklar doğum haftasına denk gelirse diye tedirginim

Kızlar aramızda Cleane ya da oksapar gibi iğne kullananlar vardı onlar ne zamana kadar kullancaklar doktorları bişey söylemiş miydi

Şanslısın masallah Allah bozmasın ama herkes bir değil kimse benim annem gibi olamaz bende onun kızı gibi olamam benim annem gibi düşünemez beni zaten kendisinden de böyle bise gormedim oyuzden mesafe iyidir
Amin saol canım , tabiki dediğim gibi karşılıklı iletişimle alakalı o iletişimi yakalayamıyorsan mesafe şart. Anne kız gibi dediysem tabi kimse öyle olamaz fakat o düşünceyi ve emeği görüyorum o yüzden , ben de en başından beri mesafeliyim saygılıyım o yüzden bir şey söylerken bile düşünürler üzülmesin kırılmasın kafasına takmasın vs diye zaten çok merhametli insanlar , mesafe bizde olumlu anlamda işe yarıyor sizde kendini koruma anlamında sanırım , herkes kendisi için doğrusunu hisseder ve bilir neticede

Merhaba. Benim kızım da okula başlayacak. 5-6 diye 2 gün söylendi bize uyum haftası. Özel okul devlet farkeder mi bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…