Hadi inşallah bekliyorum tontilikli haberlerini
harbi tontikli bir sekilde döndüm bülent hocanın ölçümünde daha sisko cıktı kızım
hersey çok şükür normal
ayakta durduğu için nst de bile hemşire 5dk. kadar kalp atışı aradı biraz yaramaz kızım çok şükür normal herşey ve sıkıntı yok
bu arada bülent hocanin parası da dâhil yaklaşık 5 bin miş canım

Çok doğru canim sen o iletişimi yakalamışsın ne güzel ama biz de öyle durum olmadı kirildigim bir sürü şey var oyuzden üzülmemek adına mesafeliyim böyle kafam rahat

Ay süper yaa ama nasıl heveslenmiş bravo valla

senden önce planlar yapılmış

Yerim senin tontik kızını ilk ölçümde ne kadarlikti bebegin ve kac kiloydu suan ne kadarlik ve kac kilo? Belki kilo almıştır balık kızın. Doğum ücreti hakkinda bilgi aldığın icin de cok tesekkur ederim herseyin icin olduğunu hissettmistim çünkü benim kızımda öyle yaramazlik yapiyor bazen cok şükür oh kafan rahatladi

Valla bende bilmiyorum ki dr a güveniyorum sziinki sezaryana 38 demi olucak peki
39 dedi simdilik bi aksilik cikmazsa. Benim tup bebek doktorum soylemisti. Simdikine de sordum, o da 34 dedi. Biraz korkuyorum erken dogum olursa bu ilac sorun olur diye. Tahlil icin kan verdigimde bile kanama hemen durmuyor.

Hahahhah yerimm onu ne şirin ne kdar hevesli maşallahh

Tesekkur ederiz teyzesi bizde neredeyse 3 haftadir oyalandik hep bisey çıktı hergün ve erteledim ama eşim bugün boşta olunca ben ütü işiyle ilgilendim o evle derken bahaneyle bitmiş oldu. Ufak tefek eksikleride koyup kapaticam sende yaparsın bi çırpıda oluyor onları ütülemek cok zevkli ben ki ütü elime en fazla 10 kere almışımdır ama bunları bayıla bayıla cevire cevire saatlerce ütüledim

Ay torunum geliyor egitimine göndersene onu da belki üc bes bişey ögrenir
Torunum geliyor kampına yatırıp üstüne kapıyı kilitlesem dahi imkani yok, çocuklarını karsta mecbur yoklukta ve imkansızlıkta büyütmüş hepsini kendi doğurup evde göbek bağına kadar kendi kesmiş o yüzden bi ufaktan periontolog havası var. Kırmak istemiyorum asla kötülük istediğinden değil de sabrım nereye kadar tahammul eder kizim gelince görücez ama ben başta herkesin olduğu yerde bi konuşma yapmayı planlıyorum zaten. Çünkü gizliden çocuğun ağzına şeker bal sürebilir değişik huyları var.

aynen rahatladım hatta tip merkezinin karşıda asker uğurlama vardı nst de kalkıp göbecik attıracaktim
ben daha yeni gitmistim pazartesi idi kendi doktorumda randevum 1500 dü onda bülent hocada bugün 1900 dü
kendi doktorumun cihazinda yaklaşık 1 hafta bülent hocada nerdeyse 2 hafta önde görünüyordu
sordum bu ne demek yani benim bebeğimi erken mi alicaksiniz doktorlar bundan ne anlıyor gibi...
bülent bey de hayır dedi ben her türlü 39 u bitirmeye calisirim en azindan 38 + 3 4 5 lerde alirim

Cihazdan cihaza mutlaka farkediyodur ama bu haftalarda ortalama 5 gunde 150 200 gram arası almıştır zaten. Maşallah kızına bakalım çarşamba da ben gidicem benim tossuk ne olmuş sen doğumu nerde yapacaksın önceki doktorunda mı Bulent beyde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…