bilmiyomki nerde yapacam central bana ters geliyor hep umraniye tarafindayim
erdem hastanesini sevmiyorum doktorum çok samimi tatlı hatun hele normal olsa kesinlikle ondan başkası olmaz derim
eşim de şimdi bugün bülent bey de olabilir dedi öyle yani bakalım hergün bişey çıkıyor bakalim kendimi Eylül esintisine birakabilirsem beni nereye savurursa ordadogururum
sanırım zorunlu sezaryen rahatlığı

Hadı hayırlısı olsun senin ve kızın için

Her yere ismini kazıyorum
İlerde saklayacagım bunu cok pislenmezse büyüyünce bakar hatırlarız diye :)
Sen sonra yıka kaldır sakla hiç bişey olmaz canım. Annem geçen benim bebeklik kıyafetlerimden sakladıklarını çıkarmış getirdi şok oldum. Nasip olursa kızım giyecek şimdi

Benim daha 6 haftam var işte. Dayanabilirsem 37 hafta sonuna kadar calısıcam (Zaten 1 hafta sonrası da doğum olacak 3. Sezeryanım cunku) Kolaylıklar diyorum size de

1. 5. Ve 9. Sınıflar 1 hafta erken başlatılıyor ama geçen teyzem okul takvim sistemi değişti diye bu sene 5. Sınıflar normal günün de yanı 9unda başlayacakmış dedi. O ankarada oturuyor ben başka bir şehirde. İl farki olur mu bilmiyorum. Benim büyük kızımda 5e başlayacak bu sene. Okula gidip soracağım bir ara

Kızlar aramızda Cleane ya da oksapar gibi iğne kullananlar vardı onlar ne zamana kadar kullancaklar doktorları bişey söylemiş miydi
Benim gebelik zehirlenmesi riskim var o yüzden doktor sonuna kadar devam edicez dedi ama planlı sezeryan vs olursa 1-2 gün önceden bırakmak bile yeterliymiş.

hayır 2. ama bugün bülent bey de ( perinatolog 39 zorlanmali dedi) benim doktorum da 38+2 3 ...
demişti
Benim de 2. Sezeryanimda 39 dolmak üzereyken almayı plânlamıştı doktorum. Sonra ben il değişikliği yapınca doktor da değişmiş oldu ve 38+4te alındı. Bebeğin içeride durduğu gün iyi gerçekten. Bu gebeligim icin doktorum 38.5 haftalık gibi demişti ben kendimi 10-11 eylül gibi düşündüm 38+1 yani. Doktorumun kesin söylediği bir tarih yok henüz

Cok kaliteli değil mi ama

Annemde bişey oldu mu hemen bizde dogurduka baglıyor da devir değişti biz onlar kadar güclü değiliz teknoloji ilerledi arastırıyoruz biliyoruz yarar zarar oranlarını vs Allhtan annemle böyle konusabiliyorum yoksa dedigin gibi sabır dayanmaz

Sen sonra yıka kaldır sakla hiç bişey olmaz canım. Annem geçen benim bebeklik kıyafetlerimden sakladıklarını çıkarmış getirdi şok oldum. Nasip olursa kızım giyecek şimdi
Yaa cok güzel bi duygu değil mi
Kızına giydiremez malum isim yazıyor ama belki duygulanır falan
Benim sanırım sonuna kadar devam edecekmiş kan sulandırıcılar gebelik zehirlenmesi riski var diye
Sen bi yinede sor derim
Kan akıs hızını etkiliyor ameliyat olurken Allah muhafaza fazla kan kaybı vs yasatabilir

Yaa cok güzel bi duygu değil mi
Kızına giydiremez malum isim yazıyor ama belki duygulanır falan

Sen bi yinede sor derim
Kan akıs hızını etkiliyor ameliyat olurken Allah muhafaza fazla kan kaybı vs yasatabilir
Sordum sordum aynen devam sonuna kadar dedi iğneyi artık çok zor yapıyorum karnım çok gergin ve sert olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…