Cihazdan cihaza mutlaka farkediyodur ama bu haftalarda ortalama 5 gunde 150 200 gram arası almıştır zaten. Maşallah kızına bakalım çarşamba da ben gidicem benim tossuk ne olmuş sen doğumu nerde yapacaksın önceki doktorunda mı Bulent beyde mi
bilmiyomki nerde yapacam central bana ters geliyor hep umraniye tarafindayim
erdem hastanesini sevmiyorum doktorum çok samimi tatlı hatun hele normal olsa kesinlikle ondan başkası olmaz derim
eşim de şimdi bugün bülent bey de olabilir dedi öyle yani bakalım hergün bişey çıkıyor bakalim kendimi Eylül esintisine birakabilirsem beni nereye savurursa ordadogururum
sanırım zorunlu sezaryen rahatlığı
bilmiyomki nerde yapacam central bana ters geliyor hep umraniye tarafindayim
erdem hastanesini sevmiyorum doktorum çok samimi tatlı hatun hele normal olsa kesinlikle ondan başkası olmaz derim
eşim de şimdi bugün bülent bey de olabilir dedi öyle yani bakalım hergün bişey çıkıyor bakalim kendimi Eylül esintisine birakabilirsem beni nereye savurursa ordadogururum
sanırım zorunlu sezaryen rahatlığı
Sen sonra yıka kaldır sakla hiç bişey olmaz canım. Annem geçen benim bebeklik kıyafetlerimden sakladıklarını çıkarmış getirdi şok oldum. Nasip olursa kızım giyecek şimdi
Selam kızlar Bir haftadır girmiyordum az once yanlışlıkla temmuz anneleri bölümüne girmişim. Herkes bebeğinden bahsedince bi heyecanlandım geri mi kaldım doğumdan diye :) bizde de doğum yapan var sanirim mavikelebek hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. 3 hafta daha işe gideceğim nasıl geçecek onu düşünüyorum...
Benim daha 6 haftam var işte. Dayanabilirsem 37 hafta sonuna kadar calısıcam (Zaten 1 hafta sonrası da doğum olacak 3. Sezeryanım cunku) Kolaylıklar diyorum size de
Selamlar bende hastane ça tamı hazırladım Bez ve benim pijamaları eksik ben burçlara koymuştum ama kilitli poşet daha mantıklı geldi bende alayım onlardan
Regl ağrısı gibi ağrılar bende de oluyor belim sırtım kopacak gibi oluyor bazen dnormal artık demekki ilk doğumu sezeryan dk ve hiç b öyle ağrılarım yoltu normal doğum sancısı nasıl bişey bilmiyorum k yüzden doğum 10 Eylül görünüyor Bi sıkıntımız var okullar 9 eylülde açılıyor diyorlar benim büyük kız 1. Sınıfa başlayacak öğretmen arkadaşlar bilgisi olan varmı uyum haftası erken başlıyorlar ya 2 eylül de mi başlayacaklar doğum haftasına denk gelirse diye tedirginim
1. 5. Ve 9. Sınıflar 1 hafta erken başlatılıyor ama geçen teyzem okul takvim sistemi değişti diye bu sene 5. Sınıflar normal günün de yanı 9unda başlayacakmış dedi. O ankarada oturuyor ben başka bir şehirde. İl farki olur mu bilmiyorum. Benim büyük kızımda 5e başlayacak bu sene. Okula gidip soracağım bir ara
Benim gebelik zehirlenmesi riskim var o yüzden doktor sonuna kadar devam edicez dedi ama planlı sezeryan vs olursa 1-2 gün önceden bırakmak bile yeterliymiş.
Benim de 2. Sezeryanimda 39 dolmak üzereyken almayı plânlamıştı doktorum. Sonra ben il değişikliği yapınca doktor da değişmiş oldu ve 38+4te alındı. Bebeğin içeride durduğu gün iyi gerçekten. Bu gebeligim icin doktorum 38.5 haftalık gibi demişti ben kendimi 10-11 eylül gibi düşündüm 38+1 yani. Doktorumun kesin söylediği bir tarih yok henüz
Hangisini alırsanız buraya da yazın kozlar bana da fikir olur
Çok düzenli yapmışsın Çok güzel olmuş inşallah ben de yarın tamamlayacağım
Bugün benim de sabahtan kayınvalidem geldi kızıyla tartışmışlar çok morali bozuktu akşama kadar onunla bişeyler yaptık derken çanta işi yine kaldı
Bu arada okiedog bakım çantası geldi Hhoney bunch
Urban trek modelini almıştım beğendim onu da
Torunum geliyor kampına yatırıp üstüne kapıyı kilitlesem dahi imkani yok, çocuklarını karsta mecbur yoklukta ve imkansızlıkta büyütmüş hepsini kendi doğurup evde göbek bağına kadar kendi kesmiş o yüzden bi ufaktan periontolog havası var. Kırmak istemiyorum asla kötülük istediğinden değil de sabrım nereye kadar tahammul eder kizim gelince görücez ama ben başta herkesin olduğu yerde bi konuşma yapmayı planlıyorum zaten. Çünkü gizliden çocuğun ağzına şeker bal sürebilir değişik huyları var.
Annemde bişey oldu mu hemen bizde dogurduka baglıyor da devir değişti biz onlar kadar güclü değiliz teknoloji ilerledi arastırıyoruz biliyoruz yarar zarar oranlarını vs Allhtan annemle böyle konusabiliyorum yoksa dedigin gibi sabır dayanmaz
Sen sonra yıka kaldır sakla hiç bişey olmaz canım. Annem geçen benim bebeklik kıyafetlerimden sakladıklarını çıkarmış getirdi şok oldum. Nasip olursa kızım giyecek şimdi