Gogus pedi emzirme sutyeni emzik koltukalti roll on terlik de koydum ben

hayır 2. ama bugün bülent bey de ( perinatolog 39 zorlanmali dedi) benim doktorum da 38+2 3 ...
demişti
benim dr da 4.sezeryan olunca 37 sonrasi alicak sanirim bu hafta belirleyecegiz 3.kizim da nstde sancim cikti acil sezeryan olmustum rahimde delinme riski olabiliyor gec kalinca diye erken alacak 4.yu oyle dedi ama 2.de 38 sonunda fln almislardi

benim dr da 4.sezeryan olunca 37 sonrasi alicak sanirim bu hafta belirleyecegiz 3.kizim da nstde sancim cikti acil sezeryan olmustum rahimde delinme riski olabiliyor gec kalinca diye erken alacak 4.yu oyle dedi ama 2.de 38 sonunda fln almislardi
o detayı bilmiyorum ama dün bülent bey
erken alınan bebeklerde solunum riski yaşandığını bunu yasamamak için böyle yaptığını söyledi

ya o kısmet canım benim doktorun ultrasonunda bi boy bi bikinili poz veren cadı kızım dün perinatologda
sırtı dönüktü

Ben de hep esime vurdurdum yaz tatilinde o memlekete gitti ben annemlere geçtim kendim yapmaya başladım inan daha az acıyor. Sadece ilk iğne batırırken korkma it diğer aşamalarda öyle ağrımıyor topla cesaretini yaparsın. Hem bir kaç tane az da sık dışını bebisimiz eve gelene kadar senin tamamem ayaklanman lazım annesi :)

niye 36 hftlk aliyo

Bu durumda senin canını nasıl sıkabilirler gerçekten mi ya , yoksa sen hassas dönemde olduğun için mi alıngansın Sütün etkilenmesin üzmesin kimse seni sende üzülmemeye çalış

o detayı bilmiyorum ama dün bülent bey
erken alınan bebeklerde solunum riski yaşandığını bunu yasamamak için böyle yaptığını söyledi
Ne kadar dursa o kadar iyi keske sancisiyla acil sezeryan olsa ama iste ben de risk var sen 38 +6 da bile dogursan kar karindaki 1 gun 1 haftaya bedel cunku hakkimizda hayirlisi insallah bende diyorum esim iyilesse o da gorebilse dogum sonrasi bebegi ama nasip bakalim agustos 15den sonraki hafta alir gibi geliyor bebegi

Gogus pedi emzirme sutyeni emzik koltukalti roll on terlik de koydum ben
Bende gogus pedi rollon ve terlik koyayım. Hepsi aklimdaydi da rollonu düşünemedim benim gibi cok terleyen için olmazsa olmaz aslında tesekkur ederim

hadi INŞAALLAH çıkar
rabbim şifa verir inşaallah

Mavikelebek0134 canim sen o kocayi da kayinvalideyi de bosver ne halleri varsa gorsunler. Sutune ve bebeğine odaklan. Dertleri neymis bu insanlarin anlamiyorum.
Bende de oyle kitle olmustu memisler ve hala dis taraflari sert. Biraz daha sertlesecek olursa doktora git. Ben gitmeyi akil edemedim. Dikkat et kendine atesin falan cikarsa hic bekleme.

Bak ne guzel yazmissin, ben 1 gittim onlar 5 geldi. Ama biz birbirimize hic hadi sen 1 git demiyoruz, ben biraz o yuzden yazdim. Hemen kaynana moduna girip aslinda rahatsiz olmayacagimiz seylerden bile rahatsizlik cikariyoruz. Kulturumuz boyle. Tv deki programlar da hep bunu korukluyo. Beni uzen bu. Yoksa sevgisiz, negatif bir suru insan yok mu? Var. Ya bir de ben bizim kadinlarimiza hic kiyamiyorum. Cok eziliyorlar, cok eziyet goruyorlar. Hem eslerinden, hem kendi anne babalarindan, kayinvalidelerinden, cocuklarindan... Kaynana zulmu goren kadin, gelinine de oyle davranmaya basliyo. Ama iste bu zincirin artik kirilmasi lazim. Eger kotu niyetlilerse elbette mesafeli olmak lazim, ama yok altin takmadi, yok cok aradi, yok az geldi gibi durumlar kotu niyet yoksa tolere edilmeli diye dusunuyorum. Bir de baska topiclerde filan da okuyorum. Yok kardesi geldi bizde kaliyo filan diye dert yaniyorlar. Ya tabi ki gelip kalacak. Kardes kardes. Benim kardesimin de, esimin kardesinin de basimin ustunde yeri var. Bazen tas atip, kolumuz yoruldu diyoruz. Ama yine kendimize yapiyoruz. Kayinvalide oldugumuzda da bize boyle davranacaklar, biz bu kulturu besledigimiz muddetce... bu arada lafim kimseye degil, kimler neler yazdi hatirlamiyorum bile. Benimki sadece bir ozelestiri. Bu ara gunduz kusagindaki gelin kaynana programlarinin etkisi olabilir

Kesinlikle haklısın . Yani kültürümüzde kayınvalide antipatisi var genel olarak ve bu da belki kendi annemiz yapsa rahatsız olmayacağımız şeylerin batmasına sebep oluyor. Ben de öyleyim ama ne yalan söyleyeyim ...
Bence temelde şöyle bir psikolojiden kaynaklanıyor, annemiz yapsa hemen cevap verip defans uygulayabileceğimiz durumlarda konu kayınvalide olunca susmak ya da sindirmek zorunda kalıyoruz bazen. Bu da içten içe körüklüyor bizi. Ama bence en iyisi mesafeli olmak ve minimum beklenti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…