Daha önce kime gittiysen ona git bence. Randevu alırken de belirt neden gitmek istediğini. Geri çevirmezler. Ben dün gittiğimde hamileler hep farklı farklı haftalardaydı.
Daha önceki radyologtu 350 TL'ye gitmiştim doktorun önerisiyle. Şimdi perinatoloğa gitmek istiyorum aslında.

ya o kısmet canım benim doktorun ultrasonunda bi boy bi bikinili poz veren cadı kızım dün perinatologda
sırtı dönüktü
Aaa benim oğluş her seferinde yüzünü gösterdi, adamın üç boyut özelliği de var cihazında ama açmıyor bilmiyorum diyor. Başka bir doktor göstermişti tombik yanakları vardı oğlumun çok merak ediyorum şuan nasıldır

Az önce uyguladım. En son tık diye ucun atması lazım ya hani, o atmadı. Çok bastıramamışım. Bir hata yaptım herhalde dedim Öyle çıkardım bastırdım attı. Birşey olmaz heralde yaa. Amaan bıktım ilaç kullanmaktan bir de iğne çıktı poff.
Bugün oğlumu daha iyi gördüm. Biraz daha kilo kaybetmiş bir zaman sonra almaya başlarmış .
Neyse ben kirlenen kıyafetlerini yıkayayım biriktiler akşama yetişsin

foto da ki eli mi

Senin dediğin de dogru ama şöyle bir durum var istisnalar dışında ne kaynanalar bizi evladı gibi görebiliyor ne biz onları annemiz gibi,mesela sabah bir arkadaş yazdı ya, annesinin hazırlığını, anne yapınca ne cici geliyor ama kv yapmış olsa vay haline, şöyle bir yazı okumuştum Türk anneleri ile ilgili, tüm hayatlarını evlatlarına adadıkları için, kendilerine çocukları dışında bir alan ayırmadıkları için sonrasında, boşluga düşüp saracak yer arıyorlar, bu durumu kabullenemiyorlar, bence bizden önce oğullarının hayatında önemli söz sahibi onlarken bizim gelişimize 2. Plana düşüyorlar ve sonrasında fark etmeden çok hoş olmayan şeyler yaşatıyorlar

Bu durumda senin canını nasıl sıkabilirler gerçekten mi ya , yoksa sen hassas dönemde olduğun için mi alıngansın Sütün etkilenmesin üzmesin kimse seni sende üzülmemeye çalış
Anlatması uzun aslında. Ben kafamda belli bir program yaptım çıkmadan 1saati sağım yapmaya ayırıcam diye, eşime de tüm sabah uyuması için müsade ettim oğlanla ben ilgilendim. eşim büyük oğlanı yıkayalım öyle dedi. Banyo süresi uzadı giydir vs üstüne huysuzluğu üstündeydi oğlanın derken, eşim de banyodan çıkmak bilmedi, oğlanı uyutması lazım çıkıp. (Oğlan uyuyacak kv gelip 1saat evde durucak biz gidip geleceğiz o sırada), kv de geç gelince benim sinirler attı, tutamadım kendimi. Üstüne kv geldi kendi de gördü oğlunun süsü püsü bitmediğini. Neye gerginsin böyle dedi olayı anlattım. Sinirle bir yandan hazırlanmaya çalışıyorum oğlan bacağımdan ayrılmıyor. Neyse gittik (hemşire geç kalmayın bir daha sıkıntı oluyor dedi). Eve geldik ben hemen pompaya geçtim çünkü biliyorum başıma gelecekleri (göğsüm sızlıyor tıkanıcak). Onlar balkonda konuşuyorlar sonra eşim yanıma geldi annem sana alınmış çıktı gitti ara özür dile gönlünü al dedi (çok düşkündür anasına). Sağımdayım diye ses etmedim olan bana ve yavruma olucak. Ama o an kesildi zaten. Eşim işe gitti annesini aradım “ben senin kızındım hani, ben sana bu kadar yakınken niye oğlunu tutuyorsun vs sözler söyledim, ağzımdan kötü birşey çıktıysa diye de özür diledim. O evin huzuru kadındadır bozma falan dedi. Akşam eşimde baktım aynı tas aynı hamam, “ olan oldu ikisi de kitlendi göğsümün, gerekmedikçe konuşmayalım en azından sağlığımdan olmam diye mesaj attım. Tüm gece kitleyi açmaya çalıştım o da gördü. Bir gelişme yok ondan sonra da. Şuan umrumda değil, oğlumu düşünüyorum resimlerine bakıyorum, benim sütüm olursa kilo alabilecek çünkü.
biliyorum canım ilk oğlumdaki durumlar tekerrür ediyor. Doğumum çok sıkıntılı geçti ama Eşim benden daha lohusa. Kv desen oğlum da oğlum. Umrum değil alsın götürsün koynunda yatırsın. (Aynı sitede oturuyoruz)
foto da ki eli mi
Evet canım kavramaya çabaladı

canım ayip etmişler Allaha havale et
bu arada kuzun büyük gibi çıkmış inşaallah bayrama hazir olur gibi geldi

Yaa çok tatlı ne güzel hevesli maşallah

Canım benim aslında sıradan bir konu sen streslisin normal olarak herkesin senin programına uyması hatta seni alttan alması gerekirken , bide kv alınmasıyla uğraştın pardon ama alınacak ne var ? Sanki normal bir zaman da sen kapris yapıyorsun. İnsanları değiştiremezsin bazen bazı şeyler içten gelir , o yüzden sen boşver olan sana ve sütüne oluyor , bebeğini düşün dediğin gibi bu günler geçecek Allah’ın izniyle ama herşey kadına zor ben bile burdan sana kıyamıyorum neyseki burası var ve insan biraz rahatlıyor

Canım ben o tık diye ucunu attırma işini iğneyi çıkardıktan sonra yapıyorum zaten içinde 1 damla dan az ilaç kalmış oluyor.

Bu zamana kadar göremedim bende yüzünü sırtı dönüktü bize

Ahhh canım ya kıyamam. Hepsinin kovuvereceksin de neyse. Sen olabildiğince geniş, relax olmaya çalış. Bebişim bi çıksın küvezden ben hepinize soracam de içinden. Şuan her koşulda sadece kendine odaklanmaya çalışki sütün gelsin. Bebişin de çooook tatlı çıkmış, kuzum benim kıyamam ona

Senin için zor ben evdeyim kendim bakıcam kaynanan mi bakicak senin

Aynı ağrı bendede var cok zorlanıyorum uyurken yürürken otururken eğilirken bile batiyo dr normal dedi bende bise diyemedim

Neden 36 da sezeryan oluyorsun inşallah bebisin kilo alır protein olarak beslen

Valla ne yalan söyleyeyim ben hem sabırlıyım hem hoşgörülü hem güleryüzlü güzel geçinmek için çok emek verdim kendi ailem bile şaşırdı ablanlar bunu yapamazdı dedi annem ve karşılığını aldım ama hiç alamayanlarda var insanlar neler yaşıyor bunu bilemiyoruz

Son düzenleme:
Benim çocuk kokusunda hiç tecrübem yok ama annemler hep oyle der başlarda zayıflar şişlik iner sonra kilo almaya başlar diye oglusumuz da öyle olmuştur.
Hangi iğne kullanıyorsun bende Hibor 3500 var ama kendiliginden atmıyor iğneyi tamamen bastığında içindeki bitince 5 sn bekle sonra çıkar karin bölgesine vurarsann üstüne bastırma ama bacak kol yaparsan alkollü mendil ya da ıslak mendil ile bastırabilirsin kan gelmediği sürece korkma kan geldiğinde yine korkma o zaman sadece birazcık morarma oluyor

ya biz normalde küs kalamayız zaten ama kv işin içine karıştığı için bu kadar çıkılmaz yola girdi. Normalde üzülürdüm küsken ama lohusalık kafası heralde umrumda değil şuan. Ne zaman gelirse öyle. Kv bugün geldi benim yanıma yapma etme o senin kocan diyor. Karı koca arasında olur böyle şeyler sen dert etme dedim. Babam seni kızdırdığında sende konuşmuyorsun anne dedim. (Ki fena trip yapar kocasına)
Canım ben o tık diye ucunu attırma işini iğneyi çıkardıktan sonra yapıyorum zaten içinde 1 damla dan az ilaç kalmış oluyor.
o damla bile önemliymiş. Öyle dedi anlatan hemşire.
Koyverdim zaten. Ben hatalı olsam dahi destek için güzel konuşmalılar, yapamıyorsan sus di mi. Ama yok varsa yoksa anasının nazı. Bir de hemen ağlar
Çıkınca Esas o zaman stresim artacak. 3aile aynı sitedeyiz (neyseki farklı bloklarda). Mıç mıç öpmeye kalkacaklar, çocuklar desen ellerini bıngıldağına ağzına dokundurucak, alınmasınlar diye sakince anlat istediğin kadar. İyice güçlenene kadar kalsın yavrum. Bayramdan önce çıkartırlar bence ama bayram sonrası olsa daha iyi mi olur acaba diye düşünüyorum korumak için.

Evet vaktinde doğan büyük oğlum 3.900doğdu. 2gün sonra taburcu olurken 3.640kiloya düştü. Bu oğlumda dün 80gram bugün ise 50 gram vermiş. Git gide azalıyor sonra artışa geçecekmiş. Çok daha minikler var ya çok zor bir durum. Allah yardımcıları olsun hepsinin. Dokunmaya kıyamazsın.

İğne ismi enox. Kendi kendine atmıyor, sen üstten ittirmeye devam ediyorsun öyle atıyor ucu. 8tane kaldı. Bugünden sonra daha kolay yaparım . İnşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…