- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Amin canım.canım ayip etmişler Allaha havale et
bu arada kuzun büyük gibi çıkmış inşaallah bayrama hazir olur gibi geldi
Ahh canım biz bile burdan Sana kıyamıyoruzAnlatması uzun aslında. Ben kafamda belli bir program yaptım çıkmadan 1saati sağım yapmaya ayırıcam diye, eşime de tüm sabah uyuması için müsade ettim oğlanla ben ilgilendim. eşim büyük oğlanı yıkayalım öyle dedi. Banyo süresi uzadı giydir vs üstüne huysuzluğu üstündeydi oğlanın derken, eşim de banyodan çıkmak bilmedi, oğlanı uyutması lazım çıkıp. (Oğlan uyuyacak kv gelip 1saat evde durucak biz gidip geleceğiz o sırada), kv de geç gelince benim sinirler attı, tutamadım kendimi. Üstüne kv geldi kendi de gördü oğlunun süsü püsü bitmediğini. Neye gerginsin böyle dedi olayı anlattım. Sinirle bir yandan hazırlanmaya çalışıyorum oğlan bacağımdan ayrılmıyor. Neyse gittik (hemşire geç kalmayın bir daha sıkıntı oluyor dedi). Eve geldik ben hemen pompaya geçtim çünkü biliyorum başıma gelecekleri (göğsüm sızlıyor tıkanıcak). Onlar balkonda konuşuyorlar sonra eşim yanıma geldi annem sana alınmış çıktı gitti ara özür dile gönlünü al dedi (çok düşkündür anasına). Sağımdayım diye ses etmedim olan bana ve yavruma olucak. Ama o an kesildi zaten. Eşim işe gitti annesini aradım “ben senin kızındım hani, ben sana bu kadar yakınken niye oğlunu tutuyorsun vs sözler söyledim, ağzımdan kötü birşey çıktıysa diye de özür diledim. O evin huzuru kadındadır bozma falan dedi. Akşam eşimde baktım aynı tas aynı hamam, “ olan oldu ikisi de kitlendi göğsümün, gerekmedikçe konuşmayalım en azından sağlığımdan olmam diye mesaj attım. Tüm gece kitleyi açmaya çalıştım o da gördü. Bir gelişme yok ondan sonra da. Şuan umrumda değil, oğlumu düşünüyorum resimlerine bakıyorum, benim sütüm olursa kilo alabilecek çünkü.
biliyorum canım ilk oğlumdaki durumlar tekerrür ediyor. Doğumum çok sıkıntılı geçti ama Eşim benden daha lohusa. Kv desen oğlum da oğlum. Umrum değil alsın götürsün koynunda yatırsın. (Aynı sitede oturuyoruz)
Evet canım kavramaya çabaladı
ya biz normalde küs kalamayız zaten ama kv işin içine karıştığı için bu kadar çıkılmaz yola girdi. Normalde üzülürdüm küsken ama lohusalık kafası heralde umrumda değil şuan. Ne zaman gelirse öyle. Kv bugün geldi benim yanıma yapma etme o senin kocan diyor. Karı koca arasında olur böyle şeyler sen dert etme dedim. Babam seni kızdırdığında sende konuşmuyorsun anne dedim. (Ki fena trip yapar kocasına)
o damla bile önemliymiş. Öyle dedi anlatan hemşire.
Koyverdim zaten. Ben hatalı olsam dahi destek için güzel konuşmalılar, yapamıyorsan sus di mi. Ama yok varsa yoksa anasının nazı. Bir de hemen ağlar
Çıkınca Esas o zaman stresim artacak. 3aile aynı sitedeyiz (neyseki farklı bloklarda). Mıç mıç öpmeye kalkacaklar, çocuklar desen ellerini bıngıldağına ağzına dokundurucak, alınmasınlar diye sakince anlat istediğin kadar. İyice güçlenene kadar kalsın yavrum. Bayramdan önce çıkartırlar bence ama bayram sonrası olsa daha iyi mi olur acaba diye düşünüyorum korumak için.
6. aydan itibaren o bakacak gibi görünüyor, yarım gün çalışıcam ama işte toplantısı şusu busu oluyor arada geç çıktığım da oluyor, bakalım nasıl yapıcaz. Çok isterdim bir yaşına kadar yanında olayım.Senin için zor ben evdeyim kendim bakıcam kaynanan mi bakicak senin
Doktor çok tembihledi 3-4 hafta kimse ellemicekmiş, mikrop kapmaması lazımmış vs de canım. Hatta olmadı doktorla eşinden ayrı konuş rica et sonra doktor eşin varken öyle söylesin. Gerçekten millete laf anlatmak zor. İnşallah en hayırlı zamanda çıkar. Sen şimdiden sonrasına odaklanma boşver stresin iyice artmasın. Olmadı herkese surat asar, küsüverirsin bi süre sonra bebek toparlanınca gider özür diler lohusa depresyonundaymışım ben ondan öyle davranışım arıtım geçti dersinya biz normalde küs kalamayız zaten ama kv işin içine karıştığı için bu kadar çıkılmaz yola girdi. Normalde üzülürdüm küsken ama lohusalık kafası heralde umrumda değil şuan. Ne zaman gelirse öyle. Kv bugün geldi benim yanıma yapma etme o senin kocan diyor. Karı koca arasında olur böyle şeyler sen dert etme dedim. Babam seni kızdırdığında sende konuşmuyorsun anne dedim. (Ki fena trip yapar kocasına)
o damla bile önemliymiş. Öyle dedi anlatan hemşire.
Koyverdim zaten. Ben hatalı olsam dahi destek için güzel konuşmalılar, yapamıyorsan sus di mi. Ama yok varsa yoksa anasının nazı. Bir de hemen ağlar
Çıkınca Esas o zaman stresim artacak. 3aile aynı sitedeyiz (neyseki farklı bloklarda). Mıç mıç öpmeye kalkacaklar, çocuklar desen ellerini bıngıldağına ağzına dokundurucak, alınmasınlar diye sakince anlat istediğin kadar. İyice güçlenene kadar kalsın yavrum. Bayramdan önce çıkartırlar bence ama bayram sonrası olsa daha iyi mi olur acaba diye düşünüyorum korumak için.
Prematüre bebeklerde en ufak hareket bile kilo vermeye sebep oluyormuş canım, tabi ödemleri de gidiyor. Ama yakında kilo alma sürecine girer hiç merak etme.Evet vaktinde doğan büyük oğlum 3.900doğdu. 2gün sonra taburcu olurken 3.640kiloya düştü. Bu oğlumda dün 80gram bugün ise 50 gram vermiş. Git gide azalıyor sonra artışa geçecekmiş. Çok daha minikler var yaçok zor bir durum. Allah yardımcıları olsun hepsinin. Dokunmaya kıyamazsın.
İğne ismi enox. Kendi kendine atmıyor, sen üstten ittirmeye devam ediyorsun öyle atıyor ucu. 8tane kaldı. Bugünden sonra daha kolay yaparım . İnşaallah
Öyle yapıyorum canım. Naparsa yapsınlar beni halime bıraksınlar yeter. Sıcak su torbası koyuyorum birini sağarken diğerine. Sabah elimde pompa, diğerinde torba uyuyakalmışım motoru da çalıştırmadanAhh canım biz bile burdan Sana kıyamıyoruz
Kayınvalidene diyecek hiçbir şeyim yok
Eşin de belki erken doğum etkisiyle sağlıklı düşünemiyor adapte olamadı sürece..
O yüzden ikisi de kendi haline kalsın boşver sen yavrunu sütünü düşün
ütüyle havluyu ısıtıp göğsüne sarabilisin rahatlatır o da memeni inş
Sizin evliliğiniz oturmuş demekki. Bizimki 5yıl bitecek henüz. Başka konularda da sıkıntımız oldu Annesini de biliyor ama dinen ben off dahi dedirtemem anneme diyor. Annesi her görüşmede analık hakkından bahseder. Kadın çok iyi biliyor işini ya. Ağzım açık kalıyor bazen şaşkınlıktan.Allah sabır versin canım, bizde aynı sitede oturuyoruz çok zor gerçekten. İlk zamanlar ayrı ayrı oturuyorduk, o zamanlar annesine çok düşkündü. Şimdi altlı üstlü oturuyoruz, annesinin huyunu artık iyice anladı. Dediğin gibi bişey olsa hemen duygu sömürüsü hemen ağlar, en küçük eltim aksidir ama ona çok iyi davranır vs. Eşim bunları gördü şimdi bana hiç karışmaz anneme böyle davran şöyle davran diye, bu konularda eşin tavrıda önemli haklıysan seni savunacak. Bende mesafe koydum artık bana inip gelmiyorlar
Bende öyle planlıyorum canım. Biri gelirse 2dk baby nestte görür (kucak yasak) sonra yatak odasına koyarım. kamerayı açar kapısını kilitler çıkarım. Ağladığında yanına gider kapıyı yine kilitlerim. Kimse kusura bakmasın. Büyük oğlumda o kadar dememe rağmen birşey olmaz deyip mıçmıç kucaktan kucağa aldılar çocuk ertesi gün bronşiolit oldu. (Görümcemin çocukları bronşitmiş meğer kalabalıktan farketmemişim )Doktor çok tembihledi 3-4 hafta kimse ellemicekmiş, mikrop kapmaması lazımmış vs de canım. Hatta olmadı doktorla eşinden ayrı konuş rica et sonra doktor eşin varken öyle söylesin. Gerçekten millete laf anlatmak zor. İnşallah en hayırlı zamanda çıkar. Sen şimdiden sonrasına odaklanma boşver stresin iyice artmasın. Olmadı herkese surat asar, küsüverirsin bi süre sonra bebek toparlanınca gider özür diler lohusa depresyonundaymışım ben ondan öyle davranışım arıtım geçti dersin
Slm kızlar bugün bebiş ve benim için olan eksikleri aldım 2-3 şey kaldı sadece. Haftaiçi de doğum çantamı hazır edicem inş. Minnoşum için şu park yatak ile küçük beşiği aldım (park yatak yatak odamda duracak küçük beşik mutfak salon vs ben neredeysem orada olacak) Fiyatları da uygun. Yorumlar da iyiydi nette. Ins keyifle kullanmak nasip olur ❤
Güle güle kullanın kızlar sağlıkla huzurlaArabamızı aldık çok şükür çok oyalamıştı karar verememek
E bebeğe joie litetrax 4 almaya gitti eşim
Başından beri yakın olduğum Kraftın Pocket modeli indirime girmiş 1.500e düşmüş
Gerçekten nasibten ötesi yok hiç planda yokken onu alıp geldi
Güzel günlerde kullansın kızımız ♥Eki Görüntüle 2290984
Cok haklisin... disardan bakinca basit gozuken seyler, kendin yasayinca da daha cok batiyo. Ben de mesafeyi severim, cok yuz goz olmamak gerekir.Kesinlikle haklısın . Yani kültürümüzde kayınvalide antipatisi var genel olarak ve bu da belki kendi annemiz yapsa rahatsız olmayacağımız şeylerin batmasına sebep oluyor. Ben de öyleyim ama ne yalan söyleyeyim ...
Bence temelde şöyle bir psikolojiden kaynaklanıyor, annemiz yapsa hemen cevap verip defans uygulayabileceğimiz durumlarda konu kayınvalide olunca susmak ya da sindirmek zorunda kalıyoruz bazen. Bu da içten içe körüklüyor bizi. Ama bence en iyisi mesafeli olmak ve minimum beklenti
Öyle yapıyorum canım. Naparsa yapsınlar beni halime bıraksınlar yeter. Sıcak su torbası koyuyorum birini sağarken diğerine. Sabah elimde pompa, diğerinde torba uyuyakalmışım motoru da çalıştırmadan
Sizin evliliğiniz oturmuş demekki. Bizimki 5yıl bitecek henüz. Başka konularda da sıkıntımız oldu Annesini de biliyor ama dinen ben off dahi dedirtemem anneme diyor. Annesi her görüşmede analık hakkından bahseder. Kadın çok iyi biliyor işini ya. Ağzım açık kalıyor bazen şaşkınlıktan.
Eltin staralı demekki. Bizde öyle derler. Yengem yapmadığını bırakmadı ananneme ama anaannem hiç laf ettirmedi onun için. Diğer gelinler hizmet etse de yaranamadı.
Tskler park yatak crystal wennie marka. Bir bebek mağazasından 350 tl ye aldik internette de 390-400 civarı genelde. Mor olanı ise civilden aldık 200 tlhuriye048 Hayirli olsun canim yatagin fiyati ve markasi nedir?
normalmiş canım. ağustos annelerine sordum birçok kişide varmış. dayanamazsan magnezyum iste. ben dayanıyorum şuanlıkAynı ağrı bendede var cok zorlanıyorum uyurken yürürken otururken eğilirken bile batiyo dr normal dedi bende bise diyemedim
Guzel gunlerde saglikla kullansin insallahTskler park yatak crystal wennie marka. Bir bebek mağazasından 350 tl ye aldik internette de 390-400 civarı genelde. Mor olanı ise civilden aldık 200 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?