canım ayip etmişler Allaha havale et
bu arada kuzun büyük gibi çıkmış inşaallah bayrama hazir olur gibi geldi
Amin canım.
Resimde öyle görünüyor ama hamdolsun iyi ya da gözüm alıştı. Sağlıklı olsun da, acelesi yok. Şuan kucağıma bile almaya korkarım 2.anneliğim olmasına rağmen

Ahh canım biz bile burdan Sana kıyamıyoruz
Kayınvalidene diyecek hiçbir şeyim yok
Eşin de belki erken doğum etkisiyle sağlıklı düşünemiyor adapte olamadı sürece..
O yüzden ikisi de kendi haline kalsın boşver sen yavrunu sütünü düşün
ütüyle havluyu ısıtıp göğsüne sarabilisin rahatlatır o da memeni inş

Allah sabır versin canım, bizde aynı sitede oturuyoruz çok zor gerçekten. İlk zamanlar ayrı ayrı oturuyorduk, o zamanlar annesine çok düşkündü. Şimdi altlı üstlü oturuyoruz, annesinin huyunu artık iyice anladı. Dediğin gibi bişey olsa hemen duygu sömürüsü hemen ağlar, en küçük eltim aksidir ama ona çok iyi davranır vs. Eşim bunları gördü şimdi bana hiç karışmaz anneme böyle davran şöyle davran diye, bu konularda eşin tavrıda önemli haklıysan seni savunacak. Bende mesafe koydum artık bana inip gelmiyorlar

Senin için zor ben evdeyim kendim bakıcam kaynanan mi bakicak senin
6. aydan itibaren o bakacak gibi görünüyor, yarım gün çalışıcam ama işte toplantısı şusu busu oluyor arada geç çıktığım da oluyor, bakalım nasıl yapıcaz. Çok isterdim bir yaşına kadar yanında olayım.

Doktor çok tembihledi 3-4 hafta kimse ellemicekmiş, mikrop kapmaması lazımmış vs de canım. Hatta olmadı doktorla eşinden ayrı konuş rica et sonra doktor eşin varken öyle söylesin. Gerçekten millete laf anlatmak zor. İnşallah en hayırlı zamanda çıkar. Sen şimdiden sonrasına odaklanma boşver stresin iyice artmasın. Olmadı herkese surat asar, küsüverirsin bi süre sonra bebek toparlanınca gider özür diler lohusa depresyonundaymışım ben ondan öyle davranışım arıtım geçti dersin

Prematüre bebeklerde en ufak hareket bile kilo vermeye sebep oluyormuş canım, tabi ödemleri de gidiyor. Ama yakında kilo alma sürecine girer hiç merak etme.

Öyle yapıyorum canım. Naparsa yapsınlar beni halime bıraksınlar yeter. Sıcak su torbası koyuyorum birini sağarken diğerine. Sabah elimde pompa, diğerinde torba uyuyakalmışım motoru da çalıştırmadan
Sizin evliliğiniz oturmuş demekki. Bizimki 5yıl bitecek henüz. Başka konularda da sıkıntımız oldu Annesini de biliyor ama dinen ben off dahi dedirtemem anneme diyor. Annesi her görüşmede analık hakkından bahseder. Kadın çok iyi biliyor işini ya. Ağzım açık kalıyor bazen şaşkınlıktan.
Eltin staralı demekki. Bizde öyle derler. Yengem yapmadığını bırakmadı ananneme ama anaannem hiç laf ettirmedi onun için. Diğer gelinler hizmet etse de yaranamadı.

Bende öyle planlıyorum canım. Biri gelirse 2dk baby nestte görür (kucak yasak) sonra yatak odasına koyarım. kamerayı açar kapısını kilitler çıkarım. Ağladığında yanına gider kapıyı yine kilitlerim. Kimse kusura bakmasın. Büyük oğlumda o kadar dememe rağmen birşey olmaz deyip mıçmıç kucaktan kucağa aldılar çocuk ertesi gün bronşiolit oldu. (Görümcemin çocukları bronşitmiş meğer kalabalıktan farketmemişim )
Ondan sonra eşim demeye başladı biri bize gelince “sabunumuz temiz havlumuz var buyrun önce eller yıkansın “ demeye.

Slm kızlar bugün bebiş ve benim için olan eksikleri aldım 2-3 şey kaldı sadece. Haftaiçi de doğum çantamı hazır edicem inş. Minnoşum için şu park yatak ile küçük beşiği aldım (park yatak yatak odamda duracak küçük beşik mutfak salon vs ben neredeysem orada olacak) Fiyatları da uygun. Yorumlar da iyiydi nette. Ins keyifle kullanmak nasip olur ❤

Eklentiler

• Screenshot_20190721-174914.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20190721-174847.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 62
Arabamızı aldık çok şükür çok oyalamıştı karar verememek
E bebeğe joie litetrax 4 almaya gitti eşim
Başından beri yakın olduğum Kraftın Pocket modeli indirime girmiş 1.500e düşmüş
Gerçekten nasibten ötesi yok hiç planda yokken onu alıp geldi
Güzel günlerde kullansın kızımız

Güle güle kullanın kızlar sağlıkla huzurla

Cok haklisin... disardan bakinca basit gozuken seyler, kendin yasayinca da daha cok batiyo. Ben de mesafeyi severim, cok yuz goz olmamak gerekir.

Aynen öyle canım biz ocakta 10 yıllık olacağız, dediğin gibi ilk zamanlar eşimde söylettirmezdi ama şükür şimdi öyle değil

30+5 günlük Ece'den mrh. Bugün sabahtan beri ara ara karnimda sertleşme kasılma hissediyorum (1 aydır daha nadir olmak üzere oluyordu daha cok bebek bir yere bir bolgesini dayamis toplanmis gibi oluyordu genelde de aynı bölgede hissediyordum ama bugün daha sık oldu sertleşen alan daha büyük ve lokalizasyonu daha farklı. Göbek çevresi ve biraz üst taraflarında oluyor) Bugün yol yaptik alışveriş yaptık biraz yoruldum son 1 saattir sıklaştı biraz. Makat bölgemde hafif baskı oldu son 1 saat içinde. Şimdi eve geldik uzandım hafifledi şükür. Bakalım takip edeceğim geçmezse nst çektirip doktoruma göndereceğim. Doktorum 1 saatlik mesafede. Ins erkenci davranmaz minik kuşum ❤

Bugün evde temizlik vardı kadını yönlendirmek için kayınvalidem geldi beni sadece birkaç şey sormak için çağırdılar akşamdan da yemek yapmıştım , yani biraz ayaklandıysam dinlenip yattığımda çok oldu bu haftasonu iyice ağırlaştığımı farkettim haftaiçi kalan tüm eksikleri toparlayıp önümüzdeki haftasonu da bebeğin eşyalarını ütülettirip yerleştirmem lazım , haftasonuna kadar gecelikler de terzide hallolmuş olacak ay habire durup dinleneyim şuraya biraz uzanayım modundayım. 3 hafta daha çalışacağım inşallah ama iş iyi geliyor ya evde sanki daha çok ağırlaşıyorum bebekte iyice kilo aldı heralde , şükürler olsun bel ağrım Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…