O biraz uzanayim modu bende de var hemen bi uzanmak istiyorum Allah agustosta yardimcimiz olsun insallah☺

Ay yerim ya inşallah öyledir ben sımarıklıgına vuruyordum

Ben cevrem icin ölücem düşünmekten herhalde
Nişan ve kınada kimse yorulmasın diye cok yakınım harici cagırmadım hediyeliğim mumluktu
Dügün ve nikah icinde herkesin gelebilecegi düz ayak yerler secmiştim hediyelerim fidandı simdi gene bitki kiti oda kokusu falan derken onlar için yasıyorum

Bugün bebeğin bütün kıyafetlerini nevresimlerini yıkayıp ütüledim ama hep dinlene dinlene daha yeni bitti sayılır çok yorucuymuş tek başına yapılcak iş değil sağolsun eşim biraz yardım etti
Benim kuyafetlerim kaldı bi de valizi hazırlamak onu da inş yarın yapayım da biter

Ama çok ağırlaşmadan yap mutlaka ütü işini ya da bi yakınına yaptır

Zor olmuştur ama hallettin bitti Evet ütü için arkadaşım ve annem gelecek bu akşam iş için kıyafet ütüledim yarım saat bile ayakta sabit kalmak bile yordu

Kızlar ütü işini neden ayakta yapıyorsunuz oturun boyunuza göre ayarlayın öyle yapın ben öyle yaptım bide vantilatörü koydum karşıma ooohhh içini dışını saatlerce ütüledim cokta zevkliydi valla ayaklarım şişti biraz oturmaktan aşağı sarkitmaktan o kadar. Bu aradaaaa bizde bugün hastane odalarını görmeye gittik ve bende standar odada karar kıldım hic ekstra ücrete gerek yok çünkü ben özellikle tembihledim çekirdek aile dışında kimse cagrilmyack haber verilmicek diye. Görmek isteyeni 40 mevlutunde ağırlicam. Hastane odası içinde cok bi hazırlık olmicak icecek cikolata kolonya gibi standart yani. Tüm odalar ayni ama genis odasında bi paravan koymuşlar bi odaya daha açılıyor, suit odada ise paravan yerine kapı var iki oda birden. Kalabalık olsam diger şıklari tercih ederdim ama asıl kalinan oda hepsinde aynı geniş ferah lavobolar hepsnde ayni cam sayısı hepsinde ayrı dolayısıyla standart oda beni tatmin etti. Kv kp görümce, kardesim annem babam esim ve ben baska kimse olmaz. Gelirse cok iki yakin arkadasm gelir o kdar. Ki erkekler aşağıda durur zaten. Odalarını ve temizliğini sevdim hastanenin ve kendimi hayal ettim kızımda bugün kıpır kıpır sanırım oda heycanlandi annesine kavuşmak için sabırsızlandı

H honey bunch ay bi türlü etiketleyemedim seni sitede hata var

Okurdum ben her türlü müsait oldukca herşeyi okumaya calısıyorum :)
Begenmene ön yargılarının yıkılmasına cok sevindim
Hastane ücretini konustun mu peki dahilmiymiş icine doktor ücretide
Bulent bey için ben bilgi veremem kendisiyle görüşmek zorundasiniz dedi. Zaten gitmisken sorduydum carsamba günü bulent beye randevumda soracaktım, ama benden önce tuboz gittiğinde sormus dahilmis. Bide ben konusucam carsamba gunu. Doğuma eşim girebilir mi ödeme tam nedir bebeğe yapılan testler dahil midir Vs diye hazırlıklı olalım. Cokta tatli bi hemsire gezdirdi bize odaları ama ben 3cu katı gezdim 5ci katta temizlik varmış cok yoğunmus. Ayni birebir odalar dedi 3cu kattaki odaları gezdirdi. Carsamba bi olsunda bi suru soracağım sey var adama notlarıma kaydettim :)

Çok güzeller güle güle kullanmak nasip olsun

Evet evet odalar aynı hep metre karesi vs
İyi bari ya sevindim valla :)

Evet evet odalar aynı hep metre karesi vs
İyi bari ya sevindim valla :)
Bende öyle vallahi. Birde bugün aklıma takılan Duru dün geceden beri hiç ama hiç durmadı hep dönüyor ve tekmeleme halinde hiç aralıksız ama 1 saat içinde 15 dkka hareket hissetmediysem o. Biraz önce yatağa yattım inanılmaz vuruyo dönüyor, bugün bütün gün disardaydim sevdiğim şeyleri yaptım çok mu mutlu oldu anlamadim ki ilkkez bu kadar uzun aralıksız hareketliydi ,ters bı durum yoktur dimi

o değil de bizi bu evham yiycek

o değil de bizi bu evham yiycek
Doktoru arayıp sorasim geldi de oda dicek ki , düş yakamdan nolur , napim ya hiç bu kadar hareketli değildi ağır toptu benim ki. Ama annesi mutlu olunca o da fıkır fıkır bı balık gibi demekki. O yüzden güzel düşünüp aramadım dayandım ama yine de size bı şeyediyim dedimdi yani

Kızlar meraba benim bi sorum olacak gebelik belirtisi olan göğüs ağrısı nasıl oluyor ben adete 2 3 gün kala yaşarım göğüste genel bi hassasiyet olur şimdi adetime 1 hafta var ama 2 3 gündür göğüs ucundan başlayım genele yayılan bi sızı var gebelik belirtisi olabilirmi sizce

Olabilir de olmayabilir de. Çok genelleme yapmak doğru olmaz , adet belirtileri ve hamilelik belirtileri tamamen aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…