Olabilir de olmayabilir de. Çok genelleme yapmak doğru olmaz , adet belirtileri ve hamilelik belirtileri tamamen aynı

Ya evet maalesef o yüzden insan hep şüphede kalıyor daha 1 hafta var 5 gün kala test yapsam çıkarmı acaba yumurtlama günlerini çok iyi değerlendirdik çok umutluyum

Ya evet maalesef o yüzden insan hep şüphede kalıyor daha 1 hafta var 5 gün kala test yapsam çıkarmı acaba yumurtlama günlerini çok iyi değerlendirdik çok umutluyum
Kutumda büyük hissediyorum diyosun yani erken gebelik testinde çıkabilir ama kesin olan kan ver kurtul bence bu soru işaretinden

Kutumda büyük hissediyorum diyosun yani erken gebelik testinde çıkabilir ama kesin olan kan ver kurtul bence bu soru işaretinden
Aman yok geçen aydan gözüm korktu merakla dayanırım ama kan testine gitmem geçen ay 4 gün gecikti kanda kesin varsa çıkar dedim gittim doktor az kalsın apandisitten ameliyat ediyordu beni

Canım bir seye cok sıkıldı karnım kasılıp duruyor
Artık son zamanlardayız bence her halimiz bebeklerimizi etkiliyor olumlu yada olumsuz. Dinlenip sakin sakin bebeğinle konuş belki biraz rahatlar kasılmaların ben de hiç iyi zamanlar geçirmiyorum biraz karnımı okşayıp kızımla konuşunca iyi geliyo yoksa kasılma durmuyor geçen acile gittim sırf bu yüzden nst ye bağladılar çok şükür sancı çıkmadı kasılma artarsa gelirsin yine dedi magnezyum yazdı zaten kullanıyodum ama demek ki kasılma üzerine etkisi oluyor. Hiç bişey bizden ve bebeklerimizden önemli değil

Evet yeterki iyi olsunlar

Evet yeterki iyi olsunlar
Bugünleri gösteren Allah'ım daha güzel günlerimizi de gösterir inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde vaktinde kucağımıza alalım inşallah sıkma canını herşey geçiyo iki kişi olduğumuz için heralde daha güçlüyüz gibi geliyor

Allah yardımcın olsun canım tabiki kendin bakmak istersin ama mesleğin var mecbur bebegin icin

Geçmiş olsun şuan iyi misin peki kasilmam benimde çok oldu bugün karnimda sertleşip rahim kısmında ağrı yapiyo

Çalışırken gerçekten zor, ben çalıştığım son haftalar evde hiç iş yapamamıştım şimdi yavaş yavaş yapıyoruz bugün eşim de yardım etti bayaa yorulduk. Evet ağırlaştık ben eğilip kalkarken çok zorlanıyorum, baksan karnım şişmedi o kadar ama zorlanıyor insan.

Aynı ağrı bendede var cok zorlanıyorum uyurken yürürken otururken eğilirken bile batiyo dr normal dedi bende bise diyemedim
morcivertkedi geçen haftalarda benim de öyle oldu, bir arkadaşım çok normal son iki ay benim de çok ağrım olmuştu leğen kemiğimde dedi. Yalnız benimki muhtemelen o hafta temizlik yaptığım için oldu, çok eğilip kalkmıştım balkon kapılarını fln silmiştim. Şuan yok. Yine oturup kalkarken zorlanıyorum ama karnımda basınç oluyor, kemiklerle ilgili bir durum değil şuanki.

Güle güle kullanın Litetrax'ı bize çok övdüler e-bebek'te. Benim gönlüm ondan yana ama eşim hala pahalı buluyor. Sizin aldığınız model tek elle kapanıyor mu?

bu konuyu açtığımda hamile olmadığımı görebilirsin ilk sayfalarda ve ben yumurtlama günümü bildiğimden normal gebelik testi yapmaya başlamıştım
kanda 5 seviyesinde bile olsa idrarda çıktı yumurtlamanin 7. günü yaklasik
marka labaquik ti....

Günaydın kızlar, keyifli bir hafta olsun inşallah. Bu haftam son, sonra yanacak izinlerim vardı onu kullanacağım. Bayram akabinde direk 37. Hafta iznim başlayacak zaten. O yüzden sendromsuz geldim
Bu arada doktorum 34-35. Hafta itibariyle magnezyumu bırakılması gerekiyor dedi. Doğumu mu geciktiriyormuş ne, tam hatırlayamıyorum ama bilginiz olsun

Günaydıınn güzel annelerr

Ben de geçen randevuya gittiğimde 32+0 da magnezyumu 2 ye çıkarmıştık
Haftaya gidince bi sorayım iyiki söyledin

ben oturarak sebze bile ayıklayamıyorum alışkanlık, geçen gün ilk taze fasulyeyi oturarark ayıkladım eşim şaşırdı, işte böyle oturarak iş yap bari dedi, ütüyü oturarak yapmak beni rahatsız eder gibi geliyor denemedim ama yavaş ilerler gibi geliyor

ahhh o yaptığın temizliğin eforundan sarfediyorum tam 1 haftadır. bu hafta da öyle geçecek. aklı olan 8 aylıkken taşınmaya kalkmasın

Benimkide çok hareketli yani ekstra hareketli kuvvetlendiler bence ve dirsek diz dönerken hareket ederken daha çok hissediyoruz artık Kaygılanacak bir durum değil , bol bol hareket etsin ne güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…