Ya evet maalesef o yüzden insan hep şüphede kalıyor daha 1 hafta var 5 gün kala test yapsam çıkarmı acaba yumurtlama günlerini çok iyi değerlendirdik çok umutluyum
Allah gönlüne göre versin inşallah fakat acale etme derim, gününün geçmesini bekle sakin stressiz olmaya bak, olacağı varsa olur her türlü

ben de mecbur kalınca eğiliyorum ama artık eğilmeyeceğim zorluyor eşimde uyarıyor, bebek bu haftasonu daha da büyüdü sanki eğilince eziyet gibi gelmeye başladı, işin kötü kısmı eğilmekte zorlandığım için hiçbirşeyi çöp kovasına rast getiremiyoerum herşey ekstra ekstra yere düşüyor sanki beni gıcık etmek için özellikle işte evdede çamaşır bez vs

Bana hic magnezyum vermedi doktorum
Benim aylardır kramplarım var bacaklarımda ayak parmağımda kullanmama rağmen arada oluyor yine de kalça ağrılarım artınca 2 ye çıkardı ama gerçekten rahatladım biraz
Böyle sorunların yoksa kandeğerlerin iyiyse gerek görmemiştir
Açıkçası benim de aklıma gelmemiş oturarak ütü yapmak bundan sonrakileri öyle yapcam

Ayni seyi ben de dusunmeye basladim sanki ozellikle gicik olayim diye her sey yere dusuyor soylene soylene aliyorum

Aslinda kramplarim oluyor ama sut ve muz yemek azaltti. Bir de kalca agrisi bende aylardir var. Sola donsem sol kalca yanim, saga donsem sag kalca yanim sizliyor. Kramplari doktoruma soyledim ama ilac vermicem dedi. Kalsiyum al gunese cik dedi sadece. Sut ve muz da iyi gelince bi daha sormadim ama hala arada sirada kramp giriyor.

Kızlar sizdede oluyor mu, bazen yattığımda bebek kasığımın en aşağısına böyle vuruyor, vajinada da hissediyorum az acıtıyor.

Güle güle kullanın Litetrax'ı bize çok övdüler e-bebek'te. Benim gönlüm ondan yana ama eşim hala pahalı buluyor. Sizin aldığınız model tek elle kapanıyor mu?
Evet kapanışı pratik zaten biz Kraft Tiny modelini beğenmiştik
Bu da ana kucağı işe birlikte takım olan bir model iyi denk geldi sadece attığım renk indirimdeymiş diğer renkler 2.300

Bana hic magnezyum vermedi doktorum
Bana da vermedi magnezyum
Dedi ki biz uyaranları ortadan kaldırmak istemiyoruz dikkat ediyoruz
Sen uyaranı kaldırıp gezmek istiyorsun yok öyle bundan sonra dinleneceksin dedi

Sabahları kalkarken kütür kütür ses geliyor kemiklerden resmen , yorulduğum an başlıyor bu çatı ağrısı
Zaten başı aşağıda müthiş baskı var
Minik kuş erken gelmesin diye bayağı yavaşladım bol bol yatıyorum

Dinlenince geciyor merak etme canim ben de esimi dr a goturdugumde arabayla cok sancilandim bir de uzuntu eklenince hep dakikali kasilmam oldu en son baskidan yuruyemedim hemen uzandim sola dondum bol su yavas yavas gecti daha erken gelmesinler vaktinde saatinde gelsinler inşallah

Hayır aksine bebekler rahatlayınca hareket daha cok edermiş
Benimkide gece yatınca baslıyor icerde mezdeke yapmaya
Bide kuvvetli maşallah vurdugu yeri sisiriyor doktor cok iyi bişey güçlü oldugunu gösteriyor dedi
Hareketsiz kalması sıkıntı

Günaydıınn güzel annelerr

Ben de geçen randevuya gittiğimde 32+0 da magnezyumu 2 ye çıkarmıştık
Haftaya gidince bi sorayım iyiki söyledin
Benimde iki
Bi solgar bide suda çözülen iciyorum
Bu hafta kontrolum vardı hic bişey demedi bi coraspini bırakmamla ilgili konustuk o kadar

evet benimde bir süredir şişiriyor bir yerini dayıyor kısa süreli hemen normale dönüyor sonra başka beklemediğim bir yerden vuruyor tekrar poposu fln kalkıyor baya baya coştu son zamanlarda

evet benimde bir süredir şişiriyor bir yerini dayıyor kısa süreli hemen normale dönüyor sonra başka beklemediğim bir yerden vuruyor tekrar poposu fln kalkıyor baya baya coştu son zamanlarda
Gecen ayagını gördük
Ve sanki beni sevin der gibi tuttu orda
Eşim göbegimi severken elini tutuyorum resmen diyor o cıkıntıları severken
Mucizeler ya resmen kocaman kız oldu artık

Gecen ayagını gördük
Ve sanki beni sevin der gibi tuttu orda
Eşim göbegimi severken elini tutuyorum resmen diyor o cıkıntıları severken
Mucizeler ya resmen kocaman kız oldu artık
ayy evet muhteşem yaa artık marifetleri anne baba birarada olunca dha çok sergiliyor sanki, sohbet konuşma olunca konuya katılıyor resmen, bak ipekte öyle istiyor diyorum tam hareket ederken koca kızım diyorum bende artık, büyüdüler valla cumartesi kontrolü iple çekiyorum
bu arada çatlayan var mı? bende şuan bişey yok kaşıntı oluyor bazen kaşımıyorum, her gece kremleniyorum

Evde temizlik esnasında banyoyu yıkarlarken tartım su içinde kalmış, bir baktım delirmiş gibi sürekli rakamlar değişip bir artıp bir azalıyor, biraz kuruttum ama eşim vidalarını açıp kurutacak akşam, her sabah ve akşam tartılıyordum çok üzüldüm, oyuncağım gitmiş gibi oldu şimdi bu kadar gider varken birde tartı almak çok saçma , zaten ütü masasını değiştireceğiz,hem dev gibi hemde altı paslandı dökülüyor fln
bu alakasız giderler neyin nesi Allah aşkına yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…