Çatlamak mı yeniden bi harita düzenlenebilir üzerimde fena çatladım öyle böyle değil ama umrumda da değil mutluyum çatlaklarımla

Aldıgım kilolara ragmen catlamadım
Tamamen vucut yapısı ten elastikiyetiyle alakalı bence
Deli gibi kremlenenlerden bile catlayan oldu

Benimki de mide problemine yol acar, dogal yollarla hafifletelim dedi. Benim cati agrim yok, o ne onu bilmiyorum :) ama sabah kalktigimda ayaklarimin uzerine zor basiyorum. Tabanlarim agriyor. Bu da hamilelikten mi bilmiyorum.

Kizlar selamlar, bugun kontrolum vardi. Benim karnim normalde cok sert. Sadece sabahlari ve sirt ustu yattigimda yumusuyor. Genelde hep sirt ustu yatmayin diyorlar ya doktoruma soyledim. Sirt ustu yatabilirsin, tam saga yatma dedi belki bebegin pozisyonuyla ilgilidir yatis sekli. Tabi ben neden diye sormadim, aklima gelmedi. Ama benim bebek sag tarafta galiba, kafasi asagida. Isterseniz siz de doktorunuza nasil yatmaliyim diye bir sorun, cunku ben hep ya saga ya sola yatiyordum.

Benimki de mide problemine yol acar, dogal yollarla hafifletelim dedi. Benim cati agrim yok, o ne onu bilmiyorum :) ama sabah kalktigimda ayaklarimin uzerine zor basiyorum. Tabanlarim agriyor. Bu da hamilelikten mi bilmiyorum.
Aynısı yazacaktım
Çatı ağrım yok ne demek nasıldır diye düşünüyom ben de
Gece tuvalete kalktığımda da çok zor basıyorum ayaklarımın üstüne çok değişik şiddetli bi ağrı oluyor iki üç adım atınca açılıyor sabah da aynısı

Bir de fikir danisacagim, biz bayadir kizimiza bilge ismini yakistirmistik. Dun "ida" ismine rastladim. Kaz daglarinin eski adi, mitolojide bir destanda da "hayvanlarin anasi" olarak geciyor. Sizce Bilge mi yoksa ida mi? Cift isim koymak istemiyorum. Gunumuz populer isimlerini pek koymak istemiyorum, ama cok klasik de kalsin istemiyorum. Ne dersiniz? Ida diyince boyle concik, yeni nesil bir isim gibi mi geliyor kulaga, yoksa farkli mi?

Bence Bilge İda deyince sanki Eda ama ismi söyleyemeyen çocuklar gibi geliyor kulagima.

ida söyleniş olarak çok güzel bence ama çocuk isminin anlamı olarak hayvanların anası derse olumsuz tepkilerle karşılaşabilir

Bence Bilge İda deyince sanki Eda ama ismi söyleyemeyen çocuklar gibi geliyor kulagima.
Hmmm, olabilir.

[/QUOTE]
ida söyleniş olarak çok güzel bence ama çocuk isminin anlamı olarak hayvanların anası derse olumsuz tepkilerle karşılaşabilir
O zaman kaz daglarinin orijinal ismi der Hem belki veteriner hekim olur benim kizim, ida diye de klinik acariz

Ya evet ben de anlamiyorum, az once uzanmistim, kalkinca yine ayaklarim agridi, bir de ellerim uyusuyor uzaninca.

O zaman kaz daglarinin orijinal ismi der Hem belki veteriner hekim olur benim kizim, ida diye de klinik acariz
Tamam o zaman bu şartlar altında hakkımı Ida'dan yana kullanıyorum
[/QUOTE]
tesekkurler. Bari baskalarina sorarken hayvanlarin anasi kismini cikarayim

Bende aynı durumdan muzdaribim. Sabahları yere basarken ilk bir kaç adim çok ağrıyor sonra kendine geliyorum doktora son kontrolumde sormuştum çok normal demisti olacak o kadar gibi. Akşam geç saatte yemek olayını çok yapıyordum annemlerde o geç saati bırakınca sabahları biraz daha az acılı oluyor.

Ben de geçen haftasonu konuştum doktorumla, dedimki hep sola yatıyorum sağa yatmama izin vermiyor hemen uyarıyor beni dedim, tam sağa yatarsan sorun olmaz dedi, gerçekten tam sağa tedirgin olmadan yattığımda bebekte rahatsız olmadı

İda bana anlamsız geldi, herkes soracak o nedemek diye fln, Bilge çok hoş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…