Ayy cok sevindim ❤ bol sut icin, bol uyku diyorlar. Sekerli seylere pek dusmemeye calis. Guzel haberlerini bekliyoruz...

Eda yı yanlış söylemiş gibi sanki siz bilirsiniz tabi ama insanlara anlatmak zor olabilir

magic fruit bilge ida güzel miş "ida" tek başına çok baş ağrıtir gibi
ne demek ?
yabancı mısın?
nerelisin?
ada mı? ida mı?...

hele bi de soyadınız da zorsa oooo

çocukların okul ve sosyal hayatı da önem arz ediyor isim konusnda

dogru soyluyosun. Ada, ede, ida, ido neyse dogunca bir isim koyariz artik

Bence bilge
Selam kızlar
Bugün güzel haber aldım. Kilo kaybı durmuş almaya geçmiş yavrum 30gr almış dünden bu güne. Farklı bir mutlulukla geldim yanından . Daha da iyi olucak inşaallah
Yaaa maşallah yavruşumuza çok sevindik

Kuzlar e bebekte giyimde çok indirim var
Hastane çıkışları battaniyeler tulumlar
Eksiği olan varsa bi bakın aldığım şeyler pamuklu güzel hoşuma gitti

Ayy ben de sırt üstü yatamıyoruz diye hep ya sağa ya sola yatıyorum başı aşağıda ama ne tarafta olduğunu bilemiyorum

Bu kıpırdaklar belli pozisyonda da kalmıyorki. Benimki 29.haftada baş aşağıydı 31de gene yana meyillenniş kafa sağda, 1 haftadır acaip hareketli kesin gene döndü bi yerlere. Ben devamlı solda yatamıyorum bi zaman sonra çok ağrıyor ara ara sağa da dönüyorum ama solda daha çok yatmaya çalışıyorum

Ben de hastane cantasi icin cal8smalara basladim daha eksikler cok ama bebege ve bana ayri hurclarda giysileri koydum.
Kendime 1 pijama 2 gecelik lohusa pedi ve depend koydum ve havlu. Terlik ve su bardagi da koydum.
Bebege ilk dogunca giymesi icin hastane cikisinin alt ust takimini, ic zibin, corap, şapka koydum ve penye hastane cikisi battaniyesine sarip yerlestirdim hurca. 1 tane daha alt ust takim ve penye battaniye ve agiz mendilleri koydum. Bez paketleri dolabin ustunde gelince esime indirtip onlari da koyacagim.
Henuz biberon, emzik ve kasigini kaynatip sterilize etmedigim icin onlari koymadim. Bebek icin kiyafet 1 takim daha koyacagim ama biraz kilosu belli olsun ona gore alip koymayi dusunuyorum. Evdekileri biraz buyuk almisim.
Kendim icin lohusa kulodu, meme icin catlak kremi, gogus kalkani ve humana cay almadim alinca onlar da valize gider. Bitince tam liste yazarim. Ama acil bir durumda hastaneye goturecek kadar birseyler hazir. Bu bile rahatlatiyormus.

Aynısını değil ama benzerini bende aldım aynı amac icin :)
Benimki gayet basit yapılmıs pek hosuma gitmedi ama ucuz bişey oldugu icin iade etmedim
Terziye tülden keseler yaptırdım bi 6-7tane onlar efsane olmus onları kullanıcam belki bunlara kozmetik seyleri koyarım :)

magic fruit

Bende acıkcası İda yı begenmedim ama önemli olan biz değil sizsiniz
Ebeveynleri olarak icinize bu sindiyse kimseyi dinlemeyin hatta fikir vs sorup aklınızı bulandırmadan koyun bu ismi derim :)

Ben de englih home dan kucuk boy hurc aldim tanesi 10tl den 3 tane. Hem kullanisli hem ucuz.1 tenesine benim kiyafetleri, bir tanesine bebegin esyalarini koydum. 3.ye ise biberon, krem, islak mendil vs gibi şeyleri koyacagim. Hastaneye bebek icin 3 takim kiyafet goturecegim.

süper baya kolaylamışsın , havlu ve bebek kaşığıda ekledim listeme şimdi sende görünce

Biberon ilk günden vericekmisin ki

Olsun iş görsünler yeterki , set aldığına akabilecek kozmetikleri koyabilirsin dediğn gibi
2 tane de uzun şeffaf kesem var home sweet home dan kilim almıştım evlenirken fazladan istemiştim, şuanda şallarım ve kemerlerim var içinde yıkayayım onlarada bişeyler koyarım , hatta hemşireye verirken o tül kesede vereyimki diğer takımdaki çanta yalan olmasın ortalıkta
birde keşke eminönüne gittiğimde müslin kumaş kestirseydim, anneme kese yaptıracağım ama kumaşı güzel olsun istiyorum

İci görünür olsun yaptıracagın kumasın kolayca kullanırsınız sen yerinden kalkmadan alan ulasır istedigi seye
Müslin o yüzden cok avantajlı olmayabilir kese yapımında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…