- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Benim hastanem biberon ve emzik vermiyoryinede yanınıza alın diyorlar ben koyacağım, kaşık dışında oda bulunsun napiym
Ya yorma kendini. Burda bana bir arkadaş bazı şeylerin telafisi yok dedi, çok doğru. İşleri yavaş yavaş yapıyorum ben, o zaman yormuyor.ahhh o yaptığın temizliğin eforundan sarfediyorum tam 1 haftadır. bu hafta da öyle geçecek. aklı olan 8 aylıkken taşınmaya kalkmasın
evet aslında o aldığım setin üstünden görünüyor, 2 tül kesede görünüyor esas şeyleri oraya koyarım ,İci görünür olsun yaptıracagın kumasın kolayca kullanırsınız sen yerinden kalkmadan alan ulasır istedigi seye
Müslin o yüzden cok avantajlı olmayabilir kese yapımında
yani duş alabilecek durumum olursa hastanede vardır mantıken evetBenim hastanem biberon ve emzik vermiyor
Hani belki küvözde kalırsa veriyorlardır ama yeni doğana vermeye karsılar şırınga ile besliyorlar
Kaynanamın gittigi egitimdede üstüne basa basa söylemişler
Havlu da mesela hastane veriyor gerek yok almama
Valla bende baya bi müslin cift kat tek kat örtü aldım :)evet aslında o aldığım setin üstünden görünüyor, 2 tül kesede görünüyor esas şeyleri oraya koyarım ,
müslinler bebek kumaşları ya çok beğeniyorum o zaman ben çikolata almaya eminönüne gönderdiğimde birine aldırırım kumaş onları bebek çantamda kullanırım kese olarak
Senin hangi hastane belli mi ?yani duş alabilecek durumum olursa hastanede vardır mantıken evet
evet kaşık dışında şırınga alternatifide var doğru dedin , biberon iptal ozaman
evet sırta koyma bezi müzlin aldım birtane çok güzel :) keşke akıl edip daha fazla alsaydımValla bende baya bi müslin cift kat tek kat örtü aldım :)
Agız silme bezini, sırta koyma bezini ve lif veya sünger yerine gene kese icin bezi tülbentten yaptırdım
benim istanbul florence kısmetse çağlayandaki , bizede 10 dk arabaylaSenin hangi hastane belli mi ?
benim yetişmem gerekiyor yoksa bu kadar sıkıştırmazdım. Allaha emanet gidiyoruz dinlenince geçen ağrılarım dışında iyiyiz. beni de öyle korkutsa kızım girişmem bu işlere. neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikYa yorma kendini. Burda bana bir arkadaş bazı şeylerin telafisi yok dedi, çok doğru. İşleri yavaş yavaş yapıyorum ben, o zaman yormuyor.
keşke birileride yardıma gelse ya , iş olunca ortada kimse yokbenim yetişmem gerekiyor yoksa bu kadar sıkıştırmazdım. Allaha emanet gidiyoruz dinlenince geçen ağrılarım dışında iyiyiz. beni de öyle korkutsa kızım girişmem bu işlere. neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
okurken instagram hesabı sanmam pekiKızlar doğmamış çocuğa don biçmede üstüme yok malum
Allah kısmet ederse, İpek doğduktan sonra kendi hesabım üzerinden İpek için bir hesap açmayı düşünüyorum, işte gelen takısını hesaba atarım, bende çalışırken her ay harçlık olarak para atmayı düşünüyorum, birde bayramda seyranda harçlık gelirsede
en azından aklı başına gelene kadar bayram harçlığınıda hesaba atarım, aklı başına gelince koşarak bakkala pis abur cubur almaz inşallahoyuncak fln ister belki
ay ben yaşlandım neler düşünüyorum böyle
valla kalabalığız Allah razı olsun yardım edenim çok yoksa ben asla tek başıma kalkamazdım. ama yine de kendi evim olduğu için her işe benim gitmem gerekiyor bu bile yeterli yorgunluk içinkeşke birileride yardıma gelse ya , iş olunca ortada kimse yok
benim istanbul florence kısmetse çağlayandaki , bizede 10 dk arabayla
önceden sigorta yaptırmıştım :) sigortada ucuz değil ama ödedik bitti en azından
Kızlar doğmamış çocuğa don biçmede üstüme yok malum
Allah kısmet ederse, İpek doğduktan sonra kendi hesabım üzerinden İpek için bir hesap açmayı düşünüyorum, işte gelen takısını hesaba atarım, bende çalışırken her ay harçlık olarak para atmayı düşünüyorum, birde bayramda seyranda harçlık gelirsede
en azından aklı başına gelene kadar bayram harçlığınıda hesaba atarım, aklı başına gelince koşarak bakkala pis abur cubur almaz inşallahoyuncak fln ister belki
ay ben yaşlandım neler düşünüyorum böyle
okurken instagram hesabı sanmam pekiçok iyi fikir yalnız. bende hiç olmazsa bi kumbara yapabilirim aklı başına gelip kendi açmak isteyinceye kadar kilitli kalacak
valla kalabalığız Allah razı olsun yardım edenim çok yoksa ben asla tek başıma kalkamazdım. ama yine de kendi evim olduğu için her işe benim gitmem gerekiyor bu bile yeterli yorgunluk için
Ya zaten her yerde oyle yaziyo. Benimki belki benim durumuma ozeldir. Bilemedim.Ayy ben de sırt üstü yatamıyoruz diye hep ya sağa ya sola yatıyorum başı aşağıda ama ne tarafta olduğunu bilemiyorum
Çok şükür doktorumu çok seviyorum, bir kere randevu almak için aradığımda çağrı merkezinden demesinlermi Faruk Bey ayrılacak,1 ay sonraya randevu veremiyoruz diye, şoklara girdim sokakta kalmış gibi hissettim:) doktorundan memnunsan Hastane zaten güzel ödemeyide yapmıssın daha ne olsun
Bes yaptırmanı öneririm
Hesabına atacagın paradan vadeliye koymadıgın sürece hesap işletim ücreti tahsil edilir
Veya altın vs koyacaksan kasa kirala
ben zaten hiç canının kıymetini bilen biri olmadım iş yaparken yorulduğumu anlamıyorum bilebencede ya ne birikirse kardır. ben hesaptan 18 yaşına kadar çekilemeyecek şekilde yaptıracağım belki eğitimi için fln kullanır, çünkü max. 12 sene daha çalışırım diye düşünüyorum
iyi süper yardıma gelen varsa , dün banada geldiler yardıma , onlar çalıştıkça ben yoruldum yattım uyudum ayağımı uzattım fln , dediğin gibi bazılarında başında olman gerekiyor o bile yoruyor insanı
yani bende yorulmaya başladıysam kronik olarak doğuma giderek yaklaşıyoruz demektirgeçen gün 3 saat alışveriş merkezinde gezdim en sonunda oturunca anladım yorgunluğu ama iş oluncadaha çabuk yoruluyorum
Dogru soyluyosun. Neyse doguma daha var, karar veririz bir sekildemagic fruit
Bende acıkcası İda yı begenmedim ama önemli olan biz değil sizsiniz
Ebeveynleri olarak icinize bu sindiyse kimseyi dinlemeyin hatta fikir vs sorup aklınızı bulandırmadan koyun bu ismi derim :)
aman bak acısı sonra çıkar , ben canımın kıymetini çok iyi bilirim canım benim kıyamam banaben zaten hiç canının kıymetini bilen biri olmadım iş yaparken yorulduğumu anlamıyorum bileakşam olunca çıkıyor ortaya
ne biliyim fıtrat meselesi. kendimi nazlamak istiyorum mesela aramızda kalsın bazen çok normal oluyorum belim ağrıyor diye sızlanıyorumaman bak acısı sonra çıkar , ben canımın kıymetini çok iyi bilirim canım benim kıyamam bana
bende mutfakta kendime hiç acımam , saatlerce yemek yapabilirim, tabi şimdi o süre baya kısaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?