ne biliyim fıtrat meselesi. kendimi nazlamak istiyorum mesela aramızda kalsın bazen çok normal oluyorum belim ağrıyor diye sızlanıyorum kvye yapıyorum en çok
hahaha bende ipek birden büyüdü birden ağırlaştımm fln diyorum ,
dün kayınvalide beni evde ordan oraya yıkılır vaziyette görünce, 1 çağırdı 2 git dinlen dedi,
eşime de demişki kızın karnı büyümüş baya hastane çantanızı hazır edin, bişey olursa bizi arayın hemen taksiye atlar geliriz panik yapmayın fln, 1 diyorsam 10 büyütüyorlar onlar o yüzden bişey diyemiyorum

Ya zaten her yerde oyle yaziyo. Benimki belki benim durumuma ozeldir. Bilemedim.
Belki de :) benim doktorum herkese kızıyor sadece solunuza yatın diye ben hep korkudan sola yatmaya alışmıştım başından beri ama şu son zamanlarda sağa da yatmaya başladım çünkü yan ağrılarım acayip arttı kemiklerim kırılmış gibi ağrıyo mecbur dönüyorum sağa

Yooo çok mantıklı düşünmüşsün, eşimde aynı şeyi söylüyor doğduğu gün açacakmış hesabı zaten bankacı olduğu için çok severek böyle işleri, hatta vadeli - altın-dolar hangisi karşı olursa ona göre yönlendirecekmiş kızının parasını katlayacakmış hevesle anlatıyor

ay yok bizimkiler beni hamile gibi falan görmüyor eş kişisi dahil. sinir ediyor beni

Biberon ilk günden vericekmisin ki
Benden sut gelmezse ya da gelir de bebek ememezse ve kasikla da basarisiz olursam en son ihtimal biberon kullnacagim. Yani her ihtimale karsin yanimda olsun diye tedbiren biberon goturecegim.

yinede yanınıza alın diyorlar ben koyacağım, kaşık dışında oda bulunsun napiym

Gebe eğitiminde Bebek hemşiresi bize bunu önerdi ilk günler için bu kaşık biberonlardan kullanıyoruz emzikli olanlardan değil dedi
Ama illlaki ihtiyaç değil ihtiyaç olursa biz söyleriz aşağıda eczaneden alırsınız dedi
Ben de ilk defa gördüm bu şekilde biberon

Benden sut gelmezse ya da gelir de bebek ememezse ve kasikla da basarisiz olursam en son ihtimal biberon kullnacagim. Yani her ihtimale karsin yanimda olsun diye tedbiren biberon goturecegim.
Şırıngayla ihtimalinide siliyorsun inşallah ihtiyac duymazsın

Ben gördüm ama amacını anlamamıştım
Hem dedigi ihtiyac olursa alınır cagırmayalım biberonu :)

Nazlansana yahu
Koltuktan kalkarken bile elini uzattırıyorum eşimin ay kalkamıyorum diye
Aynı ben:)))şimdi memlekette annemin yanındayım ama durur muyum telefonda bile naz yapıyorum eşime:))ayhh oyhhh diye yarım saat kapatmiyorum:)ama cidden çok ağırlaştım karnım birden büyüdü ben ilaçları da pek kullanamadım ilaç içmekten nefret ediyorum.çok şükür bebek gelişimi iyi fakat ben çok halsizim demiri bir içiyorum bir kalıyor.vitamini içiyorum her gün balık yağlı.

Nazlansana yahu
Koltuktan kalkarken bile elini uzattırıyorum eşimin ay kalkamıyorum diye
ah uh ediyorum bi elimi uzatıyım demiyo zorla uzattırcam demek ki.
Hay Allahım tamam güçlü kadınlarız fln da hamile hamiledir yüklüyüz yanı biz kapris yap o zaman haketmişler
yapıyorum valla bayadır tripliyim. kararlıyım adam gibi gönlümü alana kadar konusmak yok

Bende huzursuz bacak sendromu var bir de arada kramp giriyor, doktor magnezyum verdi iyi geldi. Sonra tesadüfen akşam 10dan sonra muz ve en az 10 tane çiğ badem yedim, o da çok iyi geldi bence. Şu 1 haftadır muz ve badem yiyorum hapı içmiyorum şimdilik iyi geliyor. Eğer şekerin yoksa bi de böyle dene istersen

Evet ya o yanlardaki etler cok agriyor... sagimdan soluma donene kadar 5 dk geciyo zaten

Aman simdi yapmazsak daha ne zaman yapıcaz cocuk gelince pabuc dama zaten
Benimde ilacım 9a düştü :)
Normalde nezle olsam ücüncü gün icmem ilaç ama bunda birgün atlamadan hepsini iciyorum valla :)

ah uh ediyorum bi elimi uzatıyım demiyo zorla uzattırcam demek ki.

yapıyorum valla bayadır tripliyim. kararlıyım adam gibi gönlümü alana kadar konusmak yok
Akıl edemiyor olabilir
Ay kocam bi elini uzat kalkamıyorum falan de
Cok ayakta durunca ah belime agrı girdi de
Kitlendiginde onada seslen sancı geldi de oldugun yerden hareket etmeden
Böyle böyle öğreticeksin :)

O zaman bize de soylesin biz de bebislerin hesabini ona gore actiralim.☺ Ben de hesap actirmayi dusunuyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum. Hemen 18 yasina gelince de ergen kafasiyla paray8 cekip savurmasindan da korkuyorum acaba 25 yasina kadar cekemese diyorum ama boyle bir sistem var mi bilmiyorum.

Ben eşime bi sorayım yazarım var mı o tarz bişey

Akıl edemiyor olabilir
Ay kocam bi elini uzat kalkamıyorum falan de
Cok ayakta durunca ah belime agrı girdi de
Kitlendiginde onada seslen sancı geldi de oldugun yerden hareket etmeden
Böyle böyle öğreticeksin :)
geç kaldım sanki biraz neyse zararın neresinden dönersen kârdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…