Evet ya o yanlardaki etler cok agriyor... sagimdan soluma donene kadar 5 dk geciyo zaten
Ben bi de küçükken falan hiç süt yoğurt alakam olmamış şimdi çekiyorum acısını çocuk bari babasına çekse de bayıla bayıla yiyip içse diye dua ediyorum hep :) baya az kaldı artık çok ağırlaştık yerimden kalkamıyorum resmen babamız da yanımızda değil ki tutup kaldırsın

hala yan yana değil misiniz durumunuzu düzelttiniz insaaalllah

hala yan yana değil misiniz durumunuzu düzelttiniz insaaalllah
Durumlar düzeldi çok şükür eşim ailesine benim istediğimi kabul ettirdi ama yanyana olmama sebebimiz farklı şu an daha önce söylemiştim asker diye Manisa'da yaklaşık 3 aydır doğumda bile yanımda olamayacak belki de kurban bayramında görebilecem inşallah çok özledim o da öyle ama elimizden bişey gelmiyor sağlıkla kucağımıza alalım bugünler de biter diye umuyorum

Kızlar selam bı an aklıma E Elwing6 geldi . yakın zamanda haber verdimii en son eve götürün demişlerdi hastane ortamında ki mikrop riskinden dolayı. Sonra yazdı mı ben mi kaçırdım?

Bende kemik ağrısı var şuan egildigimde alt tarafıma batma oluyo ama normal diyoruz artik

Kızlar selam bı an aklıma E Elwing6 geldi . yakın zamanda haber verdimii en son eve götürün demişlerdi hastane ortamında ki mikrop riskinden dolayı. Sonra yazdı mı ben mi kaçırdım?
Yakında yazmadi sanirim. Allah yardimcisi olsun..

Benim de karnim birden buyudu sanirim. Karpuz yedigim icin kendime kiziyorum. Doktorum karpuzdan uzak dur demisti ama yazin da baska sey yenmiyor ki. Dondurma da yiyorum. Simdi karnim da sert ve buyumus olunca acaba bebek fazla mi kilo aldi diye bir kaygi aldi beni. Insallah sagliklidir. Kendimi tutacagim yemek konusinda yapacak birsey yok. Son gunlerde de cok yoruluyorum. Simdi de yattigim yerden kalkmakta zorlaniyorum. Bebis hareketli daha hareketleri azalmadi o nedenle yeterli yeri vardir ama ya cok tombik olursa kaygisi icimde cok fazla.

Benimkide baya zorluyor aşağıyı baskıdan ağrı var hep başı aşağıda şuan benimde mecbur dayanicaz

Çok tombik olmasının ne gibi bı zararı var ki sağlıklı olduktan sonra?

Cok tombik olmasi sagliksiz bir durum zaten. Sekeri dusebilir veya seker hastasi olabilir.
Çok tombikten kastın ne , benimde tombik şuan o yüzden soruyorum. Ama şekerim olmadığı için korkmuyorum gelişim. Herşey olacağına varıyor. Bende oldukça kiloluyum ama şekerim yok Allah korusun bebeklerimizi

Çok tatlı olmuş oh cici bici. Ama pusete örtü yaptırmaktaki amaç rüzgardan soğuktan korusun diye mi ? Başka bi amaci daha var mi

Canım yazın tepesine güneş vurmasın diye, bide haliyle rüzgar olduğu oluyor küçük oldukları için cabuk hasta olurlar o yüzden

Mesela 4 kilo ustu olmasini istemiyorum. Kaygim ondan sanki 2 gunde cok kilo aldi gibi hissediyorum. Karnim cok gerildi. Sekerim yok ama sinirda cikmisti.
Ben de kiloluyum fakat hamilelikte cok almadim dikkat ettim. Su son 3 haftadir karpuz baya hayatimda iyi geliyor serin serin.

Canım yazın tepesine güneş vurmasın diye, bide haliyle rüzgar olduğu oluyor küçük oldukları için cabuk hasta olurlar o yüzden ☺
Sağlıkla büyüsün içinde, kimsenin yavrusunun ayağına taş değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…