Doktorum magnezyum başlattı birkaç gün kramplarım olmuştu, belki o yüzden geçti benim kemik ağrıları.Bende kemik ağrısı var şuan egildigimde alt tarafıma batma oluyo ama normal diyoruz artik
Çok güzel olmuş hayırlı olsunTeyzeleri puset örtüsü ve emzirme önlüğü diktirdim nasıl olmuşEki Görüntüle 2291452
Cok guzel olmus gule gule guzel gunlerde kullanin. Ben de emzirme onlugu istiyorum ama puset ortusu yaptirmayacagim. Muslin ortu orterim pusete diye dusunjyorum.
İçini rahatlatmak için yazıyorum hatta bunu panik yapıp üzüldüğmde açıp dinlemek için videoya dahi aldım. Doktorum bebeğimin 4 kiloyu kesin geçeceğini söylediğinde beni korku aldı ve defalarca sordum bu hastalıklı bebek demek mi hastalığa yatkın demek mi diye. Oda şekerin olsaydı bazı risklerden bahsedebilirdim ama genetik yapı bu dedi. Sen istersen sadece su iç haftalarca o yine 4kilo üzeri olabilir dedi. Buna sağlıksız demek sağlığı kilo ile ölçmek yanlış tabir dedi. Bı bebek 2 kilo doğar sağlıklıdır 5 kilo doğar sağlıklıdır. Ama ailemde 6 kilo normal doğuran 1.50 boyunda kuzenim var. Bunlar genetik tabiki sağlıksız beslenmek bebeğimiz için risk olabilir ama her vitaminini alıp çok absürt beslenmedigin sürece kendini üzme sağlıkla gelsin kiloyu sağlıkla bağdaştırmamam gerektiğini defalarca sorduktan sonra anladım hatta kayıt altına aldım işte, kafam da deli sorular mi? Hemen video izlensinMesela 4 kilo ustu olmasini istemiyorum. Kaygim ondan sanki 2 gunde cok kilo aldi gibi hissediyorum. Karnim cok gerildi. Sekerim yok ama sinirda cikmisti.
Ben de kiloluyum fakat hamilelikte cok almadim dikkat ettim. Su son 3 haftadir karpuz baya hayatimda iyi geliyor serin serin.
Çok tombik adı üstünde çok ne gerek var kiÇok tombik olmasının ne gibi bı zararı var ki sağlıklı olduktan sonra?
Supermis senin doktorun aciklamalari. Benim de ilk bebek 4 kilo ustu dogdu. Sanirim genetik bizimki de. Önceki kiz bu erkek erkekler kizlara gore daha iri doguyorlar ama belli de olmuyor o durum. Karnim ilk gebeligime gore baya kucuk. Hatta yarisi kadar diyebilirim fakat cok sert ve gergin tas gibi. Kizimda yumusakti.İçini rahatlatmak için yazıyorum hatta bunu panik yapıp üzüldüğmde açıp dinlemek için videoya dahi aldım. Doktorum bebeğimin 4 kiloyu kesin geçeceğini söylediğinde beni korku aldı ve defalarca sordum bu hastalıklı bebek demek mi hastalığa yatkın demek mi diye. Oda şekerin olsaydı bazı risklerden bahsedebilirdim ama genetik yapı bu dedi. Sen istersen sadece su iç haftalarca o yine 4kilo üzeri olabilir dedi. Buna sağlıksız demek sağlığı kilo ile ölçmek yanlış tabir dedi. Bı bebek 2 kilo doğar sağlıklıdır 5 kilo doğar sağlıklıdır. Ama ailemde 6 kilo normal doğuran 1.50 boyunda kuzenim var. Bunlar genetik tabiki sağlıksız beslenmek bebeğimiz için risk olabilir ama her vitaminini alıp çok absürt beslenmedigin sürece kendini üzme sağlıkla gelsin kiloyu sağlıkla bağdaştırmamam gerektiğini defalarca sorduktan sonra anladım hatta kayıt altına aldım işte, kafam da deli sorular mi? Hemen video izlensin
Harika olmuş güle güle kullanın. Annem de bana müslinden dikecekTeyzeleri puset örtüsü ve emzirme önlüğü diktirdim nasıl olmuşEki Görüntüle 2291452
Ne güzel fayda etmiş ben aylardır kullanıyorum magnezyum ve soda içiyorum ama fayda etmiyoDoktorum magnezyum başlattı birkaç gün kramplarım olmuştu, belki o yüzden geçti benim kemik ağrıları.
Normal kilo sınırı doktorunun istediği, bazı doktorlar bazı konulara takik oluyor. 3 kilo olmasiyla 4 kilo olmasına sen karar veremiyosun işte bu genetik karpuz değil su da içsen adam o yiyecegini yiyor içerde diyor. Ve benim doktorm aynı zamanda periontolog. Şu kadar yedim şurdan kisayim burda bu oldu eyvah çocuk obez oldu düşüncelerini kafandan at her doktor normal sınırlar içerisinde ister. Ama bu yapı gen, elinden geleni yap taktir allahın tosuncuk olacaksa olacak kuzun napalım şekerin de yokmuş. Allahım sağlıktan ayırmasınSupermis senin doktorun aciklamalari. Benim de ilk bebek 4 kilo ustu dogdu. Sanirim genetik bizimki de. Önceki kiz bu erkek erkekler kizlara gore daha iri doguyorlar ama belli de olmuyor o durum. Karnim ilk gebeligime gore baya kucuk. Hatta yarisi kadar diyebilirim fakat cok sert ve gergin tas gibi. Kizimda yumusakti.
Tesekkur ederim?aciklamalarin icin . Icimi rahatlattin. Yari doktor kontrolum var biraz da ondan tirstim. Doktorum bana kizabilir. 3 kilo ile 3 kilo 300 gram arasi dogar diyordu en son. Ama o zaman bebek 1.800 gramdi.
İşte bi anne bebeğinin içerde ki kilo kontrolunu yapamıyormuş maalesef, tabkki istisnalar vardır. Ama ben oldukca kilolu olduğum için yediklerime dikat ediyorum az ve sık yemeye çalışmak gibi. Kendi kilomu kontrol altında tutabilmek gibi fakat biraz önce arkadasa yazdığım gibi doktorum istersen bi hafta su ic istersen bi hafta karpuz ye yada başka bişey o senden alacağını her türlü alır dedi. Biz bu kilo olayina cok hukmedemiyoruz edebilseydik eminim ki turk insani hep sisman bebek isterdi herkes sisman doğururduÇok tombik adı üstünde çok ne gerek var ki
Kilo bebeğin gelişimi için en önemli ölçüt ama anne karnında iri bebek çok tombikse zaten çok sağlıklı değildir, ve doğduktan sonrada anne sütü yetersiz gelir doymaz ise mamayla daha da iri bir bebeğe dönüşebilir, birşey çıkmasa bile genlerine işleniyor Allah korusun farklı hastalıklara ilerki yaşlarda daha açık hale gelir.
Genetik olarak iri bir ailesi varsa elbet sağlıklı alt sınır kiloda değilde üst sınırda olur buda çok tombik değildiryani en basitinden düşününce aklıma bu geliyor doktorunuz daha iyi bilir tabi
Canim cok tesekkurler. Benim doktorum kendisi de minyon ufacik biri. Belki de ondan boyledir bilemiyorum. Insallah saglikla aliriz kucagimiza hepimiz bebeklerimizi.Normal kilo sınırı doktorunun istediği, bazı doktorlar bazı konulara takik oluyor. 3 kilo olmasiyla 4 kilo olmasına sen karar veremiyosun işte bu genetik karpuz değil su da içsen adam o yiyecegini yiyor içerde diyor. Ve benim doktorm aynı zamanda periontolog. Şu kadar yedim şurdan kisayim burda bu oldu eyvah çocuk obez oldu düşüncelerini kafandan at her doktor normal sınırlar içerisinde ister. Ama bu yapı gen, elinden geleni yap taktir allahın tosuncuk olacaksa olacak kuzun napalım şekerin de yokmuş. Allahım sağlıktan ayırmasın
Aynı bende senin gibi yapıyorum annem yaparsa 2 3 yiyecegim kadsr yapıyor ve son derece sağlıklı orda bende hic kısmıyorum, ama kendim pisirecegim zaman en basit neyse onu yapıyorum eşim olmasa biseyde pisirmem evim cok sicak çünkü, bigun semizotu yogurtladim yedim bigun firina bool sebzelo tavuk bigun yumurtali patates salatası böyle hep aparatif 5 çayı modu. En güzeli midem de rahatCanim cok tesekkurler. Benim doktorum kendisi de minyon ufacik biri. Belki de ondan boyledir bilemiyorum. Insallah saglikla aliriz kucagimiza hepimiz bebeklerimizi.
Yemek hazirlamak inanilmaz zor geliyor zaten. Hazir yemek varsa hic kismadan yiyorum ama yoksa ve ben yapacaksam basitce gecistirmeye calisiyorum. Meyve veya salata ile falan. Yada makarna yapiyorum sebzeli veya yogurtlu. Veya yumurta pisiriyorum sabah yemediysem oglen icin.
Iyi guldurdun beni evdeki kediye kadar siskoyuz cumlene koptum resmen. Aklima cem yilmazin cok eski reklami geldi. Anne baba hatta evdeki kedi bile şaşıydi. Sizin boylar da masallah baya baya uzunmus. Bebek de tabi uzun olur.İşte bi anne bebeğinin içerde ki kilo kontrolunu yapamıyormuş maalesef, tabkki istisnalar vardır. Ama ben oldukca kilolu olduğum için yediklerime dikat ediyorum az ve sık yemeye çalışmak gibi. Kendi kilomu kontrol altında tutabilmek gibi fakat biraz önce arkadasa yazdığım gibi doktorum istersen bi hafta su ic istersen bi hafta karpuz ye yada başka bişey o senden alacağını her türlü alır dedi. Biz bu kilo olayina cok hukmedemiyoruz edebilseydik eminim ki turk insani hep sisman bebek isterdi herkes sisman doğururduherşeyin fazlası zarar ama anne olarak kendi sağlığıma dikt edip şekerim de yok rahatligindaysam bugun doktorum bana bebeğin 4kiloyu geçecek dediği için üzülmüyorum ha başta cok üzülüyordm ama bunun mantığını doktorum aklıma yatırdı. Baba 190 anne 175 cogumun boyuda uzun sınırların üstünde mesela buna ben bisey yapamam ki kiloda öyle babada sisko anne de sisko evde ki kediye kadar siskoyuz napalim
Hahaha doru vallahi hayvanı sahiplendiğimde tam büyük bi portakal kadardı çöpte bulmuştum ölmek üzereyken. Onu o kadar evlat kabul ettim ki hayatım da tadını bilmediğim ilik denilen kemiği aldım kaynattim enjektorle içirdim hep antiboyitgini vermeden önceIyi guldurdun beni evdeki kediye kadar siskoyuz cumlene koptum resmen. Aklima cem yilmazin cok eski reklami geldi. Anne baba hatta evdeki kedi bile şaşıydi. Sizin boylar da masallah baya baya uzunmus. Bebek de tabi uzun olur.
Sanki diğer kızlarının ismiyle pelini mi yakıştırmistik. Zarif diye. Diğerlerini hatırlamıyorum ama öyle yakışmışti kardeslerinin ismine, nihal de zarif bana göre soyadı uyumu kardesleriyle uyumu açısından karar verebilirsiniz bende ortada kaldım ama sanırım Pelin daha minnos zarif bicir bicir gibiKızlar biz ismini pelin düşünmüştük ama bugünde Nihal de kararsız kaldık. Hangisi daha iyi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?