Evet genetik diyorum bende , yani ben ortalama 3 kilo bebek bekliyorum 3300 olursa sevinirim 4 olursa şok olurum ve tedirgin olurum çünkü mümkün değil diyebilirim O yüzden sizin genetiğinize göre de bebeğiniz kilolu olurda tombik bebek gibi gelmiyor bana o da gayet doğal demek istedim Rabbim hepimize sağlıklı tombik yanaklar nasip etsin

Amin teyzesi inşallah hepimize

Ya kızlar bi de o doğum kilosu tahminleri her zaman tutmuyor. Eltim ve eşi de çok uzun ve iriler doktoru hep 4 kiloyu geçer çok uzun olur vs dedi ama çocuk 3buçuk kilo civarı normal bir boyda doğdu.

Canım bende bu konuda tecrübemi yazıyım size bu benim inşallah 4.çocuğum ve hepside kilolu doğdular ilk oğlum 4250 doğdu ikinci oğlum 4750 doğdu ve çok şükür hiç bir sorun çıkmadı anne sütü alırlarkende kilolulardı ama iki yaşlarından sonra normal kilolarına indiler yani doğum kilosu ve anne sütünün yaptığı kilo obezlik yapmadı 3.kızımı doktor 5 kilo bekliyordu ama 34. Haftada kalp atışları yavaşlayınca suni sancı ile normal doğum yaptım oda 3650 gram doğdu şimdi üçüde gayet sağlıklılar ve normal kilodalar bu bebeğimde gelişim olarak şuan önden gidiyor ama doğum kilosu ne olur bilemiyorum kilolu veya zayıf onlar sorun değil bence yeterli sağlıkla gelsin kuzucuklarımız

Ya kızlar bi de o doğum kilosu tahminleri her zaman tutmuyor. Eltim ve eşi de çok uzun ve iriler doktoru hep 4 kiloyu geçer çok uzun olur vs dedi ama çocuk 3buçuk kilo civarı normal bir boyda doğdu.
Gecen bizde eşimle acaba mı dedik bu konu hakkında ama ultrasonda ki resmi 3 boyutlu ve cok net yanaklar şişko bildiğin yani. Bu cok önemli olmadığı için takmıyorum, bakalım kutumuzdan ne çıkarsa kabulumuz

Aynen canım genetikte çok etkili oluyor bende iri doğmuşum eşim de boylarımız da uzun ikimizinde büyük oğlumun boyu beni geçti seneye babasınıda geçer 15 yaşına girecek eylülde 178 boyun da birde gerçekten yediğinle alakalı değil ben hiç birinde iştahlı olmadım çok kiloda almadım maksimum 7 kilo ile doğuma gittim bunda da şuana kadar 4 kilo almışım ama bebek bizim depolardan alıyor bir şekilde ve besleniyor

Gunaydiiiinnn. Esimin egitimi icin Izmir'e geldik bu hafta burdayiz. Bugun de Can hastanesinde Emre Bey'e muayene olacagim kendisi ssvd yaptiriyor diye takip ediyordum.Izmirli arkadaslar vardi bilgileri var mi bu hastane ve doktor hakkinda

Izmir'e gelmisken de eksiklerimi bitirmeye calisiyorum. Suwen'den begendigim pijama takimimi ve sabahligimi da aldim. Bebegime de ilk defa lcwdan bir seyler aldim. Outletti ve indirimdekilerden bayaca bir seyler aldim.

Eklentiler

• Screenshot_20190720-214625_Chrome.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20190720-214627_Chrome.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20190720-215231_Chrome.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 38
Gunaydiiiinnn. Esimin egitimi icin Izmir'e geldik bu hafta burdayiz. Bugun de Can hastanesinde Emre Bey'e muayene olacagim kendisi ssvd yaptiriyor diye takip ediyordum.Izmirli arkadaslar vardi bilgileri var mi bu hastane ve doktor hakkinda
Ben hiç duymadım. Ama ssvd yaptıran çok doktor var İzmir'de. Volkan Serhat Dede mesela, ve Ahmet Akçakoca. Bu doktorlar için insanlar doğu illerinden doğuma geliyorlar. Benim riskler olduğu için sezeryan olma ihtimali yüksek ama üzülmüyorum, pişman olur muyum, bu kadar mı kötü bu sezeryan. Mesela ben ssvd'yi düşünmezdim riske atmazdım. Ama isteyen çok kişi var, bu da beni sezeryandan korkutuyor.

Ben cok istiyorum ama kismet bakalim bugun ne diyecek bir de 2 saatlik mesafe var uygun olur mu olmaz mi bilmiyorm.

Ne güzel fayda etmiş ben aylardır kullanıyorum magnezyum ve soda içiyorum ama fayda etmiyo
Bana ekstra bi tane daha magnezyum verdi hem solgarın hemde suda cözülen kullanıyorum baya baya fayda ediyor
Doktoruna söyle bence bendeki gibi dozaj arttırabilir

Gunaydin herkese
2 gundur kuzum az hareket ediyor endiselenmeli miyim? Oyle gumbur gumbur tekme vs yok bazen minik bi hareket bazen donme gibi kipirdama. Onceden daha cok tekme atiyordu.

Gunaydin herkese
2 gundur kuzum az hareket ediyor endiselenmeli miyim? Oyle gumbur gumbur tekme vs yok bazen minik bi hareket bazen donme gibi kipirdama. Onceden daha cok tekme atiyordu.
Hareketleri alanı daraldıgı icin azalacak ama daha sertleşecek
Bide benim kız hareket etmediginde ben su icmeyi arttırıyorum acaba ondanda olabilir mi

29 haftalikti 1.800 dediklerinde.
Canim bizim evdekiler de kilolu. Senin de tup bebek tedavileri kilo yapti degil mi? Ben de tup bebek tedavisi ile kilo aldim. Aslinda kendim de kiloluyum boy 1.60. Kilom 70lerde geziyordu. Dogumdan sonra 65 veya 60 kiloya inmeyi istiyorum bakalim nasip. Bebek emsin de kilo 2 yil sonra da verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…