Çok teşekkür ederim kızlar ben değilde eşim çok kafaya taktı bu durumu ve sürekli darlıyor beni . Ek olarak yiyeceğim şeyler hakkında bir fikriniz varmı muz kilo aldırıyor diye duydum muz süt yoğurt kuru meyveye ağırlık verdim haftaya tekrar kontrolüm var umarım almış olur . Ek olarak tavsiye edeceğiniz yiyecekler varsa memnun olurum

Yumurta ceviz et yogurt/kefir gibi süt ürünleri balık
Aklıma gelenler

Kuru üzüm ve fındık ikilisini aynı anda yemeni tavsiye edebilirim

Bilir kisi olarak, hemen tavsiyelerimi siraliyorum gunde 3 ana+3 ara ogun. Kahvaltida ben bazen 1 bazen 2 yumurta yiyorum, bol peynir, yesillik. Ara ogunlerde cok sekerli olmayan yarim porsiyon meyve ama yaninda mutlaka yogurt. Bazen sut+ yulaf ezmesi(organik)+ yarim muz. Haftada 2 gun bakliyat, 2 gun balik, 2 gun kirmizi et. Yani bol protein. Salata, salata, salata (bol yesillikli tabi ki) ogle yemeklerinde sebze yemegi filan yiyorum genelde. Meyve yiyeceksem yaninda muhakkak badem, ceviz vs (seker yukselmesin diye) yogurt corbasi yapip hergun 1 kase iciyorum. Gordugun uzere, bol bol protein, az meyve, az ekmek, az seker. Ambalajli urun yemiyorum. Sonucta kiloya ihtiyaci olan bebek, biz degiliz bebise kilo olsun diye, aman ha sagliksiz besleneyim deme. Cok da kafana takma, doktorun cihazi kotuyse ya da yanlis olctuyse de kilo az cikmis olabilir. Sevgiler.

Seena
Dr kağan kocatepe nin youtube da bi videosu var
Bebeğimin doğum kilosunu nasıl artırırım?
İsimli
Sen onu bi izle eşinede izlet derim
2500gr ile 4000gr dogan bebek arasında hic bir fark yok diyor
Adamin videosunu hic izlemedim ama bulentte aynısını dediydi dün yazdım kizlara hatta. Önemli olan sağlık. Premature doğan cocuga bi bakiyosun daha sisko olmus normal doğandan. Kilo sağlık için ölçüt degilve sağlıktan öte köy yok. Ama insan merak ediyo benimde randevum yarin tontilik yanaklarini cok özledim onun

Sen her hafta mı gitmeye basladın artık bide nts ye basladınız mı :)

Tabi ceviz, badem, süt ,yoğurt, balık mümkünse somon , kırmızı et , bunların yanına bol salata /sebze , sabahları 1 haftasonu mümkünse 2 yumurta, peynir, kaşar miktarını arttırabilirsin bebeği inanılmaz besleyen gıdalar

Kaşar için en kötü peynir türü diyorlar lordan bile gereksizmiş ama bilemedim ben tost harici tüketmedigim için:)

Kaşar için en kötü peynir türü diyorlar lordan bile gereksizmiş ama bilemedim ben tost harici tüketmedigim için:)
kaşarda da kalsiyum oranı yüksek o yüzden öneriyorlar , kars kaşarı tüketiyorum ben ama market kaşarlarını bende tost harici yemiyorum gereksiz oluyor, lorda olur evet

senin sezeryan kesinleşti mi yoksa normal doğumdan mı uzaklaştın , sanki istiyordun diye hatırlıyorum
öyle değilse çağırma sezeryanı
Yok suanda doktorla en son konustugumuzda normal dogum yapabilecegimi söyledi korkum bebegin kilosuydu ama o konuda cok güzel aydınlattı birde tabi degerleri en azından simdilik normal oldugu icin sezeryandan uzagız
Ama normal dogumdada kesik atıp dikiyorlar ya

o kesik çok küçük bir detay ya ilk keserlerken zaten anlamıyormuşsun, dikerlerkende uyuşuk gibi bişey , onu umursamıyorsun bile o acıyla . sadece eve gidince dikişine iyi bakman gerekiyor birde dikiş çıkmaya yakın sertleşince ufaktan batıyormuş okadar, bunların hepsi normal doğum yapan arkadaşlarımdan yadigar bilgiler

Kızlar merhaba. Hastane çantası icin sampuan pisik kremi bez ıslak mendil gibi ürünleri ne aldınız. Arastirdikca kafam karisiyor. Hepsini gectim stok yapamiyorum ya iyi gelmezse siye sizler nasil yapıyorsunuz
Şampuan mustela alıcam ama küçük boy 100 ml filan dediğin gibi bi deniyeyim beğenirsem çok alırım. Pişik kremi desitin alıcaktım ama bepanthol pişik kremi numunesi verdiler hastaneden ilk etapta onu kullanırım. Bezle, ıslak mendili sleepy aldım hem fiyat olarak uçuk değil hem de temiz içerik.

H honey bunch beni kesikten çok düşündüren konu , göğüs yarası ve emzirmeye alışma süreci,
2 normal doğum yapan arkadaşım dediki, doğum sancısı ve acısından daha fena diyorum başkada bişey demiyorum dedi göğüs yarası ve emzirirken acımasını

Canım benim de 31.haftada 2200 gram civarıydı bana da doktor 2 hafta önde gidiyor böyle devam ederse sezeryan olabilir dedi. Her doktorun bakış açısı farklı sanırım sen sağlıklı beslen, bol protein tüket gerisini akışına bırak bence çok zayıf değil bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…