Proteini ihmal etme her sabah yumurta yemeyi ihmal etme . Ara öğünlerinde çiğ kuruyemiş yiyebilirsin

Yok gecen hafta gitmedim 31ci haftamda gittim yarın da 33u dolduruyorum, 2 haftada bir gel dedi en son işte. Ilk nst yarın :)
Hadi bakalım benim 36.haftadan itibaren baslıyorum dedi
Bi daha ki kontrolum 35+5te belki o zamanda yapabiliriz dedi hatta gayet rahatız

azcık mı artık tam bir bebek olmuş bizimkiler , tüm gelişimini tamamlamış sadece kilo alımı olacakmış bu haftadan sonra yanakları şuan nasılsa doğumda da aynı olacakmış
Göremedim ben onuuuuu
Döndü sırtını bize göstermedi gene yüzünü

aynen öyle canım. kendimi epizyosuz diye şartlamam ama yaptığımın da zararı olmaz denemekte fayda var. ağustos başında çağırdı bunları anlatacakmış bende merakla bekliyorum
biraz da genetik. benim annem dikişsiz yapmış doğumlarını. bende hamilelik olarak anneme çekmişim belki kaslarım da ona çekmiştir

Bana ekstra bi tane daha magnezyum verdi hem solgarın hemde suda cözülen kullanıyorum baya baya fayda ediyor
Doktoruna söyle bence bendeki gibi dozaj arttırabilir
Kullandigim decavit vitamin hapının icindede var magnezyum bide suda eritilen magvital içiyorum dr a dedim calsiyum falan yazmadı ağrılar olucak dedi

İnşallah annene çekmiştir tabi biz masaj yaparsak bu detayı doktorada söylemek lazım, boşu boşuna kesi atmasın diye, ama benim doktorum amannn düşünme bunları diyebilir

İnşallah annene çekmiştir tabi biz masaj yaparsak bu detayı doktorada söylemek lazım, boşu boşuna kesi atmasın diye, ama benim doktorum amannn düşünme bunları diyebilir
ben bide bu yüzden söyledim kim vurduya gitmiyim sonra zaten gece de olsa kendisi gelicek doğuma güveniyorum bakalım

Çantan güzel olmuş ben göğüs pompasida koydum bide bozuk para 10 lira ne için

Doğru diyosun hasta bakıcılara verilir ebeyede veriyolar sanirim
Eniştemin bebek doguhaneden cıktıktan sonra bebeği cıkartan kişiye (hemşire veya hasta bakıcı gibi bişeydi) atıyorum 50-100lira gibi bişey verdigini hatırlıyorum
Ama onun haricinde odada da hizmet eden yemegimizi getiren altımızı belki değiştirmeye yardımcı olanlar vs olacak onlarada veririz

yani ufakta olsa yarım elma gönül alma güzel hisler bırakmak iyi bişey hem onların enerjiside bebeğe geçer ,
benim uyku arkadaşını yapan yer fazladan kargo göndermiş fln iade ettim , uğraştırdı biraz , çok teşekkür etti
birbirimizde güzel hisler bırakalım , sizinde emeğiniz var dedim bebeğim bu oyuncakla arkadaş olacak onunla uyuyacak dedim, ben dualarla ördüm inşallah mutlu günlerde kullanın dedi, kimin duası kabul olur bilinmez
bu arada yaptırdıklarım geldi

Oy ne güzeller saglıkla uyusun kuzucun
Aynen öyle bana verecegim 200-300lira koymaz ama belki birinin kahvaltı parası olur içten bi teşekkür bile yeter
O anda para bozmakla kimse ugrasmaz akılda etmezler diye kücük bi cüzdana koydum bozuk paraları elimin altında verdiririm eşime yada aileme

dimi ya bende çok sevdim İnşallah hepsi sağlıkla huzurla uyusunlar
kesinlikle anlık bir teşekkür gülümseme yeter , gerçekten emekleri çok o yüzden hizmet sektröründe bu tarz ufak jestler çok yaygın zaten, bizde atlamayalım hatırlattığın iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…