Yumurta, et, balık

Seena bende 32+5 te gittiğimde 1865 gr dı az mı dedim haftasına uyumlu mu dedim gayet iyi 3 civarı olur seninki dedi, yani bu hafta az aldıysa bir sonraki hafta çok alır , sende biraz dikkat edersen süper olur hatta
doktor da eşimin yanında et ve balığı ihmal etme dedi, bir önceki randevumda dedi, bunda demedi mesela

Sezeryan kesiğinide hissetmiyorsun ama işte sonrası dedigin gibi acı hissedilebiliyormus
Her türlü kesicekler bi yerimizi

Ben hic birini düşünmüyorum
Sanki yasamayacakmısım gibi
Başa gelince cekilecek yapacak bişey yok :)

Sezeryan kesiğinide hissetmiyorsun ama işte sonrası dedigin gibi acı hissedilebiliyormus
ama sezeryan 8 kat deri kesiyorlar, onlar kaynayana kadar ağrıyormuş, diğer taraf ince bir deri zaten yırtılacak düzgün dikilebilsin diye kesiyorlarmış
bizde bişeyler duymuşuz sağdan soldan kenarda korkup duruyoruz, tecrübeli anneler belki gülüyordur bize

Valla dün işyerinden bi kadınla konustum üc cocugu var ücüde sezeryan olmus ki kadının ismini bile bilmiyordum
Hic birinde agrı sızı hissetmedim dedi
Kimi de haftalarca kendine gelemiyor agrıdan
O yüzden cokta milletle kendimizi bir tutmamak lazım herkesin acı eşiğide farklı dogum hikayeside :)

Ben hic birini düşünmüyorum
Sanki yasamayacakmısım gibi
Başa gelince cekilecek yapacak bişey yok :)
bende rahatım , hatta dün eşime gayet rahatım doğum esnasında da böyle olurmuyum acaba dedim , güldü
emzirmede de memenin yara olmasını duyduğum için ondan biraz tırsıyorum ama inşallah olmaz

evet evet yazarken bunu düşündüm bende, ablamın ve görümcemin sezeryanı sonrası biraz ağırdı, ama bazıları dediğin gibi gayet normal atlatıyor. Biz en iyisi bol bol dua edelim , başa gelen çekilecek. Önemli olan rahat olmak

bende rahatım , hatta dün eşime gayet rahatım doğum esnasında da böyle olurmuyum acaba dedim , güldü
emzirmede de memenin yara olmasını duyduğum için ondan biraz tırsıyorum ama inşallah olmaz
Hmm bu kadar korkun varsa gögüs ucuna takılan plastik bişey var onla emzirirsin bi arkadasım gögüs ucu kücük oldugu icin öyle emzirmişti

Canım kimisi hiç kesi olmadan normal doğum yapıyormuş, kimi boydan boya kesiliyormuş, kimi de ufak bi kesiyle kurtarıyormuş. Şans işi. Bakalım bizim ne olacak. Gerçi içimden bir ses bende bi sorun çıkacak ve sezeryan olacak diyor, nasip tansiyon, iri bebek, ters pozisyon şuan hepsi mevcut bende ama tabi önemli olan 36-37.haftadaki son durum.

Kızlar merhaba. Hastane çantası icin sampuan pisik kremi bez ıslak mendil gibi ürünleri ne aldınız. Arastirdikca kafam karisiyor. Hepsini gectim stok yapamiyorum ya iyi gelmezse siye sizler nasil yapıyorsunuz
Şampuan koymadım hastane çantasına pişik kremi de hindistan cevizi yağı sürecem ben ıslak mendil u i baby aldım hastanede rahat ederiz diye onuda yıkayıp kullanırım şampuan da un i baby aldım

dikişsiz, ya da az dikişli doğum için yapılan egzersizler var. doktorumla konuştuk onlara başlıcaz anlatıcak bana. sizde deneyin kızlar dikişimiz olsa bile ağrı oranımız azalırmış. benim gibi herşeyi doğalından isteyenlere duyrulur ne epidural ne suni sancı istemiyorum bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı

Hmm bu kadar korkun varsa gögüs ucuna takılan plastik bişey var onla emzirirsin bi arkadasım gögüs ucu kücük oldugu icin öyle emzirmişti
benim göğüs ucum büyüktü iyice büyüdü ağzına sığmazda ezer diye korkuyorum,
yani etrafımda göğsü yara olup kanlı şekilde emzirenler, ama emzirmesi gerektiği için bir türlü iyileşmeyen insan dolu
ağlayarak emziren, emzirmeyi bırakmayı düşünen birde etraf baskısı emzir emzirdikçe iyileşir gibi şeyler söyleyen kişiler olur, yani inşallah düşündüğüm gibi olmaz

Benimde icime erken dogum yapacagım fikri dogup duruyor ama olsun napalım büyüdü iyi kötü artık azcıkta olsa :)
Bosver odaklanıp cagırmayalım hayırlısıyla tüm gelişimlerini tamamlayıp gelsinler hayatımıza :)

evet epizyotomi yani kesiden kaçınmak için , perine masajı o bölgeyi masajla uyararak biraz aktif hale getirebiliyormuşsun , bir ara çok araştırdım , hatta doktoruma soracaktım epizyotomi şartmı diye ben önden egzerize başlamayı düşünüyorum fln sonra kendi kendime abartma her detayı büyütme dedim
bende epidural ve suni sancı istemyiroum yani inşallah gerek kalmaz , doktorumla buu konuşayım Doğal doğum oalrak geçiyor Allahım isteyen herkese inşallah

Kapa kulaklarını gözlerini yahu ne kötü tecrübeler öyle

azcık mı artık tam bir bebek olmuş bizimkiler , tüm gelişimini tamamlamış sadece kilo alımı olacakmış bu haftadan sonra yanakları şuan nasılsa doğumda da aynı olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…