Evet verilir ben unutmuşum valla

Kızlar merhaba. Hastane çantası icin sampuan pisik kremi bez ıslak mendil gibi ürünleri ne aldınız. Arastirdikca kafam karisiyor. Hepsini gectim stok yapamiyorum ya iyi gelmezse siye sizler nasil yapıyorsunuz
Canim sampuan daha almadim ama mustela veya bubchen dusunuyorum sampuanini. Hastaneye sampuan goturmeyecegim. Islak mendil uni baby yenidogan alacagim hastane ve ev icin. kizimda kullanmistim su bazli bir islak mendil.

Kizlar esim acil ameliyat oldu yogun bakima alindi bagirsagi delinmis cok fenaydim tum gun cikti yogun bakimda ama ne olur dua edin odaya sag salim ciksin simdiden Allah razi olsun kimseyi boyle sinamasin Rabbim
Allah sabır güç kuvvet versin eşini evladına bağışlasın

Kizlar esim acil ameliyat oldu yogun bakima alindi bagirsagi delinmis cok fenaydim tum gun cikti yogun bakimda ama ne olur dua edin odaya sag salim ciksin simdiden Allah razi olsun kimseyi boyle sinamasin Rabbim
Ya bugun aklımdan gectin nasıl oldunuz diye tam yazıcam hep elim gitmedi
Rabbim acil sifasını versin inşallah tez vakitte saglıkla cıksın odaya

Canım ilk iki doğumunda dikişim vardı alttan ama ben doğumdan çıkınca gayet bağdaş kurup oturup kuzularımı rahat bir şekilde kucağıma alıp emzirmiştim :) sadece ilk tuvalete gidince idrar biraz yakma yapmıştı birde iyileşmeye başlayınca kaşınıyor ve batma yapıyor kuruduğu için onun dışında çok rahatsız edici olmuyor kızımı zaten dikişsiz doğurdum onda hiç zorlanmadım benim tecrübelerim bu kadar birde emzirme de eğer göğsü tam kavramasını sağlarsanız yara olmuyor benim ilk oğlumda çok yara olmuştu diğerlerinde öğrendiğim için yara olmadı kahverengi kısmı bebeğin ağzına iyice vermek gerekiyor o zaman yara olmuyor sadece ucunu tutarsa yara oluyor

Cok gecmis olsun, Allah yardimciniz olsun.

Canım dalarım sizinle inşallah biran önce sağlığına kavuşur eşin Rabbim şafi ismiyle acil şifalar nasip etsin

Allah esini size bagislasin insallah, Acil sifalar dilerim

Allah yardımcın olsun cnm, saglıkla sıhatle çıkacak eşin inşallah dularımız seninle

Hadi bakalım benim 36.haftadan itibaren baslıyorum dedi
Bi daha ki kontrolum 35+5te belki o zamanda yapabiliriz dedi hatta gayet rahatız
O adamın beni gördüğünde ki yüz ifadesini keske cekebilseydim de gösterseydim sana benden bi korktu garibim bide eşim sinir olduğundan yanındaki yardımcısına sert davrandı adam tüm beden diliyle beni takibine almak istemediğini belirti zaten, ki bende ona karşı bos değildim tedavi sırasında o kadar prof docent ust duzey doktorlara muane oldum ki bu adam benimle uğraşamaz dedim içimden standart gebeler için ben uzaylı geldim ona

Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir ayaklanır evine kavusur

Allah'ım günahsız yavrularina bağışlasın bi an önce rahata kavuşun inşallah berroshh , son sınavınız olsun

Canim benim meme catlagim olmustu dogumun 3. Veya 4. Gunu. Esim eczaneden Garmastan krem aldi. 5 gunde catlak ve kanama gecti. Memeleri donusimlu emziriyorsun boylece 1 tanesi dinlenmis oluyor. Oyle dayanilmaz bir aci degil bebek memisi tam tutunca acisi geciyor. Hic baska krem deneme ever catlak olursan o kremi dene. Benim kan damliyordu kreme baslayinca 5. Gun hic birsey kalmadi.

[/QUOTE
şifa diliyorum rabbimden

Kim Cengizhan mı :)

Sen öğrenince bize de anlat. Benim doktor epiduralci. Tup gelişti niye nimetlerinden faydalanmayalım hiç boşa ağrı çektiremem sana diyor, benim canıma minnet

Canim Allah acil sifa versin. Cok uzattilar esinin ameliyat olayini sanki daha onceden ameliyat etaelerdi olacakmis. Allah sifa versin biran once de yaniniza dönsün saglikla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…