Kizlar bisi soracagim, benim cok yuce gonullu bir yoneticim var. Sirf maasimdan kesilmesin diye calismadigim halde beni idare ediyor. Kendisinden son bir guzellik istesem. 32. Haftada calisabilir raporu alsam. 2 hafta calisiyor gozuksem, 3. Hafta zaten bayram, bayram haftasi gumburtuye gitsin istemiyorum. Ama bayramdan sonraki 2 haftayi da istemeye cekiniyorum. Bayramdan sonraki 2 hafta icin doktorumun bir daha calisamaz raporu mu vermesi lazim? Ya da yillik izne mi ciksam? Mumkun mu? Napsam bilemedim.

Doktorum 32yi atlattıktan sonra hiç korkma demişti 36 dan sonra doğarsa da gelişiminde vs sıkıntı yoksa küveze de koymuyorlar ama inşallah 38den önce gelmezler

Izin bu sekilde bolunebilir mi bilmiyorum. Ben de bu hafta calisabilir raporu alacagim. Bir haftasi mecburi bayrama gidecek. Ben zaten su an aktif bir sekilde calismadigim icin (ogrenciler tatilde) beni cok etkilemiyor bayram. O yuzden bolmeyi hic dusunmedim.

Kizlar esim acil ameliyat oldu yogun bakima alindi bagirsagi delinmis cok fenaydim tum gun cikti yogun bakimda ama ne olur dua edin odaya sag salim ciksin simdiden Allah razi olsun kimseyi boyle sinamasin Rabbim
Allah eşine acil şifa versin size bagislasin canim Rabbim yardım etsin

Kizlar esim acil ameliyat oldu yogun bakima alindi bagirsagi delinmis cok fenaydim tum gun cikti yogun bakimda ama ne olur dua edin odaya sag salim ciksin simdiden Allah razi olsun kimseyi boyle sinamasin Rabbim
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce toparlar

Doktorum 32yi atlattıktan sonra hiç korkma demişti 36 dan sonra doğarsa da gelişiminde vs sıkıntı yoksa küveze de koymuyorlar ama inşallah 38den önce gelmezler
Bigün bile kardır gercekten
Bugun kaldırıma takılıp biraz tökezledim
Sırtıma kasıgıma agrı girdi bıcak kesigi gibi
Eve nasıl geldim hatırlamıyorum desem yeridir
Korkumdan iki saat kızımı hareket ettirmeye calıstım da anca eşim gelip konusunca tepki verdi
Valla artık ana olduk gibi onu hissettim iyice :)

Aman canım dikkat et, bizim için şuan en tehlikeli şeylerden biri düşmek. Ben de yazlıktayım odamız 2.katta merdivenleri inip çıkarken görmen lazım beni tutuna tutuna kaplumbağa gibi. Normalde koşarak inip çıkardım

Ay Allah muhafaza dikkat edelim valla aklım cıktı korkudan sende dikkat et doktorum merdivenlere dikkat demişti malum asagıdalar zaten

H honey bunch aman en korktuklarimdan çünkü cok hızlı hareket ederim ben de avm otoparkında arabami ararken ağzım havada sarı park demirlerine takıldim Allahtan düşmedim çok geç miş olsun

Ben bi kez düştüm kızlar ya
Sol kolumun üstüne düştüm ama karnım okadar çok acıdı ki Allah koruyor hepimizi
Bişey olmadı çok şükür korkmadım da sadece karnım acıdı
Yürüyüş yaparken de ayağım takılıyor arada kazasız belasız atlatalım inş

Mavikelebek0134 canım naptınız? nasıl gidiyor bebişin gelişimi?
@Elwing6 sen naptın canım? annen nasıl ankaraya döndün mü taburcu edildi mi?
hamdolsun günden güne ikimiz de iyi oluyoruz. 2gündür kilo alımına geçti yakında kablolardan kurtulur kucağına alabilirsin dedi dr.

Endişelenme. Rabbim öyle güzel yaratmış ki meme ucu zamanla terbiye oluyor.
Bana hastanede ameda pompa getirdiler sağım için. Allahım yok böyle bir vakum. Hemşire sonuna getirmiş vakum ayarını. Zaten büyüktü uçları makina dev gibi yaptı. Görsen korkarsın. Dipleri yara oldu Meme başı yerinden kopacak gibi bir görüntü aldı. Yine de sağım yapmaya (süt gelmese de uğraşmaya ) devam ettim.
Eve gelince sabah akşam doktorun yazdığı melhemi sürdüm, gün arasında lansinoh kullandım. Aynı gün eski haline döndü yara geçti. Kendi sütünü sürdüğünde de iyileşiyor. Süt üstüne kremleri sürdüm zaten. Geceleri de sırt üstü yatıyorum rahim daha hızlı toplanırmış ve şu sıra ağrısız en rahat pozisyonum. Yatmadan önce meme uçlarını açıkta bırakıp üstünü tülbent yazma ile kapatıyorum ki hava alsın hep diye. Kalkan’lar ne kadar hava geçirgen dense de ıslak kalıyor . Melhemi sürdüğümde kalkanı kapatıyorum sadece

Kızlar bende geçen tek şerit yolda gidiyodum arabayla sağ tarafa arabalar parketmis yol tek şerite düşmüş. Birden seyir halindeyken park eden araçlardan bitanesi kapısını açtı tam inecekti ki sola kırdım aracım bariyere çıktı. Sol ön çamurlukta hasar var ama ben nasıl durduğumu refleks yapıp kadını kapısıyla beraber almadığıma şaştım şok oldum. Hiçbişey umrumda olmadı direk elim karnımda çocuğumda kıpır kıpırdı Allahtan, hareket halinde olmasa o an hemen acile giderdim çünkü inanilmaz kastım korktum. Mala mülke gelen önemli değilde cana sebep olma düşüncesi bile korkutucu. O yüzden bende artık yürüme dahil arac kullanmak olsun korkuyorum.

Allah'ım acil şifalar versin bir an önce eşine kavuştursun inşallah gönlünü ferah tut Allah en büyük yardımcımız ona güven

çok geçmiş olsun canım Allah korusun ...

Çok geçmiş olsun çok dua edeceğim inşallah biran önce sağlığına kavuşur

Sizin sezeryan hafif geçmiş ne güzel
Evet göğsü tam kavraması gerekiyor fakat ağzı çok minik , göğüs ucu ve etrafı çok büyük bu yüzdende kavrayamadığı oluyormuş bebeklerin umarım öyle sorunlar yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…