2 kere çalışabilir raporu almana gerek yokki . Doktordan 37. Haftaya kadar rapor al eğer izin vermezse yöneticin ve çalışamıcak duruma gelirsen hemen verdiği raporu bozdurabiliyorsun . Dün aldım bende raporu doktorum 5 hafta çalışır gösterdim ama istediğin zaman gelip raporunu bozdurup doğum iznine çıkabilirsin dedi . Bende yıllık izinlerimi kullanacağım önümüzdeki pazartesi çıkıyorum. Ağustos ayında bir hafta 4 gün , 1 hafta 5 buçuk gün çalışıp 37. Haftaya denk getirdim izne çıkacağım .bir de Yıllık izin sgk ya bildirildiğinde rapor devredilmiyormuş sanırım daha önce arkadaşlar öyle yazmıştı .

Kizlar esim acil ameliyat oldu yogun bakima alindi bagirsagi delinmis cok fenaydim tum gun cikti yogun bakimda ama ne olur dua edin odaya sag salim ciksin simdiden Allah razi olsun kimseyi boyle sinamasin Rabbim
Çok geçmiş olsun . Dualarım sizinle.eşiniz en kısa zamanda iyileşip ayaklanır inşallah içinizi ferah tutmaya çalışın . Rabbim yardımcınız olsun

Yanlız 5 gün çok uzun bir süre , benim ablamda 6 yıl önce yara oldu ve denemediği şey kalmadı malesef zor geçti , diğer ablam hastanede acımaya başlayınca hemen krem ve kalkan kullandı yara olmadı , ben önlemleri önceden aldım inşallah bir kıyak bekliyorum
Yani kötü düşünmek istemiyorum ama arkadaşlarımdan da çok örnek var , genellikle göğüs ucu büyük olanlarda daha büyük yara kanama acı oluyor, ilk zamanlar sürekli emzirmek zorunda kalındığı içim meme ıslak halde iyileşme geç oluyor , emziremediği için pompa yapan arkadaşımın sütü kırmızıya yakın pembe olmuş. Her Doğum nasıl farklı bence her emzirmede farklı, inşallah böyle şeyler yaşamayız. Tabi bu hikayeleri bana şimd anlatmıyorlar onların Doğum ve lohusa hikayelerini önceden dinlemiştim

Bence yöneticine sor , madem güzellik yapıyor halden anlıyor böyle düşündüm nedersiniz mümkün değilse yıllık izin mi kullansam fln de belki yardımcı olur

Bence 5 gun 1 aya gore cok cok iyi bir sure. Arkadasimin aylarca surdugunu biliyorum. Onlara nazaran 5 gun cok degil gibi geldi bana. Tabi gonul hic olmamasini ister ama nasip bakalim.

Aman ya bugün benim aklıma geldi göbeğimin üstüne düşsem kızım sıkışır diye korktum kaygılandım hemen gönderdim tabi kötü düşünceleri , hareketleri kısıtlamalıyız ve çok dikkatli olmalıyız H honey bunch geçmiş olsun aman dikkat et , sabahta yavaşça merdiven inerken apartmanda kasığıma anlık kramp saplandı o neyin nesiydi anlamadım

Bence 5 gun 1 aya gore cok cok iyi bir sure. Arkadasimin aylarca surdugunu biliyorum. Onlara nazaran 5 gun cok degil gibi geldi bana. Tabi gonul hic olmamasini ister ama nasip bakalim.

Tabi beterin beteri olayı var haklısın , ben bir krem keşfettim herkes inanılmaz memnun , acısını hemen alıp yarayı 2-3 günde bitiriyormuş o yüzden 5 gün çok göründü gözüme , o kreme yarın itibariyle başlayacağım elime yarın ulaşacak

Kantaron yağı da yaraya iyi geliyormuş , hücre yeniliyormuş doğal yapılmış buldum aldım
Ben aylardir kantoron yagini ara ara suruyorum. Su anda bile meme catlagim oluyor. Suruyorum geciyor ama bebek emerken ne olur beni de o korkutuyor. Kucuk catlaklari hemen geciriyor.

Yok canım sezaryen değil üçüde normal doğum ilk ikisinde dikişim vardı 3.de dikişsiz doğurdum inşallah normal doğum yapacak olanlarımız dikişsiz doğum yaparız çok rahat oluyor

Tam emin degilim ama 32 hafta ile 37 hafta arasında yıllık izninizi kullansanız bile o izin suresi analık izninden gidiyormuş yine de. İyice bir araştırın bence

Ins amin. Tskler. Dinlenince hafifledi bugun cok seyrekti. Yarın dr kontrolüm var danışacağım. Eşiniz nasıl oldu ? Umarım daha iyidir

Krem dediğin kantaron yağı mı
Yok canım sezaryen değil üçüde normal doğum ilk ikisinde dikişim vardı 3.de dikişsiz doğurdum inşallah normal doğum yapacak olanlarımız dikişsiz doğum yaparız çok rahat oluyor
Maşallah sana canım inşallah hepimize rahat doğumlar

Tam emin degilim ama 32 hafta ile 37 hafta arasında yıllık izninizi kullansanız bile o izin suresi analık izninden gidiyormuş yine de. İyice bir araştırın bence
Evet öyleymiş ama yanacak izin her türlü kullanacağım

H honey bunch aman en korktuklarimdan çünkü cok hızlı hareket ederim ben de avm otoparkında arabami ararken ağzım havada sarı park demirlerine takıldim Allahtan düşmedim çok geç miş olsun
Ay nolur dikkat ya gercekten bugun korkuyu iliklerimde hissettim diyebilirim
Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik sag salim doguralım cocuklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…