Izmir'e gelmisken de eksiklerimi bitirmeye calisiyorum. Suwen'den begendigim pijama takimimi ve sabahligimi da aldim. Bebegime de ilk defa lcwdan bir seyler aldim. Outletti ve indirimdekilerden bayaca bir seyler aldim.
Çok güzelmiş güle güle giyin fiyatı ne kadar acaba?

Evet bulente gitmeden once yakınım da bi yer arıyordum ya ona gitmiştim başlarda
Onun genel tavrı öyle ya bıkmıs bezmiş okeye dönüyor gibi
Yoksa ben zayıf gittim dedigin gibi ilk banada soguk nevaleydi hala öyle ama yapısı bu
Yanındaki ebemidir hemsiremidir nedir bende hic sevmiyorum hatta cengizhanda sevmiyor kac kere arkasından sövdü bişey anlamıyor diye
Muayneye girmeden önce lavaboya gidin diye uyarması lazım mesela uyarmıyor
Dik dik bakıyor böyle dövecek gibi falan :)

Ayy cok gecmiş olsun sanada düşsem herhalde aklımı kaybederdim buna bu kadar korktuysam :)
Aman dikkat ayagımıza taş deymesin

Cok gecmiş olsun ya inancın nasıldır bilmem ama su dönem bol bol zekattır sadakadır verelim derim kimin duası kabul olur belli olmaz kaza beladan korusun Rabbim bizide bebeklerimizide

Cok sagol cnm
Bende de ara ara kitlenme gibi kramp oluyor yalancı sancılar işte dogum is loading :)

Heh aynen öyle karnım burnumda gitmişim kadın bana diyoki -ne vardı? eşim dediki bizim iki kilo patates vardı ama. Oda pardon dedi. Dalga mi geçiyorsunuz hanfendi neden gelebilirim kadın doğuma dedim. Sonra içeri geçtik tartip tansiyon alacak suratını gör sanki idareten birinin yerine bakıyor dedim ki size zahmet vermiyoruz inşallah. Böyle baska biyerdr görsem elime almadan bırakmam yani öyle uyuz uyuşuk gıcık bişey. Üstüne baktım doktor da dünyada sinirleri alınmış mimikleri alınmış ilk kişi dedim noluyoruz ama memnuniyeti fazla olan biriymiste bizim elektrigimiz şey etmedi

Yok sana göre biri değil zaten
Sorularına sabırla cevap vs vermez yani verir ama evet hayır tamam olur vs gibi kestirip
Biraz rahat gebeler icin var kendisi :)

Kizlar esim acil ameliyat oldu yogun bakima alindi bagirsagi delinmis cok fenaydim tum gun cikti yogun bakimda ama ne olur dua edin odaya sag salim ciksin simdiden Allah razi olsun kimseyi boyle sinamasin Rabbim
Ins Allah şifasını verir cok gecmis olsun

Ne mutlu ki müslümanim. Aslında sadece şu dönem değil hep yapmaya çalışırım art niyet görmediğim herkese bi şekilde elimi uzatmaya çalışırım. Hicbisey yapamasam mutlaka ama mutlaka kapmdaki kedilerimi doyururum hergün. Ki onların en büyük duacım olduğunu düşünüyorum, bagajda 10 kilo mamayla geziyorum beni en mutlu eden yardım sekli Allahin sessiz kuluna isteyemeyenine yardım etmek. Ki benim mucize kızım bana nasip olduğunu beni tanıyan herkes onların bana duasiyla olduğunu söyledi hep. Bende öyle düşünüyorum yer yaradilani Yaradandan ötürü sevmeye özen gösteriyorum. Allah daha fazlasını yapabilmek için hem fırsat versin hemde muhtacini karsima cikarsin

Yok sana göre biri değil zaten
Sorularına sabırla cevap vs vermez yani verir ama evet hayır tamam olur vs gibi kestirip
Biraz rahat gebeler icin var kendisi :)
Evet rahat ve sıkıntısız normal cocuguna kavuşmuştur icin. Bana tansiyon ilacını hemen bugun birak bence demişti. Biraksam centik olabilirmis ana damarda, sonradan Bülent iyiki birakmamissin dedi bide üstüne kan sulandırıcı verdi. Çünkü tüp bebekten direk çıktığım icin ilaçları vucudum atamadı balon balığı gibi ödem ödem geziyorum biliyosunya trilyon tane varisim var. Tansiyon ilacsiz 19u gördü. Adam benim gbi tipler tecrube etmemiş hep standart grup bakmis ama ben riskli gebelik modundayim birazda. Oda zaten benim bi universte hastanesine gitmem gerektiğini söyledi en son kendinin cok verimli olamayacagini bilip ama yine de israrla ilaci birak dedi. Sen standar normal seyrinde bi gebe oldugun icin rahatsın onun rahatlığı da sıkıntı olmaz bu durumda doğumunu da bi güzel yaotirdimi işin bitiyor onunla zaten

Yanlış biliyor da olabilirim ama bir araştırın derim. Sanırım 32-37 hafta arası yıllık izin alınırsa o izin suresi analık izninden gidiyor yine

Kızlar benim bu ara korkum, ya Doğum başladığını ya da bebeğin herhangi bir sıkıntıda olduğunu anlamazsam?
Bu konuda Doğum yapmış arkadaşlara şunu sormak istiyorum
Doğum başlayınca Bebek hareketleri duruyor mu devam ediyor mu ?
Ben hareket ediyor deyip kendimi ferahlatıyorum bu korkuya kapılmamak için

Ben başka bir grupta doğum yapan arkadaşlara aşama aşama şahit oldum. Nerdeyse hepsinde nişan geldi. Sancıları da belirgin haldeydi duşla, dinlenmeye vs geçmeyince kimisi nstye girdi doğum sancısı olduğu anlaşıldı kimisi süre tutmaya başladı sıklaşınca hastaneye gitti. Ama hepsi sancıları güzelce hissetti. Doğuma yakın karında aşağı inme de oluyormuş.

Sancıdan önce su gelirse mesela ne yaparsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…