Çok güzelmiş güle güle giyin fiyatı ne kadar acaba?Izmir'e gelmisken de eksiklerimi bitirmeye calisiyorum. Suwen'den begendigim pijama takimimi ve sabahligimi da aldim. Bebegime de ilk defa lcwdan bir seyler aldim. Outletti ve indirimdekilerden bayaca bir seyler aldim.
Onun genel tavrı öyle ya bıkmıs bezmiş okeye dönüyor gibiEvet bulente gitmeden once yakınım da bi yer arıyordum ya ona gitmiştim başlarda
Cok guzel olmus guzel gunlerde kullanin emzirme onlugunun bir de arkasini cekip atar misin
Ben bi kez düştüm kızlar ya
Sol kolumun üstüne düştüm ama karnım okadar çok acıdı ki Allah koruyor hepimizi
Bişey olmadı çok şükür korkmadım da sadece karnım acıdı
Yürüyüş yaparken de ayağım takılıyor arada kazasız belasız atlatalım inş
Cok gecmiş olsun ya inancın nasıldır bilmem ama su dönem bol bol zekattır sadakadır verelim derim kimin duası kabul olur belli olmaz kaza beladan korusun Rabbim bizide bebeklerimizideKızlar bende geçen tek şerit yolda gidiyodum arabayla sağ tarafa arabalar parketmis yol tek şerite düşmüş. Birden seyir halindeyken park eden araçlardan bitanesi kapısını açtı tam inecekti ki sola kırdım aracım bariyere çıktı. Sol ön çamurlukta hasar var ama ben nasıl durduğumu refleks yapıp kadını kapısıyla beraber almadığıma şaştım şok oldum. Hiçbişey umrumda olmadı direk elim karnımda çocuğumda kıpır kıpırdı Allahtan, hareket halinde olmasa o an hemen acile giderdim çünkü inanilmaz kastım korktum. Mala mülke gelen önemli değilde cana sebep olma düşüncesi bile korkutucu. O yüzden bende artık yürüme dahil arac kullanmak olsun korkuyorum.
Cok sagol cnmAman ya bugün benim aklıma geldi göbeğimin üstüne düşsem kızım sıkışır diye korktum kaygılandım hemen gönderdim tabi kötü düşünceleri , hareketleri kısıtlamalıyız ve çok dikkatli olmalıyız H honey bunch geçmiş olsun aman dikkat et , sabahta yavaşça merdiven inerken apartmanda kasığıma anlık kramp saplandı o neyin nesiydi anlamadım
Tesekkurler. Suwende %50 indirim var 195 tlye aldimÇok güzelmiş güle güle giyin fiyatı ne kadar acaba?
Ben de muslinden kendim yapayim diyorum da sana zahmet anlayacagim gibi cekip atar misinCanım ürünü aldım arkada bir çıtçıt var sadece, onu takıp kullanıyorsun. Resim istersen yine benim kıza çektireyim arkamı göremem
Heh aynen öyle karnım burnumda gitmişim kadın bana diyoki -ne vardı?Onun genel tavrı öyle ya bıkmıs bezmiş okeye dönüyor gibi
Yoksa ben zayıf gittim dedigin gibi ilk banada soguk nevaleydi hala öyle ama yapısı bu
Yanındaki ebemidir hemsiremidir nedir bende hic sevmiyorum hatta cengizhanda sevmiyor kac kere arkasından sövdü bişey anlamıyor diye
Muayneye girmeden önce lavaboya gidin diye uyarması lazım mesela uyarmıyor
Dik dik bakıyor böyle dövecek gibi falan :)
Yok sana göre biri değil zatenHeh aynen öyle karnım burnumda gitmişim kadın bana diyoki -ne vardı?eşim dediki bizim iki kilo patates vardı ama. Oda pardon dedi. Dalga mi geçiyorsunuz hanfendi neden gelebilirim kadın doğuma dedim. Sonra içeri geçtik tartip tansiyon alacak suratını gör sanki idareten birinin yerine bakıyor dedim ki size zahmet vermiyoruz inşallah. Böyle baska biyerdr görsem elime almadan bırakmam yani öyle uyuz uyuşuk gıcık bişey. Üstüne baktım doktor da dünyada sinirleri alınmış mimikleri alınmış ilk kişi dedim noluyoruz ama memnuniyeti fazla olan biriymiste bizim elektrigimiz şey etmedi
Ins Allah şifasını verir cok gecmis olsunKizlar esim acil ameliyat oldu yogun bakima alindi bagirsagi delinmis cok fenaydim tum gun cikti yogun bakimda ama ne olur dua edin odaya sag salim ciksin simdiden Allah razi olsun kimseyi boyle sinamasin Rabbim
Ne mutlu ki müslümanim. Aslında sadece şu dönem değil hep yapmaya çalışırım art niyet görmediğim herkese bi şekilde elimi uzatmaya çalışırım. Hicbisey yapamasam mutlaka ama mutlaka kapmdaki kedilerimi doyururum hergün. Ki onların en büyük duacım olduğunu düşünüyorum, bagajda 10 kilo mamayla geziyorumAyy cok gecmiş olsun sanada düşsem herhalde aklımı kaybederdim buna bu kadar korktuysam :)
Aman dikkat ayagımıza taş deymesin
Cok gecmiş olsun ya inancın nasıldır bilmem ama su dönem bol bol zekattır sadakadır verelim derim kimin duası kabul olur belli olmaz kaza beladan korusun Rabbim bizide bebeklerimizide
Cok sagol cnm
Bende de ara ara kitlenme gibi kramp oluyor yalancı sancılar işte dogum is loading :)
Evet rahat ve sıkıntısız normal cocuguna kavuşmuştur icin. Bana tansiyon ilacını hemen bugun birak bence demişti. Biraksam centik olabilirmis ana damarda, sonradan Bülent iyiki birakmamissin dedi bide üstüne kan sulandırıcı verdi. Çünkü tüp bebekten direk çıktığım icin ilaçları vucudum atamadı balon balığı gibi ödem ödem geziyorum biliyosunya trilyon tane varisim var. Tansiyon ilacsiz 19u gördü. Adam benim gbi tipler tecrube etmemiş hep standart grup bakmis ama ben riskli gebelik modundayim birazda. Oda zaten benim bi universte hastanesine gitmem gerektiğini söyledi en son kendinin cok verimli olamayacagini bilip ama yine de israrla ilaci birak dedi. Sen standar normal seyrinde bi gebe oldugun icin rahatsın onun rahatlığı da sıkıntı olmaz bu durumdaYok sana göre biri değil zaten
Sorularına sabırla cevap vs vermez yani verir ama evet hayır tamam olur vs gibi kestirip
Biraz rahat gebeler icin var kendisi :)
Yanlış biliyor da olabilirim ama bir araştırın derim. Sanırım 32-37 hafta arası yıllık izin alınırsa o izin suresi analık izninden gidiyor yine2 kere çalışabilir raporu almana gerek yokki . Doktordan 37. Haftaya kadar rapor al eğer izin vermezse yöneticin ve çalışamıcak duruma gelirsen hemen verdiği raporu bozdurabiliyorsun . Dün aldım bende raporu doktorum 5 hafta çalışır gösterdim ama istediğin zaman gelip raporunu bozdurup doğum iznine çıkabilirsin dedi . Bende yıllık izinlerimi kullanacağım önümüzdeki pazartesi çıkıyorum. Ağustos ayında bir hafta 4 gün , 1 hafta 5 buçuk gün çalışıp 37. Haftaya denk getirdim izne çıkacağım .bir de Yıllık izin sgk ya bildirildiğinde rapor devredilmiyormuş sanırım daha önce arkadaşlar öyle yazmıştı .
Tsk ederim o gün dinlenince hafiflemişti baya. Çok çok seyreklesti. Yarın kontrolüm var danışacağımgeçmiş olsunhuriye048 kasılman mı var?
Ben başka bir grupta doğum yapan arkadaşlara aşama aşama şahit oldum. Nerdeyse hepsinde nişan geldi. Sancıları da belirgin haldeydi duşla, dinlenmeye vs geçmeyince kimisi nstye girdi doğum sancısı olduğu anlaşıldı kimisi süre tutmaya başladı sıklaşınca hastaneye gitti. Ama hepsi sancıları güzelce hissetti. Doğuma yakın karında aşağı inme de oluyormuş.Kızlar benim bu ara korkum, ya Doğum başladığını ya da bebeğin herhangi bir sıkıntıda olduğunu anlamazsam?
Bu konuda Doğum yapmış arkadaşlara şunu sormak istiyorum
Doğum başlayınca Bebek hareketleri duruyor mu devam ediyor mu ?
Ben hareket ediyor deyip kendimi ferahlatıyorum bu korkuya kapılmamak için
Sancıdan önce su gelirse mesela ne yaparsınız?Ben başka bir grupta doğum yapan arkadaşlara aşama aşama şahit oldum. Nerdeyse hepsinde nişan geldi. Sancıları da belirgin haldeydi duşla, dinlenmeye vs geçmeyince kimisi nstye girdi doğum sancısı olduğu anlaşıldı kimisi süre tutmaya başladı sıklaşınca hastaneye gitti. Ama hepsi sancıları güzelce hissetti. Doğuma yakın karında aşağı inme de oluyormuş.
Hemen doktorumu ararım o yönlendirir zaten ama doktoru arama şansınız yoksa en güzeli hastaneye gitmek risk almamak için bence.Sancıdan önce su gelirse mesela ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?