Aminn maşallah Rabbim zaten verdiklerimizin yüzü suyu hürmetine bizi koruyor tüm kaza beladan

Ya aslında ilaca hic karsı değil
Benim bebegimde ilk üc ay sıkıntılıydı bende cok hasta oldum 4 kere antibiyotik kullandım iğneler yedim hala daha gıda takviyesi + ilaçla günde 9tane hap yutuyorum vs vs verdimi veriyor mecbur da işte dedigin gibi rutin hastalara bakmıs bakıyor
Senin durumunu anlayacak kapasitede değil :)
Bide bende bazı hamileler gibi prenses sendromuda olusmadı ekstra üstüme titremesi abartması vs istedigim bişey değildi öyle gideyim geleyim net olsun yeter modundaydım ondan elektirigimiz tuttu
Ablam gelmişti o begenmedi mesela onun doktoru şen şakrak cıvıl cıvıl bi kadındı bır bır susmadan konusurdu cok ilgilenirdi yazısırlardı falan
Ben iki kere whatsapptan yazdım ikisindede tamam evet hayır gibi cümle kurdu sadece

Sancıdan önce su gelirse mesela ne yaparsınız?
Benim saglık ocagındaki ebem su geldikten yirmidört saat sonra bile doguran var panik olma olaki gelirse dedi
Kasılmalar sancılar vs önemliymiş
Su gelse tabiki hastaneye ilk bi giderim ama eve yollayıp sancı takibi yaptırıp belirli sürenin altına düştügünde gel diyorlar

Nişan tam olarak nedir ki

Gunaydin kizlar. Gece sabah 4 e kadar uyuyamadim. Bu bende yaklasik 1 haftadir boyle. Surekli dönüp durdum uyuyamadim. Gunduz de uyumuyirum. 4ten 9a9kaadar ne uyuduysam iste o uyku var bende sadece. Ay bu bebisim uykusuz mu olacak simdi. Insallah sakin bir bebdk olup kendisi de uyur anasini da uyutur.

Ben de surekli uyaniyorum hic rahat edemiyorum dun gece de sag bacak agrisindan yatamadim

Yanlış biliyor da olabilirim ama bir araştırın derim. Sanırım 32-37 hafta arası yıllık izin alınırsa o izin suresi analık izninden gidiyor yine
Evet biliyorum izinden dönünce yeni kağıt imzalayacağım rapor dan önce çıkmışım gibi gösterecekler. Sgk ya 1 ay sonra bildiriliyor ya zaten onu öyle hallettik . İş verenim kendisi teklif etti

Hmm sagolasin merak ettigim aslinda raporun bozulup bozulamayacagiydi. Rapor ne zaman bozulursa izne o zaman cikmis oluyorum degil mi?

Benim de gogus uclarim boyle kabuk bagladi gibi oldu, dokununca soyuldu ama hassaslasti, sanki kucuk catlaklar var gibi. Gogus uclarim hep boyle miydi hatirlamiyorum ben de zeytinyagi surmeye basladim, toparladi ama hassasiyet var. Bebis emmeye baslayinca ne olacak bilemiyorum.

Evet biliyorum izinden dönünce yeni kağıt imzalayacağım rapor dan önce çıkmışım gibi gösterecekler. Sgk ya 1 ay sonra bildiriliyor ya zaten onu öyle hallettik . İş verenim kendisi teklif etti
Aa o zaman yillik izin anlamsiz benim durumumda, peki doktor 32. Haftada calisabilir diyip 35. Haftada calisamaz raporu verebiliyor mu?

Bence yöneticine sor , madem güzellik yapıyor halden anlıyor böyle düşündüm nedersiniz mümkün değilse yıllık izin mi kullansam fln de belki yardımcı olur
Konusucam da, kadin da "elimi verdim, kolumu kaptirdim" desin istemiyorum

Sen öğrenince bize de anlat. Benim doktor epiduralci. Tup gelişti niye nimetlerinden faydalanmayalım hiç boşa ağrı çektiremem sana diyor, benim canıma minnet
tabi yazarım. iyi güzel de doğumu iliklerime kadar hissetmek istiyorum cahil cesareti prenses doğum diye boşuna dememişler
hamdolsun günden güne ikimiz de iyi oluyoruz. 2gündür kilo alımına geçti yakında kablolardan kurtulur kucağına alabilirsin dedi dr.
ohh ne güzel haber hadi insallah bayrama yanıbaşında olucak

Doğumdan bir iki hafta önce kantaron yağı yada lanolin krem sürmeye başlarsın. Doğumdan sonra güzelce temizlersin, kabuklar soyuluyor. biraz masaj yapıp bebeğinin ağzına meme ucunu tam verirsen bir sorunun olmaz. Meme ucunu tam kavramayla ilgili videolara bak istersen. Bebeğin kahverengi kısmı mümkünolduğunda ağzına alacak. Alt ve üst dudaklar dışa çıkık durucak.
Şuan hassas olması çok normal hazırlık yapıyor, ilk bikaç gün de hassas olur (eğer tam kavramasını sağlarsan bu bir gün olur tam kavramazsa bikaç hafta sürebilir memenin terbiye olması). Terbiye sonrası bebeğinin memende olduğunu bile hissetmeyebiliyorsun

Canim bebegin nasil? Esinin tavir ve davranislari da umarim degismistir. Metak ettim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…