Eskiden dikiş mi varmış ki evde doğumlarda, çoğumuz öyle doğmuşuzdur. O masajı ben de araştırmıştım o kadar da kolay bir şey değil hayırlısı

Eskiden dikiş mi varmış ki evde doğumlarda, çoğumuz öyle doğmuşuzdur. O masajı ben de araştırmıştım o kadar da kolay bir şey değil hayırlısı
kız benim annem genç, onların zamanında varmış ama annemin ihtiyacı olmamış. niye öyle diyosun şevkimi kırdın şuan

Bir de hemşirenin söylediğine göre memeyi tak diye bebeğin ağzına vermeyecekmişiz, biraz aranmasını sağlayacakmışız, o kendini bulup kavrayacakmış.

Eğitim veren hemşire de doğuma on gün kala nemlendirin göğüs uçlarını dedi ama hani uyarmamak gerekiyordu, doğumu başlatabilirdi. Ben gümüş kapak düşündüğüm için sormadım bu soruyu kendisine ama, lanolin kullanacaksan eğer doğumdan önce de başlamalıymışsın sürmeye.

Bir de hemşirenin söylediğine göre memeyi tak diye bebeğin ağzına vermeyecekmişiz, biraz aranmasını sağlayacakmışız, o kendini bulup kavrayacakmış.
Uygun ortam olursa en güzeli o tabi ama yanına gelen hemşire bir an önce emzirmene yardım edip çıkmak ister, misafirler odadan kısa sürelik çıkmış oluyor (kapıdalar). Anne ve kv’ler kendini orda bulunmayı hak görüyor. Sen geriliyorsun.
Keşke şu gelenekleşmiş hastayı bir an önce ziyaret etme durumu değişse. Hemen damlamasalar.

Insallah ben bu dogumda yalniz olacagim. Esim kayinvalideyi getirmeyecek hastaneye ama telefondan bile moral bozmaya yeter onceki dogumda oyle yapmisti. Ben bu kez ayni seyi yaparsa arayip yuzune soylemeye karar verdim senin derdin ne benden uzak dur diyecegim. Bebegi ondan kiskandigimi vs birsuru sey soylemis esime ilk dogumumda.
Simdilik stres kaynagim bu ama esime de eger ilk dogumumdaki gibi olacaksa tavirlarin alir cocuklari giderim diyorum.

36dan sonra Mercimek kadar eline alıp sürüp bırakabilirsin. O kadarlık dokunuşu banyoda da yapıyoruzdur . Gümüş kapakları kullanırken de sütünden biraz meme ucuna sürüp kuruduktan sonra kapatmalısın. Bu da Doğumdan sonra mümkün

Hadi bakalım benim 36.haftadan itibaren baslıyorum dedi
Bi daha ki kontrolum 35+5te belki o zamanda yapabiliriz dedi hatta gayet rahatız
Nst mi? Ben de doktoruma kızıyorum 32'de neden başlamadı diye Yarın 32+0 oluyorum, yaz tatilime denk gelmesine rağmen çalışabilir raporu alayım diyordum ama bu hafta izinliymiş doktorum. Okula sordum 32'de rapor getşemene gerek yok 37'de getirirsin dediler çalışamaz raporu. Napsam bilemedim hiç.

TE="SurpriseLove, post: 60635975, member: 935803"]
berroshh Cok gecmis olsun Allah sifa versin tez zamanda insallah
[/QUOTE]
Amin inşallah tez vakitte

Gümüş kapakları öyle boş bi şekilde takabiliyoruz doğum öncesinde. 10 gün kadar önce başlamak gerekiyormuş günde iki saat kadar. Başka krem vs sürmüyoruz.

Sen nasılsın buarada psikolojin pis kaynananın dediklerinden sonra falan
Yavrun büyüyormus okudum saglıkla devam etsin insallah gelişimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…