Ben aylardir kantoron yagini ara ara suruyorum. Su anda bile meme catlagim oluyor. Suruyorum geciyor ama bebek emerken ne olur beni de o korkutuyor. Kucuk catlaklari hemen geciriyor.
bendede sağ göğsümde çatlak gibi açılma var oyüzden şimdiden tırsma geldi
bende kantorana başlayayım bakayım

benim göğüs ucum biraz sertleşmeye başladı, dün itibariyle lansinoh sürmeye başladım kızlar. ama doğum öncesi kalkan kullanmaya gerek yok sanırım kabuk vs bağlamadı çünkü yara da yok şu an

İnternette 34.haftadan itibaren diyor ama bizimki 36da baslatıyormus
Sorun yoksa baslatmaması normal öyle düşün :)
Ne olur ne olmaz al derim ben sgkdan girişinin yapılması lazım doktorun yoksada hemsireler yapabilir benimkinide ben telefonla aradım hemsire öyle baslattı

Canim bebegin nasil? Esinin tavir ve davranislari da umarim degismistir. Metak ettim seni.
bebeğim hamdolsun iyi.
Eşimle de bayaa konuştuk tavırları değişti ama hala lohusalığı anladığını düşünmüyorum. Ona göre herkes doğuruyor ne var bunda.
Ben de daha iyiyim bugüne hiç ağrım kalmadı, dün gece çok rahat yattım dikişlere rağmen.
Açma telefonları, ben öyle yaptım . Eşim konuşma sırasında bana uzattıysa da işaret yapıp iyi değilim dedim. Kimseyi istemedim, bir ara kayınbaba geldi. Tam da nefes alamıyorum diye bağırmamın üstüne geldi diyaframa vuran ağrı nedeniyle. Öyle görünce gitti hemen .
Allah yardımcın olsun senin kv benimkinden daha fena. daha önceki durumlarını da hatırlıyorum . Zor bacım

Hadi inşallah en kısa sürede eşine evladına kavussun saglıkla
Nasıl durumu suanda doktorlar ne diyor
Daha yogun bakimda dr oglen gelip cikaricakmis bagirsagini 15 20 cm kesip disari almislar bir sure disarida tasiyacakmis asil sorun vucuttaki enfeksiyon simdi umarim o da toparlanir iyiye gider kazasiz belasiz cikar ama ciksa da bizimle kalamayacak bir sure annesinde kalacak cocuklar mikrop getirmesin bir de ustune falan atlarlar ameliyatli iyi bakilmasi lazim buyuk bir kisimdi ameliyat bizim icin dun o kadar kotu girdi ki cikabilecek mi diye perisan oldum Allah im acidi bize kurtardi insallah siz de hamilesiniz uzuyorum sizi boyle ama cok zor durumdayim bir kisinin duasi bile neler degistirir ona inaniyorum hepinizden Allah razi olsun suraya mutlu huzurlu dogumumuzu bebegimize kavustugumuz gunleride yazalim insallahh

Krem dediğin kantaron yağı mı
yok bahsettiğim krem , Mumsy Natural Göğüs Ucu Bakım Kremi

ben hepsi buradadan aldı ama kendi siteside var, yorumları çok iyi ama bloglarda gezerken ebe,doula fln tavsiyesi vardı,
ilgileniyorsan incele derim hızlı ve olumlu dönüşler çok

Kalkan koyma, Esas kalkan uyarıyor gibi oluyor sen hissetmesen de. Şekli emilmiş gibi oluyor çıkardığımda.
Normalde benim sütüm kendiliğinden akmaz. Oğlumdayken bir defa Kalkan’la uyuyakalmışım bir baktım içi süt dolmuş.

Ya kızlar bana hala erkek mi diye yorumlar geliyor
Karnım cok önde top gibi arkamdan genişlik var ama o kadar göze batmıyor
Cildim güzel bi kusuru yok hatta hamile güzelliği gelmiş diyorlar
Karnımın asagısında olan dogum cizgisi gölge halde yukarı dogruda ilerlemeye basladı
Bunlar hep erkek bebek belirtisiymiş
Var mı aynı belirtileri yasayan kız bebek anne adayı

Bizim üzüldüğümüz senin yasadıgının yanında ne ki
Belki dilek kapımız acık olur birimizden birimizin Rabbim duasını kabul ederde en kısa sürede saglıgına kavusur eşin sende bi rahat nefes alırsın
Hem karnındaki hem yanındakiler Rabbim sanada güc kuvvet sabır versin cok zor gercekten ama bak iyiye gidiyor ameliyat iyi gecmiş öyle düşünelim

Kizlar esim acil ameliyat oldu yogun bakima alindi bagirsagi delinmis cok fenaydim tum gun cikti yogun bakimda ama ne olur dua edin odaya sag salim ciksin simdiden Allah razi olsun kimseyi boyle sinamasin Rabbim
Allah acil şifalar versin canım. Üzülme hepsi geçecek sen kendine dikkat et. Eşin de senden bunu ister. Rabbim sana ve evlatlarına bağışlayacak inşaallah. sen dirayetli ol Allah’a tevekkül et . Dualarımız sizinle

Sekreteri geliyor mudur bilmiyorum valla, aynı hastaneden başka dr'a gitsem olur mu acaba?

Canım yoğun kıvamlı bir akıntıymış, genelde kanlı oluyormuş ama bazen krem renginde olabiliyormuş ama normal akıntıdan daha farklıymış gelince anlaşılıyormuş
Bende hep sarı akıntı var krem dedigin belki bilemedim gecen hatta baya yoğun geldi doktor fitil verdi de az daha iyi oldu direk aklıma acaba dedim ama olsa dogurmustum coktan dimi

Sekreteri geliyor mudur bilmiyorum valla, aynı hastaneden başka dr'a gitsem olur mu acaba?
Doktoruna whatsapptan yazsana izindesiniz ama ben 32+0 oldum iznimi nasıl baslatabiliriz gibi
O söylerse baskasıda yapabilir tabiki
Altı üstü e devlet gibi bişeyden son adet tarihini giricekler sisteme o kadar

berroshh Allah şifa versin en kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah eşini. Hayatta öyle zorluklar var ki işte başına gelen çeken biliyor. Çok zor senin için, Allah sana da güç versin, eski sağlıklı günlere dönün inşallah en yakın zamanda.

Bence olur, cunku bildigim kadariyla izni goturmezsen dogum izni otomatik basliyor. Izni almak en saglami olur, risk alma bence. Ben bu aralar ise gitmedigim halde (aktif is yok) yarin alacagim iznimi. Zaten doktorun kendisi randevuyu ona gore ayarladi. Bu tarihi gecirme dedi.

Çok geçmiş olsun benimde annemin bağırsağı 3 ay dışarda kalmıştı mümesiller bize poşetin değişimi konusunda bilgi vermişlerdi, bir şeylerin ilerlemeside umut vadedici bir şekilde bağırsak uyarıcı sinyal verdi ve ameliyatı hızlandı, sonucu da tez vakitte hayırlara çıksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…