Sen nasılsın buarada psikolojin pis kaynananın dediklerinden sonra falan
Yavrun büyüyormus okudum saglıkla devam etsin insallah gelişimi :)
Amin canım çok sağ ol. İyiyim .
O psikolojimi rahat bırakmaz benim alıştım. Sütüm bebeğime yetiyormuş dedim iyi iyi dedi ama arkasından bak bunu diğeri gibi göğsüne alıştırma hep memede olur muymuş ya, emzir ver ondan sonra emziği yatır dedi de dedi . Daha oğlum gelmemiş hiç kucağıma alamamışım şimdiden alma demeye başladı . Amaaan istediği kadar desin. Tın.
Ben hislerim ben istediklerim neyse onu yaparım

Bende hep sarı akıntı var krem dedigin belki bilemedim gecen hatta baya yoğun geldi doktor fitil verdi de az daha iyi oldu direk aklıma acaba dedim ama olsa dogurmustum coktan dimi
ShinSeGi nişan mı bu bahsettiğiniz? Benim sıvı akıntım var ama böyle kremsi bir yapı da var içinde, çamaşırımda tortu gibi kalıyor. Doktor bana iki defa fitil verdi evet o zaman hafifliyor. Arada sarı ama akışkan olmayan bir akıntı da oluyor, o hamilelikten sanırım, hamileliğe kadar öyle bir akıntım olmamıştı.

Ay illa bi fikir söyleyip gericekler
Hayır bide ilk gebeliğinde değil daha öncedende yasadın biliyorsun yani sürecide bebekle ilgili ne yapılması gerektiginide bi onlar anne zaten
Keşke su dönem görüşmeseniz
Sütünün yetmesinede cok sevindim maşallah Allah arttırsın

Yok değildir nişan dedigin gibi doktor banada fitil verdi azaldı bu gayet gebelikte olan bişey demekki

Öğretmenlerin yaz tatiline denk gelen doğum öncesi izinleri aktarılmıyor doğum sonrasına yazıyor yeni yönetmelikte, ama belli mi olur belki değişir, bence de yine de alayım ben. Otomatik nasıl başlayacak sistem benim bu haftada olduğumu nerden bilecek onu bilmiyorum, doktorum bildirdi mi hamileliğimi onu da bilmiyorum, sağlık ocağı mı bildirdi, sağlık ocağı bildirdiyse sat'a göre bildirmiştir, doktorum sat'ımı yeniden düzenlemişti 15 gün ileri olarak.

Yok değildir nişan dedigin gibi doktor banada fitil verdi azaldı bu gayet gebelikte olan bişey demekki
Yok yok siz nişandan mı bahsediyorsunuz demek istedim. O zaten bambaşka bir şeymiş, benim arkadaşımın nişanı gelmiş ilk öyle anlamış, hemen hastaneye koşmuş tabi bebek hemen doğmamış bayaa uğraşmışlar. Koyu ve kanlı yoğun bir şeymiş o.

Bir de hemşirenin söylediğine göre memeyi tak diye bebeğin ağzına vermeyecekmişiz, biraz aranmasını sağlayacakmışız, o kendini bulup kavrayacakmış.
Evet ben de hem okudum, hem izledim bebek zaten aranıyor agzını açıyor falan ya memeyi dudagının kenarına yaklastırın diyorlar bebek kendisi kavrıyor, birde belki hepiniz biliyorsunuz ama geçen yeni bebegi olan arkadaşımda gördüm şu makas hareketini yapıyordu dedim yapılmaması gerekiyormuş dedi ne bileyim nefes alamıyor sanki diğer türlü, doktor elle alttan tutulması gerekiyor diyordu ki siz üstten nefes alamıyor sanıyorsunuz o yüzden yapıyorsunuz ama alttan göremiyorsunuz, bebeğiniz nefes alamazsa kendini iter zaten diyordu, makası sütünüz çok geliyorsa azaltmak için yapabilirsiniz diyordu, lazım olur belki yazayım dedim,

Ay öyle bişey görsem korkarım ya

Tesekkurler, bir bakayim, oyle boyle alisacagiz ❤

Ne güzel yavrumuz kilo almaya başlamış
Sütün daha da çok gelir artık
İnşallah sen sağdıkça daha da artsın
Allah razi olsun simdi haber geldi odaya cikartiyorlar insallah kus gibi hafifledim
Çok sevindim Allah kuzucuklarına bağışladı
Az daha sabır inş eve de çıkar sonra yanınıza da gelir kavuşursunuz
En zor kısmını atlatmışsınız artık
Benim amcamın kızı da öğleydi herkes erkek kesin diyordu top gibi yuvarlak karnı vardı ama kızı oldu etrafı çok takma bence

Hahha demekki sen tatmin oluyosun işte bende ablan gbi tatmin olmam bi evet hayırla listelerce konusup beni ikna etmesi lazım iste herkesin elektirigi tutmuyor. Ama önemli olan senin onda kafanin rahat olmasi kızında iyi cok sukur daha ne olsin

Saglik ocagina kayit yaptirdik ya, sanirim o yuzden biliyorlar. Cunku izleme haftalarinda hep saglik ocagindan arayip tahlile, asiya falan cagiriyorlar. Ama sizin sat degistiyse eskisini mi baz alir saglik ocagi bilemedim. Her durumda izni almak en dogrusu gibi.

AH sorma yavas yavas dogum yaklasıyor hissediyorum

Allahım inşallah son dk golu yemeyiz valla sorucam imayla karısık haftaya randevumda :)

Benim bi önceki düşüktü o yüzden bu gebeliğimede ümit vermiyordum
İlk üc kontrole bile kendi kendime işyerime yakın bi hastaneye ögle aralarımda gittim ne zamanki kalp duyulacak o zaman eşime söyledim
Hatta yeni yıla ben gebe oldugumu bilip ama kimsenin haberi olmadan girdim
Eşime gebelik haberimi salonda uzanmısken yanına gidip fotografı bi anda verip sanırıö hamileyim ama bu defada kaybedebiliriz sevinme diyerek moron bi sekilde verdim
E ilk üc ay malum ritmi düşüktü gelişimi geriydi ben sürekli hastaydım vs derken bebegime tutunmadım hic her an kaybetme korkusuyla önemsemedim bel baglamadım ondan birazda böyle durgun bi doktor beni heyecanlandırmayan bi karakter işime geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…