KıpırdakBu kıpırdaklar belli pozisyonda da kalmıyorki. Benimki 29.haftada baş aşağıydı 31de gene yana meyillenniş kafa sağda, 1 haftadır acaip hareketli kesin gene döndü bi yerlere. Ben devamlı solda yatamıyorum bi zaman sonra çok ağrıyor ara ara sağa da dönüyorum ama solda daha çok yatmaya çalışıyorum
Ya ağzını yerim onun o anları düşününce bi duygu patlaması oluyor bendeBir de hemşirenin söylediğine göre memeyi tak diye bebeğin ağzına vermeyecekmişiz, biraz aranmasını sağlayacakmışız, o kendini bulup kavrayacakmış.
Cok cici güle güle kullanozozefe canım bak böyle
içgüdüsel olarak ilerlesin diye sanırım, bencede mantıklıBir de hemşirenin söylediğine göre memeyi tak diye bebeğin ağzına vermeyecekmişiz, biraz aranmasını sağlayacakmışız, o kendini bulup kavrayacakmış.
Cok cici güle güle kullan
Kızlar bu emzirme göğüs yarası için bende genelde susam yağı duyuyorum en doğal şekilde hem bebek emerken ekstra krem gibi temizlemeye de gerek kalmıyor Muş. Yada tahin alırız ya onun üzerindeki yağ da çok faydalı oluyormuş ben krem yerine onları denemeyi düşünüyorum aklınızda bulunsunO yüzden hem Naturel mums kremini aldım , başlayacağım artık. Hemde Lansinoh Lanoli kremini yedek bulunduracağım. İlk emzirme çalışmasından sonra kremleyip kalkan takacağım
Ayva cekirdeği demişti bi arkadas onada bi bak istersenKızlar bu emzirme göğüs yarası için bende genelde susam yağı duyuyorum en doğal şekilde hem bebek emerken ekstra krem gibi temizlemeye de gerek kalmıyor Muş. Yada tahin alırız ya onun üzerindeki yağ da çok faydalı oluyormuş ben krem yerine onları denemeyi düşünüyorum aklınızda bulunsun
Kremin ismi nedirTabi beterin beteri olayı var haklısın , ben bir krem keşfettim herkes inanılmaz memnun , acısını hemen alıp yarayı 2-3 günde bitiriyormuş o yüzden 5 gün çok göründü gözüme , o kreme yarın itibariyle başlayacağım elime yarın ulaşacak
ben yalardır nemlendiriyorum, yani masaj ve mıncıklama olmadanEğitim veren hemşire de doğuma on gün kala nemlendirin göğüs uçlarını dedi ama hani uyarmamak gerekiyordu, doğumu başlatabilirdi. Ben gümüş kapak düşündüğüm için sormadım bu soruyu kendisine ama, lanolin kullanacaksan eğer doğumdan önce de başlamalıymışsın sürmeye.
geçmiş olsun, benim doktorum tatlı ve meyveyi az ye dedi, tatlı bünyeye fazla geliyorsa bebek daha çok işeyip amniyon sıvısını arttırıyormuş, hatta o hafta ben bebeğin hareketlerinde azalma olduğu için gitmiştim doktora , bu yüzden dedikızlar selam çok giremiyorum artık iyisiniz inşallah
bende sorun yok çok şükür herşey normal de yengemde benle bir hamile
ama riskli bir gebeliği var sadece şuan önemli olan suyu çok fazla şuan şeker dediler sonra
o normal çıktı su hala fazla hastane değiştirid doktoru burda olmaz daha büyük hastaneye
gitmen lazım dedi sizce sebebi nedir bilen varmı acaba başına gelen yada bilgisi olan varsa yazabilirmi
lütfen
https://mumsynatural.com/ ben hepsiburadadan aldım fiyatı aynıKremin ismi nedir
Benim randevu cumartesi 34+5 te başlamış olacağımİnternette 34.haftadan itibaren diyor ama bizimki 36da baslatıyormus
Sorun yoksa baslatmaması normal öyle düşün :)
Ne olur ne olmaz al derim ben sgkdan girişinin yapılması lazım doktorun yoksada hemsireler yapabilir benimkinide ben telefonla aradım hemsire öyle baslattı
Ben ben benYa kızlar bana hala erkek mi diye yorumlar geliyor
Karnım cok önde top gibi arkamdan genişlik var ama o kadar göze batmıyor
Cildim güzel bi kusuru yok hatta hamile güzelliği gelmiş diyorlar
Karnımın asagısında olan dogum cizgisi gölge halde yukarı dogruda ilerlemeye basladı
Bunlar hep erkek bebek belirtisiymiş
Var mı aynı belirtileri yasayan kız bebek anne adayı
geçmiş olsun, benim doktorum tatlı ve meyveyi az ye dedi, tatlı bünyeye fazla geliyorsa bebek daha çok işeyip amniyon sıvısını arttırıyormuş, hatta o hafta ben bebeğin hareketlerinde azalma olduğu için gitmiştim doktora , bu yüzden dedi
illa şeker çıkmasına gerek yok, tatlıya dikkat etsin, inşallah bu kadar basit bir şeydir yengeninkide
Ay keşke ama pek mümkün değil. Çok da tınlamıyorum ya o da farkında. Şimdikiler hep internetten bakıp çocuk yetiştiriyor büyüklere soran yok demişti. Tanıyor beniAy illa bi fikir söyleyip gericekler
Hayır bide ilk gebeliğinde değil daha öncedende yasadın biliyorsun yani sürecide bebekle ilgili ne yapılması gerektiginide bi onlar anne zaten
Keşke su dönem görüşmeseniz
Sütünün yetmesinede cok sevindim maşallah Allah arttırsın
Bende aynı durumdayım canım hiç merak etme, yüzüm de hiç leke, sivilce vs olmadı gören çok güzelleşmişsin diyor (burnum şişti o hariçYa kızlar bana hala erkek mi diye yorumlar geliyor
Karnım cok önde top gibi arkamdan genişlik var ama o kadar göze batmıyor
Cildim güzel bi kusuru yok hatta hamile güzelliği gelmiş diyorlar
Karnımın asagısında olan dogum cizgisi gölge halde yukarı dogruda ilerlemeye basladı
Bunlar hep erkek bebek belirtisiymiş
Var mı aynı belirtileri yasayan kız bebek anne adayı
Erkek bebek cok hareketlidir yanlis bir genelleme bence. Ben erkek bekliyorum ama hic burada anlatildigi kadar hareketini hissetmiyorum. Doktora bile sorsum. Normal dedi, bazi bebekler cok hareketli oluyor.Bende aynı durumdayım canım hiç merak etme, yüzüm de hiç leke, sivilce vs olmadı gören çok güzelleşmişsin diyor (burnum şişti o hariç), göbekte çizgi gölge gibi bende de oldu, bi de benimki çok hareketli erkek bebekler çok hareketli oluyor diyorlar ama doktor 2 hafta önce kızın vulvasını bile gösterdi daha napsın kadın o bölgede pipi olsa bariz görünürdü yani, anüsü bile görünüyor.
Canım kk de doğum yapan arkadaşlar nişan geldiği zaman hep anladılar. Bayağa yoğun jole-balgam-sümük gibi bişey oluyormuş ve de genelde kırmızı - kahve kanlı oluyormuş. Tabi nişan geldikten sonra hemen doğum olmayabilirmiş bi kaç gün sonra olabilirmiş. Nişan gelince bizde anlarız herhalde. Zaten öncesinde karın bayağa aşağı iniyormuş göğüste bir boşluk - rahatlama oluyormuşBende hep sarı akıntı var krem dedigin belki bilemedim gecen hatta baya yoğun geldi doktor fitil verdi de az daha iyi oldu direk aklıma acaba dedim ama olsa dogurmustum coktan dimi
O tarz akıntı bende de oluyor canım o hamilelikten. Nişan doğuma yakın geliyor bayağa yoğunmuş jole-balgam-sümük gibiShinSeGi nişan mı bu bahsettiğiniz? Benim sıvı akıntım var ama böyle kremsi bir yapı da var içinde, çamaşırımda tortu gibi kalıyor. Doktor bana iki defa fitil verdi evet o zaman hafifliyor. Arada sarı ama akışkan olmayan bir akıntı da oluyor, o hamilelikten sanırım, hamileliğe kadar öyle bir akıntım olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?