Yoo gayet güzel konusuyorsun ☺
Geliyormuymus doguma bari cok iyi olur senin icin
yok dedi , doulalık yapmıyormuş ama gelsede pahalı oluyorlar ,
esas hocalığı başka bir yerde yapıyormuş, ve ben bunca zamandır ilk defa denk geldim,
hocanın çocuğuda yok, ama nasıl güzel yapıyor işini ,ses tonundan vücüt ifadesine kadar
gözlerim parladı dedim son derslerimde size denk geleyim , instagramdan ekle beni bişey sormak istersen fln dedi ,

Calisabilir raporunu 32.0 da almaniz gerekiyor. Cunku dogum oncesi 8 hafta iz8n dogum sonrasi da 8 hafta izin seklinde oluyor.

Aynen benimki de öyle. Bizim tek sıkıntımız aynı sitede olunca çekirdek aile olamamak, özelimizin bazen onlara ulaşması. O da bizde stres yapıyor işte.
Ama devir değişti artık anlamaları lazımda nasıl bilmiyorum
Olsun napalım umursamamayı ögrenmişsin ben bikaç yıllıl evli oldugum icin daha o aşamaya gelemedim :)
Senin evladın için hissettiklerini bir zamanlar o eşin için hissetmiş emek vermiş diye düşününce anlayışlı oluyorsun. Tabi bazı kv ler var dedikodu kıskançlık yapan, onlar bu şeyin dışında. Yıllar geçsede çatışma sürer

ben de dün videoyu izlettim yüzünü buruşturdu zaten

31 haftalık Ece ile benden sevgiler
Merhaba , aynı elbiseden bende aldım henüz giymedim bir tane daha aldım çok rahat haftasonu resim çekiminde giyeceğim, resim çekimi dediysem kendi çapımızda
çocuğum demesin sonra anne koca hamileliği tayt tişortle geçirmişsin bir elbise giymemişsin fln

Son düzenleme:
Erkek bebek cok hareketlidir yanlis bir genelleme bence. Ben erkek bekliyorum ama hic burada anlatildigi kadar hareketini hissetmiyorum. Doktora bile sorsum. Normal dedi, bazi bebekler cok hareketli oluyor.

benimde erkek ve fena hareketli söylediklerim ne güzel işte diyor.
hissediyosun merak da bırakmıyor annesini diyorlar:):)

Benim karnım hep aşağıda
Tuvalete 1saat gitmiyim zor yürüyorum öyle baskı yapıyor ki kuzum

ay sorma valla nerde o eski çiş tutmalar
fena baskı yapıyor alttan alttan:):)

kızlar benim arada fena sancım oluyor sizde de oluyormu
yürütmüyor valla nefes bile aldırmıyor nedendir acaba 15 günde bir rutin doktoruma
dag gidiyorum çalışıyorum hala 10 ağustos a kadar raporum var onun da etkisi vardır
diye düşünüyorum bazen evde olmak daha başkadır belki bu yönden yani.

Nst ye girdin mi
Benimse arada bir kitliyor ama cok sık değil

Nst ye girdin mi
Benimse arada bir kitliyor ama cok sık değil

yok cnm perşembe günü gittim doktora devam etmezse
sorun yok dedi baktı ultrasonla herşey normal görünüyor dedi
ama daha erken dedi falan her zaman değil mesela en son 10 gün
falan oldu bugünkü sancım şimdi happymom da normal diyor bebek artık aşağı
inmeye başladığından ama bilmiyorum

Ne kadar sık oluyor peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…