Ne kadar sık oluyor peki ?

bu kadar sancılı 2 hafta falan önce olmuştu onun
dışında hafif oluyor karın kısmımda boşluğumda falan

Tunahan cok güzelmiş
Metehan
Cengizhan
Alihan
Hakan
Haktan
Sonu n ye düşene kadar giderim ben böyle
34ist bencede Tunahan veya Metehan güzel
tunahan çok güzel :) kardeşimin ismi

ya kızlar TUNAHAN yada METEHAN düşünüyoruz diyecektim
şimdi herkes METEHAN der kafam karılır diye yazmadım eşim TUNAHAN ı onayladı
çünkü onu seçtim 2 tercihimden bence de TUNAHAN

Akıl karıstırma icine sindiyse tunahan bebek geliyor diyelim:)

Yanlıs yazmısım yahu yoksa tuna ismine bayılırım han lı isimlerde bana hep cok güclü gelmiştir :)
Saglıkla gelsin Tunahan bebek

Seninle ayniyiz hemen hemen ben de dun doktordaydim 1600 gr dedi ve bana az geldi gibi. Kilosu icin bir sey dedi mi sana. Bir de iki kizin daha vardi sanirim onlar ne kadar dogmustu

canım haftana göre kilosu normal bence kafanı takma daha da almaya devam ediyor..

Metehan, Murathan Emirhan

Emirhan en baştan istedim akrabada var diye vazgeçtim..

34ist UFUK ismi karşısında TUNA daha sağlam kaldı,
METE daha kibar oluyor UFUK yanında

dimi bence de

Kızlar kan ve idrar tahlili yaptırmıştım, idrarda protein biraz düşmüş ama bu kez de idrar yolu enf. var sanırım, internetten baktığıma göre. Yarın dahiliye doktoru sonuçları yorumlayacak. Kadın doğum doktorum izinde. Şimdi yarın dahiliyeci bana antibiyotik fln verirse kendi doktoruma görünmeden başlayamam ki içime sinmez. Başına gelen var mı benden başka?

Doktoruna mesaj atıp sorup öyle kullansan ?

ShinSeGi bize önce kız demiştiya, ondan sonra kendisi ve üç başka doktor daha erkek dedi ama insan acaba mı diye geçiriyor içinden, hastane çıkışlarını da mavi mavi aldık
Erkekse pipiyi bariz göstermiştir herhalde. Arkadaşımda teredütte kalınca doktor direk pipinin ultrason resmini çıkarıp vermiş, arkadaşım bebek albümüne koymuş

Kızlar bugün değişik bişey oldu sizde oldu mu hiç? Kızım sanki komple tüm vücudunu karnımdan dışarı doğru ittiriyo acıttı iki defa bi de bugün kontrolüm vardı bi sorun yoktu evdeyken oldu acaba niye oldu merak ediyorum nefesimi kesti resmen korktum çok

Poposunu dayayıp gerinmiştir belki

Banada herkes erkek mi diye soruyo. Sadece karnım var top gibi vucudum gram almadi arkadan inceldim bile, teyzeler hep kiz bebek karni boyle olmaz diye israrla soyluyorlar ama kiz sanirim kendime kilo hic almadim o yuzden gobek cikti tek oyle dusunuluyo. Gobek çizgimde yok kizimdada olmamıştı o golge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…