ya kızlar TUNAHAN yada METEHAN düşünüyoruz diyecektim
şimdi herkes METEHAN der kafam karılır diye yazmadım eşim TUNAHAN ı onayladı
çünkü onu seçtim 2 tercihimden bence de TUNAHAN
bu kadar sancılı 2 hafta falan önce olmuştu onun
dışında hafif oluyor karın kısmımda boşluğumda falan
ya kızlar TUNAHAN yada METEHAN düşünüyoruz diyecektim
şimdi herkes METEHAN der kafam karılır diye yazmadım eşim TUNAHAN ı onayladı
çünkü onu seçtim 2 tercihimden bence de TUNAHAN
Seninle ayniyiz hemen hemen ben de dun doktordaydim 1600 gr dedi ve bana az geldi gibi. Kilosu icin bir sey dedi mi sana. Bir de iki kizin daha vardi sanirim onlar ne kadar dogmustu
Seninle ayniyiz hemen hemen ben de dun doktordaydim 1600 gr dedi ve bana az geldi gibi. Kilosu icin bir sey dedi mi sana. Bir de iki kizin daha vardi sanirim onlar ne kadar dogmustu
Kızlar kan ve idrar tahlili yaptırmıştım, idrarda protein biraz düşmüş ama bu kez de idrar yolu enf. var sanırım, internetten baktığıma göre. Yarın dahiliye doktoru sonuçları yorumlayacak. Kadın doğum doktorum izinde. Şimdi yarın dahiliyeci bana antibiyotik fln verirse kendi doktoruma görünmeden başlayamam ki içime sinmez. Başına gelen var mı benden başka?
Kızlar kan ve idrar tahlili yaptırmıştım, idrarda protein biraz düşmüş ama bu kez de idrar yolu enf. var sanırım, internetten baktığıma göre. Yarın dahiliye doktoru sonuçları yorumlayacak. Kadın doğum doktorum izinde. Şimdi yarın dahiliyeci bana antibiyotik fln verirse kendi doktoruma görünmeden başlayamam ki içime sinmez. Başına gelen var mı benden başka?
ShinSeGi
bize önce kız demiştiya, ondan sonra kendisi ve üç başka doktor daha erkek dedi ama insan acaba mı diye geçiriyor içinden, hastane çıkışlarını da mavi mavi aldık
Kızlar bugün değişik bişey oldu sizde oldu mu hiç? Kızım sanki komple tüm vücudunu karnımdan dışarı doğru ittiriyo acıttı iki defa bi de bugün kontrolüm vardı bi sorun yoktu evdeyken oldu acaba niye oldu merak ediyorum nefesimi kesti resmen korktum çok
Kızlar bugün değişik bişey oldu sizde oldu mu hiç? Kızım sanki komple tüm vücudunu karnımdan dışarı doğru ittiriyo acıttı iki defa bi de bugün kontrolüm vardı bi sorun yoktu evdeyken oldu acaba niye oldu merak ediyorum nefesimi kesti resmen korktum çok
Ya kızlar bana hala erkek mi diye yorumlar geliyor
Karnım cok önde top gibi arkamdan genişlik var ama o kadar göze batmıyor
Cildim güzel bi kusuru yok hatta hamile güzelliği gelmiş diyorlar
Karnımın asagısında olan dogum cizgisi gölge halde yukarı dogruda ilerlemeye basladı
Bunlar hep erkek bebek belirtisiymiş
Var mı aynı belirtileri yasayan kız bebek anne adayı
Banada herkes erkek mi diye soruyo. Sadece karnım var top gibi vucudum gram almadi arkadan inceldim bile, teyzeler hep kiz bebek karni boyle olmaz diye israrla soyluyorlar ama kiz sanirim kendime kilo hic almadim o yuzden gobek cikti tek oyle dusunuluyo. Gobek çizgimde yok kizimdada olmamıştı o golge