muayene etti mi ?
akıntı rengin kokusu ?
Ya iste muayene etmedi, akinti beyaz. bazen raki gibi, bazen beyaz bir tortu gibi. Koku yok. Bunu soyledim direk fitil verdi. Bosuna ilac kullanmak da istemiyorum. Kendi doktorum bir cihazla bakip bu progestan demisti ama o da beni tatmin etmedi. Yav bir tahlil yapmak cok mu zor?

Ya kizlar doktorlar fitil verirken bir tahlil vs. Yaptilar mi? Bende de akinti var. Kendi doktorum pek onemsemedi, devletteki doktor tahlil yapmadan fitil verdi. Ben de kullansam mi bilemedim.
Ben de bugun doktoruma akintim var dedim. Ne renk diye sordu. Bazen sarimsi oluyor deyince muayene etmeden fitil yazdi. Ben de sasirdim. Daha once cok kez mantar icin kullandigim (surekli mantar olurdum eskiden) fitili yazmis. Pek mantar gibi de degil akintim, o yuzden kullanip kullanmamakta da kararsizim.

Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canim kilosu iyi kuvoze bile gerek kalmayabilir ozamana kadar

Belki de ilacin bir yan etkisi filan yoktur ondan tahlile gerek gormuyorlardir. Bilemiyorum

Masallah bebisine kilosu cok iyi bende 3 haftadır kilo almadim aynıyım ama bebegim kilo aliyo esyalarida yavas yavas halletmeye bak simdiden agirlastik insan hic bise yapası gelmiyo valla ben cok şükür bitirdim o islerimi

Belki de ilacin bir yan etkisi filan yoktur ondan tahlile gerek gormuyorlardir. Bilemiyorum
Yani bilemiyorum. Uzun bir sure mantardan cok cektim. Vajina florasini duzeltmisken bu ilac yine bozar mi diye korkum var aslinda. O yuzden emin degilim. Cunku akinti disinda problem yok. Mantari cok yasadigim icin nasil oldugunu biliyorum. Yine de kullanicam sanirim.

Maşallah onlar bizden daha fazla tutunuyor hayata Allah'ım sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine de eşine de

Haklisin bildiğimiz için stresliyiz ultrason cihazlarında bazen dr milim yanlış ölçse otomatik herşey degisiyo

in
insaaallah sağlıkla gelsin canım 39 da aynı ölçülerle doğuran da var kısmet meselesi bu iş
kolaylık huzur sağlık duasiyla...
Dogru soyluyorsun buna da sukur gun belirlenince bir heyecan geldi esim de cikabilecek mi o zamana bilemiyorum ama su iki hafta bebegimi iyi beslemeye calisicam insallah kar kardir Allah hepimize hayirli haberler almamizi nasip etsin

Masallah bebisine kilosu cok iyi bende 3 haftadır kilo almadim aynıyım ama bebegim kilo aliyo esyalarida yavas yavas halletmeye bak simdiden agirlastik insan hic bise yapası gelmiyo valla ben cok şükür bitirdim o islerimi
Evet, ben de surekli telas ediyorum. Odayi duzenlememiz gerekiyor esimle. Ne zaman niyetlensek bir sey cikiyor. Yardimci kadini cumartesiye cagirdim. Esimle yarin onden duzenleme yapacaktik. 2 haftadir erteliyoruz hep bir bahaneyle. Az once de esim gelmis yarin arkadaslariyla bir programa davet edildigimizi soyledi. Nasil cemkirdiysem artik, hayir yarin bu is bitecek diye. Valla hic bi yere gitmiyorum. O oda yarin duzenlenecek. Gun icinde bitiririz yapariz ederiz diye beni ikna etmeye calisti ama ben huyunu biliyorum. Asla bitmez o is, ben sinir oldugumla kalirim. Su an sosyallesmek hic gozumde degil.

Aynen beni gören herkes erkek bu diyorlar, bende kendimi kıza o kadar alıştırdımki herşeyi pembe özelde de yanılma olur mu da
Ben devlete gidiyorum ama yine de yanılma olacağını sanmıyorum özelde hele ki hiç olmaz bence kafamızı bulandırmayalım en iyisi hiç

Aynen, yatak ortusunu alip makineye atmak bile yordu beni. Yasadigim yer asiri sicak. Nefes almaya calismak bile zor. O yuzden telasliyim aslinda.

Üşendiğimiz için bahane çıkıyor bence benimde hep yatasim var ama olmuyo malesef isler hic bitmiyo sanki hergune ayri bi is koyuyorum yavas yavas yapiyorum oda düzenlemesini bitirip diğer işleride plana koyarsan halledersiniz

Amin canim benim insallah meme emebilsin kuvozde kalmasin saglikla besleyebileyim istiyorum Allah im nasip etsin esim de sifa bulursa degmeyin keyfime artik insallah
İstediğin olur inşallah bu günleri de atlatacaksın hiç canını sıkma dert veren dermanını da veriyor çok şükür her halimize Rabbim daha beterinden korusun bol dua ediyorum kendime de buradaki herkese de insan birbirini görmese bile kimsenin acısını görmek duymak istemiyor hele ki şu hassas dönemlerimizde kendine ve bebeğine çok iyi bak çok az kaldı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…