- 28 Şubat 2015
- 774
- 1.354
- 113
- 39
Ya iste muayene etmedi, akinti beyaz. bazen raki gibi, bazen beyaz bir tortu gibi. Koku yok. Bunu soyledim direk fitil verdi. Bosuna ilac kullanmak da istemiyorum. Kendi doktorum bir cihazla bakip bu progestan demisti ama o da beni tatmin etmedi. Yav bir tahlil yapmak cok mu zor?muayene etti mi ?
akıntı rengin kokusu ?
Ben de bugun doktoruma akintim var dedim. Ne renk diye sordu. Bazen sarimsi oluyor deyince muayene etmeden fitil yazdi. Ben de sasirdim. Daha once cok kez mantar icin kullandigim (surekli mantar olurdum eskiden) fitili yazmis. Pek mantar gibi de degil akintim, o yuzden kullanip kullanmamakta da kararsizim.Ya kizlar doktorlar fitil verirken bir tahlil vs. Yaptilar mi? Bende de akinti var. Kendi doktorum pek onemsemedi, devletteki doktor tahlil yapmadan fitil verdi. Ben de kullansam mi bilemedim.
Sari olunca enfeksiyon evet ama benimki beyaz. Kivamini da cok anlatamiyorum. Bir dahaki sefere fotosunu cekip gosterecegimSarı akintim var demistim fitil verdi bi haftalik kullandım geçti devlete gidiyorum bende tahlil falan yapmadi
Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canim kilosu iyi kuvoze bile gerek kalmayabilir ozamana kadarKizlar bugun muayenem vardi dr um esimin bu halde oldugunu ve yasadiklarimi takip ediyor zaten ayni hastanedeyiz bugun bebek cok asagida bugun dogurtsam dogurursun dedi ve 4. Gebelik rahim delinme riskine karsi 9 agustos 12 bucukta bebegimi sezeryanla alacak 2bucuk kg olmus bu kadar sikintiya tebrik etti beni 36 arti 1 de almis olacak baya erken ama ciger gelistirici vuracakmis insallah hayirla gelsin saglikla gelsin kuvozde kalmasin aminn
Benimki bazen beyaz bazen sarimsi.Sari olunca enfeksiyon evet ama benimki beyaz. Kivamini da cok anlatamiyorum. Bir dahaki sefere fotosunu cekip gosterecegim
Benim 5 gün varken 24 tu en doğru sonuç adet günü yada geçtikten sora benceKızlar adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce
Belki de ilacin bir yan etkisi filan yoktur ondan tahlile gerek gormuyorlardir. BilemiyorumBen de bugun doktoruma akintim var dedim. Ne renk diye sordu. Bazen sarimsi oluyor deyince muayene etmeden fitil yazdi. Ben de sasirdim. Daha once cok kez mantar icin kullandigim (surekli mantar olurdum eskiden) fitili yazmis. Pek mantar gibi de degil akintim, o yuzden kullanip kullanmamakta da kararsizim.
Masallah bebisine kilosu cok iyi bende 3 haftadır kilo almadim aynıyım ama bebegim kilo aliyo esyalarida yavas yavas halletmeye bak simdiden agirlastik insan hic bise yapası gelmiyo valla ben cok şükür bitirdim o islerimiKizlar bugun kontrolum vardi. Calisabilir raporumu da aldim. Benim bizdik ben kilo almasam da 2360 gr olmus. Doktor bayagi sasirdi. Ben de sasirdim acikcasi. Cunku son haftalarda pek kilo almadim. Bebegim de almadi diye endiselenmistim. Doktora ozellikle sordum, bu bir sorun olur mu sagligi ile ilgili endiselendirir mi diye. O da hayir dedi, sadece dogdugunda anneyi bayagi somurur dedi :) insallah herkesin bebisi saglikla gelir. Bi sonraki randevum 2 hafta sonra, nst de cekilecekmis o zaman. Bebisin odasi hala tam bitmedi. Cantasi da hazir degil. Kiyafetleri de yikamadim. Ufaktan telas yapmaya basladim.
Yani bilemiyorum. Uzun bir sure mantardan cok cektim. Vajina florasini duzeltmisken bu ilac yine bozar mi diye korkum var aslinda. O yuzden emin degilim. Cunku akinti disinda problem yok. Mantari cok yasadigim icin nasil oldugunu biliyorum. Yine de kullanicam sanirim.Belki de ilacin bir yan etkisi filan yoktur ondan tahlile gerek gormuyorlardir. Bilemiyorum
Maşallah onlar bizden daha fazla tutunuyor hayataKizlar bugun muayenem vardi dr um esimin bu halde oldugunu ve yasadiklarimi takip ediyor zaten ayni hastanedeyiz bugun bebek cok asagida bugun dogurtsam dogurursun dedi ve 4. Gebelik rahim delinme riskine karsi 9 agustos 12 bucukta bebegimi sezeryanla alacak 2bucuk kg olmus bu kadar sikintiya tebrik etti beni 36 arti 1 de almis olacak baya erken ama ciger gelistirici vuracakmis insallah hayirla gelsin saglikla gelsin kuvozde kalmasin aminn
Haklisin bildiğimiz için stresliyiz ultrason cihazlarında bazen dr milim yanlış ölçse otomatik herşey degisiyoKizlar ben buraya foto ekleyemiyorum.acayip sinir oluyorum. Eger doktorunuz size uzerinde yazilar olan bir ultrason kagidi veriyorsa, orada kafa, karin ve bacak boyunun olculeri yazar. Hepsinin karsisinda ayrica "age" yani yasi yaziyor. Orn: 30w5d yani 30 haftalik 5 gunluk. Sonra bu uc olcumun ortalamasini aliyor ve bebegin haftasini, kilosunu ve boyunu tahmin ediyor. Simdi ben haftada 2 kere gittigim icin her olcum farkli cikiyor. Mesela bebek gectigimiz pts 1890 gr iken, bugun 1841 cikti. Ogleden sonra devlete gittim, bana kagit vermedi ama bebek 2 kg dedi. Bu doktorun cihazi ve olcumuyle ilgili. Bir de son aylarda bebek buyudugu icin hata payi artiyormus. Yani 3 hafta geri, 3 hafta ileri olmasi bile normal sinirlar icinde sayiliyormus. Doktorunuz tum bunlari bilerek bebek ileri veya geri diyorsa bence sizi uyariyordur, beslenmenize dikkat etmeniz icin. Bazen diyorum ki keske bu kadar cok sey bilmesek. Farkinda misiniz hepimiz o kadar endiseliyiz ki? Eskiden hop doguruyorlarmis
Dogru soyluyorsun buna da sukur gun belirlenince bir heyecan geldi esim de cikabilecek mi o zamana bilemiyorum ama su iki hafta bebegimi iyi beslemeye calisicam insallah kar kardir Allah hepimize hayirli haberler almamizi nasip etsinin
insaaallah sağlıkla gelsin canım 39 da aynı ölçülerle doğuran da var kısmet meselesi bu iş
kolaylık huzur sağlık duasiyla...
Evet, ben de surekli telas ediyorum. Odayi duzenlememiz gerekiyor esimle. Ne zaman niyetlensek bir sey cikiyor. Yardimci kadini cumartesiye cagirdim. Esimle yarin onden duzenleme yapacaktik. 2 haftadir erteliyoruz hep bir bahaneyle. Az once de esim gelmis yarin arkadaslariyla bir programa davet edildigimizi soyledi. Nasil cemkirdiysem artik, hayir yarin bu is bitecek diye. Valla hic bi yere gitmiyorum. O oda yarin duzenlenecek. Gun icinde bitiririz yapariz ederiz diye beni ikna etmeye calisti ama ben huyunu biliyorum. Asla bitmez o is, ben sinir oldugumla kalirim. Su an sosyallesmek hic gozumde degil.Masallah bebisine kilosu cok iyi bende 3 haftadır kilo almadim aynıyım ama bebegim kilo aliyo esyalarida yavas yavas halletmeye bak simdiden agirlastik insan hic bise yapası gelmiyo valla ben cok şükür bitirdim o islerimi
Beyazsa normal bence şuanda beyaz akintim var bazen bende dr a anlatamıyorum kıvamını kokulu mu dio yok diomSari olunca enfeksiyon evet ama benimki beyaz. Kivamini da cok anlatamiyorum. Bir dahaki sefere fotosunu cekip gosterecegim
Amin canim benim insallah meme emebilsin kuvozde kalmasin saglikla besleyebileyim istiyorum Allah im nasip etsin esim de sifa bulursa degmeyin keyfime artik insallahMaşallah onlar bizden daha fazla tutunuyor hayataAllah'ım sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine de eşine de
Ben devlete gidiyorum ama yine de yanılma olacağını sanmıyorum özelde hele ki hiç olmaz bence kafamızı bulandırmayalım en iyisi hiçAynen beni gören herkes erkek bu diyorlar, bende kendimi kıza o kadar alıştırdımki herşeyi pembeözelde de yanılma olur mu da
Aynen, yatak ortusunu alip makineye atmak bile yordu beni. Yasadigim yer asiri sicak. Nefes almaya calismak bile zor. O yuzden telasliyim aslinda.Masallah bebisine kilosu cok iyi bende 3 haftadır kilo almadim aynıyım ama bebegim kilo aliyo esyalarida yavas yavas halletmeye bak simdiden agirlastik insan hic bise yapası gelmiyo valla ben cok şükür bitirdim o islerimi
Üşendiğimiz için bahane çıkıyor bence benimde hep yatasim var ama olmuyo malesef isler hic bitmiyo sanki hergune ayri bi is koyuyorum yavas yavas yapiyorum oda düzenlemesini bitirip diğer işleride plana koyarsan halledersinizEvet, ben de surekli telas ediyorum. Odayi duzenlememiz gerekiyor esimle. Ne zaman niyetlensek bir sey cikiyor. Yardimci kadini cumartesiye cagirdim. Esimle yarin onden duzenleme yapacaktik. 2 haftadir erteliyoruz hep bir bahaneyle. Az once de esim gelmis yarin arkadaslariyla bir programa davet edildigimizi soyledi. Nasil cemkirdiysem artik, hayir yarin bu is bitecek diye. Valla hic bi yere gitmiyorum. O oda yarin duzenlenecek. Gun icinde bitiririz yapariz ederiz diye beni ikna etmeye calisti ama ben huyunu biliyorum. Asla bitmez o is, ben sinir oldugumla kalirim. Su an sosyallesmek hic gozumde degil.
Sen yinede stres yapma yavaş yavaş halledersin yaz hamileliği gerçekten çok zormus tecrübe ettik bizde insanın enerjisi KalmiyoAynen, yatak ortusunu alip makineye atmak bile yordu beni. Yasadigim yer asiri sicak. Nefes almaya calismak bile zor. O yuzden telasliyim aslinda.
İstediğin olur inşallah bu günleri de atlatacaksın hiç canını sıkma dert veren dermanını da veriyor çok şükür her halimize Rabbim daha beterinden korusunAmin canim benim insallah meme emebilsin kuvozde kalmasin saglikla besleyebileyim istiyorum Allah im nasip etsin esim de sifa bulursa degmeyin keyfime artik insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?