Sadece bana kalsa usenmem ama esimin yardimi gerekli. Kendi ivir zivirlarini duzenlemesi, kimini atmasi lazim. Yapabilsem kendim yapicam ama iste erkekler cok rahat. Her defasinda ne var ki yapariz, su gun yapariz, bugun yapariz diye diye kac hafta oldu. Simdi son gune geldik. Yardimci abla tek basina nereden bilsin. O gelmeden bizim yapmamiz lazim.

Tabi düzen yapıp kadını yonlendirmen lazım erkekler gerçekten rahat bende çoğu işte eşimden yardım almak zorunda kalıyorum basının etini yedikten sora dayanamiyo artik sende sürekli tepesinde ol

Benim eşim de öyle. Şu gün yaparız bugün yaparız. Ve o dediği günlerde ya işi çıkıyor ya da başka birinin işine yardım ediyor gıcık oluyorum.

Tabi düzen yapıp kadını yonlendirmen lazım erkekler gerçekten rahat bende çoğu işte eşimden yardım almak zorunda kalıyorum basının etini yedikten sora dayanamiyo artik sende sürekli tepesinde ol
Ben geçen hafta başkalarının işlerine koşturmaktan evde durmuyorsun hiç bir işimizi halledemedik dedim de haksızlık ediyormuşum ona, beni ağlattı.

Bizim evler yakın 3-5km var cat kapı gelir gider evlendigimizden beri
Bende beklemiyordum bu kadar sey yapmasını hatta en son perde parasını verirken bile baya cebelleştik yeter fazla fazla yaptın herşeyi diye de ilk torun olunca sanırım bide ogluna cok düşkün ilk annemler odayı alıcaktılar sadece eşim bişey dedimi ima ettimi bilmiyorum bi anda annemlerde arabayı alıcaklar diye geldi bana
İlk hamile kaldıgımda eşime ne sen ne ben ailemden bişey beklemicez kendimiz yapıcaz herşeyi diyip birikimde yapmaya baslamıstık yapmasalardıda zaten ne gönül koyardım ne aklımdan gecirirdim calısıyoruz sonucta cocuguda kendimize yapıyoruz
Sende öyle düşün bosver yeterince kırılganız zaten su dönemde iyice kinlenme

Ben geçen hafta başkalarının işlerine koşturmaktan evde durmuyorsun hiç bir işimizi halledemedik dedim de haksızlık ediyormuşum ona, beni ağlattı.
Senin eşin ailesine cok düşkün sanirim okuduğum kadarıyla asıl esin sana haksızlık ediyo sana yardımcı olması lazım şuan zar zor iş yapiyoz zaten her an senin için biseler yapması lazım inşallah bunu anlar canim sen sıkma canını ağlama elbet alıcaktır oda ben olsam tavır koyardım hic muhattap olmazdım sora anlardı el

Ya kizlar doktorlar fitil verirken bir tahlil vs. Yaptilar mi? Bende de akinti var. Kendi doktorum pek onemsemedi, devletteki doktor tahlil yapmadan fitil verdi. Ben de kullansam mi bilemedim.
Yok yapmadık ama iki hafta önce saglık ocagına yaptırmıstım onda lökosit yüksek cıkmıstı
İkiliydi benimki işede yaradı
Kullan derim verdiyse zararı minimumdur

Benim eşim de öyle. Şu gün yaparız bugün yaparız. Ve o dediği günlerde ya işi çıkıyor ya da başka birinin işine yardım ediyor gıcık oluyorum.
Sinir bir davranis. Yarin son gun, yarina da arkadaslar suraya cagiriyor gidelim mi diye sordu. Tepem atti.

Yok eşim kırmaz öyle beni iki kelime eder ücüncüyü susar hatta ben bazen onun yerine söylenirim
İlk beş ay bana yatırım yaptık cocuk istiyordum ama ruhen hazır değildim bedenimin değişmesine e zaten büyük seylerede para vermedik
Bi zahmet kücükleride biz alalım bosuna mı calısıyoruz modundayım :)

Oy maşallah kocaman olmus
Acaba baska bi doktora daha mı gitsen bizimkilerde asagıda ama hani simdiden sezeryan vs konusmadık hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…