Yok cnm kinlenmiyorum bi beklentimde yok ama hani hamileyim diye arada arayıp sorsun merak etsin istiyo insan sonuçta son zamanlara yaklaştık o bile yok bizimkinde bişe alsın diye değilBizim evler yakın 3-5km var cat kapı gelir gider evlendigimizden beri
Bende beklemiyordum bu kadar sey yapmasını hatta en son perde parasını verirken bile baya cebelleştik yeter fazla fazla yaptın herşeyi diye de ilk torun olunca sanırım bide ogluna cok düşkün ilk annemler odayı alıcaktılar sadece eşim bişey dedimi ima ettimi bilmiyorum bi anda annemlerde arabayı alıcaklar diye geldi bana
İlk hamile kaldıgımda eşime ne sen ne ben ailemden bişey beklemicez kendimiz yapıcaz herşeyi diyip birikimde yapmaya baslamıstık yapmasalardıda zaten ne gönül koyardım ne aklımdan gecirirdim calısıyoruz sonucta cocuguda kendimize yapıyoruz
Sende öyle düşün bosver yeterince kırılganız zaten su dönemde iyice kinlenme
Memleketine gitti bizimkideYok cnm kinlenmiyorum bi beklentimde yok ama hani hamileyim diye arada arayıp sorsun merak etsin istiyo insan sonuçta son zamanlara yaklaştık o bile yok bizimkinde bişe alsın diye değil
Allah bozmasın kimsenin huzurunu yaaYok eşim kırmaz öyle beni iki kelime eder ücüncüyü susar hatta ben bazen onun yerine söylenirim
İlk beş ay bana yatırım yaptık cocuk istiyordum ama ruhen hazır değildim bedenimin değişmesine e zaten büyük seylerede para vermedik
Bi zahmet kücükleride biz alalım bosuna mı calısıyoruz modundayım :)
Ben de öyleyim. Bacaklarım da ağrıyorGün içinde 3 4 kez adet ağrısı çekiyorum bel agrım hep var buna bide sırt agrisida eklendi
En azından bişeyler hazır olucak orası kesin :)Allah bozmasın kimsenin huzurunu yaaaynen öyle büyük şeylere para gitmeyince küçükler de göze batmamalı bi de bunlar ilk heveslerimiz ikinciye bakalım böyle fırsatımız olacak mı
Gerçekten öyle yaa bi yandan düşünüyorum da her çocukta böyle masraf yaptığımızı ömür boyu kendimize çöp alamayız heraldeEn azından bişeyler hazır olucak orası kesin :)
Olmaz valla yıkarım ortalıgı aksam taksi kullandırtırım eşime genede alırım kendimeGerçekten öyle yaa bi yandan düşünüyorum da her çocukta böyle masraf yaptığımızı ömür boyu kendimize çöp alamayız heralde
hayır alıştırmaya bakıyor. çocuğu kendi kendine yatırmaya da alıştıracaksın ki evde yalnız kaldığınızda sana iş yaptırsın. kucağa alışıcak ama kucaktan indirmemezlik yapmıcaksın. ince bi çizgi var arada. tabi bana söylemesi kolay büyük konusmak da istemiyorumBen de elimden düşürmem kızımı ama bir siling kullanıcısı ilk başladığında oh demiş bebeğim benimle, 2 elim boşta işlerimide yapabilirim biz böyle gayet iyiyiz diye düşünmüş bir süre sonra bebeğini emzirmiş salonda koltuk üzerine koymuş keyfide yerindeymiş bebeğin , annede kahvaltı yapacak bebek çığlık çığlığa katılıyor, anneden ayrılmak istemiyor.
Tamam bu her bebekte olacak belki ama slingle takılmak istiyor 7/24 kolay başladı zor bitti diye yakınmış kadın, bir blogda okumuştum. Ben o tarz ürünlere şartlanmayı düşünmüyorum o yüzden
Bizde tek çalışan var o yüzden ben biraz garanticiyim o konularda ama şimdiden kendime yatırım yaptırmaya başladımOlmaz valla yıkarım ortalıgı aksam taksi kullandırtırım eşime genede alırım kendime
Evet bana da onu verdi. Gyno lomexin. 2 gun arayla mi kullandin?Kullandım attım cöpe kabını
İki tane beyaz renk böyle badem sekeri gibi bişeydi
Canim hayirlisi olsun bende erken dogum riskinden korkuyorum bugun hep alt kisimda baski vardi pazartesi randevuya gidicem yine durumu anlatip..36.hafta gayet guzel bir hafta arkdsm 35te dogum yapti bir problem yasamadi tosbik gibi bir kizi olduKizlar bugun muayenem vardi dr um esimin bu halde oldugunu ve yasadiklarimi takip ediyor zaten ayni hastanedeyiz bugun bebek cok asagida bugun dogurtsam dogurursun dedi ve 4. Gebelik rahim delinme riskine karsi 9 agustos 12 bucukta bebegimi sezeryanla alacak 2bucuk kg olmus bu kadar sikintiya tebrik etti beni 36 arti 1 de almis olacak baya erken ama ciger gelistirici vuracakmis insallah hayirla gelsin saglikla gelsin kuvozde kalmasin aminn
Aynen birini cumartesi birini salı attırdım :)Evet bana da onu verdi. Gyno lomexin. 2 gun arayla mi kullandin?
Kayınvalidelerle muhabbet boyutunuz nasıl bilmiyorum ama alışveriş konusunda şanslıymışsınızAh o kargo parasına ödediklerimle burdan Yunanistan a tatile giderdim
Araba hala almadıgımız icin herşeyi neredeyse internetten aldım
Gecelikleri de biri internet biri dükkan biri özel dikim yaptırdım
Dedigin gibi harca harca bitmiyor
Bizim avantajımız arabasını perdesini babanesi
Yatak odası takımını ıvır zıvırını abajurunu halısını ananesi
Park yatagı ablam aldı
Biz ufak tefek ıncık cıncık kıyafetiydi kozmetigiydi hediyesiydi benim psikolojimi düzeltmesiydi (bana baya yatırım yaptık) öyle seylere harcadık
Bişey dedi mi biz cocuk icin ne harcadıkki ye baglıyorum dedigini anında yutuyor
Maşallah kilosu çok iyiymişKizlar bugun muayenem vardi dr um esimin bu halde oldugunu ve yasadiklarimi takip ediyor zaten ayni hastanedeyiz bugun bebek cok asagida bugun dogurtsam dogurursun dedi ve 4. Gebelik rahim delinme riskine karsi 9 agustos 12 bucukta bebegimi sezeryanla alacak 2bucuk kg olmus bu kadar sikintiya tebrik etti beni 36 arti 1 de almis olacak baya erken ama ciger gelistirici vuracakmis insallah hayirla gelsin saglikla gelsin kuvozde kalmasin aminn
İ şallah canımCanım aynı dertten ben de akşamın köründe doktora bile gittim nst ye aldı sancı var mı diye
bebekle iligli değil vaninal iltihap olmuş o kadar çok ki tabi ki ağrı da yapar akıntı da yapar dedi, vajinal fitilverdi kullandım hafifledi.
senin de öyledir muhetemeln, bol su iç, şekerli hamurlu şeyleri kes, belini sıcak tut, geçer eminim.
AA hadi ya heyecanlandım hayırlısı olsunKizlar bugun muayenem vardi dr um esimin bu halde oldugunu ve yasadiklarimi takip ediyor zaten ayni hastanedeyiz bugun bebek cok asagida bugun dogurtsam dogurursun dedi ve 4. Gebelik rahim delinme riskine karsi 9 agustos 12 bucukta bebegimi sezeryanla alacak 2bucuk kg olmus bu kadar sikintiya tebrik etti beni 36 arti 1 de almis olacak baya erken ama ciger gelistirici vuracakmis insallah hayirla gelsin saglikla gelsin kuvozde kalmasin aminn
Anlattım ama beyni yandıAyy çok iyiymiş yadepende çok güldüm anlatabildin mi bari
Valla bebek yukarıda tam göbek deliği in orda sürekli sertleşip duruyor geceleri bacak arama yastık koymadan uyuyamıyorum sağdan sola dönemiyorum bel ve kasık ağrım çok fazla ne bileyim son zamanlar geçmiyor gerçekten ve gğn geçtikçe ağırlaşıyor ha bunlar normal ama işte eğilip kalkarken otururken zorlanıyorum moralimi bozuyor bu durumda tabiki çok şükür bu halimize sağlıklı bş gebelik geçiriyorum o kadar da olacak ama işte neyse az kaldıZaman geçtikçe akşamları ne kadar zorlaşıyor. Benim çok agrım oluyor. Siz ne alemdesiniz? Yarin kontrolümvar. Hayırlısı...
Biran once sağlıkla geçsin insallah. Ağrıdan sizidan uykuya hasret kaldım. Ikidir gittiğimde Nstye de giriyorum bisey çıkmıyo. Sabah iyiyim gerçi akşama doğru pert oluyorum...Valla bebek yukarıda tam göbek deliği in orda sürekli sertleşip duruyor geceleri bacak arama yastık koymadan uyuyamıyorum sağdan sola dönemiyorum bel ve kasık ağrım çok fazla ne bileyim son zamanlar geçmiyor gerçekten ve gğn geçtikçe ağırlaşıyor ha bunlar normal ama işte eğilip kalkarken otururken zorlanıyorum moralimi bozuyor bu durumda tabiki çok şükür bu halimize sağlıklı bş gebelik geçiriyorum o kadar da olacak ama işte neyse az kaldı
Oyy oda kötüymüşKayınvalidelerle muhabbet boyutunuz nasıl bilmiyorum ama alışveriş konusunda şanslıymışsınız
Bizim kv gilin durumları iyi eşim bi de çalışmıyor ama bana geçen gün sen taksitle al yavaş yavaş ödersin dedi
Ama genel huyu öyle kendi kızı dopum yaptı geçen sene ona da hiçbişey almadılar doğum hediyesi bile küçük bi altın gibi bişey de takmadılar
Bizimkilerin yaş 60 ı geçmiş napcaklar okadar birikimi bilmiyorum hala da çok çalışırlar böyle şeylerde gönül almak varken komik duruma düşüyorlar
Maşallah kilosu çok iyiymiş
Küvezde kalmaya gerek duyulmaz da beraber eve dönersiniz inş
Bi süpriz olmazsa 2. bebeğimiz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?