Yok cnm kinlenmiyorum bi beklentimde yok ama hani hamileyim diye arada arayıp sorsun merak etsin istiyo insan sonuçta son zamanlara yaklaştık o bile yok bizimkinde bişe alsın diye değil

Yok cnm kinlenmiyorum bi beklentimde yok ama hani hamileyim diye arada arayıp sorsun merak etsin istiyo insan sonuçta son zamanlara yaklaştık o bile yok bizimkinde bişe alsın diye değil
Memleketine gitti bizimkide
Artık dogum yapjnca bi gelir selam verir geri dönerim dedi
Hani zaten annemle kalıcaktım anneme gidicektim ama o bunu bilmeden hani ihtiyacım olurmu vs düşünmeden kendi planını yaptı :)
Hamile oldugumu öğrenene kadarda tüm ailem dahil herkese ben bakıcam edicem diyordu simdi ben calısmadan yapamam evde duramam diye imalarda bulunuyor sürekli eşim hani bakıcaktın diyince daha cok erken doğmasına var falan demiş kapamıs konuyu
Hic biri mükemmel değil yani
Hele ilk gebeliğimi ögrendiginde ben sürekli hasta olup antibiyotikler kullanıyordum cocuk sorunlu doğmasa bari diye iki kere lönk diye böyle cümle kurdu
Yani o zaman bende keske aramasa her aradığında üzüyor diyordum mesela :)

Allah bozmasın kimsenin huzurunu yaa aynen öyle büyük şeylere para gitmeyince küçükler de göze batmamalı bi de bunlar ilk heveslerimiz ikinciye bakalım böyle fırsatımız olacak mı

hayır alıştırmaya bakıyor. çocuğu kendi kendine yatırmaya da alıştıracaksın ki evde yalnız kaldığınızda sana iş yaptırsın. kucağa alışıcak ama kucaktan indirmemezlik yapmıcaksın. ince bi çizgi var arada. tabi bana söylemesi kolay büyük konusmak da istemiyorum ama sling alırsam evde kullanmam. evde onu pusete alıştırmayı düşünüyorum

Olmaz valla yıkarım ortalıgı aksam taksi kullandırtırım eşime genede alırım kendime
Bizde tek çalışan var o yüzden ben biraz garanticiyim o konularda ama şimdiden kendime yatırım yaptırmaya başladım bizim çocuk sıkıntılardan sonra geldiği için şanslıyım eşim o yüzden bişey diyemiyo her istediğimi alıyo yapıyo yeter ki kızımı doğur sağ salim diyo

Canim hayirlisi olsun bende erken dogum riskinden korkuyorum bugun hep alt kisimda baski vardi pazartesi randevuya gidicem yine durumu anlatip..36.hafta gayet guzel bir hafta arkdsm 35te dogum yapti bir problem yasamadi tosbik gibi bir kizi oldu insallah seninde oyle olur

Kayınvalidelerle muhabbet boyutunuz nasıl bilmiyorum ama alışveriş konusunda şanslıymışsınız
Bizim kv gilin durumları iyi eşim bi de çalışmıyor ama bana geçen gün sen taksitle al yavaş yavaş ödersin dedi
Ama genel huyu öyle kendi kızı dopum yaptı geçen sene ona da hiçbişey almadılar doğum hediyesi bile küçük bi altın gibi bişey de takmadılar
Bizimkilerin yaş 60 ı geçmiş napcaklar okadar birikimi bilmiyorum hala da çok çalışırlar böyle şeylerde gönül almak varken komik duruma düşüyorlar
Maşallah kilosu çok iyiymiş
Küvezde kalmaya gerek duyulmaz da beraber eve dönersiniz inş
Bi süpriz olmazsa 2. bebeğimiz geliyor

İ şallah canım

AA hadi ya heyecanlandım hayırlısı olsun

Zaman geçtikçe akşamları ne kadar zorlaşıyor. Benim çok agrım oluyor. Siz ne alemdesiniz? Yarin kontrolümvar. Hayırlısı...
Valla bebek yukarıda tam göbek deliği in orda sürekli sertleşip duruyor geceleri bacak arama yastık koymadan uyuyamıyorum sağdan sola dönemiyorum bel ve kasık ağrım çok fazla ne bileyim son zamanlar geçmiyor gerçekten ve gğn geçtikçe ağırlaşıyor ha bunlar normal ama işte eğilip kalkarken otururken zorlanıyorum moralimi bozuyor bu durumda tabiki çok şükür bu halimize sağlıklı bş gebelik geçiriyorum o kadar da olacak ama işte neyse az kaldı

Biran once sağlıkla geçsin insallah. Ağrıdan sizidan uykuya hasret kaldım. Ikidir gittiğimde Nstye de giriyorum bisey çıkmıyo. Sabah iyiyim gerçi akşama doğru pert oluyorum...

Oyy oda kötüymüş
Yok arada hakkını yemiyim Durumu cok olmamasına ragmen elindekini sakınmaz sagolsun ama işte düşük agız cok kırıyor cümleleri bazen
Keşke almasa bişey ama bosbogazlıkta yapmasa
Eşimde bende calısıyoruz maddi durumumuz Türkiye şartlarına göre iyi birikimlerimiz var ailemde ara ara para gönderir büyük ihtiyaclarımızı karsılar falan o yüzden beni para değil ama manevi seyler daha cok mutlu ediyor
Herkes istedigini bulamıyor işte napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…