çüşş daha neler iğrençler yaaa...
bende çocuğumu 4 aylık bırakmıştım
kayınvalideme çok ağlamıştım süt sağdıkça
ama şimdi çocuğum iyi herşeyini istediğim gibi
alıyorum rahatca gezebiliyoruz özel kreşe verdim 3 yaşında
boşver benim paramı onlar vermiyor istediklerini desinler
kedi dokunamadğına mundar dermiş ya o misal tırs gelir fırs giderler:):):):)
hep dedim 2.çocuğumu bırakmıycam durumum rahatlayınca yapıcam
işe ara verirm ama olmadı dediğim gibi ne yani kötü annemiyim şuanda..

Merhaba setini aldık
İcinde hem 1 hem 2 numara ve bebek bezide var
Bi ona bak derim

merhaba seti nedir canım foto falan paylaşsanız
hangi marka..

sleepy merhaba seti diyemi geçiyor bakalım olmadı
bende sleepy düşünüyotum çünkü.

bende sleepy düşünüyorum inş.memnun kalırız
hatta kilot bezleri var ya çok hoşuma gidiyor ama güvenemyorum
çiş yaptıkça aşağa iner diye :):):):):)

Son düzenleme:
Bu cnm

Eklentiler

• 353203C8-EA79-4F39-B2C1-16657AD7C136.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 26
Şuan buz gibi denize girmeyi ne kadan çok isterdim gel gör ki 3 tarafı denizle çevrili ülkenin ankarasinda yaşıyorum yerime denize girin lutfen
Bende denizin dibinde yaşıyorum 2 tane yazlık var elimin altında gidip geliyorum ama korkudan denize giremiyorum hayat çok acımasız doktor güneşli saatlerde dışarı çıkma dedi tansiyon riskinden dolayı, soğuk denize de girme aman sakın üşütme kendini dedi. E hangi saatte gireyim ki o zaman

Bazı insanlarda empati yeteneği sıfır. Bazıları da kendi nasıl yapıyorsa o doğrudur modunda karşısındakine saygı yok. Boşver sen onları. İster ihtiyaçtan ister keyfi çalışmak isteyen çalışır, çocuğunu sefil edecek değilsin ya sende zaten ona göre tedbirlerini alırsın elbet bunu bile düşünemiyor. Çocuğu olan her kadın 2-3 sene eve kapansaydı yanmıştık. Doktora bile giderken aman kadın doktor olsun derler bi de.

he hafta sonu civile gidicem bakayım ordan bari iyimi yani
sleepy düşünüyorum zaten de iyi olmuş böyle paket olması..
mini bebek bezi nasıl birşey ama çok mu küçük işe yaramazmı ki.

Yok cnm mahalle agzı vardı hakaret etme diyorum küfürmü ediyorum diyor egoist demiş anayım diye gecinirsin demiş cahil demiş hayattaki rollerınde basarılar demiş şok oldum tepkilerine sustum bilerek yoksa seviye yerlerde yani

he hafta sonu civile gidicem bakayım ordan bari iyimi yani
sleepy düşünüyorum zaten de iyi olmuş böyle paket olması..
mini bebek bezi nasıl birşey ama çok mu küçük işe yaramazmı ki.
1 numarası 2-5 kg
2 numarası 3-6 kg diyor
İllaki kullanılır

Ben üc kutu aldım böyle benimki max 3500 doğar e zaten günde 7-10tane kullanıyor bi pakette 40 tane var

1 numarası 2-5 kg
2 numarası 3-6 kg diyor
İllaki kullanılır

Ben üc kutu aldım böyle benimki max 3500 doğar e zaten günde 7-10tane kullanıyor bi pakette 40 tane var

yok biter zaten de mini demesini anlamadım
çok mu minik acaba dedim belki prematüre doğanlar
varya onlar içindir.
3 kutu mu bende mi öyle alsam acaba.
fazla almayacaktım ama.

yok biter zaten de mini demesini anlamadım
çok mu minik acaba dedim belki prematüre doğanlar
varya onlar içindir.
3 kutu mu bende mi öyle alsam acaba.
fazla almayacaktım ama.
Mini diyor ama işte kg skalası yeni doğan icin
Ben bir aylık stok gibi düşündüm
Her pakette iki kutu hepsi 40arlı
Islak mendilide icinde daha ne olsun :)

Kizlar merhaba kalan eksiklerimi e bebekten netten alacagim bebek bezi sleepy alacagim kac numarayi kac paket almaliyim ?
Ben 1 tane merhaba bebek seti aldım içinde ıslak mendil, alt açma örtüsü, 1 numara ve 2 numara bebek bezi var. 1 numara bebek bezi 40 taneydi, bi pakette ayrıca 40 tane daha 1 numara aldım. Yani 80 tane 1 numara oldu yaklaşık 10 gün gider diye umuyorum sonra da 2 numaraya geçme ihtimali var kilo alırsa

Ne yapınca ana olunuyormuş acaba, kim için ne dogruysa ya da ne yapmak durumundaysa onu yapar, ne münasebet sen kim oluyorsun sorguluyorsun insanlarin anneliği i, çalışın kızlar ben binlerce kez pişmanım, oğlumun rahatsız dogması ve maddi anlamda rahat olmamızın etkisiyle çalışmadım ama gelin bana sorun, boşlugumu bir şekilde kendimi geliştirerek tamamlamaya çalıştım, çalışın güçlü kadın güçlü aile demek bence, mutlu kadın mutlu aile, neden biz kadınlar tüm geçmiş hayatımızı bir anda silmek zorunda kalıyoruz, niye böyle bir algı var toplumda anlayamıyorum

Mini diyor ama işte kg skalası yeni doğan icin
Ben bir aylık stok gibi düşündüm
Her pakette iki kutu hepsi 40arlı
Islak mendilide icinde daha ne olsun :)

evet bencede güzel paketmiş
bakayım ben minisi yenidoğan oluyor galiba
diğeri daha kilo alınca iyi iyi

bizim dediğimiz galiba cnm sleepy dimi...

Agzına saglık bacım
Allah saglık sıhhat versin kimse zaten bakıcıya kreşe 3-4bin vermeye meraklı değildir ama herkes bebek olduktan sonra birazda onun gelecegi icin calısmıyor mu zaten
Rabbim herkese empati yeteneği versin

evet bencede güzel paketmiş
bakayım ben minisi yenidoğan oluyor galiba
diğeri daha kilo alınca iyi iyi

bizim dediğimiz galiba cnm sleepy dimi...
Aynısı aynısı bicogumuz onu aldık :)
Bi ben fazla aldım galiba ama 3 kutuda her pakette 40*2 derken 240 anca bir ay oluyor
Her dk gidip bez alamam veya aldıramam belki ilk ay annemde kalıcam cunku

ilk etapta islak mendil kullanmicam pamuk ve su dusunuyorum bezi 1ve 2 numara alayim o halde.. 40li yetmez diye dusundum bende..arkadasin dedigi gibi 80li alirim

ilk etapta islak mendil kullanmicam pamuk ve su dusunuyorum bezi 1ve 2 numara alayim o halde.. 40li yetmez diye dusundum bende..arkadasin dedigi gibi 80li alirim
Evde kullanmazsın ama dısarda ıslak mendil kullanırsın illaki
Merhaba setlerine yinede bi bak derim aynı paraya geliyor sonucta

Ben bu hafta bir de lustral kullanmaya başladım kızlar.gebelikten önce anksiyete sebebiyle kullanıyordum gebelikte iyi kötü idare ettim ama 8.aya girerken nuksetti.Çok şükür hiç bir problemim yok ama işte sürekli endişe hali fln.Psikiyatriste özellikle sordum bir sey olmaz değil mi diye zaten ilk zamanlar verilmiyormus çocuk yeni gelişmeye başladığı için.Hatta emzirirken kullanilir mi dedim ona da evet tabiki dedi.Kadindogumcuya da soracağım pzts randevum var.Allah a emanet sağ salim kucaklarımiza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…