Ay iğrenc ya
Baska bir topicte hamilemiyim diye soran bi kadının pedinin fotografını paylasmasını gördüm az önce
Burada gercekten o kadar değişik cesit cesit insan var ki aklım almıyor
Dünde biri bana cocugumu 6 aylıkken bakıcıya vericem diye dünya hakaret edip sende dogurdun diye anayım diye gecinirsin gibi bişeyler yazmıstı
En elitinden en varoşuna burada her karakterden kadın oldugunu yazdıgını unutuyorum bazen
Buda benim iç döküşüm olsun
Merhaba setini aldık
İcinde hem 1 hem 2 numara ve bebek bezide var
Bi ona bak derim
Canim yenidogan yada 1 numara diye geciyor ama bence stok yapma bi paket al. Çünkü bebeğin cildine bakarsin yaramaz. Biz kizlarla merhaba paketi aldik icinde yenidogan bezi sonra bi boy bezi alt acma bezi ve islak mendilli bi kofreydi. Sleepy merhaba seti yaz belki internette cikar hala satan vardir. 60 tl civari rakamlara aldık kofreyi. Bi çoğumuz öyle yapti denemek için güzel bi paket
Ben Sleepy Naturel 1 numara aldım, 2'li pakette 80 adet var. Memnun kalırmıyım, bebeğim alerji pişik vs olur mu tam emin olmadığım için çok fazla almadım. İnternetten sipariş verdim bir günde geldi zaten. O yüzden duruma bakar ona göre alırım diye düşündüm.
Bu cnmçüşş daha neler iğrençler yaaa...
merhaba seti nedir canım foto falan paylaşsanız
hangi marka..
sleepy merhaba seti diyemi geçiyor bakalım olmadı
bende sleepy düşünüyotum çünkü.
bende sleepy düşünüyorum inş.memnun kalırız
hatta kilot bezleri var ya çok hoşuma gidiyor ama güvenemyorum
çiş yaptıkça aşağa iner diye :):):):):)
Bende denizin dibinde yaşıyorum 2 tane yazlık var elimin altında gidip geliyorum ama korkudan denize giremiyorumŞuan buz gibi denize girmeyi ne kadan çok isterdimgel gör ki 3 tarafı denizle çevrili ülkenin ankarasinda yaşıyorum yerime denize girin lutfen
Bazı insanlarda empati yeteneği sıfır. Bazıları da kendi nasıl yapıyorsa o doğrudur modunda karşısındakine saygı yok. Boşver sen onları. İster ihtiyaçtan ister keyfi çalışmak isteyen çalışır, çocuğunu sefil edecek değilsin ya sende zaten ona göre tedbirlerini alırsın elbet bunu bile düşünemiyor. Çocuğu olan her kadın 2-3 sene eve kapansaydı yanmıştık. Doktora bile giderken aman kadın doktor olsun derler bi de.Yok benimki keyfi oldugu icin bebekten önemlimiymiş uzmanlar bile iki yıl basında durun diyormus ne cahilmişim vs resmen bir paragraf hakaret edip durmus sustum bilerek seviyesine düşmeyeyim diye tabi bana yardırırken calısmak zorunda olan kadınların hislerini de acımasızca eleştirdi haberi yok ama bugun ki gördügüm kanlı pedden sonra bir kez daha ne kadar cesit cesit insan var onu hatırlamıs oldum
Bu cnm
Civil Bebek ve Çocuk Mağazaları - Civilim.com
Bebek ve çocuklarınız için aradığınız tüm ürünler en uygun fiyat fırsatı ve yepyeni kampanyalarla hızlı alışverişin adresi Civilim.com’da!www.civilim.com
Yok cnm mahalle agzı vardı hakaret etme diyorum küfürmü ediyorum diyor egoist demiş anayım diye gecinirsin demiş cahil demiş hayattaki rollerınde basarılar demiş şok oldum tepkilerine sustum bilerek yoksa seviye yerlerde yaniBazı insanlarda empati yeteneği sıfır. Bazıları da kendi nasıl yapıyorsa o doğrudur modunda karşısındakine saygı yok. Boşver sen onları. İster ihtiyaçtan ister keyfi çalışmak isteyen çalışır, çocuğunu sefil edecek değilsin ya sende zaten ona göre tedbirlerini alırsın elbet bunu bile düşünemiyor. Çocuğu olan her kadın 2-3 sene eve kapansaydı yanmıştık. Doktora bile giderken aman kadın doktor olsun derler bi de.
1 numarası 2-5 kghe hafta sonu civile gidicem bakayım ordan bari iyimi yani
sleepy düşünüyorum zaten de iyi olmuş böyle paket olması..
mini bebek bezi nasıl birşey ama çok mu küçük işe yaramazmı ki.
1 numarası 2-5 kg
2 numarası 3-6 kg diyor
İllaki kullanılır
Ben üc kutu aldım böyle benimki max 3500 doğar e zaten günde 7-10tane kullanıyor bi pakette 40 tane var
Mini diyor ama işte kg skalası yeni doğan icinyok biter zaten de mini demesini anlamadım
çok mu minik acaba dedim belki prematüre doğanlar
varya onlar içindir.
3 kutu mu bende mi öyle alsam acaba.
fazla almayacaktım ama.
Ben 1 tane merhaba bebek seti aldım içinde ıslak mendil, alt açma örtüsü, 1 numara ve 2 numara bebek bezi var. 1 numara bebek bezi 40 taneydi, bi pakette ayrıca 40 tane daha 1 numara aldım. Yani 80 tane 1 numara oldu yaklaşık 10 gün gider diye umuyorum sonra da 2 numaraya geçme ihtimali var kilo alırsaKizlar merhaba kalan eksiklerimi e bebekten netten alacagim bebek bezi sleepy alacagim kac numarayi kac paket almaliyim ?
Direk şikayet etseydin, vay terbiyesiz vayYok cnm mahalle agzı vardı hakaret etme diyorum küfürmü ediyorum diyor egoist demiş anayım diye gecinirsin demiş cahil demiş hayattaki rollerınde basarılar demiş şok oldum tepkilerine sustum bilerek yoksa seviye yerlerde yani
Evet sen paylaştın diye bende notlarıma eklemiştim sorayım diye. Sormadan ilk cümlesi bunu bırakıyoruz kesinlikle unutma dedi eşimi de tembihledi. Bu arada ben en son gittiğimde fiyata çocuğun testlerinin de dahil olduğunu öğrendim. İşitme testi ve bi iki test saydı bunlar rakama dahil dedi 5bine yakın bi rakam 4kusur dedi işte. Epidural istersem ekstra 700 tl dha ödemem gerekirmiş. Bi sonraki kontrolum bayramdan hemen önce o zaman sorucam epidural ve genelin zararlarını yararlarını ona göre ben epiduralciyim fakat hicbi bilgim yok sadece
Ne yapınca ana olunuyormuş acaba, kim için ne dogruysa ya da ne yapmak durumundaysa onu yapar, ne münasebet sen kim oluyorsun sorguluyorsun insanlarin anneliği i, çalışın kızlar ben binlerce kez pişmanım, oğlumun rahatsız dogması ve maddi anlamda rahat olmamızın etkisiyle çalışmadım ama gelin bana sorun, boşlugumu bir şekilde kendimi geliştirerek tamamlamaya çalıştım, çalışın güçlü kadın güçlü aile demek bence, mutlu kadın mutlu aile, neden biz kadınlar tüm geçmiş hayatımızı bir anda silmek zorunda kalıyoruz, niye böyle bir algı var toplumda anlayamıyorumAy iğrenc ya
Baska bir topicte hamilemiyim diye soran bi kadının pedinin fotografını paylasmasını gördüm az önce
Burada gercekten o kadar değişik cesit cesit insan var ki aklım almıyor
Dünde biri bana cocugumu 6 aylıkken bakıcıya vericem diye dünya hakaret edip sende dogurdun diye anayım diye gecinirsin gibi bişeyler yazmıstı
En elitinden en varoşuna burada her karakterden kadın oldugunu yazdıgını unutuyorum bazen
Buda benim iç döküşüm olsun
Mini diyor ama işte kg skalası yeni doğan icin
Ben bir aylık stok gibi düşündüm
Her pakette iki kutu hepsi 40arlı
Islak mendilide icinde daha ne olsun :)
Ben 1 tane merhaba bebek seti aldım içinde ıslak mendil, alt açma örtüsü, 1 numara ve 2 numara bebek bezi var. 1 numara bebek bezi 40 taneydi, bi pakette ayrıca 40 tane daha 1 numara aldım. Yani 80 tane 1 numara oldu yaklaşık 10 gün gider diye umuyorum sonra da 2 numaraya geçme ihtimali var kilo alırsa
Agzına saglık bacımNe yapınca ana olunuyormuş acaba, kim için ne dogruysa ya da ne yapmak durumundaysa onu yapar, ne münasebet sen kim oluyorsun sorguluyorsun insanlarin anneliği i, çalışın kızlar ben binlerce kez pişmanım, oğlumun rahatsız dogması ve maddi anlamda rahat olmamızın etkisiyle çalışmadım ama gelin bana sorun, boşlugumu bir şekilde kendimi geliştirerek tamamlamaya çalıştım, çalışın güçlü kadın güçlü aile demek bence, mutlu kadın mutlu aile, neden biz kadınlar tüm geçmiş hayatımızı bir anda silmek zorunda kalıyoruz, niye böyle bir algı var toplumda anlayamıyorum
Aynısı aynısı bicogumuz onu aldık :)evet bencede güzel paketmiş
bakayım ben minisi yenidoğan oluyor galiba
diğeri daha kilo alınca iyi iyi
bizim dediğimiz galiba cnm sleepy dimi...
ilk etapta islak mendil kullanmicam pamuk ve su dusunuyorum bezi 1ve 2 numara alayim o halde.. 40li yetmez diye dusundum bende..arkadasin dedigi gibi 80li alirimBen 1 tane merhaba bebek seti aldım içinde ıslak mendil, alt açma örtüsü, 1 numara ve 2 numara bebek bezi var. 1 numara bebek bezi 40 taneydi, bi pakette ayrıca 40 tane daha 1 numara aldım. Yani 80 tane 1 numara oldu yaklaşık 10 gün gider diye umuyorum sonra da 2 numaraya geçme ihtimali var kilo alırsa
Evde kullanmazsın ama dısarda ıslak mendil kullanırsın illakiilk etapta islak mendil kullanmicam pamuk ve su dusunuyorum bezi 1ve 2 numara alayim o halde.. 40li yetmez diye dusundum bende..arkadasin dedigi gibi 80li alirim
Evet evetevet bencede güzel paketmiş
bakayım ben minisi yenidoğan oluyor galiba
diğeri daha kilo alınca iyi iyi
bizim dediğimiz galiba cnm sleepy dimi...
Tamamdir onlarada bir bakayim sagolEvde kullanmazsın ama dısarda ıslak mendil kullanırsın illaki
Merhaba setlerine yinede bi bak derim aynı paraya geliyor sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?