Anksiyete mi var
Ben malum o kadar cok ilaç iciyorum ki bazen cok uykusuz kaldıgımda bi kasık pasiflorayıda yuvarlıyorum

İlacının ismini bilmiyorum ama bipolar rahatsızlığı olan bi arkadaşım da hamileliğin ilerleyen aylarında ilaçlarını kullandı, doktor gebelikten dolayı düşük doz ayarladı. Bebişi sapasağlam doğdu hiç merak etme sonuçta doktorlar durum değerlendirmesi yapıp veriyor bu ilaçları

Bende de gebelik kolestazı çıktı. Hadi hayırlı olsun. Ne kadar antin kuntin gebelik hastalığı varsa çıkıyor bu kız erken gelmek için çıkartıyor bu hastalıkları galiba bana. Aranızda şiddetli kuru kaşıntısı olan varsa ihmal etmesin alt, ast, ggt baktırsın tedbiren. Özellikle akşamlar kaşıntı yapıyor. Bende saf saf yakarcalardan, sivri sineklerden filan kaşınıyorum sanıyordum

Vaktiyle hazırla canım, ne olur ne olmaz bundan sonra tetikte olmalıyız

Benimde ayaklarimda olmustu ama gecti kremlerle..vucudunda mi?

Göbegim kasınıyor arada ama o genişlemeden dolayı diye düşünüyorum
Ne olucak peki simdi neden olurmus

Kremleri arttır. Çatlarken kasinabiliyo
Valla catlayacaksa catlayacak artık cok düzensiz kullanıyorum kremleri unutuyorum hep bi duş sonrası bebe yagı rutinim var o kadar
Deli gibi kremlenenler yağlananlar, catlak önleyici kullananlarda catladı genetik olduğuna inanıyorum :)

Ben civilden aldım gidip kendim verdim siparişi internet sitesinden daha uyguna geldi hatta yakında varsa gidip bakabilirsin markasında aynı hicbir farkı yok yanlış hatırlamıyosam 1100 galiba fiyatida
Bende aldim canim 1300 TL verdi sanirim Esim,yanlis hatirlamiyorsak.iyi günlerde kullanalim:)

Geçmiş olsun canım. Dikkatli ol sende tansiyon da var. Sıcaklarda dolaşma. Bebeğine kilo aldıracak şeyler yemeye çalış. Ağustos grubunda senin gibi tansiyon ve kolestaz çıkan birisi doğum yaptı geçenlerde. Aklına takılan varsa sormak istersin diye düşündüm. Adını hatırlamıyorum ama gruba yazarsan çıkar. İnşallah vaktinde sağlıkla gelir yavrun

Çok geçmiş olsun

Ay bide cekmiş fotosunu
yesilus çok pratik bir şeye benziyor gerçekten, ben 42 bedenim büyük boy aldım. Bir paket aldım Migros indiriminden, acaba kullanabilecek miyim önce göreyim dedim, gerekirse yine alınır. Arkadaşım işk hafta sadece depend kullanmış, normal doğum çok kanaması olmuş. Orkid gece extra aldım 20'li 3 paket de, onlar da indirimdeydi Migros'ta geçen hafta aldım. Ay bakalım nasıl olacak o günler

Kızlarrrr yardımınıza ihtiyacım var
Ben halımı ördürmüştüm bilen hatırlayan vardır
Geldi cok güzel olmus lakin söyle bi sıkıntı var odada L seklinde bosluk oldugu icin kuzu tek bir kısmı doldurdu
Diğer kısıma yine aynı ördürdügüm kuzu kadar bişey ördürmem lazım
İkinci kuzu fazla mı olur veya kuzu yanına hangi hayvan veya figür yaptırabilirim bana bi destek olun akıl verin :)

Eklentiler

• D8E9A70B-2811-4A5B-B94C-841FC2E77990.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 92
Öncelikle çok tatlı olmuş kuzu. Sonraaa bence başka bi şeye gerek yok. Kuzunun kafasını beşiğe doğru çevir başka bir şeye gerek yok. Böyle halısız daha güzel, başka birşey daha eklersen güzel durmaz. Eğitimdeki hemşire bebeğin etrafında yün ve peluş bulundurmayın dedi bir de. Ne kadar uzağında o kadar iyi.

Yok yün veya peluş değil bildigin penyeden tişört gibi ipler var ondan örmüş
Ya onuda denedim ama bu sefer her yerden ufaklı bosluk kalıyor gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…