Göbegim kasınıyor arada ama o genişlemeden dolayı diye düşünüyorum
Ne olucak peki simdi neden olurmus
Göbek kaşıntısı gerginlikten canım aman kremlerini, yağlarını ihmal etme çatlamasın. Hamilelikten olurmuş, az görülürmüş beni buldu bi ilacı varmış ara ara zor bulduk şimdi ilaçla değerlerin düşmesi lazım düşmezse 36 da sezeryan yolları görünür ben eylülde gelsin istiyorum bebiş ama benim kız erken gelmek için her yolu zorluyor. Bütün şehir dışındaki akrabalar tatil için burdalar eylülde dağılacak herkes o yüzden eylülde olmalı bu bebiş yoksa bi sürü insan eve toplaşır ben daha hastaneden çıkar çıkmaz.

Allahımmmm neler hesaplıyoruz
Bende de var böyle seyler
Bayramda gelirse herkes tatilde olur olmaz falan diye kendi kendime kuruyorum

Avuç içi, kol, bacak olmak üzere tüm vücut. Bi de idrarda koyulaşma da oldu. Sende geçtiyse kolestaz değildir zaten.
Cok gecmis olsun bende kasindim hamilelikle alakaliydi ama sadece parmaklarda falan oldu cok zor..insallah hemen gecer

Sağol canım. Aaa kim acaba girip bi bakayım. Ya çok şükür bebeğin kilosu, boyu vs 2 haftaya yakın önden gidiyor. O bari avantaj sağlar erken doğum vs olacak olursa ama 36yı bi atlatsam süper olacak. Kuvez yüzü görmeden alıp kızımı evime gideyim.

Harika olmuş canım güle güle kullanın. Bence de başka bişey ördürme kuzuyu çevirip biraz ortala

Allahımmmm neler hesaplıyoruz
Bende de var böyle seyler
Bayramda gelirse herkes tatilde olur olmaz falan diye kendi kendime kuruyorum
Evdeki hesap çarşıya uymuyor ya benim yanımda refakatçi olacak insan bile yok eşimden başka bi de misafirle nasıl ilgilenicem, ama eşim nasıl gelmeyeyim derim ben der kesin. Kim naparsa yapsın ben kızıma konsantre olucam

Gecmis olsun inş sağlıkla gelsin bebişiniz

Çok geçmiş olsun canım benim
Bi şey olmaz inş anksiyete çok sıkıcı bi durum ya bi ara ben de çok çektim
Kullanınca rahatlarsın

ShinSeGi sana da çok geçmiş olsun ya
Allah allah yine farkedilmiş onun da önüne geçilmezse sıkıntı oluyormuş
İlacı da bulmuşsunuz bişeycik olmaz inş

@honey bunch çok güzel olmuş halın
Kendi tek başına göz dolduran bi halı yanına bişey yaptırcaksan hayvan figürü karışık durabilir
Onu kapatmicak bişey olsun
Belki bulut şeklinde bişey ördürebilirsin
Şunun gibi

Eklentiler

• AFD05F78-7C5E-4C9E-AF49-D42A7B8CB4E4.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 33
Gecmis olsun inş sağlıkla gelsin bebişiniz
Çok teşekkür ederim kızlar.

Geçmiş olsun canım kaşıntı kötü karaciğerlere bakiyolar dimi

Hali cok tatlı olmuş tek başına kalsa daha iyi olur sanırım boşluk olan yerler bos kalabilir bence

Kızlar benim yüzümün bi tarafında kırmızı noktalar oluştu hamilelikten dolayı mı başka bişeyden mi bilmiyorum sadece sağ tarafta var ve yeni farkettim sanki gittikçe çoğalıyor karaciğerle ilgili bişey olabilir diyolar küçükken hepatit geçirmişim bi alakası olabilir mi acaba

Canim senin doktorun kimdi. Dogumu nerede yapacaksin
Doktorum üniversite hastanesinde ceyda hanım orada sezeryan olacağım bu 3. Sezeryanım . Siz de balıkesirde oturuyordunuz galiba dimi? Sizin doktorunuz kim? Hangi hastane ?

Canım öyle bi şüphen varsa doktoruna söyle veya aile hekimine söyle gerekli testleri yaparlar

Yok yün veya peluş değil bildigin penyeden tişört gibi ipler var ondan örmüş
Ya onuda denedim ama bu sefer her yerden ufaklı bosluk kalıyor gibi geldi
Kalsın canım arada farklı bir halı da serersin mevsimine göre. Bizim gözümüz alışmış her yer halı olsun ama hiç gerek yok aslında halısız evler moda şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…