Göbek kaşıntısı gerginlikten canım aman kremlerini, yağlarını ihmal etme çatlamasın. Hamilelikten olurmuş, az görülürmüş beni buldu bi ilacı varmış ara ara zor bulduk şimdi ilaçla değerlerin düşmesi lazım düşmezse 36 da sezeryan yolları görünür ben eylülde gelsin istiyorum bebiş ama benim kız erken gelmek için her yolu zorluyor. Bütün şehir dışındaki akrabalar tatil için burdalar eylülde dağılacak herkes o yüzden eylülde olmalı bu bebiş yoksa bi sürü insan eve toplaşır ben daha hastaneden çıkar çıkmaz.
Göbek kaşıntısı gerginlikten canım aman kremlerini, yağlarını ihmal etme çatlamasın. Hamilelikten olurmuş, az görülürmüş beni buldu bi ilacı varmış ara ara zor bulduk şimdi ilaçla değerlerin düşmesi lazım düşmezse 36 da sezeryan yolları görünür ben eylülde gelsin istiyorum bebiş ama benim kız erken gelmek için her yolu zorluyor. Bütün şehir dışındaki akrabalar tatil için burdalar eylülde dağılacak herkes o yüzden eylülde olmalı bu bebiş yoksa bi sürü insan eve toplaşır ben daha hastaneden çıkar çıkmaz.
Geçmiş olsun canım. Dikkatli ol sende tansiyon da var. Sıcaklarda dolaşma. Bebeğine kilo aldıracak şeyler yemeye çalış. Ağustos grubunda senin gibi tansiyon ve kolestaz çıkan birisi doğum yaptı geçenlerde. Aklına takılan varsa sormak istersin diye düşündüm. Adını hatırlamıyorum ama gruba yazarsan çıkar. İnşallah vaktinde sağlıkla gelir yavrun
Sağol canım. Aaa kim acaba girip bi bakayım. Ya çok şükür bebeğin kilosu, boyu vs 2 haftaya yakın önden gidiyor. O bari avantaj sağlar erken doğum vs olacak olursa ama 36yı bi atlatsam süper olacak. Kuvez yüzü görmeden alıp kızımı evime gideyim.
Kızlarrrr yardımınıza ihtiyacım var
Ben halımı ördürmüştüm bilen hatırlayan vardır
Geldi cok güzel olmus lakin söyle bi sıkıntı var odada L seklinde bosluk oldugu icin kuzu tek bir kısmı doldurdu
Diğer kısıma yine aynı ördürdügüm kuzu kadar bişey ördürmem lazım
İkinci kuzu fazla mı olur veya kuzu yanına hangi hayvan veya figür yaptırabilirim bana bi destek olun akıl verin :)
Evdeki hesap çarşıya uymuyor ya benim yanımda refakatçi olacak insan bile yok eşimden başka bi de misafirle nasıl ilgilenicem, ama eşim nasıl gelmeyeyim derim ben der kesin. Kim naparsa yapsın ben kızıma konsantre olucam
Bende de gebelik kolestazı çıktı. Hadi hayırlı olsun. Ne kadar antin kuntin gebelik hastalığı varsa çıkıyor bu kız erken gelmek için çıkartıyor bu hastalıkları galiba bana. Aranızda şiddetli kuru kaşıntısı olan varsa ihmal etmesin alt, ast, ggt baktırsın tedbiren. Özellikle akşamlar kaşıntı yapıyor. Bende saf saf yakarcalardan, sivri sineklerden filan kaşınıyorum sanıyordum
Ben bu hafta bir de lustral kullanmaya başladım kızlar.gebelikten önce anksiyete sebebiyle kullanıyordum gebelikte iyi kötü idare ettim ama 8.aya girerken nuksetti.Çok şükür hiç bir problemim yok ama işte sürekli endişe hali fln.Psikiyatriste özellikle sordum bir sey olmaz değil mi diye zaten ilk zamanlar verilmiyormus çocuk yeni gelişmeye başladığı için.Hatta emzirirken kullanilir mi dedim ona da evet tabiki dedi.Kadindogumcuya da soracağım pzts randevum var.Allah a emanet sağ salim kucaklarımiza alalım inşallah
ShinSeGi
sana da çok geçmiş olsun ya
Allah allah yine farkedilmiş onun da önüne geçilmezse sıkıntı oluyormuş
İlacı da bulmuşsunuz bişeycik olmaz inş
@honey bunch çok güzel olmuş halın
Kendi tek başına göz dolduran bi halı yanına bişey yaptırcaksan hayvan figürü karışık durabilir
Onu kapatmicak bişey olsun
Belki bulut şeklinde bişey ördürebilirsin
Şunun gibi
ShinSeGi
sana da çok geçmiş olsun ya
Allah allah yine farkedilmiş onun da önüne geçilmezse sıkıntı oluyormuş
İlacı da bulmuşsunuz bişeycik olmaz inş
@honey bunch çok güzel olmuş halın
Kendi tek başına göz dolduran bi halı yanına bişey yaptırcaksan hayvan figürü karışık durabilir
Onu kapatmicak bişey olsun
Belki bulut şeklinde bişey ördürebilirsin
Şunun gibi
Bende de gebelik kolestazı çıktı. Hadi hayırlı olsun. Ne kadar antin kuntin gebelik hastalığı varsa çıkıyor bu kız erken gelmek için çıkartıyor bu hastalıkları galiba bana. Aranızda şiddetli kuru kaşıntısı olan varsa ihmal etmesin alt, ast, ggt baktırsın tedbiren. Özellikle akşamlar kaşıntı yapıyor. Bende saf saf yakarcalardan, sivri sineklerden filan kaşınıyorum sanıyordum
Kızlarrrr yardımınıza ihtiyacım var
Ben halımı ördürmüştüm bilen hatırlayan vardır
Geldi cok güzel olmus lakin söyle bi sıkıntı var odada L seklinde bosluk oldugu icin kuzu tek bir kısmı doldurdu
Diğer kısıma yine aynı ördürdügüm kuzu kadar bişey ördürmem lazım
İkinci kuzu fazla mı olur veya kuzu yanına hangi hayvan veya figür yaptırabilirim bana bi destek olun akıl verin :)
Kızlar benim yüzümün bi tarafında kırmızı noktalar oluştu hamilelikten dolayı mı başka bişeyden mi bilmiyorum sadece sağ tarafta var ve yeni farkettim sanki gittikçe çoğalıyor karaciğerle ilgili bişey olabilir diyolar küçükken hepatit geçirmişim bi alakası olabilir mi acaba
Doktorum üniversite hastanesinde ceyda hanım orada sezeryan olacağım bu 3. Sezeryanım . Siz de balıkesirde oturuyordunuz galiba dimi? Sizin doktorunuz kim? Hangi hastane ?
Kızlar benim yüzümün bi tarafında kırmızı noktalar oluştu hamilelikten dolayı mı başka bişeyden mi bilmiyorum sadece sağ tarafta var ve yeni farkettim sanki gittikçe çoğalıyor karaciğerle ilgili bişey olabilir diyolar küçükken hepatit geçirmişim bi alakası olabilir mi acaba
Kalsın canım arada farklı bir halı da serersin mevsimine göre. Bizim gözümüz alışmış her yer halı olsun ama hiç gerek yok aslında halısız evler moda şimdi.