Ya işte oda olmayabilir biliyormusun
Gamsızlık seviyen ne derece bilmiyorum ama gelenlede bi sekilde ilgileniyorsun
Zor yorucu bi sürec

Valla aklımdan bulut gecti benimde olabilir mi diye :)

Sağol canım. Evet yaa ister istemez kaşınıyorum yara oldu olacak her yerim alt, ast, ggt değerlerine baktırdım karaciğerle alakalı evet
Çok geçmiş olsun canım, bunu da atlatırsın evelallah. Benim kullandığım antibiyotik de ürtiker yapmış bir çok kişiyi. Ben ürtikerden bir sene çektim bilirim ne zor bir şeydir kaşıntı. Allah yardımcın olsun, bir an önce geçsin gitsin

Harika olmuş canım güle güle kullanın. Bence de başka bişey ördürme kuzuyu çevirip biraz ortala
Hali cok tatlı olmuş tek başına kalsa daha iyi olur sanırım boşluk olan yerler bos kalabilir bence

Genel yorum bişey ekleme diye oldu ama gercekten alısmısım halı koymaya her yere ondan fazla bosluk kalıyor gibi gözüm bi alıssa belki sevicemde böyle

Kalsın canım arada farklı bir halı da serersin mevsimine göre. Bizim gözümüz alışmış her yer halı olsun ama hiç gerek yok aslında halısız evler moda şimdi.
Aynen kaynanamın evi öyle neredeyse hic halı yok gibi banada cıplak kalmıs sanki kuru temizlemeye vermişler gibi geliyor
Nasıl bi halı canavarıysam kabullenemiyorum evin bos olması fikrini

H honey bunch ben de şöyle düşündüm kuzunun gövdesi var ya beyaz
Aynı ondan bir gövde daha örebilir aynı kişi
Hem ikisi takım gibi durur
Bir kuzu da olursa karışık olur ama sadece gövde de bulut gibi hem de tek elden çıkmış olacağı için şık olur

Kızlar hastaneye kaç takım pijama götüreceksiniz? Ben gecelik sabahlık ve alt üst pijama aldım bir set. Geceliği ilk doğumdan çıkınca giyicem sanırım, pijama takımı daha güzel durdu üstümde, onu da ertesi sabah fotoğraf çekiminde giymek istiyorum. Bunun dışında bir takım iç göstermeyen hafif spor bi pijama takımı beğendim ama almadım daha. Ya bunların dışında bir geceliğe daha ihtiyaç olur mu? Abartmış mı olurum. 4 lü setim ekru dantelli, sabahlıksız özellikle geceliği iç gösteriyor, sabahlığı da hiç beğenmedim biraz bol. Bir gecelik daha alayım mı lazım olur mu, çünkü bir takımı sadece fotoğraf çekimine ayırıcam dediğim gibi.

Aynen kaynanamın evi öyle neredeyse hic halı yok gibi banada cıplak kalmıs sanki kuru temizlemeye vermişler gibi geliyor
Nasıl bi halı canavarıysam kabullenemiyorum evin bos olması fikrini
Ben de halıyı yıkamaya versem paspas seriyorum Oturma odamla mutfağımın yedek halıları da var

Bulut gibi bişey benimde aklıma yatan oydu ama baska hayvanda olabilir mi diyede düşünmedim değil :)
İnek abartı olur civciv falan uymaz
En iyisi bi süre bekleyip gözüm alısacakmı bakmak sonrasındada bulut almak sanırım

hayvan olucaksa kelebek bence
bulut
ve çiçek
bu arada harika olmuş ama ben biraz renkli bi karakterim sanırım yeşil istiyo sanki

Ya işte oda olmayabilir biliyormusun
Gamsızlık seviyen ne derece bilmiyorum ama gelenlede bi sekilde ilgileniyorsun
Zor yorucu bi sürec
Valla bizde zorunlu sebeplerden 3 haftalıkken eltime gittik (ben gitmek istemedim ama hem eşim hem kaynım zorladı ). O şehre başka bişey için gitmiştik, eşim gitmezsek ayıp olur hem tekrar uçak parası vermeyelim vs diye götürdü. Sadece 2 gün kaldık. Ben yemek, bulaşık, süpürge vs herşeyi yaptım. Eltimin annesi de vardı o da eltime bebekle ilginlendi. Normalde de aramız çok iyidir ama kız haklı olarak kızdı herhalde bize. Bi gidene kadar bebeği alıp yatak odasına kapandı, surat asık modda. Çok pişman olmuştum gittiğime.

Olaki aynı duruma düşersem ben de aynısını yaparım, alırım kızımı geçerim yatak odasına. Ağrım var, halsizim, bebek devamlı emiyor vs... Bir gün önce doğum yapmış halde benden hizmet beklenmez zaten herhalde. Hepsini çok seviyorum ama böyle konularda ince düşünceli değiller malesef evliliğin ilk yıllarında kafama çok takardım ama artık daha relaksım. Olduğu kadar olmadığı kader deyip öyle hazırlık yapıyorum.

Sağol canım inşallah ama sanırım doğuma kadar geçmiyormuş sadece ilaçla hafifliyormuş.

Ben almayı düşünüyorum canım ama daha uygun fiyatlı sonra da günlük kullanabileceğim birşey alıcam ama daha ona konsantre olamadım 3.bir pijama/gecelik belki giyilmeyecek bile ama yedek almakta fayda var. Benim evim hastaneye çok uzak, olaki ihtiyaç olursa eşime evden git bana gecelik getir demeyeyim küfür gibi olur

Ben bi gecelik bide alt üst sabahlikli takım koydum yeter die dusundum

Buna bayıldım ama tekrardan bu kadar masraf yapasım yok, diğer seti komple bu fiyata aldım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…