Yengem (abimin eşi) doğum yaptığında biz de annemle kalmıştık, kendi annesi de yanındaydı hem de ameliyatıydı, enfeksiyondan ameliyat olmuştu. abisinin eşi resmen ameliyatlı kadını getirip atmıştı. Abim gece vardiyasında olduğu için doğuma bir hafta kala beni almışlardı zaten onlarda kalıyordum, annem de şekerden hastalanınca başka bakacak kimse olmadığı için o da yanımıza geldi, arada doktora götürdük, o sırada doğum oldu bir kaç gün daha kaldık annemin doktor işleri bitene kadar, nasip işte. Normalde köyde oturuyorduk. Yazık kadının ilk doğumunda böyle olmuş düşününce onu da anlıyorum şimdi, surat yapmış mıydı bilmiyorum ama ben çok daralmıştım, demek ki hissettirmiş.Valla bizde zorunlu sebeplerden 3 haftalıkken eltime gittik (ben gitmek istemedim ama hem eşim hem kaynım zorladı). O şehre başka bişey için gitmiştik, eşim gitmezsek ayıp olur hem tekrar uçak parası vermeyelim vs diye götürdü. Sadece 2 gün kaldık. Ben yemek, bulaşık, süpürge vs herşeyi yaptım. Eltimin annesi de vardı o da eltime bebekle ilginlendi. Normalde de aramız çok iyidir ama kız haklı olarak kızdı herhalde bize. Bi gidene kadar bebeği alıp yatak odasına kapandı, surat asık modda. Çok pişman olmuştum gittiğime.
Olaki aynı duruma düşersem ben de aynısını yaparım, alırım kızımı geçerim yatak odasına. Ağrım var, halsizim, bebek devamlı emiyor vs... Bir gün önce doğum yapmış halde benden hizmet beklenmez zaten herhalde. Hepsini çok seviyorum ama böyle konularda ince düşünceli değiller malesefevliliğin ilk yıllarında kafama çok takardım ama artık daha relaksım. Olduğu kadar olmadığı kader deyip öyle hazırlık yapıyorum.
Arkadaşım üç tane alt kullanmış çok kanaması olmuş, bir takım evdekilerden götür dedi ama bilemedim, tek alt olabilir aslında yedek, yanında bir tişörtle.Ben almayı düşünüyorum canım ama daha uygun fiyatlı sonra da günlük kullanabileceğim birşey alıcam ama daha ona konsantre olamadım3.bir pijama/gecelik belki giyilmeyecek bile ama yedek almakta fayda var. Benim evim hastaneye çok uzak, olaki ihtiyaç olursa eşime evden git bana gecelik getir demeyeyim küfür gibi olur
Aile hekimine söyleyeyim o zaman inşallah sıkıntılı bişey değildirCanım öyle bi şüphen varsa doktoruna söyle veya aile hekimine söyle gerekli testleri yaparlar
Ben bir gecelik bir pijama almıştım ne olur ne olmaz diye bir gecelik daha aldımKızlar hastaneye kaç takım pijama götüreceksiniz? Ben gecelik sabahlık ve alt üst pijama aldım bir set. Geceliği ilk doğumdan çıkınca giyicem sanırım, pijama takımı daha güzel durdu üstümde, onu da ertesi sabah fotoğraf çekiminde giymek istiyorum. Bunun dışında bir takım iç göstermeyen hafif spor bi pijama takımı beğendim ama almadım daha. Ya bunların dışında bir geceliğe daha ihtiyaç olur mu? Abartmış mı olurum. 4 lü setim ekru dantelli, sabahlıksız özellikle geceliği iç gösteriyor, sabahlığı da hiç beğenmedim biraz bol. Bir gecelik daha alayım mı lazım olur mu, çünkü bir takımı sadece fotoğraf çekimine ayırıcam dediğim gibi.
Evet canım zaten doğumdan önce de vardı yaşadığım kayıplarla birlikte daha da artmıştı gebeligin ilk aylarında sıkıntı yaşamadım sonraları yazmıştım hatırlayan vardır okula fln gitmek istemiyordum içimde sürekli endişe vardı.Passiflora iç demişti doktorum uykuya iyi geliyorDu dediğin gibi.Anksiyete mi var
Ben malum o kadar cok ilaç iciyorum ki bazen cok uykusuz kaldıgımda bi kasık pasiflorayıda yuvarlıyorum
Evet bak o da olabilir. Lcwde de güzel pijama takımları var uygun fiyatlı, spor.Arkadaşım üç tane alt kullanmış çok kanaması olmuş, bir takım evdekilerden götür dedi ama bilemedim, tek alt olabilir aslında yedek, yanında bir tişörtle.
Böyle benzer şeyler okuyunca içim rahatlıyor.Keşke gerek kalmasa ama işte sağlık..İlacının ismini bilmiyorum ama bipolar rahatsızlığı olan bi arkadaşım da hamileliğin ilerleyen aylarında ilaçlarını kullandı, doktor gebelikten dolayı düşük doz ayarladı. Bebişi sapasağlam doğdu hiç merak etmesonuçta doktorlar durum değerlendirmesi yapıp veriyor bu ilaçları
Çok teşekkür ederim evet aslında baya duyuyuruz ama gerçekten zor bir durum.İnşallah faydali olur kullananların içinde bana da..Çok geçmiş olsun canım benim
Bi şey olmaz inş anksiyete çok sıkıcı bi durum ya bi ara ben de çok çektim
Kullanınca rahatlarsın
Ay ozaman yedek alt koyayım bariArkadaşım üç tane alt kullanmış. Normal doğum yaptı çok kanaması olmuş. Depend kullanmasına rağmen.
Çok teşekkür ederim evet aslında baya duyuyuruz ama gerçekten zor bir durum.İnşallah faydali olur kullananların içinde bana da..Çok geçmiş olsun canım benim
Bi şey olmaz inş anksiyete çok sıkıcı bi durum ya bi ara ben de çok çektim
Kullanınca rahatlarsın
Evet canım zaten doğumdan önce de vardı yaşadığım kayıplarla birlikte daha
Geceliğin altına bile giyilir üşünürse.Ay ozaman yedek alt koyayım bari
Oda gri perdeler pembe olucak duvar beyazhayvan olucaksa kelebek bence
bulut
ve çiçek
bu arada harika olmuş ama ben biraz renkli bi karakterim sanırım yeşil istiyo sanki
Oh maşallahBen de halıyı yıkamaya versem paspas seriyorumOturma odamla mutfağımın yedek halıları da var
Ben hic pijama götürmicemKızlar hastaneye kaç takım pijama götüreceksiniz? Ben gecelik sabahlık ve alt üst pijama aldım bir set. Geceliği ilk doğumdan çıkınca giyicem sanırım, pijama takımı daha güzel durdu üstümde, onu da ertesi sabah fotoğraf çekiminde giymek istiyorum. Bunun dışında bir takım iç göstermeyen hafif spor bi pijama takımı beğendim ama almadım daha. Ya bunların dışında bir geceliğe daha ihtiyaç olur mu? Abartmış mı olurum. 4 lü setim ekru dantelli, sabahlıksız özellikle geceliği iç gösteriyor, sabahlığı da hiç beğenmedim biraz bol. Bir gecelik daha alayım mı lazım olur mu, çünkü bir takımı sadece fotoğraf çekimine ayırıcam dediğim gibi.
Ay cok kötüymüş oValla bizde zorunlu sebeplerden 3 haftalıkken eltime gittik (ben gitmek istemedim ama hem eşim hem kaynım zorladı). O şehre başka bişey için gitmiştik, eşim gitmezsek ayıp olur hem tekrar uçak parası vermeyelim vs diye götürdü. Sadece 2 gün kaldık. Ben yemek, bulaşık, süpürge vs herşeyi yaptım. Eltimin annesi de vardı o da eltime bebekle ilginlendi. Normalde de aramız çok iyidir ama kız haklı olarak kızdı herhalde bize. Bi gidene kadar bebeği alıp yatak odasına kapandı, surat asık modda. Çok pişman olmuştum gittiğime.
Olaki aynı duruma düşersem ben de aynısını yaparım, alırım kızımı geçerim yatak odasına. Ağrım var, halsizim, bebek devamlı emiyor vs... Bir gün önce doğum yapmış halde benden hizmet beklenmez zaten herhalde. Hepsini çok seviyorum ama böyle konularda ince düşünceli değiller malesefevliliğin ilk yıllarında kafama çok takardım ama artık daha relaksım. Olduğu kadar olmadığı kader deyip öyle hazırlık yapıyorum.
Aynen öyle anne mutlu bebek mutluEvet canım zaten doğumdan önce de vardı yaşadığım kayıplarla birlikte daha da artmıştı gebeligin ilk aylarında sıkıntı yaşamadım sonraları yazmıştım hatırlayan vardır okula fln gitmek istemiyordum içimde sürekli endişe vardı.Passiflora iç demişti doktorum uykuya iyi geliyorDu dediğin gibi.
Hayirlisi olsun önce anne sağlıklı mutlu olacakki bebek de öyle olsun diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum
Sorma bugun esimin cigeri sıkıntıliydi ameliyattan mi sivi fln mi birikti anlayamadim taktim kafama hep onun da cok psikolojisi bozuktu dogal olarak ama cok zorlandim bugun yaninda Allah sifasini versin o da bana uzuluyo bugun mahvoldun diyo dedim ikimizde iyi olacagiz Allahtan geldi kafam asiri dolu her yuk bende suan iyi ki son zamana birsey birakmamisim bayramdan once diye kimse yok bana bakicak birini aradim neyse kuzenim teyzem gorumcem buradaymis kiz kardesim bile gidiyo umarim artik hersey guzel gider aminBelki gelişimi iyi olursa iğnede vurmaz küvözede almaz
Sütüde düşünme simdiden nolur yeterince basında sey var zaten
Aklıma geldikçe dua ediyorum sana daSorma bugun esimin cigeri sıkıntıliydi ameliyattan mi sivi fln mi birikti anlayamadim taktim kafama hep onun da cok psikolojisi bozuktu dogal olarak ama cok zorlandim bugun yaninda Allah sifasini versin o da bana uzuluyo bugun mahvoldun diyo dedim ikimizde iyi olacagiz Allahtan geldi kafam asiri dolu her yuk bende suan iyi ki son zamana birsey birakmamisim bayramdan once diye kimse yok bana bakicak birini aradim neyse kuzenim teyzem gorumcem buradaymis kiz kardesim bile gidiyo umarim artik hersey guzel gider amin
Insallah gerek kalmaz normalde banu cifci nin proraminda bu haftadan sonra ciger gelistiriciye gerek yok diyor ama dr bana yapicak sorsam mi biBEnim doktorum da 36'yı atlattıktan sonra korkmaya gerek yok, kuveze de girmez dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?