Amin canim benim Allah razi olsun o kadar bunaldim ki bugun hastane ortami cok zor ozel olmasina ragmen ayaklarim davul gibi sisiyor belim agriyor evime gidemiyorum annemden Allah razi osun cocuklarima cok iyi bakiyor ama o da hasta ust uste gelir ya gelince umarim. bundan sonrasi ferahlik
O kadında zaten vizyon olsa bir anne adayıyla öyle konuşulmaması gerektiğini bilir , kadının kadına yaptığına kimse yapmıyor malesef. Kocası gitse başla kadına baksa , kadım kuyruk sallamıştır der böyle bir zihniyet olduğu çok belli. Ben esas bu kapasitesizlerin yetiştirdiği evlatlara üzülüyorum insan 1 kez dünyaya geliyor ve anne babasını seçemiyor malesef ve onların büyüttüğü çocuklarla aynı okullara göndermemek için çocuğumu 5.5 aylıkken bırakıp işe gideceğin evet , ay çok sinirlendim
Kızlarrrr yardımınıza ihtiyacım var
Ben halımı ördürmüştüm bilen hatırlayan vardır
Geldi cok güzel olmus lakin söyle bi sıkıntı var odada L seklinde bosluk oldugu icin kuzu tek bir kısmı doldurdu
Diğer kısıma yine aynı ördürdügüm kuzu kadar bişey ördürmem lazım
İkinci kuzu fazla mı olur veya kuzu yanına hangi hayvan veya figür yaptırabilirim bana bi destek olun akıl verin :)
Çok güzel ben olsam 2 hayvan figürü yapmamda benzer renklerde yuvarlak kilim yaptırırım etrafına da ara ara ponpon yaptırırım öyle kilimler var bayılmıştım
Ay cok kötüymüş o
Gelen kalıyorsa
Biz bugun eşimle insallah hastanede görmeye gelirler eve gelen en az iki saat oturur diye düşünüyorduk bide kalsa bende bozulurum
Hiç tahmin yürüyemiyorum ben de kalırlar mı günü birlik mi gelirler diye... İnşallah kızım eylülde gelirde bu ince hesaplara gerek kalmaz. Ben kendim herkese kırkı çıktıktan sonra gittim ziyarete. Hatta 3-5 aylıkken gittiklerim oldu. İnsanlara toparlanması için zaman tanımak lazım.
Ben almayı düşünüyorum canım ama daha uygun fiyatlı sonra da günlük kullanabileceğim birşey alıcam ama daha ona konsantre olamadım 3.bir pijama/gecelik belki giyilmeyecek bile ama yedek almakta fayda var. Benim evim hastaneye çok uzak, olaki ihtiyaç olursa eşime evden git bana gecelik getir demeyeyim küfür gibi olur
Al canım benim lazım olur çok terleniyormuş
Ben 1 gecelik sabahlık
2 pijama takımı
1 tane ayrı alt üstüne de v yaka tişört koydum evdekilerden ayarladım bunu
Amin canim benim Allah razi olsun o kadar bunaldim ki bugun hastane ortami cok zor ozel olmasina ragmen ayaklarim davul gibi sisiyor belim agriyor evime gidemiyorum annemden Allah razi osun cocuklarima cok iyi bakiyor ama o da hasta ust uste gelir ya gelince umarim. bundan sonrasi ferahlik
Allah sana güç kuvvet versin sayılı zamanın kaldı eminim bebeğini kucağına alınca çok rahatlayacaksın
Hem yavrularımız çok masum saf temizler gelirken hayırla bereketle gelirler
Ben de öyleyim ya mutfakla oturma odasının yedek halıları var öyle boş kalınca sanki ev benim ev değil
Al canım benim lazım olur çok terleniyormuş
Ben 1 gecelik sabahlık
2 pijama takımı
1 tane ayrı alt üstüne de v yaka tişört koydum evdekilerden ayarladım bunu
Allah sana güç kuvvet versin sayılı zamanın kaldı eminim bebeğini kucağına alınca çok rahatlayacaksın
Hem yavrularımız çok masum saf temizler gelirken hayırla bereketle gelirler
O kadında zaten vizyon olsa bir anne adayıyla öyle konuşulmaması gerektiğini bilir , kadının kadına yaptığına kimse yapmıyor malesef. Kocası gitse başla kadına baksa , kadım kuyruk sallamıştır der böyle bir zihniyet olduğu çok belli. Ben esas bu kapasitesizlerin yetiştirdiği evlatlara üzülüyorum insan 1 kez dünyaya geliyor ve anne babasını seçemiyor malesef ve onların büyüttüğü çocuklarla aynı okullara göndermemek için çocuğumu 5.5 aylıkken bırakıp işe gideceğin evet , ay çok sinirlendim
Dün hesapladım 30 gün yıllık iznim var
Ücretli izin birde dogum iznimi kullanınca 15ocaga kadar ücret alarak calısabiliyorum
Ocak ayında yeni iznim yüklenecek ordanda iki haftasını kullanır bi hafta içerde bırakırsam şubat bası iş bası yapmam gerekir.
Subat ve mart ayının ortasına kadarda ücretsiz izin alsam bebegimde en az 6.5aylık olmus olur ek gıdayada gecer işe öyle baslarım diye düşündüm
Hayaller hayatlar tabi bakalım ne nasip olacak
Çok güzel ben olsam 2 hayvan figürü yapmamda benzer renklerde yuvarlak kilim yaptırırım etrafına da ara ara ponpon yaptırırım öyle kilimler var bayılmıştım
Hiç tahmin yürüyemiyorum ben de kalırlar mı günü birlik mi gelirler diye... İnşallah kızım eylülde gelirde bu ince hesaplara gerek kalmaz. Ben kendim herkese kırkı çıktıktan sonra gittim ziyarete. Hatta 3-5 aylıkken gittiklerim oldu. İnsanlara toparlanması için zaman tanımak lazım.
Yani cok cok yakın değilsen olması gereken o zaten
Ben yakınlarımı görmek isterim ama agırlamak ameliyatlı halimizle zor olur anlayıs cok önemli işte
Neler yasayacagız acaba
Düşünüp cagırma bak agustosu erken oluyor senin icin en azından Eylül ilk haftayı bi atlatman cok iyi olur
Doktorum üniversite hastanesinde ceyda hanım orada sezeryan olacağım bu 3. Sezeryanım . Siz de balıkesirde oturuyordunuz galiba dimi? Sizin doktorunuz kim? Hangi hastane ?
Göbek kaşıntısı gerginlikten canım aman kremlerini, yağlarını ihmal etme çatlamasın. Hamilelikten olurmuş, az görülürmüş beni buldu bi ilacı varmış ara ara zor bulduk şimdi ilaçla değerlerin düşmesi lazım düşmezse 36 da sezeryan yolları görünür ben eylülde gelsin istiyorum bebiş ama benim kız erken gelmek için her yolu zorluyor. Bütün şehir dışındaki akrabalar tatil için burdalar eylülde dağılacak herkes o yüzden eylülde olmalı bu bebiş yoksa bi sürü insan eve toplaşır ben daha hastaneden çıkar çıkmaz.
Hemen sana cozum sunayim. Bebek haftasindan erken dogdugu icin evde aile disinda kimse olmamaliymis dersin. Bebegin bagisikligi guclendikten sonra ziyaretci kabul edin dedi doktor dersin.
Deneyimli anneler yine bir sorum olucak
Malum ek gıdaya gecişimiz subar mart nisan ayı gibi olucak
Şimdiden mevsim meyve veya sebzelerinden alıp cocugum icin püre haline getirsem buzluga atsam olur mu
En azından yaza kadar üc dört ay bizi idare etsin
Ve tabi ilk gıdaya gecişte meyve veya sebzelerden hangilerini tüketebiliyor
Bende 2 gecelik 1 sabahlık 1 de ekru gecelik takımı var ama gecelik çok kullanışlı değil dekolte ve inçe ancak sabahlığını giyince misafir karşılarken güzel olur , birde önden düğmeli puantiyeli bir pijama takımım var lcw onu alacağım yanıma
Deneyimli anneler yine bir sorum olucak
Malum ek gıdaya gecişimiz subar mart nisan ayı gibi olucak
Şimdiden mevsim meyve veya sebzelerinden alıp cocugum icin püre haline getirsem buzluga atsam olur mu
En azından yaza kadar üc dört ay bizi idare etsin
Ve tabi ilk gıdaya gecişte meyve veya sebzelerden hangilerini tüketebiliyor
Yogurt ve yumurta ile baslamistim ama meyse sebze havuc ve kabak baslamistim sanirim. Kisin olan bal kabaklarindan. Ben dondurucudan degil de mevsim meyve sebzelerinden baslamak taraftariyim.
At cok sene gecince hatirlayamadim ama alerji yapiyormu ayirt etmek icin karisik meyve sebze degil de her seyi once twk tek tattirmistim.