Dogru diyorsun ama işte ne yer ne yemez severmi cesit olsun istiyorum
Hem kendimizede kıslık domatestir fasulyedir meyvelerdir paketleyip koydum oda yesin yavrum :)
Aklıma meyvelerden armut ve şeftali, sebzelerden fasulye, kabak ve bezelye geliyor sadece
Bide tabi nasıl yapacagımı bulmam lazım sonucta kus kadar yiyecek

Merhaba..Siteye girmeyeli uzun zaman oldu o yüzden şimdi soracağım soru belki daha önce cevaplanmış olabilir ama sayfalarca yazıyı okuyamadım 33 haftadayım ve bu son haftada farklı günlerde toplam iki kez kasığıma bıçak saplanması gibi anlık bir ağrı geldi ve gitti. Sizlerde bu tür ağrılar mıdır oldu mu bu Doğuma hazırlayan ağrılar mıdır?

Yalancı sancı dedikleri o
Yavas yavas vucut kendini normal doguma hazırlıyor bunlar alıstırma turları :)

Eyvah alıştırması buysa normal sancıyı düşünemiyorum Bu zamana kadar bebekle ve kendinizle ilgili Doğum öncesi hangi alışverişi yaptınız peki, ben bazı şeyler aldım ama çoğunluğu bu haftalara bıraktım

Bebekler icin yemek kitaplari var ben onlardan almayi dusunuyorum. Kolay ve farkli tarifleri var. Ben zaten bebege 8 ay olduktan sonra tarhana corbasi vermeyi dusunuyorum. Salcasiz ve tuzsuz.

Offf saysay bitmez ki :)
Nerden baslasam

Ben e başka Bi şey fazlalık olacsk oda da kalsın böyle çokta bol görün müyor

Sanırım memursunuz 10 yılınızı geçtiniz herhalde 30 gün izniniz varsa. Şunun için sordum bu 30 gunun bir kismi önceki yildan aktarilan izinse ocak ayi girince yanabilir ona dikkat edin

2018 Eylül annesiyim canım hiç gerek yok bence mevsiminde taze sebze meyve ver bebeğine. Soklanmis gıdaları tercih etme zaten ilk ek gıdaya geçince yoğurt patates havuç vs bunlardan başlıyorsun genelde :) hiç acele etme bence o günlere çok var strese girme boşver :)

Ben yogurtla baslamistim;corba olarak da tarhana corbasi kendi yaptigim. Daha sonra patates havuc brokoli karnabahar bal kabagi gibi sebzelerden corba; meyve puresi de elma armut ve muz; kahvaltida da yumurta sarisi, peynir,ceviz hatirladigim kadariyla, balik da vermistim ben daha 6 aylik bile yoktu ve cok sevmisti

Başka bir topikte bir arkadaş şeftali püresi yapıp buz torbasına doldurmuş, küçük küçük buz kalıbı şeklinde donmuş olacak.

Ben gecen hafta tum eksiklerimizi tamamladım yıkadım ütüledim bugun de dogum cantami hazir edecegim. 32. Haftamdayim artik hazir etmek lazim bence her ihtimale karsi

Sanırım memursunuz 10 yılınızı geçtiniz herhalde 30 gün izniniz varsa. Şunun için sordum bu 30 gunun bir kismi önceki yildan aktarilan izinse ocak ayi girince yanabilir ona dikkat edin
Yok hayır memur değilim özel sektördeyim bizde izinler yanmıyor cok sükür
Senelik hak edişim 17gün gecen yıllardan devreden 13günüm var :)

Yok stres değil zevkle yapıcam nasipse
Sabah sabah aklıma düştü bezelyeyle barbunyada alıp kıslık icin atayım diye
Sonra düşündüm e bebeğime daha bişey yapmadım onun ne eksiği var dedim

Balık sevmesi sansın olmus bence insallah bizimkilerde sever :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…