Dün hesapladım 30 gün yıllık iznim var
Ücretli izin birde dogum iznimi kullanınca 15ocaga kadar ücret alarak calısabiliyorum
Ocak ayında yeni iznim yüklenecek ordanda iki haftasını kullanır bi hafta içerde bırakırsam şubat bası iş bası yapmam gerekir.
Subat ve mart ayının ortasına kadarda ücretsiz izin alsam bebegimde en az 6.5aylık olmus olur ek gıdayada gecer işe öyle baslarım diye düşündüm
Hayaller hayatlar tabi bakalım ne nasip olacak
Ben aylar öncesinde hesaplamıştım meraktan Doğum iznine ayrıldığımız zaman kurban bayramından sonraki hafta Doğum olsa güzel olurdu bebeğimle daha fazla vakit geçirirdim.
Benimde 55 gün iznim var , izne çıktıktan sonra Şubat ortasını buluyor dönmem ücretsiz izin istesem vermezler ben yinede , 1 ayda olsa şansımı deneyebilirim ama kimseye ücretsiz izin vermediler daha önce
Süt iznimide bebek 1 yaşına elene kadar kullanabiliyoruz. Saat olarak değil gün olarak kullanacağım Pazartesi veya Cuma’yı bağlayacağım
Deneyimli anneler yine bir sorum olucak
Malum ek gıdaya gecişimiz subar mart nisan ayı gibi olucak
Şimdiden mevsim meyve veya sebzelerinden alıp cocugum icin püre haline getirsem buzluga atsam olur mu
En azından yaza kadar üc dört ay bizi idare etsin
Ve tabi ilk gıdaya gecişte meyve veya sebzelerden hangilerini tüketebiliyor
Bence mevsim sebzelerinden, meyvelerinden yaparsın taze taze, mis gibi ki 1 yaşına kadar da az az ek gıdaya geçiliyor, ana besin kaynağı yine anne sütü ya da mama oluyor,
Ben de öyleyim ya mutfakla oturma odasının yedek halıları var öyle boş kalınca sanki ev benim ev değil
Al canım benim lazım olur çok terleniyormuş
Ben 1 gecelik sabahlık
2 pijama takımı
1 tane ayrı alt üstüne de v yaka tişört koydum evdekilerden ayarladım bunu
Allah sana güç kuvvet versin sayılı zamanın kaldı eminim bebeğini kucağına alınca çok rahatlayacaksın
Hem yavrularımız çok masum saf temizler gelirken hayırla bereketle gelirler
Bende 2 gecelik 1 sabahlık 1 de ekru gecelik takımı var ama gecelik çok kullanışlı değil dekolte ve inçe ancak sabahlığını giyince misafir karşılarken güzel olur , birde önden düğmeli puantiyeli bir pijama takımım var lcw onu alacağım yanıma
Hastanede yattığımız yerden misafir karşılamayız her halde gelene hoşgeldin deriz yeter diye düşünüyorum ama Evet gecelik ince, sabahlık da kocaman bi şey sevmedim. O yüzden foto çekiminde alt üst takımı giymeyi düşünüyorum.
Ben aylar öncesinde hesaplamıştım meraktan Doğum iznine ayrıldığımız zaman kurban bayramından sonraki hafta Doğum olsa güzel olurdu bebeğimle daha fazla vakit geçirirdim.
Benimde 55 gün iznim var , izne çıktıktan sonra Şubat ortasını buluyor dönmem ücretsiz izin istesem vermezler ben yinede , 1 ayda olsa şansımı deneyebilirim ama kimseye ücretsiz izin vermediler daha önce
Süt iznimide bebek 1 yaşına elene kadar kullanabiliyoruz. Saat olarak değil gün olarak kullanacağım Pazartesi veya Cuma’yı bağlayacağım
Topluca da kullanabiliyorsun aslında ama bende onu tercih etmem cumaları mantıklı geliyor banada
Gerci oturup belki onuda hesaplamak lazım cumalarda tatile gelen sayısı daha coksa eger pazartesi alabilirim
Bence mevsim sebzelerinden, meyvelerinden yaparsın taze taze, mis gibi ki 1 yaşına kadar da az az ek gıdaya geçiliyor, ana besin kaynağı yine anne sütü ya da mama oluyor,
Hastanede yattığımız yerden misafir karşılamayız her halde gelene hoşgeldin deriz yeter diye düşünüyorum ama Evet gecelik ince, sabahlık da kocaman bi şey sevmedim. O yüzden foto çekiminde alt üst takımı giymeyi düşünüyorum.
Şeftaliyi buzluğa koyunca garip bi şey oluyor. Elma ve kış armuduyla idare ederiz, biraz daha büyüyünce muz var. İlk başlatılan armut bildiğim kadarıyla, kabızlık sorunu olmasın diye. Bir kaç ay böyle idare ettik mi ilk bahar geliyor zaten, bebişler de rahat rahat yiyecek kıvama gelir hem meyveleri, tadıp bırakma durumu olmaz
Yogurt ve yumurta ile baslamistim ama meyse sebze havuc ve kabak baslamistim sanirim. Kisin olan bal kabaklarindan. Ben dondurucudan degil de mevsim meyve sebzelerinden baslamak taraftariyim.
At cok sene gecince hatirlayamadim ama alerji yapiyormu ayirt etmek icin karisik meyve sebze degil de her seyi once twk tek tattirmistim.
Merhaba..Siteye girmeyeli uzun zaman oldu o yüzden şimdi soracağım soru belki daha önce cevaplanmış olabilir ama sayfalarca yazıyı okuyamadım 33 haftadayım ve bu son haftada farklı günlerde toplam iki kez kasığıma bıçak saplanması gibi anlık bir ağrı geldi ve gitti. Sizlerde bu tür ağrılar mıdır oldu mu bu Doğuma hazırlayan ağrılar mıdır?
Bende 34.haftadayım aynı şekilde sağ Kasım’a bıçak saplanır gibi kromlar oldu günde 1-2 kez ama benek terste olduğu için aşağıya dönük daha rahat pozisyonda oluyormuş kasıklara daha çok baskı , birazdan doktor randevum var soracağım hatta muhtemelen aynı şeyi diyecektir normal
Deneyimli anneler yine bir sorum olucak
Malum ek gıdaya gecişimiz subar mart nisan ayı gibi olucak
Şimdiden mevsim meyve veya sebzelerinden alıp cocugum icin püre haline getirsem buzluga atsam olur mu
En azından yaza kadar üc dört ay bizi idare etsin
Ve tabi ilk gıdaya gecişte meyve veya sebzelerden hangilerini tüketebiliyor
Şeftaliyi buzluğa koyunca garip bi şey oluyor. Elma ve kış armuduyla idare ederiz, biraz daha büyüyünce muz var. İlk başlatılan armut bildiğim kadarıyla, kabızlık sorunu olmasın diye. Bir kaç ay böyle idare ettik mi ilk bahar geliyor zaten, bebişler de rahat rahat yiyecek kıvama gelir hem meyveleri, tadıp bırakma durumu olmaz
Topluca da kullanabiliyorsun aslında ama bende onu tercih etmem cumaları mantıklı geliyor banada
Gerci oturup belki onuda hesaplamak lazım cumalarda tatile gelen sayısı daha coksa eger pazartesi alabilirim
Ben Cuma kullanırsam iznimi bir işim çıktı Çarşamba veya Pazartesi de kullanabilirim hakkımı ama bir aksilik olmadığı sürece izin süreni haftasonuna bağlarım
Ben Cuma kullanırsam iznimi bir işim çıktı Çarşamba veya Pazartesi de kullanabilirim hakkımı ama bir aksilik olmadığı sürece izin süreni haftasonuna bağlarım