Ben aylar öncesinde hesaplamıştım meraktan Doğum iznine ayrıldığımız zaman kurban bayramından sonraki hafta Doğum olsa güzel olurdu bebeğimle daha fazla vakit geçirirdim.
Benimde 55 gün iznim var , izne çıktıktan sonra Şubat ortasını buluyor dönmem ücretsiz izin istesem vermezler ben yinede , 1 ayda olsa şansımı deneyebilirim ama kimseye ücretsiz izin vermediler daha önce
Süt iznimide bebek 1 yaşına elene kadar kullanabiliyoruz. Saat olarak değil gün olarak kullanacağım Pazartesi veya Cuma’yı bağlayacağım

Bence mevsim sebzelerinden, meyvelerinden yaparsın taze taze, mis gibi ki 1 yaşına kadar da az az ek gıdaya geçiliyor, ana besin kaynağı yine anne sütü ya da mama oluyor,

Insallah canim sagolasin artik bundan sonrasi ferahlik olsun

Hastanede yattığımız yerden misafir karşılamayız her halde gelene hoşgeldin deriz yeter diye düşünüyorum ama Evet gecelik ince, sabahlık da kocaman bi şey sevmedim. O yüzden foto çekiminde alt üst takımı giymeyi düşünüyorum.

Topluca da kullanabiliyorsun aslında ama bende onu tercih etmem cumaları mantıklı geliyor banada
Gerci oturup belki onuda hesaplamak lazım cumalarda tatile gelen sayısı daha coksa eger pazartesi alabilirim

Bence mevsim sebzelerinden, meyvelerinden yaparsın taze taze, mis gibi ki 1 yaşına kadar da az az ek gıdaya geçiliyor, ana besin kaynağı yine anne sütü ya da mama oluyor,
Ya ama kıs meyveleri cok asidik seyler
Hemen pişik vs yapabiliyormus ki benimde vucudum cok sevmiyor kıs meyvelerini

Kız öyle yatalak gibi olmayacaksın iki saate ayaga kaldırıyorlar seni merak etme :)

Ya ama kıs meyveleri cok asidik seyler
Hemen pişik vs yapabiliyormus ki benimde vucudum cok sevmiyor kıs meyvelerini
Şeftaliyi buzluğa koyunca garip bi şey oluyor. Elma ve kış armuduyla idare ederiz, biraz daha büyüyünce muz var. İlk başlatılan armut bildiğim kadarıyla, kabızlık sorunu olmasın diye. Bir kaç ay böyle idare ettik mi ilk bahar geliyor zaten, bebişler de rahat rahat yiyecek kıvama gelir hem meyveleri, tadıp bırakma durumu olmaz

Evet bende mevsimine uygun besleyeceğim inşallah

Bende 34.haftadayım aynı şekilde sağ Kasım’a bıçak saplanır gibi kromlar oldu günde 1-2 kez ama benek terste olduğu için aşağıya dönük daha rahat pozisyonda oluyormuş kasıklara daha çok baskı , birazdan doktor randevum var soracağım hatta muhtemelen aynı şeyi diyecektir normal

Ek gidayla ilgili instagramda ciseeren_vesaire
var cok guzel ve lezzetli seyler yapiyor bebisine bir bak istersen ben kaydetmistim oradan..

Şeftaliyi kabugunu soyup dograyıp kendi suyuyla az bişey kaynatıp blenderdan gecince kararma yapmıyormus
Ne güzel arastırıyorum

Topluca da kullanabiliyorsun aslında ama bende onu tercih etmem cumaları mantıklı geliyor banada
Gerci oturup belki onuda hesaplamak lazım cumalarda tatile gelen sayısı daha coksa eger pazartesi alabilirim
Ben Cuma kullanırsam iznimi bir işim çıktı Çarşamba veya Pazartesi de kullanabilirim hakkımı ama bir aksilik olmadığı sürece izin süreni haftasonuna bağlarım

Ben Cuma kullanırsam iznimi bir işim çıktı Çarşamba veya Pazartesi de kullanabilirim hakkımı ama bir aksilik olmadığı sürece izin süreni haftasonuna bağlarım
Yönetici insiyatifinde bizdede ama işte cok yüz göz olmak istemiyorum her dk standart bişey olsun ona uyayım düşüncesindeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…