Sezaryende de mi? Kaldırırken giyerim sabahlığımı da, misafir karşılamaya kalkmam, kimsenin kalktığını görmedim
Cok fazla sezeryan yapan tanıdıgım var
Normal oturup yürüyebiliyorlardı gayet
Hatta ilk kalkmalarını vs hep gördüm
Tabiki her dk ayakta olmayacaksın ama oturuyorda olabilirsin dolanıyorda olabilirsin sürekli yatmayacaksın yani
Bide deli gibi kan bosalmıs depentler yetmemiş hikayelerine kulaklarını tıka
Sezeryan olan ablamla kuzenim normal ped kullandılar depent ne benden öğrendiler
Normal dogum yapan arkadaslarımda evet kan geliyor ancak yoğun regl olmussun gibi dediler
Yoksa kansızlıktan gideriz yahu :)

Aynen öyle anne mutlu bebek mutlu
En basındna beri savunduğum bişey :)
Ben ne ilaclar kullandım Hala daha kullanıyorum
Allahın izmiyle bişeycik olmaz bebeklerimize :)
Kesinlikle katılıyorum zaten risk olsa doktorlar böyle bir şeye kalkışmaz sadece yeteri kadar deney yok neyse bizler de denek olmuş olduk:)))))Allah korusun bir sey olacak olsa didik didik her şeye dikkat etsen de oluyor Allah korusun

Aynen öyle istedigin kadar iyi beslen kendine dikkat et vs olacak varsa dogduktan sonrada oluyor Allaha ben kendimi türk hekimlerine emanet ettim gebeliğimde :)

Buzluga atmalık yapıyormu ?
Bakayım hemen :)
Buzluga degil ama mesela enginar havuc patates haslayip guzel bir tat yapiyor ben begenmistim tarzini yogurdu gunluk kavanozda yapip verdi..minnak haslanmis yemekler seklinde cocukta cok severek yedi :)

1. Kızlar doktordan geldim erken doğum riskim varmış, rahim ağzını ölçtü biraz kısalmış. Ciğer geliştirici iğne yaptı, yarın bidaha yapılacak. Progestan fitil verdi sabah akşam. 32+2 günlük hamileyim kilosu 1800 iyi mi

Buzluga degil ama mesela enginar havuc patates haslayip guzel bir tat yapiyor ben begenmistim tarzini yogurdu gunluk kavanozda yapip verdi..minnak haslanmis yemekler seklinde cocukta cok severek yedi :)
Yok daha ona var yahu :)
Ben kıslık hazırlık olarak taze meyve sebzelerden ne yapabilirim buzluga ne atabilirim onun derdindeyim

Önceleri sebze ile başlamayı öneriyorlar, bakarsın pişik yapıyor sebzeyle devam edersin başladıktan bi kaç ay sonra yaz geliyor zaten
Oda doğru ama sanırım seftali ve kayısı bezelye fasulye birer kilodan onun icin yapıp atıcam buzluga icim rahat ermeyecek yoksa :)

Benim gittiklerin hep yatıyordu, kalktıklarımı görmedim valla. Sadece ilk doğumunda yengemin yanındayken ayağa kaldırıp gezdirdiklerini gördüm, bir de tuvalete götürmüştüm onu, o zaman yürüdü o kadar. İnşallah dediğin gibi çabuk ayaklanırız sezeryan olursa. Şimdi genelde bir gece kalınıyorya sezeryande, o yüzden sanırım pek kalkan olmuyor. İki gece olunca tabi farklı.
Dependi normal doğum yapan arkadaşım aşırı tavsiye ediyor, onun yırtılması da olmuştu poposuna kadar Belki onunla alakalı bilemem ama.

Kötü enerjiye kötüyü cagırmaya cok inanıyorum
O yüzden kötü tecrübeleri olanları siliyorum aklımdan dinlememeye okumamaya görmemeye calısıyorum
Sende dinleme
O yasadı diye seninde o kadar ihtiyacın olmayabilir
Sezeryan olacagın bile kesin değil henüz hatırladıgım kadarıyla
Birde herkesin acı eşiği farklı ablam gayet geziniyordu sezeryan sonrası kuaför geldi otrdu fönünü cektirip ojelerini sürdürdü hep ayaktaydı geziniyordu
Normal dogum yapan bi arkadasım yaklasık bir hafta sonra yogasına basladı mesela agrısı sızısı onunda cok yoktu öyle bikaç saate dogurdu falan
İyileri düşün ki iyi olsun :)

Ben epidural sezeryan la dogum yaptım, yanlış hatırlamıyorsam 8 saat kadar kaldırmıyorlar, sonra yürütmeye başlıyorlar, bende dependle burda tanıştım, sanırım değişiyor kişiye göre, benim ihtiyacım olmamıştı

H honey bunch canım bence ilk gıdaya geçişte taze mevsiminden meyve sebzeler daha iyi olur. dondurucuyla hiç uğraşma. hem bakarsın kış meyve sebzelerini de sever ki tam ara döneme geliyor bizimkiler. şeftali attığını düşün nerden baksan 9 ay sonra tüketecek onu çocuk

Bende şimdi geldim 32+3 1700 Olmadı gerekenden biraz ufak dedi kilosuna , hareketleri normalden az olduğu icin ntsde aldi aklıma takıldı benimde :/ bide idrar yolu enfeksiyonu var dedi antibuyetik ve suda eriyen toz ilaç verdi haftaya tekrar gidicem bakalım çok moralimi bozdu bugün

Valla benimde moralim bozuldu iğne yaptılar bana şimdi, yarın bidaha yapılacak.

Ben gecen hafta tum eksiklerimizi tamamladım yıkadım ütüledim bugun de dogum cantami hazir edecegim. 32. Haftamdayim artik hazir etmek lazim bence her ihtimale karsi
Ya ben 24. haftadan beri diyetteyim, 6 kilo verdim. Gecelik ve pijamaları hafif dökümlü almıştım ama bir buçuk aya bir beden küçülcem galiba. Kendi çantamı o yüzden hazırlamaya elim gitmedi, ama napalım artık bol bol giycem yapıcak bi şey yok sanırım başka.

Canım ilaçların urocare ve piyoloseptyl mi? Ben üç gündür kullanıyorum, tozu daha kullanmadım tek dozluk o, sona sakladım fazla gelmesin diye. Bebeğimin hareketleri üç dört gündür azaldı ve sanki huyu değişti, bugün normale döndü gibi sabah tekmeleri arttı şükür. Enfeksiyondan mı kaynaklıydı acaba. Lökosit 35 çıktı idrarda, dahiliyeye gitmiştim kan ve idrar tahlili için rutin, şikayetim de yoktu ama böyle çıktı. Hareketlerini sen mi farkettin yoksa doktor mu söyledi? Moralini bozma, bu ilaçları kullanan çok var. Az kaldı hayırlısıyla alıcaz inşallah kucağımıza bebeklerimizi.

Maşallah ablana Ertesi sabah bizim de foto çekimi olcak. Doğuma fönlü gidersem ertesi sabaha ne kalır o saçtan bilmiyorum, doğumda da foto çekimi olcak. hastanenin anlaşmalı kuaförü mü oluyor acaba fotoğrafçı gibi Bilmediğimden soruyorum kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…