Valla benimde moralim bozuldu iğne yaptılar bana şimdi, yarın bidaha yapılacak.
ben de çabuk kalkılmıyor diye biliyordum. Hastanede zaten genelde hasta bezi veriyorlarmış ilk başta.
Havalianne__ şimdi okudum canım önceki mesajını, bir şey olmaz Allah'ın izniyle, kritik dönemleri atlattık, bir tek ciğer gelişimi kalıyor 36'ya kadar, onun için de zaten iğne olmuşsun. Korkma sakın bolca dinlen.

Dogumda zaten basında bone olacagı icin doguma fönlü girmene gerek yok :)
Ablam kendi kuaförünü getirtmişti ama liv hastanesinde mesela kuaför kendi icinde var dogumpaketinin
Snein hastanendede olabilir benimkinde yok malesef kendi kuaförümü getirticem nasipse :)

Benimkide 32.haftalarda 1800lerdeydi gramı
Senin zaten 4.olacagı icin her türlü erken dogum olur berroshh ta öyle erken doguracak ordan öğrendim :)

Ben de kolan'a gidiyorum, yeni başladım Fuat beye. Bakalım nasıl olcak. Daha önce oeda ameliyat olmuştum, odalarından koridorun genişliğinden temizliğinden hemşirelerin iyi olmasından memnun kalmıştım.
Medilife'ta da bi operasyon geçirmiştim, gördüğüm en tatlı hemşireler ordaydı :) doktorum da ali beydi.
Hayırlı olsun inşallah hepimize :)

hadi ya çok geçmiş olsun canım
sen o ölçümlere kafani takma neden ciğer gelistirici yaptı sezaryene mi alacak

Doğum paketini anlattılar bize ama kuaför lafı geçmedi diye hatırlıyorum canım, fotoğrafçı vardı sadece. Senin de ertesi sabah mı çekim? Bir gün öncesinin fönü idare eder belki sezeryan olsa, taçla fln. Normal doğumdan sonra hiç biri idare etmez Saçımda zaten bi sürü beyaz var, en azından fönlü olsun bari diyorum Yıkama şansımız olmaz sanırım ameliyatlı olursak, her ihtimali düşünmek lazım. Benim bazı riskler olduğu için hep sezeryana hazırladım kendimi canım doktorum da normal için çok uğraşacak biri değil, gebelik şekeri olunca 41 haftayı beklemek risk. Şuan şekerim çok iyi diyetle böyle, normal doğum anında ne olur bilemeyiz mesela.

Inş vaktinde sağlıkla doğar bebeginiz. Istirahat edin hiç yormayın kendinizi. Ben 31+1de kontrol olduğumda 1650 gr normal demişti. Sizinki de normaldir diye tahmin ediyorum. Bir sorun olsa doktorunuz söylerdi zaten. Dualarım sizinle

Bu arada rahim ağzı ölçümü kaç cıktı?

Kaç cm e düşmüş canım? Bana doktor 32.haftaya geldikten sonra erken doğumdan korkma demişti ama birazcık daha dayanırsa 35i geçerseniz kuvezle uğraşmazsınız. Senin sürekli yatman lazım rahim ağzı daha da kısalmasın diye ama çocuklar da var. Annem filan müsaitse çağırsan yanına

Hmm boyatmıyorsun belliki
Su beyazlar icin loeralin spreyleri var onlardan alabilirsin cok işe yarıyor
Ben cantama sac düzleştirici ve tarak aldım bozulanları onunla düzeltirim
Dogum paketi almadım henüz ama ögrendigim kadarıyla iceriginde yok hastanenin dogum fotografcısıyla anlasmana baglı veya dısardan birini getirticem
Dogum ne zaman olur bilmedigim icin cekimide bilmiyorum ki normal dogum olursa gece olursa ertesi gün en kötü öglene kadar cıkıyorsun cunku :/

Ya ben de dependi çok kanama olursadan ziyade bebekle uğraşırken bi de aaa pedden taştı mı aaa geceliğim battı mı vs gibi şeylerle uğraşmayayım diye aldım yoksa doktorum bile normal gece pedi işini görür dedi.

Inş sizin için de herşey yolunda gider

Kizlar daha dogurmadan ek gidaya gectiniz, bu ne hiz Aramizda hala canta hazirlamayanlar var.

Isin sakasi ben de sebze ve meyveleri en basta mevsiminde tuketmek taraftariyim. Bir de bildigim kadariyla max 6 ay saklayabiliyoruz dondurucuda. Yani ek gidaya gecene kadar bayagi bir saklanmis olacak simdiden koyarsaniz.

Bol olması dar olmasından iyidir en kötü ihtimal terziye biraz daralttırırsın takma kafana. Bana da herkes biraz büyük al çok ödem oluyor vs dedi biraz dökümü aldım inşallah doğumdan sonra çok bol gelmez, gelirse daralttırcam

Seftali ve kayısı fasulye ve bezelye de karar kıldım
Kış meyveleri asidik oluyor kendimde sevmiyorum cok eminim cocugumda sevmez :)
Yani 8-9ay dedigin gibi ama derin dondurucuda oldugu sürece bişey olmaz diye düşünüyorum
En fazla besin degerini azcıkta olsa kaybeder

Varsa saç düzleştieicini al yanına çekim öncesi biri üstünden geçiverir

Cantamı bende kapamadım hala :)
Kendime aileme kışlık kavanozlar yapıp paketlerce ürünle derin dondurucuyu doldururken cocugumu hic düşünmedigim aklıma geldi :)
Besin degerini kaybeder belki ama bozulma vs yapmaz diye düşünğyorum
Turfanda yedirmekten iyidir
Hemde çeşit olur bana

Azosilkn ve purinol sisit dedi hareketleri bayadır az enfeksiyonla ilgisi olduğunu sanmıyorum ,aynen benimde şikayetim hiç yoktu hafif leke gördüm diye istemişti tahlili yoksa hiç farkına varmazdım ben gelişimi az dedi ona taktım daha önce 2 hafta önce gidiyordu hep öyle söylemişti hayırlısıyla su haftaları bi atlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…