Valla benimde moralim bozuldu iğne yaptılar bana şimdi, yarın bidaha yapılacak.
ben de çabuk kalkılmıyor diye biliyordum. Hastanede zaten genelde hasta bezi veriyorlarmış ilk başta.Ben epidural sezeryan la dogum yaptım, yanlış hatırlamıyorsam 8 saat kadar kaldırmıyorlar, sonra yürütmeye başlıyorlar, bende dependle burda tanıştım, sanırım değişiyor kişiye göre, benim ihtiyacım olmamıştı
Dogumda zaten basında bone olacagı icin doguma fönlü girmene gerek yok :)Maşallah ablanaErtesi sabah bizim de foto çekimi olcak. Doğuma fönlü gidersem ertesi sabaha ne kalır o saçtan bilmiyorum, doğumda da foto çekimi olcak. hastanenin anlaşmalı kuaförü mü oluyor acaba fotoğrafçı gibi Bilmediğimden soruyorum kusura bakma.
Benimkide 32.haftalarda 1800lerdeydi gramı
- Kızlar doktordan geldim erken doğum riskim varmış, rahim ağzını ölçtü biraz kısalmış. Ciğer geliştirici iğne yaptı, yarın bidaha yapılacak. Progestan fitil verdi sabah akşam. 32+2 günlük hamileyim kilosu 1800 iyi mi
Ben de kolan'a gidiyorum, yeni başladım Fuat beye. Bakalım nasıl olcak. Daha önce oeda ameliyat olmuştum, odalarından koridorun genişliğinden temizliğinden hemşirelerin iyi olmasından memnun kalmıştım.aa neguzel aynı semtin hamileleri canım şaka biyana hangi hastaneye gidiyosun ben medilafe gidiyorum bikac dr denedim hiçbirine ısınamadım şimdi selda hanıma başladım iyiki dedirtti tek muayenesiyle:) son artık degistirmiycem
hadi ya çok geçmiş olsun canım
- Kızlar doktordan geldim erken doğum riskim varmış, rahim ağzını ölçtü biraz kısalmış. Ciğer geliştirici iğne yaptı, yarın bidaha yapılacak. Progestan fitil verdi sabah akşam. 32+2 günlük hamileyim kilosu 1800 iyi mi
Doğum paketini anlattılar bize ama kuaför lafı geçmedi diye hatırlıyorum canım, fotoğrafçı vardı sadece. Senin de ertesi sabah mı çekim? Bir gün öncesinin fönü idare eder belki sezeryan olsa, taçla fln. Normal doğumdan sonra hiç biri idare etmezDogumda zaten basında bone olacagı icin doguma fönlü girmene gerek yok :)
Ablam kendi kuaförünü getirtmişti ama liv hastanesinde mesela kuaför kendi icinde var dogumpaketinin
Snein hastanendede olabilir benimkinde yok malesef kendi kuaförümü getirticem nasipse :)
Inş vaktinde sağlıkla doğar bebeginiz. Istirahat edin hiç yormayın kendinizi. Ben 31+1de kontrol olduğumda 1650 gr normal demişti. Sizinki de normaldir diye tahmin ediyorum. Bir sorun olsa doktorunuz söylerdi zaten. Dualarım sizinle
Bu arada rahim ağzı ölçümü kaç cıktı?
Kaç cm e düşmüş canım? Bana doktor 32.haftaya geldikten sonra erken doğumdan korkma demişti ama birazcık daha dayanırsa 35i geçerseniz kuvezle uğraşmazsınız. Senin sürekli yatman lazım rahim ağzı daha da kısalmasın diye ama çocuklar da var. Annem filan müsaitse çağırsan yanına
Hmm boyatmıyorsun bellikiDoğum paketini anlattılar bize ama kuaför lafı geçmedi diye hatırlıyorum canım, fotoğrafçı vardı sadece. Senin de ertesi sabah mı çekim? Bir gün öncesinin fönü idare eder belki sezeryan olsa, taçla fln. Normal doğumdan sonra hiç biri idare etmezSaçımda zaten bi sürü beyaz var, en azından fönlü olsun bari diyorum Yıkama şansımız olmaz sanırım ameliyatlı olursak, her ihtimali düşünmek lazım. Benim bazı riskler olduğu için hep sezeryana hazırladım kendimi canım doktorum da normal için çok uğraşacak biri değil, gebelik şekeri olunca 41 haftayı beklemek risk. Şuan şekerim çok iyi diyetle böyle, normal doğum anında ne olur bilemeyiz mesela.
Valla benimde moralim bozuldu iğne yaptılar bana şimdi, yarın bidaha yapılacak.
Inşallah olmaz bisey içimizi ferah tutalım moral bozukluguda gelisimini etkiliyo
Moralini bozma hiç takipte kalırsak bisey olmaz inşallahValla benimde moralim bozuldu iğne yaptılar bana şimdi, yarın bidaha yapılacak.
Ya ben de dependi çok kanama olursadan ziyade bebekle uğraşırken bi de aaa pedden taştı mı aaa geceliğim battı mı vs gibi şeylerle uğraşmayayım diye aldım yoksa doktorum bile normal gece pedi işini görür dedi.Benim gittiklerin hep yatıyordu, kalktıklarımı görmedim valla. Sadece ilk doğumunda yengemin yanındayken ayağa kaldırıp gezdirdiklerini gördüm, bir de tuvalete götürmüştüm onu, o zaman yürüdü o kadar. İnşallah dediğin gibi çabuk ayaklanırız sezeryan olursa. Şimdi genelde bir gece kalınıyorya sezeryande, o yüzden sanırım pek kalkan olmuyor. İki gece olunca tabi farklı.
Dependi normal doğum yapan arkadaşım aşırı tavsiye ediyor, onun yırtılması da olmuştu poposuna kadarBelki onunla alakalı bilemem ama.
Inş sizin için de herşey yolunda giderBende şimdi geldim 32+3 1700 Olmadı gerekenden biraz ufak dedi kilosuna , hareketleri normalden az olduğu icin ntsde aldi aklıma takıldı benimde :/ bide idrar yolu enfeksiyonu var dedi antibuyetik ve suda eriyen toz ilaç verdi haftaya tekrar gidicem bakalım çok moralimi bozdu bugün
Bol olması dar olmasından iyidirYa ben 24. haftadan beri diyetteyim, 6 kilo verdim. Gecelik ve pijamaları hafif dökümlü almıştım ama bir buçuk aya bir beden küçülcem galiba. Kendi çantamı o yüzden hazırlamaya elim gitmedi, ama napalım artık bol bol giycem yapıcak bi şey yok sanırım başka.
Seftali ve kayısı fasulye ve bezelye de karar kıldımH honey bunch canım bence ilk gıdaya geçişte taze mevsiminden meyve sebzeler daha iyi olur. dondurucuyla hiç uğraşma. hem bakarsın kış meyve sebzelerini de sever ki tam ara döneme geliyor bizimkiler. şeftali attığını düşün nerden baksan 9 ay sonra tüketecek onu çocuk
Varsa saç düzleştieicini al yanına çekim öncesi biri üstünden geçiverirMaşallah ablanaErtesi sabah bizim de foto çekimi olcak. Doğuma fönlü gidersem ertesi sabaha ne kalır o saçtan bilmiyorum, doğumda da foto çekimi olcak. hastanenin anlaşmalı kuaförü mü oluyor acaba fotoğrafçı gibi Bilmediğimden soruyorum kusura bakma.
Cantamı bende kapamadım hala :)Kizlar daha dogurmadan ek gidaya gectiniz, bu ne hizAramizda hala canta hazirlamayanlar var.
Isin sakasi ben de sebze ve meyveleri en basta mevsiminde tuketmek taraftariyim. Bir de bildigim kadariyla max 6 ay saklayabiliyoruz dondurucuda. Yani ek gidaya gecene kadar bayagi bir saklanmis olacak simdiden koyarsaniz.
Azosilkn ve purinol sisit dedi hareketleri bayadır az enfeksiyonla ilgisi olduğunu sanmıyorum ,aynen benimde şikayetim hiç yoktu hafif leke gördüm diye istemişti tahlili yoksa hiç farkına varmazdım ben gelişimi az dedi ona taktım daha önce 2 hafta önce gidiyordu hep öyle söylemişti hayırlısıyla su haftaları bi atlatsakCanım ilaçların urocare ve piyoloseptyl mi? Ben üç gündür kullanıyorum, tozu daha kullanmadım tek dozluk o, sona sakladım fazla gelmesin diye. Bebeğimin hareketleri üç dört gündür azaldı ve sanki huyu değişti, bugün normale döndü gibi sabah tekmeleri arttı şükür. Enfeksiyondan mı kaynaklıydı acaba. Lökosit 35 çıktı idrarda, dahiliyeye gitmiştim kan ve idrar tahlili için rutin, şikayetim de yoktu ama böyle çıktı. Hareketlerini sen mi farkettin yoksa doktor mu söyledi? Moralini bozma, bu ilaçları kullanan çok var. Az kaldı hayırlısıyla alıcaz inşallah kucağımıza bebeklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?