Ama burada tam tersine 6aylıkken hamile kaldıgın sekle dönüyorsun dediler
Hatta dogum geceliği diken bir butik var 6aylık ölcülerini alıp yapıyor geceliğini

Amin inşallah canım

Sağol Allah razı olsun canım, uzandım şimdi

Aynen yatıyorum canım 2-3 hafta daha geçse çok korkmam. Annemi çağırcam canım

1800 ideal bence, geri olsa doktorun soylerdi. Rahim agzi olcun kac cikti? Benim de erken dogum riskim var.

Hatta dogum geceliği diken bir butik var 6aylık ölcülerini alıp yapıyor geceliğini
Belki herkes de olmuyordur canım, başka topikte olan arkadaşlar var bazıları ödemden acaip şişmiş doğumdan sonra ama bi kaç güne geçmiş.

Yönetici insiyatifinde bizdede ama işte cok yüz göz olmak istemiyorum her dk standart bişey olsun ona uyayım düşüncesindeyim :)
Bende öyle düşünüyorum aslında , ama benden önceki arkadaş bebeği olan arkadaş çocuğu hastaneye götürücem iznim bugün kullansam olurmu demişti tabi ki sen ayarla farketmez demişlerdi ondan yüz buldum

Belki herkes de olmuyordur canım, başka topikte olan arkadaşlar var bazıları ödemden acaip şişmiş doğumdan sonra ama bi kaç güne geçmiş.
Alla alla cok enteresan gercekten
Dogumdan sonradamı ödem oluyormus bi kurtulamayacakmıyım yahu :)
Doktor en az 4kg ödemin var dogumdan sonra atıcaksın demişti de ben hemen gider diye kurmustum

benim o çanta hazırlamayan tembel

Kızlar benim kasilmam var muayenede 2 kez kasildim doktor Bebek tehdit ediyo erken doğabilirim diye dedi, ciğer geliştirici vurucam bugün. Nst de Şancı yok. Sizlerde hiç olmuyor mu bu?Bebek bian bir tarafa toplanıp karın sertleşmesi. Hemen ciğer geliştirici vermesi gerçi kizim da erken doğdu belkide onunda etkisi

Bizimkiler hastane vs söz konusu oldugunda izin girmemizi bile istemiyorlar o konuda Allahtan insancıllar

Benim de 2 hafta geri başından beri, doktor hiç takmıyor. Kafana takma sen de, riskli haftaları atlattık. Benim de tortulu şeffaf akıntım vardı ama normal diye düşünmüştüm. Dahiliye doktoru da akıntım varsa ondan dolayı çıkmış olabilir dedi. İlaca başlayalı akıntı da gitti gibi.

Bende de gün icinde bikaç kere o toplanma oluyor ama hic endişe edip gitmedim doktora
Nst yede baglanmadım
Bilemedim onu

Ben de 6 aylıkken aldım gecelikleri tesadüfen ama o saatten sonra hep kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…